maestro76 pisze:gratulacje za zwyciestwo!
cos mi sie zdaje ze dwa ostatnie biegi moglyby sie dla nas nieciekawie skonczyc-dlatego rozpoczecie meczu o 17.00 to swietne posuniecie!

- mam nadzieje ze za tydzien mecz sie tez o tej godzinie zacznie
Jest to wielce prawdopodobne.
RadeKas pisze:Mordel swoje zrobil. Ale sadze ze Piszczyk pojechalby lepiej. No ale i tak brawa za ta 3.
Według mnie Tomek wcale lepiej by nie pojechał
Geest pisze:wie ktos moze co z Pecyna?
Po meczu już wiedział, że miał upadek w Lublinie
sting126 pisze:o samym meczu wszystko juz chyba napisaliscie - wiec ja sie odniose tylko do sytuacji z karetka... Zauwzcie, ze przy Pecynie caly czas byl pan Tyndel - lekarz zawodow, wiec skoro on nie wolal karetki to moze Krzysiek tego poczatkowo nie chcial, a pozniej po krotkiej ocenie jego stanu zdrowia okazalo sie, ze byla potrzebna...
Dokładnie. Wydaje mi się, że lekarz lepiej wie czy potrzebna jest karetka czy nie. Moim zdaniem interwencja lekarska była w jak najlepszym porządku.
sting126 pisze:Druga rzecz to programy - po pierwsze ich zabraklo, a po drugie w tych ktore byly - od cholery i ciut, ciut kreslenia - ja wiem, ze byly przygotowane na pierwszy termin, ale nie zaszkodziloby dodrukowac kilkuset sztuk "normalnych"...
Wszystko można wydrukować, dodrukować itp. Tylko pytanie, kto za to zapłaci??
G>k>s pisze:Od przyszlego roku oswietlenie to obowiazek,Prezes Uni Leszno nie mogoc zalatwic dotacji na ten cel od wladz miasta ,podal sie do symisji...poczytaj sobie TZ.....
Czytałem TŻ i z tego co zrozumiałem, to nadal są to plany wymagań licencyjnych a nie obligatoryjnie postanowienia