Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#676 Postautor: jas » 13 września 2004, o 17:03

z tego co pamiętam to spiker mówił, że transmisja ma być o godzinie 17.45 w środę. I kto wogóle ma ten teletop :shock:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#677 Postautor: mikas » 13 września 2004, o 17:13

Retransmisja jest w Teletop, w Multimedii, trzeba miec pakiet B aby to odbierać.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#678 Postautor: piwo__ » 13 września 2004, o 17:23

Chyba o 17.30. A ten program to moze ten gdzie non stop pokazuja widok z kamery zamieszczonej na banku (nazwy nie podam :P) i pokazuja ulice Zana i Globus:?:

Co do K.Jablonskiego to juz przed meczem, jak parkowal busa, psioczyl na klub ze "gdyby byl parking z prawdziwego zdarzenia nie byloby obciachu" (chyba dla naszego klubu, przynajmniej ja to tak zrozumialem).
MOTORLUBLIN

Geest
Senior

#679 Postautor: Geest » 13 września 2004, o 17:29

tak, tak, dobrze, ze Piotrek juz to napisal: FAN KLUB NIE MA NIC WSPOLNEGO Z PETARDAMI I ALKOHOLEM. FAN KLUB ZALATWIL RACE!
a co do petard, to dzisiaj nawet w szkole od nauczyciela uslyszalem, ze to idiotyczne. nie sposob mi sie nie zgodzic. kupa huku, a ze jasno to i wyglada niezbyt dobrze. poza tym zbyt blisko ludzi, a z tego co slyszalem, flaga FAN KLUBU juz na tym ucierpiala (niestety na meczu z Gorzowem nie bylem, wakacje :/ ). skoro jednak laskawy sponsor daje te petardy, to moze by je tak z murawy ktos po meczu odpalal, bo teraz mecze to sie koncza praktycznie noca. no i jeszcze jedno, niech ten ktos bedzie TRZEZWY :evil:

a co do teletopu, to zawaliscie ze taka retransmisja bedzie. byla o tym kiedys rozmowa w innym watku i wszyscy chcieli, aby cos takiego bylo. super!!!

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#680 Postautor: Maciek » 13 września 2004, o 17:35

Ej kto robil fotki na meczu :?: Gawrzyk :?: jakos niewyszly to byly najgorsze fotki w tym sezonie jakie ogladalem wszystkie zdjecia to z parku lub z prezentacij praktycznie nic z toru zawsze byla walka pokazana a teraz :!: :cry: :evil:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#681 Postautor: Apocalips » 13 września 2004, o 17:37

piwo__ pisze:Chyba o 17.30. A ten program to moze ten gdzie non stop pokazuja widok z kamery zamieszczonej na banku (nazwy nie podam :P) i pokazuja ulice Zana i Globus:?:

Co do K.Jablonskiego to juz przed meczem, jak parkowal busa, psioczyl na klub ze "gdyby byl parking z prawdziwego zdarzenia nie byloby obciachu" (chyba dla naszego klubu, przynajmniej ja to tak zrozumialem).

Dokładnie to jest ten program :) 24/7 lecą ulice Zana, Globus i retransmisje z meczów Motoru i TŻ-u :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#682 Postautor: mikas » 13 września 2004, o 17:49

Również zgadzam się z tym że te paterdy to jedno wielkie nieporozumienie. Nic poza hukiem i stwarzaniem niebezpieczenstwa na trybunach nie dają, szczególnie w rękach podpitych młodych ludzi. I ten alkohol, jak widziałem jak kibice targają zgrzewkę piwka(a poźniej drugą!!) na oczach całego stadionu to zwątpiłem. Człowiek nie może wnieśc ze sobą jednego piwka a tu ekipa Norbiego wnosi sobie całe zgrzewki. Chyba cos jest nie tak, prawda Norbi??
P.S. Wczoraj posiadacze karnetów mogli wnieśc na stadion nawet bombe :wink: bo nikt nas z ochrony nie sprawdzał, a najbliższy człowiek z Miro był przy bramce obok kiosku.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
marwit
Kontakt:

#683 Postautor: marwit » 13 września 2004, o 17:56

Też lubie jasne pełne ale jeżeli normalni ludzie nie mogą kulturalnie wypić jednego piwka w czasie meczu,to tymbardziej drażnią napite małolaty oficjalnie obnoszące się z browarem.
Pytanie czy zmiana firmy ochroniarskiej wyszła nam na dobre? pozdrawiam

Awatar użytkownika
maxi

#684 Postautor: maxi » 13 września 2004, o 17:58

Jesli chodzi o petardy ten sam problem był na meczu Stal- TŻ w Rzeszowie.A potem afera bo ochrona kazała przerwać podpitym fanom TŻ pirotechniczne popisy.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#685 Postautor: grzesieck » 13 września 2004, o 18:07

Mikas ma racje, posiadacze karnetow mogli wczoraj wniesc ze soba w plecaku co tylko chcieli...flache,beja,jakas kose,kastet,kamienie,szklane butelki...Ale to nie moj problem tylko kierownictwa klubu...

Petardy bez kitu wkurwiajace...

