Lubelski klub w sezonie 2011
- niespokojny
- Trener
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
1 zespol awansuje tylko do I ligi, zobaczymy czym nas powali prezes w czwartek, moze czesc przychylniej bedzie mowi o prezesie lubudubu 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- marcin_lub
- Junior
Dla dobra naszego miasta niestety, ale stety, że Wojciechowski nie ma szans...
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... zespolowa/
no panowie, trzeba się na powaznie zbroic, jak widac...
no panowie, trzeba się na powaznie zbroic, jak widac...
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/123 ... uj%C4%85ce
Racja harry.!!
Tu mam inne dane, poza tym one wskazują że walka będzie ciekawa, bo nie ma typowego faworyta. Ten sondaż przeprowadzono na grupie 933 osób, a ostatni z kuriera na 500. Z moich obserwacji wynika że ten kto głosuje na człowieka to wybiera pana Zbyszka, Żuka lub Sierakowską. Sprawka ma dobre wyniki mimo że nie jest jakos popularny, ale PiS ma u nas mega elektorat. Jednak można się spodziewać że jak w 2 turze byliby pan Zbyszek ze Sprawką, to pewnie głosy Żuka zgarnąłby "prezes naszego klubu"
A i jeszcze jedno, kibice powinni poprawić frekwencję w wyborach i agitować w rodzinie
ja tak robię 
Ci co piszą że pan Zbyszek nie ma szans są albo głusi albo ciężko myślący, liczby nie kłamią...naprawdę.
Racja harry.!!
Tu mam inne dane, poza tym one wskazują że walka będzie ciekawa, bo nie ma typowego faworyta. Ten sondaż przeprowadzono na grupie 933 osób, a ostatni z kuriera na 500. Z moich obserwacji wynika że ten kto głosuje na człowieka to wybiera pana Zbyszka, Żuka lub Sierakowską. Sprawka ma dobre wyniki mimo że nie jest jakos popularny, ale PiS ma u nas mega elektorat. Jednak można się spodziewać że jak w 2 turze byliby pan Zbyszek ze Sprawką, to pewnie głosy Żuka zgarnąłby "prezes naszego klubu"
A i jeszcze jedno, kibice powinni poprawić frekwencję w wyborach i agitować w rodzinie
Ci co piszą że pan Zbyszek nie ma szans są albo głusi albo ciężko myślący, liczby nie kłamią...naprawdę.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A masz jakiegoś linka, który o tym mówi?
Bo ja mam zupełnie inne dane.
Nie najnowsze dane, ale zawsze:
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724, ... obisz.html
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35645, ... a_37_.html
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /630259098
We wszystkich "informacjach" Wojciechowski ma najniższe notowania ze wszystkich poważnych kandydatów.
A jakie Ty masz dane?
Na nieszczęście, to czy widzisz związek czy nie, nie ma najmniejszego znaczenia. Po prostu uwierz, że ten związek jest.Cz@rek pisze:Nie widzę związku tej ustawy z pełnieniem funkcji prezesa stowarzyszenia sportowego.
To raz.A dwa zawsze moze być to funkcja honorowa (co juz przerabialiśmy)
kibicLBN pisze:http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/12308/Zaskakuj%C4%85ce
Co to za "zewnętrzna firma" co nie chce ujawnić nazwy?
I na zlecenie kogo przeprowadzony był sondaż?
Nawet Korwin Mikke przed każdymi wyborami dysponuje sondażami, z których wynika, że to on jest faworytem
- niespokojny
- Trener
Ale tu nie jest faworytem Wojciechowski tylko Sprawka. I co maja sondaze do glosowania. Glosujesz wg sondazow?. Z punktu widzenia kibica kmż najlepszym wyborem jest Wojciechowski. Druga sprawa ze nie jestesmy tylko kibicami ale to juz pomijam, bo skupiamy sie tylko na tym aspekcie w dyskusji.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
istred pisze:Co to za "zewnętrzna firma" co nie chce ujawnić nazwy?
I na zlecenie kogo przeprowadzony był sondaż?
Nawet Korwin Mikke przed każdymi wyborami dysponuje sondażami, z których wynika, że to on jest faworytem
http://zbigniewwojciechowski.pl/?p=1101
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Juz w ostatnich wyborach prezydenckich żadne sądaże nie dawały Wojciechowskiemu szans a tu ponad 18% i mało brakowało i by załapał się do II rundy, w tych wyborach powinno być jeszcze lepiej i szansa na II turę jest.
Wracając do żużla to wygląda na to, że póki co będziemy walczyli z Ostrowem jeśli faktycznie klepną PK. Nie ma wyjścia, tym składem, który nam szykują jesteśmy skazani na awans, ale to jest sport i okaże się za rok jak będzie.
Wracając do żużla to wygląda na to, że póki co będziemy walczyli z Ostrowem jeśli faktycznie klepną PK. Nie ma wyjścia, tym składem, który nam szykują jesteśmy skazani na awans, ale to jest sport i okaże się za rok jak będzie.
Według mnie z tej czwórki wszyscy mają porównywalne szanse, ale patrząc realnie największe ma Żuk. Nie mniej jednak nie ma dominatora który dostanie 50-70% w pierwszej turze tak jak to jest w niektórych miastach. Tak więc każdego należy brać pod uwagę, również Sprawkę który na plakacie ledwo przypomina siebie w rzeczywistości o czym sam wspominał w panoramie lubelskiej
Tak więc każdy ma jeszcze szanse, może pan Zbyszek sypnie mega nazwiskami we czwartek i przekona 95% fanów speedwaya.
Może zróbmy ankietę ?
Może zróbmy ankietę ?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
istred pisze:A masz jakiegoś linka, który o tym mówi?
Bo ja mam zupełnie inne dane.
Nie najnowsze dane, ale zawsze:
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724, ... obisz.html
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35645, ... a_37_.html
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /630259098
We wszystkich "informacjach" Wojciechowski ma najniższe notowania ze wszystkich poważnych kandydatów.
A jakie Ty masz dane?
Ja mam takie jak kibic LBN tylko duzo nowsze gdzie juz definitywnie znika Sierakowska a reszta idzie łeb w łeb ale nic nie podaję bo wiem że i tak mało kto uwierzy. A podawanie w czasie kampanii wyborczej danych sprzed dwóch tygodni to chyba lekki kwas. I do tego internetowe
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Sorry Istred, ale z Twoich linkow, dwa pierwsze to smiech na sali. Bukmacherzy nawet nie uwzglednili Wojciechowskiego, a sondaze internetowe nijak maja sie do rzeczywistosci. Trzeci link mialby sens gdyby nie byl sprzed prawie 2 tygodni.
Faktem jest, ze na miescie Wojciechowskiego widac wszedzie. Zamiast 10 billboardow, jak inni, zalatwil sobie 100 bannerow i 2 razy wiecej plakatow, dzieki czemu jest zdecydowanie najbardziej rzucajacym sie w oczy kandydatem.
Na dodatek wysokie notowania w sondazach to nic nowego, bo Wojciechowski krecil sie kolo 20% od poczatku. Jest znany i popularny w Lublinie. Dodajac do tego swietna kampanie, 2 tura nie bedzie dla mnie niespodzianka.
edit: widze, ze Harry ma podobne spostrzezenia na temat kampanii. A skoro widzi to nas dwoch, to prawdopodobnie widza to i inni mieszkancy Lublina.
Faktem jest, ze na miescie Wojciechowskiego widac wszedzie. Zamiast 10 billboardow, jak inni, zalatwil sobie 100 bannerow i 2 razy wiecej plakatow, dzieki czemu jest zdecydowanie najbardziej rzucajacym sie w oczy kandydatem.
Na dodatek wysokie notowania w sondazach to nic nowego, bo Wojciechowski krecil sie kolo 20% od poczatku. Jest znany i popularny w Lublinie. Dodajac do tego swietna kampanie, 2 tura nie bedzie dla mnie niespodzianka.
edit: widze, ze Harry ma podobne spostrzezenia na temat kampanii. A skoro widzi to nas dwoch, to prawdopodobnie widza to i inni mieszkancy Lublina.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
istred pisze:We wszystkich "informacjach" Wojciechowski ma najniższe notowania ze wszystkich poważnych kandydatów.
[...] Nawet Korwin Mikke przed każdymi wyborami dysponuje sondażami, z których wynika, że to on jest faworytem
Co za nachalne obrzydzanie kandydatow.. A fe!
I do tego na forum o zuzlu.
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2010, o 22:31 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja mam notowania bukmacherów: http://www.tobet.com/selection?cmd=choo ... y_id=10348
Całkiem ciekawe i wynika z nich, że jest jeden główny faworyt. harry - jeśli wierzysz w Wojciechowskiego to stawiaj - można nieźle zarobić!
