Manitou pisze:W tym sezonie większość pojedynków TŻ można nazwać Polska - Reszta Świata, patrząc na skład Rybnika to prawie Polska - Rosja
no to trzeba zgodnie z "nową świecką tradycją" Ruskom wpier***ć!
no jest jeszcze taki młody zawodnik jak Renat Gafurov. Ja wiem te okolo 10 pkt wyniki w Elidze czy 14 pkt w niedawnych mistrzostwach Europy to jest nic w porownaniu do wynikow waszych zawodnikow.
w Poznaniu w dwóch biegach które ukończył stracił jeden punkt, raz wykluczony bo junior którego wyprzedził sie wywrócił a raz wpadł w dziurę, których w Poznaniu nie brakuje ;>
luCas pisze:w Poznaniu w dwóch biegach które ukończył stracił jeden punkt, raz wykluczony bo junior którego wyprzedził sie wywrócił a raz wpadł w dziurę, których w Poznaniu nie brakuje ;>
Tak sie sklada, ze bylem na tym meczu i moje wersja wyglada nieco inaczej. Gafurov wjechal w juniorzyne, ktorego wyprzedzal a nie wyprzedzil. :>
istred pisze:Nie walnie kompletu, ale tylko dlatego że u nas są dziury i Renat może w jakąś wpaść.
igla_Rybnik pisze:no niezle atut wlasnego toru to pelno dziur. a jak sie jedzie do poznania to odrazu co to za tor dziura na dziurze tam sie nie powinno meczy rozgrywac. a wiele klubow potem u siebie robi t samo.