Gelo pisze:......... z opinią zasłyszaną na walnym, że ściagniemy w ostatniej chwili dwóch ruskich i jakoś to będzie. ..........
no to niezle jaja, przezylem juz "10 dunczykow" a teraz na "ruskich" wypadlo
Gelo pisze:......... z opinią zasłyszaną na walnym, że ściagniemy w ostatniej chwili dwóch ruskich i jakoś to będzie. ..........
Pokemon pisze:eeee tammm. Ja na to patrzę inaczej: nasi wozili Łotyszy tak jak Łotysze (plus Świst i Bajerski) wozili naszych na Łotwie.
Łoptymista pisze:Pokemon pisze:eeee tammm. Ja na to patrzę inaczej: nasi wozili Łotyszy tak jak Łotysze (plus Świst i Bajerski) wozili naszych na Łotwie.
Bzdura. Nawet nie trzeba było jechać na Łotwę, żeby to zobaczyć. Gawrzyk z Islandii na pewnoteż wie, że jest różnica między wynikiem 68:24 a 50:40.
Mecz na Łotwie był spekatkularną katastrofą. Megapadaką, kaszaną na międzynarodową skalę, kpiną i kompromitacją. To trauma, której długo sie nie zapomni. Ludzie po takich przeżyciach często sięgają po pomoc terapeutów, piją, zaczynają pisać wiersze, albo robia pod siebie. Ja jakoś trzymam się... jeszcze
moko pisze:Normalnie tzn. na spreparowanym torze i w meczu o pietruszkę zrobił komplet i wydoił klub z ostatniej złotówki.
meesha pisze:I ja mam jeden chociaż na Łotwie nie byłemWięc to musi być od czegoś innego
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze:Dziwnie wybrał - druzyna, która jedzie o nic.
SerGio pisze:http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 1239&kom=1
no to nam(Ostrów) uciekł kolejny zawodnik - Jeleniewski w Rybniku
Gelo pisze:heh - tylko ze we Wroclawiu wyjedzie 1-2 punkty w meczu a w Rybniku teoretycznie moze nawet ok. 8-9 (oczywiscie nie na wyjazdach) . Przeciez gdziekolwiek nie bedzie jezdzil robi to dla pieniedzy. Takie kwestie jak ambicja, plany rozwoju kariery czy kibice to kwestie dziesięcioplanowe. Takim czyms to tylko my sie podniecamy na forum - on po prostu chce zarabiać a jak jeszcze moze to robić bez presji (którą miałby we Wrocławiu) to przeciez tylko głupek by nie skorzystał.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze: Przeciez gdziekolwiek nie bedzie jezdzil robi to dla pieniedzy. Takie kwestie jak ambicja, plany rozwoju kariery czy kibice to kwestie dziesięcioplanowe. Takim czyms to tylko my sie podniecamy na forum - on po prostu chce zarabiać a jak jeszcze moze to robić bez presji (którą miałby we Wrocławiu) to przeciez tylko głupek by nie skorzystał.
Gawrzyk pisze:Z reszta. Cala ukladanka o ktorej mowilem jakis czas temu zaczyna sie dopelniac. Daniel w RKM - przeciwko komu Daniel mial najslabszy wynik na swoim torze? I o dziwo!! Daniel swoja "kiepska" jazda potrafi przekonac jednak do siebie klubowych prezesow. Bo jak ćwierkają wróbelki, miał też ofertę z Łotwy (!!). Nie dziwne to ??