Całkiem ciekawe i wynika z nich, że jest jeden główny faworyt. harry - jeśli wierzysz w Wojciechowskiego to stawiaj - można nieźle zarobić!
Motor mocnyj!
Kshyhu pisze:A ja mam notowania bukmacherów
Bukmacherzy to dawali 34:1 za zwyciestwo Sajfutdinowa w jego debiucie w GP.
A jednak postawilem 5 euro.
...no i po co było zamykać temat o wyborach? Wystarczyło go ewentualnie (choc moim zdaniem nie) przenieśc
do działu Inne.A teraz to dopiero mamy...
wiadomo co 
do działu Inne.A teraz to dopiero mamy...
po niedzieli będzie cisza jak makiem zasiał. A do niedzieli jakoś przetrzymamy......
Najpierw
....a potem
Hipokryzja, czy nagla przemiana, a'la jedyny sluszny prezes?
No i avatar masz tez zajebiscie zuzlowy.
luCas pisze:W dziale inne jest temat "Sytuacja polityczne w Polsce", koniecznie trzeba robic polityke w dziale o zuzlu?
luCas pisze:Ale doskonale dawalismy sobie rade, rozmawiajac o polityce i jej wplywie na klub w tym wlasnie temacie, wiec nie widzie powodu do agitacji w glownym dziale.
luCas pisze:Dobrze, moze wyraze sie precyzyjniej, chodzilo mi bardziej o nachalna agitacje, ktora w skasowanym temacie miala miejsce.
....a potem
luCas pisze:Parafrazujac rudego kłamczuszka-" Nie robmy polityki, rozmawiajmy o zuzlu."
Hipokryzja, czy nagla przemiana, a'la jedyny sluszny prezes?
No i avatar masz tez zajebiscie zuzlowy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Co za nachalne obrzydzanie kandydatow.. A fe!
Bukmacherzy są moim zdaniem dość dobrym odniesieniem, bo chłodno liczą swoje pieniądze wobec czego szanse kandydatów oceniają obiektywnie.Sorry Istred, ale z Twoich linkow, dwa pierwsze to smiech na sali. Bukmacherzy nawet nie uwzglednili Wojciechowskiego, a sondaze internetowe nijak maja sie do rzeczywistosci. Trzeci link mialby sens gdyby nie byl sprzed prawie 2 tygodni.
A czy mają się nijak do rzeczywistości? Tak samo jak liga angielska ma się nijak do Polskiej... a jednak Michaluk w EL kariery by nie zrobił...
Prześledź sobie ostatnie przedwyborcze sondaże i późniejsze wyniki jakichkolwiek wyborów. Jakoś nie pamiętam przypadku, kiedy wygrywał kandydat przegrywający (znacznie) w sondażach.
Zapiszę sobie ten post i przytoczę go za tydzień, jak będą już znane wyniki I turyNa dodatek wysokie notowania w sondazach to nic nowego, bo Wojciechowski krecil sie kolo 20% od poczatku. Jest znany i popularny w Lublinie. Dodajac do tego swietna kampanie, 2 tura nie bedzie dla mnie niespodzianka.
z newsa:Hela pisze:http://zbigniewwojciechowski.pl/?p=1101
Sondaż przeprowadzono na zlecenie magazynu „Uroda życia” na reprezentatywnej próbie 933 osób.
Strona internetowa magazynu Uroda Życia: http://www.urodazycia.pl/
Śmierdzi, aż zza monitora czuć
O i jak ładnie się wszystko układa...
Redaktor Naczelna "Uroda życia" - Grażyna Hryniewska-Kalicka;
Co o tej pani mówi KRS: http://www.ktokogo.pl/Gra%BFyna_Hryniewska+Kalicka
I fragment:
Osoby współwystępujące w KRS ** działają obecnie w: (...) 7. Stowarzyszenie Klub Motorowo-Żużlowy "Lublin" (Lublin), KRS 0000324372
istred pisze:Bukmacherzy są moim zdaniem dość dobrym odniesieniem, bo chłodno liczą swoje pieniądze wobec czego szanse kandydatów oceniają obiektywnie.
Oprocz liczenia swojej kasy trzeba miec jeszcze pojecie o polityce. Te typy wygladaja na zasadzie 'ten z PO to faworyt, tamten z PSL to nie ma szans, a ten Wojciechowski nawet nie ma poparcia partii to nie bedziemy go notowac'.
istred pisze:A czy mają się nijak do rzeczywistości? Tak samo jak liga angielska ma się nijak do Polskiej... a jednak Michaluk w EL kariery by nie zrobił...
