Sparringi 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#76 Postautor: Jaga » 8 lutego 2006, o 14:39

Cooper pisze:Nooo, na pewno :roll: Juz widze tournee pozegnalne Tonego po Polsce...Lublin, Rawicz, Krakow...pozegna sie z kazdym fanem osobiscie na pewno.

Widać że coś nie tak u Ciebie z rozumieniem txtu!!
Ja gdzies napisalem że z każdym ? Jeżeli jest plan żeby pojechał u was i pojedzie to nie znaczy że będzie po całej Polsce jeździł !!
Nie wiem ale chyba masz troszke za dużo testosteronu i Cie roznosi więc zrób coś z tym ... taka mała rada 8) :wink:

P.S.
Swoją drogą jeśli uważasz że Lublin to żużlowa dziura jak Kraków to tylko ci pogratulować !!
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#77 Postautor: jas » 8 lutego 2006, o 14:46

Jaga pisze:P.S.
Swoją drogą jeśli uważasz że Lublin to żużlowa dziura jak Kraków to tylko ci pogratulować !!

no to ja tez mu pogratuluje, trzezewj oceny sytuacji. moze nie jak Krakow, ale Lublin jest zuzlowa dziura.

i nie rozumiem podniecenia przyjazdem Rickiego cz Adamsa. po co mieliby sie oniz zjawic na sparingu w Lublinie. oczywiscie Ricki z powodu znajomosci z naszym dyrektorem oleje lige angielska i przyjedzie na sparing (!) do Lublina :lol: . podobnie z reszta jak Adams, ten z kolei przyjedzie z powodu sentymentu do Lublina :lol: . zejdzcie na ziemie, ktos z Grudziadza wkleil sklad w jakim pojechala w sparingu Masarna 2 lata temu, moze mi ktos podac jakies argumenty dlaczego u nas mialaby pojechac lepszym (i to duzo)?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Czarek
Trener

#78 Postautor: Czarek » 8 lutego 2006, o 14:46

Jeśli chodzi o stadion to na pewno.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#79 Postautor: Jaga » 8 lutego 2006, o 14:53

No stadion o niczym przecierz nie świadczy a swoją drogą zapewniam was że między stadionem w Lublinie a tym w Krakowie to jest przepaść bo tam to jest poprostu dziura zabita dechami

jas jezeli Tony będzie miał lige no to oczywiste że nie przyjedzie na sparing (logiczne) a jeżeli będzie wolny to dlaczego miałby nie przyjechać ?
Tak czytając niektore wpisy dochodzoe do wniosku że uważaja iż Lublin to jest jedna wielka dziura tu sie nic w speedwayu nie dzieje nigdy tu nie przyjedzie jakiś sławny zawodnik bo i po co ?

W żeszofie też by nikt nie pomyslał że tacy kolesie jak Pedersen Holta przyjadą a co sie stało ? Oni tam są w klubie

Wiec troche optymizmu ludzie bo głupio wam będzie jak taki Tony przyjedzie ... choć rozumiem że lepiej się nastawić na to że nikt znany nie przyjedzie a być pozytywnie zaskoczonym jego obecnościa ;)
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#80 Postautor: Smirnek » 8 lutego 2006, o 14:53

Czarek pisze:

CO??? Nawet w e-lidze sÄ… gorsze stadiony.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#81 Postautor: Jaga » 8 lutego 2006, o 14:55

Smirnek pisze:
Czarek pisze:

Żeszuf :lol: czy Toruń (choć ten to się unowocześnia :P )
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#82 Postautor: Cooper » 8 lutego 2006, o 15:01

Jaga pisze:
Cooper pisze:Nooo, na pewno :roll: Juz widze tournee pozegnalne Tonego po Polsce...Lublin, Rawicz, Krakow...pozegna sie z kazdym fanem osobiscie na pewno.

Widac u Ciebie cos nie tak ze zrozumieniem ironii. Zreszta...jako jedyny chyba podniecasz sie tytm, ze Tony "bedzie" w Lublinie(tak jakbys cos z tego mial/ malo Ci go w Tarnowie?). Reszta ma trzezwe spojrzenie na rzeczywistosc.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#83 Postautor: jas » 8 lutego 2006, o 15:06

Jaga pisze:jas jezeli Tony będzie miał lige no to oczywiste że nie przyjedzie na sparing (logiczne) a jeżeli będzie wolny to dlaczego miałby nie przyjechać ?

po co?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#84 Postautor: Cooper » 8 lutego 2006, o 15:08

jas pisze:
Jaga pisze:jas jezeli Tony będzie miał lige no to oczywiste że nie przyjedzie na sparing (logiczne) a jeżeli będzie wolny to dlaczego miałby nie przyjechać ?

po co?

