Hynek Stichauer
Re: Hynek Stichauer
Haupt jakos dal rade dojechac, dla Hynka bylo za ciezko. Inna sprawa, ze w meczu z Pila byl nam akurat zbedny - a przy jego tegorocznej formie, mam wrazenie, ze zbedny juz bedzie do konca sezonu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Dokladnie i jechal jako rezerwowy do tego. Mysle, ze mamy na tyle szeroka kadre, by nie zaprzatac sobie glowy Hynkiem.
Kadra szeroka, tylko ciezko z niej uszyc sklad meczowy, szczegolnie na wyjazd.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Moze z nadmiaru bogactwa?Kadra szeroka, tylko ciezko z niej uszyc sklad meczowy, szczegolnie na wyjazd.
Rempal, Rempal, Baran, Filinov, Messing (ile tej przerwy ma ? 10 dni ? juz mozna powiedziec ze jest zdrowy). Zostaja Angole, ale jesli akurat wszystkim trzem nie podpasuje termin, to jest jeszcze Tomicek. Ale to juz naprawde ostatecznosc. Zobacz Falubazy jada 5 seniorami i jakos nie narzekaja, ze kadra szczupla 
Taaa, tyle juz tych wyjazdow bylo, ze mamy mnostwo materialu do analiz. Wez sie ogarnij trocheKadra szeroka, tylko ciezko z niej uszyc sklad meczowy, szczegolnie na wyjazd.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Gawrzyk pisze:ale o czym tu w ogole gadac. widac podejcie do druzyny, trenera itp.
Przykladowy Haupt - dal rade i byl na miejscu bez problemu.
Podejrzewam, że tu nie chodzi o przyjazd do Lublina na mecz tylko pewnie wystąpiły problemy z zabraniem się stąd do Anglii. Broń Boże nie bronię go, bo też wkurzył mnie tym niemiłosiernie. Przede wszystkim tym, ze potwierdził przyjazd a potem go odwołał. Najpierw trzeba było sprawdzic i dograć wszystkie problemy logistyczne a dopiero potem potwierdzać. Dlatego tutaj przykładowy Haupt jest nie za bardzo, bo on akurat w poniedziałek ma wolne. A Hynek gdyby nie pojawił się na meczu Wilków to chyba 500 funciaków kary i to chyba było największym problemem. Bo za dużo kasy to on tam nie zarabia jeszcze.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Sledzio pisze:Temu zawodnikowi trzeba podziękować.
Niech spojrzy na Halla, a później na siebie komu się nie chciało jechać.
Mam pytanie. Co bedzie jak w play-offach wpadniemy na Miskolc lub podobnych betoniarzy? A jak Jacek nie chwyci formy do tego czasu na wyjazdy? To kto pojedzie? Przykład Rawicza pokazuje, ze mozna liczyć na Karola i Tomka. Ale to mało. wydaje mi się, ze ani Andreas ani Rysiek Hall na betonach nie pojeżdżą. Kirył przy jego startach to szkoda gadać. Howe też nikogo nie przekonał - z cienkim Rawiczem. Wychodzi na to, ze tylko Hynek. Bo generalnie Czesi jezdżą na betonch. Może jeszcze Tomicek w końcu błyśnie ale nawet ja sam zaczynam już w to wątpić.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:A Hynek gdyby nie pojawił się na meczu Wilków to chyba 500 funciaków kary i to chyba było największym problemem. Bo za dużo kasy to on tam nie zarabia jeszcze.
Zaraz zaraz gdyby Anglik placil takie kary w swojej lidze to jeszcze bym zrozumial, ale Chech?
Dlaczego w takim razie u nas nie mozna wpisac w kontrakcie ze jesli zawodnik ma wolny termin i nie stawi sie na meczu na wezwanie trenera to placi kare? Tym bardziej ze u nas zarabiaja o wiele wieksza kase niz na Wyspach...
Pewnie z tego samego powodu dla którego zawodnicy zarabiają o wiele więcej niż na wyspach. Głupota prezesów.
raczej nie. chcial wczesniej zeby mu zarezerwowac bilet lotniczy do Anglii po meczu u nas.
Olal temat po prostu.
o ile sie nie myle to lublin nie miał powodu rezerwowac mu lotu bo co KMŻ ma do jego startów w Anglii ?, prosto i jasno gdyby dotarł do lublina gdzie startowal by pod 8 wiec nie mial by pewnych startow to po wyjechaniu ze stadionu koszty przejazdu przelotu dojazdu (z Balic do Anglii) ponosił by sam zawodnik gdyz włodarze wilkow zgodzili sie ze moga mu oplacic jedynie jezeli poleci z pragi z racji ze lot mial wieczorem nie zdazylby po meczu niedzielnym z lublina do pragi na samolot
harry pisze:Sledzio pisze:Temu zawodnikowi trzeba podziękować.