Sondaze interntowe maja sie nijak do rzeczywistosci.
istred pisze:Prześledź sobie ostatnie przedwyborcze sondaże i późniejsze wyniki jakichkolwiek wyborów. Jakoś nie pamiętam przypadku, kiedy wygrywał kandydat przegrywający (znacznie) w sondażach.
Uwierz mi sledze, bo jest to moj, pozal sie Boze, zawod z wyksztalcenia. I masz racje, tylko ze Wojciechowski wlasnie nie przegrywa wyraznie w sondazach. No i jak pisalem, ma najlepsza kampanie.
Zapiszę sobie ten post i przytoczę go za tydzień, jak będą już znane wyniki I tury
Prosze bardzo
Richie Faulkner:
Wracając do tematu wzmocnień na przyszły sezon. Orientuje się ktoś co się dzieje z Charlie Gjeddem po kontuzji? Chyba nie ma podpisanego kontraktu nigdzie póki co.
Lubelski klub w sezonie- Tylko jak to się ma... własnie czytam i.....
trzeba może lepiej napisać Lubelski Ratusz...
Jeden zespol awansuje bezposrednio - a Ostrow widac stanal na nogi i sie zbroi. Jezeli wypali im sklad typu Karlsson (az niewiarygodne) - Pytel - Kroner - Staszewski - i jeszcze paru mocnych - to nie mozemy odpowiedziec Staszkiem czy Tomkiem Rempala z wysokimi KSMami. Pawel Miesiac - pasuje mi do skladu, bo ze swoim KSM przy Puzonie i Sweetmanie pozwala dolozyc dwoch niezlych "zagraniczniakow". Nazwiska bez zmian - Smolinski, Stead, Barker, Hefenbrock, dalej Schlein, Ruud, Shields, Gjedde, Kus. Znow wartosci nabiera Slabon z Sucheckim ze swoimi niskimi KSMami - obaj mieliby mysle bardzo wysokie "przebicie" swojego KSM-a. No i Sweetmana - majacego pewnie zajetych pare niedziel - uzupelnilbym majacymi wolne niedziele Simonem Gustafssonem albo Dennisem Andersonem. Ten pierwszy - rekordzista naszego toru - w Stali nie bedzie mial miejsca i z tego co widze nie jest przymierzany do zadnej druzyny extraligowej. A jak pasowaly mu drugoligowe nawierzchnie - to widzielismy w ubieglym roku - takze na naszym torze. A co do juniora krajowego - jezeli Pawlickim blizej do Gorzowa niz Leszna, to - zakladajac ze Stal nie zechce wzmacniac extraligowych rywali - do wypozyczenia bylby ktos z trojki P.Zmarzlik - B.Zmarzlik - Cyran.
Potencjalny sklad przy uwzglednieniu "zaklepanych" nazwisk:
Puszakowski
Smolinski, Stead, Barker, Hefenbrock, Schlein, Ruud, Shields, Gjedde, Kus
Miesiac
Slabon, Suchecki
P.Zmarzlik - B.Zmarzlik - Cyran
Sweetman / S.Gustafsson / D.Andersson / P.Aspegren
A "wielki powrot" - to "po 27. latach Slabon znow w Motorze !"
Potencjalny sklad przy uwzglednieniu "zaklepanych" nazwisk:
Puszakowski
Miesiac
Slabon, Suchecki
P.Zmarzlik - B.Zmarzlik - Cyran
Sweetman / S.Gustafsson / D.Andersson / P.Aspegren
A "wielki powrot" - to "po 27. latach Slabon znow w Motorze !"
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
To może ankiete załozyc: na kogo głosujesz w wyborach na Prezydenta Lublina.
boxing pisze:Jeden zespol awansuje bezposrednio - a Ostrow widac stanal na nogi i sie zbroi. Jezeli wypali im sklad typu Karlsson (az niewiarygodne)
Nie wypali. To bujdy. Spotkali sie z Karlssonem ale na herbacie pogadać o pogodzie może.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Hehe, to trochę śmiesznie wyszło. Wszyscy przeczytali, że Karlsson ma jeździć w II lidze, to wczoraj pewnie telefon mu się urywał od prezesów klubów zwłaszcza I i II - ligowych.