Boobi pisze:Można wiedzieć ile było kibiców( ile mój ukochany klub zyskał lub stracił)?. Niestety nie mogłem być na zawodach(praca
)
pozdr!
200, czyli według wyliczeń harrego, koszty się nie zwróciły:)
Boobi pisze:Można wiedzieć ile było kibiców( ile mój ukochany klub zyskał lub stracił)?. Niestety nie mogłem być na zawodach(praca
)
pozdr!
Smirnek_ pisze:P.S. Ma ktoÅ› czas 6, 14 i 15 biegu?
Nazir pisze:Borys Miturski nie kontynuował jazdy po dwóch startach ponieważ odnowił mu sie jakiś stary uraz ręki. (Szczęśliwie dla nas i pozostałych par; bo był zdecydowanie lepszy od zastępującego go Piekarskiego.)
mariusz78 pisze:200, czyli według wyliczeń harrego, koszty się nie zwróciły:)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

meesha pisze:Było nienajgorzej choć zabrakło Ambreli... eli.. eli...
harry pisze:Na szczęście udało nam się zredukować bardzo mocno koszty obsługi i metanolu
bartosch pisze:w odroznieniu od ostatniego meczu gromow co do muzyki nie widze. jak czas pozwoli to znowu zagram troche pod siebie
Niemozliwe,aby ktos jeszcze nie znal parasolki (czarnawa wokalistka tak smiesznie na paluszkach kica do przodu - w teledysku:a coz to jest
harry pisze:Obsługa zawodów - 1000,oo zł
Sędzia zawodów - 700,oo zł
Druk programów - 700,oo zł
Opony dla naszych zawodników- 800,oo zł
Metanol - 400,oo zł
Nagłośnienie stadionu - 300,oo zł
Paliwo na sprzęt do toru - 200,00 zł
R A Z E M : 4100,00 zł.
Na takie zawody jak przyjdzie 500 osób to już dobrze ( w tym 100 karnetów). Czyli wpływy w najlepszym przypadku 4000,oo zł. To zawody i tak naprawdę deficytowe. Ale musimy je organizować bo później lepszych nie dostaniemy. Proszę też brać pod uwagę, ze w cenie biletu jest program ( normalnie 2 zł). Wtedy bilet wychodzi 8 zł a to już nie można go porównywać do ligi.
meesha pisze:To jest przebój meczu w OstrowieRadio włącz albo TV a w ciągu godziny na pewno gdzieś usłyszysz