Niech spojrzy na Halla, a później na siebie komu się nie chciało jechać.
Mam pytanie. Co bedzie jak w play-offach wpadniemy na Miskolc lub podobnych betoniarzy? A jak Jacek nie chwyci formy do tego czasu na wyjazdy? To kto pojedzie? Przykład Rawicza pokazuje, ze mozna liczyć na Karola i Tomka. Ale to mało. wydaje mi się, ze ani Andreas ani Rysiek Hall na betonach nie pojeżdżą. Kirył przy jego startach to szkoda gadać. Howe też nikogo nie przekonał - z cienkim Rawiczem. Wychodzi na to, ze tylko Hynek. Bo generalnie Czesi jezdżą na betonch. Może jeszcze Tomicek w końcu błyśnie ale nawet ja sam zaczynam już w to wątpić.
To wpadniemy. Bez Hynka ponad 30 wygraliśmy i każdy zadowolony był, a na wyjeździe nie sądzę by drużyna która ma aspiracje na awans by przegrała większą ilością punktów. Jacek jest zawodowcem więc wie co robi. Kto pojedzie ??? przecież mamy kadre prawie 20 osobową więc jest kogo wystawić, pojadą źle TRUDNO, ale hynkowi dziękuje z niewolnika nie ma pracownika PROSTE.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Poniedziałkowy występ Hynka w Anglii:
2 = (2,0,0)
http://www.przegladzuzlowy.pl/2009.05.1 ... ynik#start
2 = (2,0,0)
http://www.przegladzuzlowy.pl/2009.05.1 ... ynik#start

dzisiejsza Czeska Eliga
Pardubice wygraly ogolnie coraz ciekawsza liga tam jest dziwie sie ze w tym roku CT4 nie pokazuje rok temu bylo
18. Hynek Stichauer (2,1,2,0,2,3) 10
3. Tomicek, Stichauer, Pawlaszczyk, Kościuch
6. Franc, Sitera, Stichauer, Hadek
8. Pytel, Stichauer, Tomicek, Simota
15. Topinka!, Jeleniewski, Kus, Stichauer
17. Rymel, Stichauer, Jaros, Simota
24. Stichauer, Sitera, Wolff, Holub
Pardubice wygraly ogolnie coraz ciekawsza liga tam jest dziwie sie ze w tym roku CT4 nie pokazuje rok temu bylo
18. Hynek Stichauer (2,1,2,0,2,3) 10
3. Tomicek, Stichauer, Pawlaszczyk, Kościuch
6. Franc, Sitera, Stichauer, Hadek
8. Pytel, Stichauer, Tomicek, Simota
15. Topinka!, Jeleniewski, Kus, Stichauer
17. Rymel, Stichauer, Jaros, Simota
24. Stichauer, Sitera, Wolff, Holub
ooo - Jelen wygral z Hynkiem - czad. nie spodziewalem sie. jelen robi postepy
Bardziej mnie zastanawia to, ze z Hynkiem wygral tez Tomicek.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Bardziej mnie zastanawia to, ze z Hynkiem wygral tez Tomicek.
to akurat dowodzi tego ze trener ma racje nie zapraszajac Hynka na mecze.
Gelu Ty sie nie spodziewales? a przeciez jestes takim znafffca...
papi pisze:Gelu Ty sie nie spodziewales? a przeciez jestes takim znafffca...
no jestem - jednakowoż nie zawsze torreador wygrywa. Wazne ze jeden pan przegral swojej druzynie juz drugi mecz z rzedu u siebie i moze sie spotkamy za rok w Lublinie - oby w przeciwnych druzynach.
nie mial ani wsparcia ani rywali 
Davv pisze:Pewnie z tego samego powodu dla którego zawodnicy zarabiają o wiele więcej niż na wyspach. Głupota prezesów.
masz na myśli tych prezesów, którzy w liczbie kilku tysięcy zasiadają na trybunach?
r
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Gelo pisze:Wazne ze jeden pan przegral swojej druzynie juz drugi mecz z rzedu u siebie i moze sie spotkamy za rok w Lublinie - oby w przeciwnych druzynach.
ten jeden pan byl po raz drugi z rzedu krajowym liderem swojej ekstraligowej druzyny. Dziwne ze po barazach sie tak nie cieszyles, jak pewien pan w okularach nam przegral awans do ekstraligi