Ja wiem, ja wiem :idea: :!: Tony chce mi porzybic piatke na koniec kariery. Wracaj JAsiu z tej Hameryki to Tobie tez przybije :!: :lol:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#85 Postautor: Jaga » 8 lutego 2006, o 15:10

Cooper pisze:
Jaga pisze:

Widac u Ciebie cos nie tak ze zrozumieniem ironii. Zreszta...jako jedyny chyba podniecasz sie tytm, ze Tony "bedzie" w Lublinie(tak jakbys cos z tego mial/ malo Ci go w Tarnowie?). Reszta ma trzezwe spojrzenie na rzeczywistosc.

Ironie zrozumiałem hehe
Podniecac się nie podniecam tylko nie rozumie czemu z was takie niedowiarku że taka ekipa może przyjechać ... bo może a czy przyjedzie to inne kwestia
A w Tarnowie to szczerze mówiąc mało go hehe 8)

jas pisze:

po co?

A po co nie ? Może po to że to będzie sparing nie tylko drużyny z Lublina więc np chciałby sobie pojeździć :lol:
Obrazek

NSN

Czarek
Trener

#87 Postautor: Czarek » 8 lutego 2006, o 16:12

Smirnek pisze:
Czarek pisze:

GDZIE?!?!?!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#88 Postautor: kilar » 8 lutego 2006, o 16:55

Czarek pisze:
GDZIE?!?!?!

W RYBNIKU !!!! :twisted:

Ricki i Adi( :lol: ) przyjada na 100%. W Lublinie przeciez ma powstac stadion, na ktorym lada moment bedzie rogrywane GP. Wiec niech sie zapoznaja z droga do Lublina, bo potem sie zgubia jak nasze juniory rok temu gdzies tam przy Krosnie :lol:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#89 Postautor: jas » 8 lutego 2006, o 16:59

Jaga pisze:
jas pisze:

po co?

A po co nie ? Może po to że to będzie sparing nie tylko drużyny z Lublina więc np chciałby sobie pojeździć :lol:

no to jest niepodwazalny argument :roll: . przekonales mnie, Tony przyjedzie, bo bedzie sobie chcial pojedzic :lol: :lol: .

to juz ten Coopera o przybiciu piatki byl bardziej prawdopodobny 8)

Koper
Trener
Kontakt:

#90 Postautor: Koper » 8 lutego 2006, o 18:23

6 kwietnia jedziemy w Lublinie czy w Rzeszowie z MarmÄ…? Mowilo sie ze maja byc dwa mecze z Rzeszowem jeden w Lublinie drugi w Rzeszowie ale ostatecznie jak widze pojedziemy jeden tylko ze na stronce nie zostalo okreslone czy u nas czy na wyjezdzie.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#91 Postautor: grzesieck » 8 lutego 2006, o 18:47

w Lublinie :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Koper
Trener
Kontakt:

#92 Postautor: Koper » 8 lutego 2006, o 22:02

grzesieck pisze:w Lublinie :)
Dzieki :)

Speedway-Mati
Zawodowiec

#93 Postautor: Speedway-Mati » 9 lutego 2006, o 11:03

Ojj się będzie działo :D
Już się nie moge doczekać przyjazdu Józków do Lublina. Trza im złoić tyłki :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#94 Postautor: Jaga » 9 lutego 2006, o 12:46

jas pisze:
Jaga pisze:
jas pisze:

po co?

no to jest niepodwazalny argument :roll: . przekonales mnie, Tony przyjedzie, bo bedzie sobie chcial pojedzic :lol: :lol: .

to juz ten Coopera o przybiciu piatki byl bardziej prawdopodobny 8)

No nie wiem co napisać boście są takie niedowiarki że głowa mała ;) hehe
Ale wg mnie Tony przyjedzie a jeśli przyjedzie to bedziecie sie mogli go spytać po co przyjechał czy żeby sobie z Cooperem piątke przybić czy po to żeby sobie pojeździć i się pokazać hehe :lol:

Więcej wiary 8)

P.S.
Już raz na forum pisałem że będzie dobrze i miałem racje hehe :D
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
neo
Kontakt:

#95 Postautor: neo » 9 lutego 2006, o 15:21

Speedway-Mati pisze:

Ojj się będzie działo :D
Już się nie moge doczekać przyjazdu Józków do Lublina. Trza im złoić tyłki :twisted:

tylko trzeba będzie być grzecznym i zaprowadzić ich do boznicy na lubartowskiej : twisted:
- 30 C Rosjanie zamykają okna w łazienkach...

