Treningi
Re: Treningi
No właśnie, bo człowiek głodny tego żużla.
Jest między godziną 16 a 17 - jeszcze nie było decyzji. Ale trening dość skromny w obsadzie. Juniorzy i być może Miesiąc. Reszta ( Jeleń,Baran,Stachyra ) trenują w Rzeszowie przed memoriałem a Misiek jedzie do Dauga.

Remus pisze: Misiek jedzie do Dauga.
Przywiezc chlopakow na niedziele?:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Remus pisze: ( Jeleń,Baran,Stachyra ) trenują w Rzeszowie przed memoriałem.
To Jeleń tez ma jechac w tym memoriale w Rzeszowie? -Nie widzialem go na liscie startowej.
Cooper pisze:Remus pisze: Misiek jedzie do Dauga.
Przywiezc chlopakow na niedziele?:)
Łukaszewski nie chciał z nim jechać to po Łotyszy jedzie
A tak SERIO...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
prawdopodobnie z obsady wypadnie crump i pavlic wiec bardzo mozliwe ze wskoczy jelen i jeszcze jakis napieracz
jest dzisiaj trening?
Dzisiaj na treningu był Paweł, Daniel i dwóch Mateuszów + szkółka.
Błyszczał przede wszystkim Mateusz Borowicz, który miał najlepsze czasy z całej czwórki. Fajnie się rozwija chłopak.
Błyszczał przede wszystkim Mateusz Borowicz, który miał najlepsze czasy z całej czwórki. Fajnie się rozwija chłopak.
W sobotę trening zamknięty dla kibiców:
http://www.kmzlublin.pl/index.php?optio ... &Itemid=54
http://www.kmzlublin.pl/index.php?optio ... &Itemid=54
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Meesha, nie dawaj instrukcji szpiegom z Grudziądza 
Spoko, oni nie mają Google Maps 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Obyś miał racje
Smerfy mogły mieć taką pewność bo żyły przed mapami Google, w przeciwnym razie mogły mieć nie wesoło jak na załączonym obrazu, ale z Grudziądzem to nigdy nic nie wiadomo

Smerfy mogły mieć taką pewność bo żyły przed mapami Google, w przeciwnym razie mogły mieć nie wesoło jak na załączonym obrazu, ale z Grudziądzem to nigdy nic nie wiadomo

I jak tam po treningu ?
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Najlepsze czasy kręcił Wieczorek, Miesiąc torpeda spod taśmy, a Jeleń zagubiony jak dziecko we mgle. Tor beton, że gwoździa nie wbijesz.
To info z tego supertajnego, zamknietego treningu 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
A co takiego ma dać jakiś trening pod nazwą tajny? Nam więcej wiary i pewności w zwycięstwo? czy podkręcanie specjalne emocji. Ja na to się nie piszę bo jeszcze żaden taki trening nie zmienił niczego w drużynie jeżdżącej od pól roku w lidze tej czy każdej innej.
Ge(L)o pisze:Najlepsze czasy kręcił Wieczorek, Miesiąc torpeda spod taśmy,
Ty się nie śmiej bo jak ostatnio w niedziele 2 razy wystrzelił to myślałem że mnie ktoś wkręca że to Miesiąc jedzie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie wiem czy gdzieś przeoczyłem ten temat,ale czy ktoś się orientuje w temacie treningu?
Trening dziś o 16
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Z nudów na ostatnim treningu pomierzyłem czasy poszczególnych wyścigów 
1. Baran, Jeleniewski, Miesiąc 18,38 s
2. Baran, Miesiąc, Jeleniewski 18,35 s
3. Miesiąc, Jeleniewski, Baran (odpuścił po pierwszym wirażu)
1. Borowicz, Kostro 18,60 s
2. Borowicz, Kostro 18,58 s
3. Borowicz, Kostro 35,81 s (Mateusz cały czas naciskał Tadka i na mecie wygrał z nim o koło)
1. Baran, Jeleniewski, Miesiąc 18,38 s
2. Baran, Miesiąc, Jeleniewski 18,35 s
3. Miesiąc, Jeleniewski, Baran (odpuścił po pierwszym wirażu)
1. Borowicz, Kostro 18,60 s
2. Borowicz, Kostro 18,58 s
3. Borowicz, Kostro 35,81 s (Mateusz cały czas naciskał Tadka i na mecie wygrał z nim o koło)
MOTOR LUBLIN
ostatnia seria to:
Jeleniewski, Miesiąc, Baran
Jeleniewski, Miesiać, Baran
Jeleniewski, Baran, Miesiąc (Baran wygrał start ale na wyjściu z 2giegi łuku minął go Jeleniewski)
Borowicz, Kostro, Oskar (szkółka) - x3
Jeleniewski, Miesiąc, Baran
Jeleniewski, Miesiać, Baran
Jeleniewski, Baran, Miesiąc (Baran wygrał start ale na wyjściu z 2giegi łuku minął go Jeleniewski)
Borowicz, Kostro, Oskar (szkółka) - x3