Tych zgrzewek wczoraj to chyba bylo nie jedna i nie dwie tylko trzy...tzn. moge sie mylic oczywiscie;] A najbardziej mnie rozbawil widok jednego typa w zoltej koszulce z napisem Kuba z tylu (pewnie jest na forum i zaraz mnie objedzie), wyglada na 15-16 lat, dostal w lape browar i faje i chyba poczul sie dorosly bo bujal sie po trybunach w ta i z powrotem, cfaniak jak sie patrzy 8) Ogolnie nie przepadam za zoltymi koszulkami...wszyscy najebani...ehh, wczoraj przeciez dwoch typow o malo co sie nie pobilo, bodaj Czarny i Kozi?

A jeszcze co do browarow to nawet nie bede komentowal wieku gosci ktorzy przynosili te zgrzewki...gimnazjum, gimnazjum, gimnazjum...
METHANOL ADVENTURE TEAM

maloh
Szkółkowicz

#686 Postautor: maloh » 13 września 2004, o 18:31

Gelo pisze:
marwit pisze:
poczytaj co Jabol senior powiedział po meczu...

a co powiedział??

nic. popsioczył coś tam na działaczy. dziwne ,ze najwiekszym krzykaczem okazał sie najsłabszy zawodnik. jak w życiu - im mniejszy kundelek tym bardziej ujada.

do ciebie też sie to tyczy ? 8) :lol:
Jabol stwierdził że gdyby Wybrzeże chciało wygrać ten mecz ( chodzi o działaczy ) to przełożyli by termin meczu ze Stalą i w obu meczach jechał by obcy, ale że już Formeli odpier**** - to inna historia

Shack
Administrator

#687 Postautor: Shack » 13 września 2004, o 18:33

Maciek pisze:Ej kto robil fotki na meczu :?: Gawrzyk :?: jakos niewyszly to byly najgorsze fotki w tym sezonie jakie ogladalem wszystkie zdjecia to z parku lub z prezentacij praktycznie nic z toru zawsze byla walka pokazana a teraz :!: :cry: :evil:

ja nie grawrzyk, faktycznie moje najgorsze foty, nie wiem co sie dzialo, cos z aparatem ;) ( nie ma to jak zgonic na sprzęt :twisted: )

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#688 Postautor: Cz@rek » 13 września 2004, o 19:15

Ja tam lubię zdjęcia z parkingu.
Ale gdzie ja mam szukać tych fotek :?: :?:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#689 Postautor: grzesieck » 13 września 2004, o 19:31

METHANOL ADVENTURE TEAM

Shack
Administrator

#691 Postautor: Shack » 13 września 2004, o 19:44

sting126 pisze:a Sledzia z avatara juz usunales :lol:

troche byl mało prestiżowy ;)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#692 Postautor: Cooper » 13 września 2004, o 20:09

grzesieck pisze:
Petardy bez kitu wkurwiajace...

Tych zgrzewek wczoraj to chyba bylo nie jedna i nie dwie tylko trzy...tzn. moge sie mylic oczywiscie;] A najbardziej mnie rozbawil widok jednego typa w zoltej koszulce z napisem Kuba z tylu (pewnie jest na forum i zaraz mnie objedzie), wyglada na 15-16 lat, dostal w lape browar i faje i chyba poczul sie dorosly bo bujal sie po trybunach w ta i z powrotem, cfaniak jak sie patrzy 8) Ogolnie nie przepadam za zoltymi koszulkami...wszyscy najebani...ehh, wczoraj przeciez dwoch typow o malo co sie nie pobilo, bodaj Czarny i Kozi?

A jeszcze co do browarow to nawet nie bede komentowal wieku gosci ktorzy przynosili te zgrzewki...gimnazjum, gimnazjum, gimnazjum...

Tak, zupelnie sie z tym zgadzam. Rowniez ze znajomymi zwrocilismy na to wszystko uwage. Gratuluje smarkaczom w zoltych koszulkach (Tobie Kuba, bohaterze, szczegolnie) i ich wujaszkowi Norbiemu najwiekszego prostactwa na stadionie w tym sezonie. A tak sympatycznie wygladales Norbi z ta koza (pomysl naprawde OK). Nie znam Cie, ale nie dawaj wiecej zadnemu Kubie zgrzewki Zywca do taragnia, bo sie chlopak ugial pod ciezarem, a nastepnie napiÄ…Å‚ sie tak zeby caly stadion widzial, jaki z niego cwaniak, ze jeden browarek byl dla niego. To byl chlopaki obciach na calego. Nawet nie wiecie jak sie ludzie brechtali. Ale macie plusa za czerwone race (jesli to wy organizujecie). Jednak zapamietajcie na nastepny raz ze stadion to nie discow Pipidowie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Geest
Senior

#693 Postautor: Geest » 13 września 2004, o 20:50

Cooper pisze:Ale macie plusa za czerwone race (jesli to wy organizujecie).

race organizuje FAN KLUB, o ile jeszcze ktokolwiek pamieta, ze takie cos istnieje