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#96 Postautor: jas » 9 lutego 2006, o 15:22

Jaga pisze:No nie wiem co napisać boście są takie niedowiarki że głowa mała ;) hehe
Ale wg mnie Tony przyjedzie a jeśli przyjedzie to bedziecie sie mogli go spytać po co przyjechał czy żeby sobie z Cooperem piątke przybić czy po to żeby sobie pojeździć i się pokazać hehe :lol:

Więcej wiary 8)

P.S.
Już raz na forum pisałem że będzie dobrze i miałem racje hehe :D

ale co ma piernik do wiatraka :roll: ? co ma moja wiara do wystepu Rickiego w sparingu Masarny z Motorem (a raczej jego braku :wink: ). podaj mi jakis racjonalny argument dla ktorego Tony mialby tu przyjechac na sparing. ale argument, a nie tekst "jak przyjedzie, to sie go zapytaj".

edit: a Ty po co tyle cytujesz? moderatorem jestes to powinienes wiedziec :twisted:

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#97 Postautor: Jaga » 10 lutego 2006, o 13:44

jas pisze:
ale co ma piernik do wiatraka :roll: ? co ma moja wiara do wystepu Rickiego w sparingu Masarny z Motorem (a raczej jego braku :wink: ). podaj mi jakis racjonalny argument dla ktorego Tony mialby tu przyjechac na sparing. ale argument, a nie tekst "jak przyjedzie, to sie go zapytaj".

edit: a Ty po co tyle cytujesz? moderatorem jestes to powinienes wiedziec :twisted:

Z tą wiarą to chodzi mi głównie o to że niektórzy fani TŻetu wciąż nie dowierzają że coś rewelacyjnego może się wydarzyć u nich na stadionie/w klubie więc w tym kontekście to pisałem ;)
Dlatego póki Masarna nie przyjechała lub nie zostało podane takie info że sparingu nie będzie lepiej nie mówić że jest to niemozliwe bo majster Kasiński juz wam udowodnił że potrafi załatwić (tak odnośnie pana Bogusia to miło go było na koszu w Tarnowie zobaczyć ;) ) naprawde wiele!!

A jesli chodzi o argumentacje to wiesz trudno jest powiedzieć dlaczego miałby przyjechac bo wielu zawodników decyduje sie na sparingi po to żeby ćwiczyć jazde i oswajać się z motocyklem a Tony i motor to w sumie jedność więc dlaczego miałby przyjechać nie wiem jedyny argument to to że np chciałby by jak największa rzecza polskich kibiców go zapamietała lub ujrzała przed zakończeniem kariery!
W sumie owa dyskusja do niczego nie doprowadzi hehe ale tez chciałbym poznać Twoje zdanie dlaczego Tony miałby nie przyjechać ? Bo określenie że "Lublin to dziura" mnie nie przekonuje!! 8)

Tak czy siak nalezy czekać i się zobaczy czy do teog sparingu wogóle dojdzie a jeśli tak to kto przyjedzie ;)

pozdROWienia :lol:
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#98 Postautor: jas » 10 lutego 2006, o 14:14

Jaga pisze:A jesli chodzi o argumentacje to wiesz trudno jest powiedzieć dlaczego miałby przyjechac bo wielu zawodników decyduje sie na sparingi po to żeby ćwiczyć jazde i oswajać się z motocyklem a Tony i motor to w sumie jedność więc dlaczego miałby przyjechać nie wiem jedyny argument to to że np chciałby by jak największa rzecza polskich kibiców go zapamietała lub ujrzała przed zakończeniem kariery!
W sumie owa dyskusja do niczego nie doprowadzi hehe ale tez chciałbym poznać Twoje zdanie dlaczego Tony miałby nie przyjechać ? Bo określenie że "Lublin to dziura" mnie nie przekonuje!! 8)

1. bo masarna juz pare takich sparingow w poprzednich latach odjechala i nie jezdzil w nich Ricki
2. bo bedzie wtedy w srodku sezonu ligowego w Anglii (moze akurat ten dzien bedzie mial wolny, ale to nieistotne)
3. bo przewyzsza reszte uczestnikow tego sparingu o jakies 7 klas (przynajmniej strone lubelska :wink: ) i jazda z nimi nic by mu nie dala
4. bo nie bedzie sie tlukl do Lublina zeby sie pozegnac z kibicami (ktorych w Lublinie Tony chyba nie ma az tak wielu) podczas sparingu z 2ligowa druzyna.

to tak w skrocie :wink: . mam nadzieje, ze masz jakies inne.

ps. moglby sie chociaz ten co mi posty edytuje przyznac kto to :wink:

edit: nie domyslasz sie kto to? :twisted:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#100 Postautor: jas » 11 lutego 2006, o 03:08

sting126 pisze:
jas pisze:2. bo bedzie wtedy w srodku sezonu ligowego w Anglii (moze akurat ten dzien bedzie mial wolny, ale to nieistotne)
edit: nie domyslasz sie kto to? :twisted:

Abstrahujac od sensu tej dyskusji - rozegranie gora 5 meczy ligowych to wg Ciebie srodek sezonu ? :roll:

Kto to? grzesieck :lol: co wygralem? :wink:

no dobra, zle sie wyrazilem. w trakcie sezonu bedzie. co nie zmienia faktu, ze jestem sie z kims gotow o duze piwo zalozyc jestem, ze Ricki do Lublina na sparing nie przyjedzie?

ps. najchetniej to bym sie z Jaga zalozyl :wink: . kiedy do Lublina wpadasz? :wink: