RadeKas pisze:Jeszcze trochę i może zje cebularza.
A potem uroczysty przejazd 158 spod ZUSu na stadion.
RadeKas pisze:Jeszcze trochę i może zje cebularza.
Flagg pisze:Trzeba pamiętać, że my (użytkownicy forum) raczej nie jesteśmy targetem docelowym contentu Pani Wiktorii :)
Torsen pisze:Pani Wiktoria mnie nie zawiodła. Szczerzy się, gestykuluje i gada bzdury dokładnie tak, jak się spodziewałem, choć jej nie znam. Będę tu częściej zaglądał <serduszko>
Torsen pisze:Pani Wiktoria mnie nie zawiodła. Szczerzy się, gestykuluje i gada bzdury dokładnie tak, jak się spodziewałem, choć jej nie znam. Będę tu częściej zaglądał <serduszko>
kibicLBN pisze:Od niektórych wybiła typowa ,, polskość ". Jest ,, źle, niedobrze, ch****o", klub próbuje coś zrobić, a dziewczyna zanim dobrze gębę otworzy, to na żużel.info stado zgryźliwych tetryków pojedzie po dziewusze, jak po burej suce. Ani ona dla mnie cudowna, ani brzydka, nie błyszczy jeszcze mega elokwencją, ale daję jej szansę i z lajtowym podejściem posłuchałem jej wypocin. Marcelina z eleven na początku była tylko ładna, a teraz naprawdę fajnie prowadzi rozmowy i studia z zawodnikami. Ale czego oczekiwać, najlepiej po lubelsku biadolić...
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Torsen pisze: klub mieniący się najlepiej zarządzanym w Polsce
Maciej Kuciapa pisze:Na pewno tor jest w lepszym stanie, niż rok temu o tej porze