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#694 Postautor: Cooper » 13 września 2004, o 21:03

oczywiscie, ze pamietamy i szanujemy. Jednakze dla kibicow niezorientowanych dokladnie w kibicowskich organizacjach, kolesie biegajacy w zoltych koszulkach, tudziez strzelajacy petardami sa identyfikowani jako oficjalny fan klub (a moze tez do niego naleza?). Ja sie nie orientuje, bo mnie to malo obchodzi, kto jest z fan klubu a kto nie. podoba mi sie oprawa meczu (choc oczywiscie moglaby byc lepsza, ale rozumiem-kasa), race sa fajne i jakies tam serpentyny zawsze cos. Jednak jak uslyszlem petardy, to jednoznacznie zwalilem to na fan klub, jesli to nie wy to sorry.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#695 Postautor: _piotrusss » 13 września 2004, o 21:11

Cooper pisze:oczywiscie, ze pamietamy i szanujemy. Jednakze dla kibicow niezorientowanych dokladnie w kibicowskich organizacjach, kolesie biegajacy w zoltych koszulkach, tudziez strzelajacy petardami sa identyfikowani jako oficjalny fan klub (a moze tez do niego naleza?). Ja sie nie orientuje, bo mnie to malo obchodzi, kto jest z fan klubu a kto nie. podoba mi sie oprawa meczu (choc oczywiscie moglaby byc lepsza, ale rozumiem-kasa), race sa fajne i jakies tam serpentyny zawsze cos. Jednak jak uslyszlem petardy, to jednoznacznie zwalilem to na fan klub, jesli to nie wy to sorry.

Osoby z Fan Klubu majÄ… granatowe koszulki z logiem FK.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#696 Postautor: Cooper » 13 września 2004, o 21:51

i tak tez zauwazylem na poczatku sezonu. fan klub jak najbardziej OK, zwlaszcza, ze poczatkujacy (chodzi o oficjalna, zorganizowana dzialalnosc). Oczywiscie kazdy wie, ze wszystko rozbija sie o kase. Ale przynajmniej nie robicie wiochy i nie bije od was prostactwem.

Awatar użytkownika
pawelWGP
Kontakt:

#697 Postautor: pawelWGP » 13 września 2004, o 23:46

....siema...
....bylem...widzialem...zajebisty meczyk....duzo walki tylko niewypal z ta godzina rozpoczecia meczu....nasi dzialacze troszke odpuscili czytajac wypoiedz Krzyśka Jabłonskiego:

'Uważam, że w dzisiejszym meczu nie szło nam tak dobrze na torze, ale uważam też, że nasi działacze po raz kolejny odpuścili zgadzając się na przerwanie zawodów. Wszyscy zawodnicy chcieli jechać. Uważam również, że na własną prośbę przegraliśmy mecz w Rzeszowie, ponieważ gdyby nasi działacze chcieli, zawody mogłyby być przełożone z powodu mego startu w finale IME. Mam pewien niedosyt i jestem trochę rozczarowany. Chcieliśmy jechać, a żaden z działaczy nie protestował, kiedy mecz przerywano".

lotosgdansk.pl

....Norbi dziki tobie i reszcie za przyjecie bylo bardzo milo 8) .....bylem Lublinie poraz 3 i za kazdym razem bylo coraz lepiej.....i flaga Wybrzeza tez wisiala.....

ps. bym byl bardzo wdzieczny jak by ktos mial na swoim serverze wlasnie ten mecz...i by udostepnil.....
pozdro
...:::Zawsze Duchem i Sercem z GKS!!!:::...

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#698 Postautor: Scream » 14 września 2004, o 00:01

piwo__ pisze:Chyba o 17.30. A ten program to moze ten gdzie non stop pokazuja widok z kamery zamieszczonej na banku (nazwy nie podam :P) i pokazuja ulice Zana i Globus:?:

planowana jest na srode na 17.30 i na.... 90% bedzie. (30 min)
Obrazek

Awatar użytkownika
Doos

#699 Postautor: Doos » 14 września 2004, o 00:24

piwo__ pisze:Co do K.Jablonskiego to juz przed meczem, jak parkowal busa, psioczyl na klub ze "gdyby byl parking z prawdziwego zdarzenia nie byloby obciachu" (chyba dla naszego klubu, przynajmniej ja to tak zrozumialem).

Po meczu tez psioczyl, tyle ze na swoich mowiac do mechanika: "Zarzad sprzedal mecz", a Jabol na maxa chcial jechac nawet po ciemku. :lol:

foremniak

#700 Postautor: foremniak » 14 września 2004, o 09:19

Ej pikniki i gumowe janki odbijcie od fan klubu i gości w żółtych koszulkach bo gdyby nie oni to by nie było oprawy meczu, dopingu , flag a co za tym idzie super atmosfery. A wy pikniki zamiast krytykować to może byście k.....a wzięli się za doping !!!
P.S. Jeszcze jedno pikniki - piwo możecie sobie kupić na stadionie w dowolnej ilości max. na 15 min. przed rozpoczęciem meczu.
3 zgrzewki na taką masę kiboli to chyba nie jest dużo, no chyba że dla was pikników jest to zabójcza ilość :lol: :lol: :lol: