Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
ja cie, niezly bulwers
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
- stefanzdzialek
- Senior
W dzisiejszym Przeglądzie Sportowym Dariusz Ostafiński pisze, że Nicki Pedersen bardzo mocno rozważa ofertę lubelskiego klubu. Jajca jakieś, czy co ? 
- Łoptymista
- Trener
pytanie tylko co oznaczaja to slowa
moze Niki siedzi nad oferta i duma: "jak oni mogli do k... zaproponowac mi takie nedzne grosze"
Hela twierdzil, ze redadktor z PS ma dobre informacje. Za jakis czas zobaczymy jak bedzie
- stefanzdzialek
- Senior
Podobno wybiera między Gdańskiem a Lublinem.
Do tej pory wszystkie jego informacje się sprawdzały.
Do tej pory wszystkie jego informacje się sprawdzały.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2011, o 14:14 przez stefanzdzialek, łącznie zmieniany 1 raz.
Co ciekawe red. Ostafiński napisał jeszcze coś takiego na swoim blogu:
też słyszałem o Karlssonie, ale przyznam, że I liga nie interesuje mnie aż tak bardzo, jak SE. W każdym razie mogę Panu napisać, że Lublin buduje skład na awans. I może być jedna wielka mega-niespodzianka.
czy redaktor ujawnił zrodło informacji?
Gelu, nie sądzę, żeby ktokolwiek ujawniał swoje źródło informacji.
Tak też pisze...Ciekawie zaczyna się robić w I lidze. Z obozu Nickiego Pedersena docierają informacje, że rozmawia z Polonią Piła. Dla 3-krotnego mistrza świata już nie ma pracy w Speedway Ekstralidze, więc szuka roboty w niższej lidze.
Jak dla mnie to wszystko to stek bzdur - byle tylko o czymś pisać, bo jeszcze pracodawca pomyśli, że redaktor jest niepotrzebny.
To znaczy... może to być prawda, ale co z tego, że "rozmawia"? Klub pewnie rozmawia, kontaktuje się, wysyła propozycje do wszystkich zawodników pozostających na rynku.
- niespokojny
- Trener
Łoptymista pisze:moze Niki siedzi nad oferta i duma: "jak oni mogli do k... zaproponowac mi takie nedzne grosze"
to Ci sie udalo, lubie
Swoja droga tak teoretycznie - przeniesienie sie z areny Gorzów do prowizorycznego parku maszyn przy Zygmuntowskich 5 to musialby byc niezly szok. Na pierwszym meczu stadion by poszedl w szwach.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
http://www.przegladsportowy.pl/Zuzel/Ni ... 1,984.html
tutaj jest ten news, ale nie sadze aby był prawdą. Trzeba by było na samego Nickiego wyłożyć około 1.5 bańki.
tutaj jest ten news, ale nie sadze aby był prawdą. Trzeba by było na samego Nickiego wyłożyć około 1.5 bańki.
Te dwa zdania chyba mówią wszystko.Nicki Pedersen poważnie rozważa opcję startów w I-ligowym Lubelskim Węglu KMŻ. Duńczyk ostro negocjuje z Lotosem Gdańsk
...a jeżeli ktoś ma jeszcze wątpliwości, to:
Oczywiście w Lublinie na tek wielkie pieniądze Nicki liczyć nie może
Jak dla mnie to science fiction. Nawet gdyby u nas zgodził się za połowę tego co w Gdańsku, to i tak to kosmos jak na nasz budżet. Lepiej się na takich zawodników nie nastawiać. Moim zdaniem to taka zagrywka, żeby Gdańsk się szybciej decydował.
- niespokojny
- Trener
Nie ma kasy na dosypanie nawierzchni a tu Pedersen w klubie? :]
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Może kombinują, że i na starej nawieżchni sobie poradzi:)
Z niczego może być tylko nic.
Natychmiastowe rozwianie wątpliwości:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... -bylo-i-n/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... -bylo-i-n/
Pomarzyć piękna rzecz... 
Link do naszych pseudodziennikarzy: http://www.kurierlubelski.pl/stronaglowna/473662,nicki-pedersen-bedzie-startowal-w-lubelskim-weglu-kmz,id,t.html
Link do naszych pseudodziennikarzy: http://www.kurierlubelski.pl/stronaglowna/473662,nicki-pedersen-bedzie-startowal-w-lubelskim-weglu-kmz,id,t.html

po przeanalizowaniu ostatnich wypowiedzi prezesa to bym się nie zdziwił na jakiś głośny transfer.
Po pierwsze najgłośniej protestuje przeciwko regulaminowi finansowego.
Broni zawodników którzy przesadzają z tymi kwotami
Gdyby klub miał podpisać kontrakty z ogórkami to już by to zrobił.
A teksty w tylu
chciał bym żeby moje słowa się spełniły a co będzie to się dowiemy pewnie na początku grudnia.
Po pierwsze najgłośniej protestuje przeciwko regulaminowi finansowego.
Opowiadamy się za całkowitym zniesieniem regulaminu finansowego. Jest on w naszych warunkach fikcją...
Broni zawodników którzy przesadzają z tymi kwotami
Naszym zdaniem kłopoty finansowe klubów żużlowych wynikają z faktu, że na rynku zawodniczym popyt zdecydowanie przeważa nad podażą. W tej sytuacji trudno mówić o nadmiernych oczekiwaniach finansowych żużlowców.
Gdyby klub miał podpisać kontrakty z ogórkami to już by to zrobił.
A teksty w tylu
to tylko zasłona dymna.O pierwszej lidze możemy zapomnieć
chciał bym żeby moje słowa się spełniły a co będzie to się dowiemy pewnie na początku grudnia.
Wspomnicie moje slowa, bedziemy walczyc o utrzymanie. Zostanie trzon sklady z 2 ligi, ogorki z 1 ligi i jeden obco na sztuke.
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
LuckyLuke pisze:Wspomnicie moje slowa, bedziemy walczyc o utrzymanie. Zostanie trzon sklady z 2 ligi, ogorki z 1 ligi i jeden obco na sztuke.
Masz słabe informacje .
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Ty masz za to zawsze najlepsze. Sprawdziło się że po 2010 bez awansu Bogdanka odeszła....
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Ty masz za to zawsze najlepsze. Sprawdziło się że po 2010 bez awansu Bogdanka odeszła....
Dać ci może na waciki?
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Słucham? Ja tylko podałem przykład jak trafne informacje potrafisz przekazywać, więc sugeruję żebyś nie krytykował innych. Zwłaszcza że poprzednik napisał co mu się wydaje, przynajmniej głupot nie pisał nie robił fermentu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.