oprawa meczów po rzeszowie- propozycje dla fc

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
marcinza

oprawa meczów po rzeszowie- propozycje dla fc

#1 Postautor: marcinza » 11 lipca 2004, o 22:22

proponuję pokazać naszym kochanym zawodnikom jak bardzio ich kochamy po tym ich dzisiejszym wyczynie

moja propozycja: transparent o treści::

DAWID!!!! GRZESIEK!!! TYLKO DLA WAS DZISIAJ PRZYÅšLIÅšMY
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 22:32 przez marcinza, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

#2 Postautor: Gość » 11 lipca 2004, o 22:31

Śledź & Franków - tym Panom już podziękujemy !!!

Śledź & Franków - Mistrzowie Świata par klubowych !!!!

Śledź & Franków - w Krośnie bedziecie liderami !!!!!

Albo " Rybki " albo cipki !!!!

" Franek " niezły z Ciebie dzbanek !!!

" Szwedki " wyszły z mody !!!!

" Rico " Szwed robił co mógł !!!!

Ekstraligowe marzenia poszyły w pizdu !!!!

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#3 Postautor: dannie » 11 lipca 2004, o 22:35

mozna skandowac:
"TeŻet z Lublina, sprzedana przez was drużyna!" - wiadomo do kogo :?

"aaaa.... mialo byc tak pieknie!" :cry:

Geest
Senior

#4 Postautor: Geest » 11 lipca 2004, o 22:58

gdyby jakims cudem frankow pojawil sie w lublinie na meczu z gorzowem, to moze cos w stylu: "mariusz !-!-! judasz !-!-! mariusz !-!-! judasz..."

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#5 Postautor: jas » 11 lipca 2004, o 23:00

TRANSPARENTY:
według mnie punkt pierwszy i najwazniejszy to: " Jarek przepraszamy" czy inny o podobnej tresci.
kolejny to jak proponowal gawrzyk: " zaczniecie nas szanowac - bedziemy dopingowac"
trzeci : "dawid, tomek, grzesio - jestesmy tu tylko dla was"
i kolejny pomysl:podczs prezentacji nik nic nie krzyczy (tym bardziej obrazliwego) i wszyscy staja tylem do toru.
podczs meczu oczywiscie brawa tylko dla Grzesia i Dawida.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#6 Postautor: Gelo » 11 lipca 2004, o 23:09

Słuchajcie - proponuję nie działać pochopnie. Potem mecz zawali Grzesiek,i Dawid i co - bedziecie zmieniać transparenty? Bez sensu. Taki to jest sport, raz zawala jeden raz drugi. Ja wiem że po meczu na gorąco najłatwiej dać w skórę winowajcom, ale przypomnijcie sobie, że jeszcze nie tak dawno wieszalismy psy na słabych juniorach a wychwalaliśmy Darka.

Michael

#8 Postautor: Michael » 12 lipca 2004, o 00:01

a ja jestem ciekaw kiedy w koncu PRASA napisze tak konkretnie co sie dzieje w klubie itd. itp. Niech ludzie wiedza jak jest bo moze niektorzy niedowierzaja... :roll:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#9 Postautor: Gelo » 12 lipca 2004, o 08:40

Michael pisze:a ja jestem ciekaw kiedy w koncu PRASA napisze tak konkretnie co sie dzieje w klubie itd. itp. Niech ludzie wiedza jak jest bo moze niektorzy niedowierzaja... :roll:

Koń jaki jest kazdy widzi.

wojtek 601

#10 Postautor: wojtek 601 » 12 lipca 2004, o 09:33

Troche was nierozumiem jak chcecie wieszć psy na Frankowie i Śledziu to poczekajcie na zakończenie meczu z Gorzowem. Może akurat w tym meczu Śledź i Franków będo jechali parą nie do pokonania, a Knapp zrobi 3 punkty. :wink:

garsija_montex

#11 Postautor: garsija_montex » 12 lipca 2004, o 10:25

Moje zdanie jest takie, że by nie robić transparentów itp. odnośnie opierniczania zawodników tylko ogólnie bez braw na prezentacji, brak konfetti i stanie twarzą do trybun itd............

konradeczek_fransik

#12 Postautor: konradeczek_fransik » 12 lipca 2004, o 10:27

hehe ale z Was kibice juz Wam jeden mecz nie wyszedl i chcecie dawac jakies transparenty buehe jestescie smieszni ZGADZAM SIE Z GELO nie dzialajcie pochoponie!!! zreszta to nie moja sprawa:):)

a jeden typek od was jest dobry za ile sie sprzedalismy bo machalismy niby flagami marmy bueheh a to byli jej pracownicy którzy "muszą" machac nimi heheh ale co tam macie swoje problemy:):)
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

Sober
Senior

#13 Postautor: Sober » 12 lipca 2004, o 10:32

Myśle, że nie powinno być wulgarzyzmu... "Zawodnicy bez ambicji" - to może ich chyba najbardziej zaboleć...
ZAWODNICY BEZ AMBICJI

BARTEK1400

#14 Postautor: BARTEK1400 » 12 lipca 2004, o 10:35

dannie pisze:mozna skandowac:

Uważam że ten tekst jest super!!!!!!!!!!!

BARTEK1400

#15 Postautor: BARTEK1400 » 12 lipca 2004, o 10:40

konradeczek_fransik pisze:hehe ale z Was kibice juz Wam jeden mecz nie wyszedl i chcecie dawac jakies transparenty buehe jestescie smieszni ZGADZAM SIE Z GELO nie dzialajcie pochoponie!!! zreszta to nie moja sprawa:):)

a jeden typek od was jest dobry za ile sie sprzedalismy bo machalismy niby flagami marmy bueheh a to byli jej pracownicy którzy "muszą" machac nimi heheh ale co tam macie swoje problemy:):)

Jaki jeden mecz?????????przegraliśmy dwa mecze pod rząd.Dwa najłatwiejsze!!!!!!!!!!! :(

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#16 Postautor: Gelo » 12 lipca 2004, o 10:40

BARTEK1400 pisze:
dannie pisze:mozna skandowac:

Uważam że ten tekst jest super!!!!!!!!!!!

Popieram
ps. rzeczywiscie - przegralismy dwa mecze z rzędu - przez ten sam duet

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#17 Postautor: Scream » 12 lipca 2004, o 11:04

Ja jestem za tym aby rozwiesic jedynie wiekszy napis
"Grzechu i Dawid - dzisiaj przyszlismy TYLKO dla was!"
i tyle... nie ma sensu bluzgac na innych.

Chaga

#18 Postautor: Chaga » 12 lipca 2004, o 11:07

Wiecie dlacego przegraliśmy pomijając Frankowa a dla waszej informacji ŚLEDŹ ZATARŁ SILNIK W ANGLI I JEŹDZIŁ NA SŁABYM widać jacy z was kibice a przegraliśmy dlatego żę bardziej kibicowaliście Stali Rzeszów niz naszym chłopakom rozumiem raz krzyknąc dla fair play ale bez przesady wy wiecie komu i za jaką drużyną jesteście Dobrze sie Zastanówcie i najwyżej przeprowadzcie sie do Rzeszowa

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#20 Postautor: Jinxsior » 12 lipca 2004, o 11:16

Chaga pisze:Wiecie dlacego przegraliśmy pomijając Frankowa a dla waszej informacji ŚLEDŹ ZATARŁ SILNIK W ANGLI I JEŹDZIŁ NA SŁABYM widać jacy z was kibice

Moze mi kurwa powiesz ze to kibicow wina ze sobie zatral silnik i chu...mnie to obchodzi czy bylo to w angli na treningu czy w mozambiku
ten koles jest "zawodowcem"i ma miec tyle silnikow zeby na najwazniejsze mecze naszej ligi miec sprzet chodzacy jak szwjcarski zegarek ROZUMIESZ TO KURWA CZY NIE

Awatar użytkownika
dustin

#21 Postautor: dustin » 12 lipca 2004, o 14:11

zgadzam sie z jinixorem!!!!!!!!!
czy to nasza wina, że Śledź pcha sie na siłę do Anglii??????? czy jest aż tak ŚWIETNYM zawodnikiem, żeby jeździć w 2 ligach? A tak poza tym , to co on robi z pieniążkami, że ma tylko dwa zeszłoroczne silniki???????
So wash your face away with dirt,
It don't feel good until it hurts.
So take this world and shake it,
Come squeeze and suck the day,
Come carpe diem, baby!

woocash
Szkółkowicz

#22 Postautor: woocash » 12 lipca 2004, o 14:22

odnosnie jeszcze sledzia, dzis w dzienniku wschodnim jest jego wypowiedz,w ktorej nawiazuje m.in to startow w anglii,uwaza on ze starty tam jeszcze nikomu nie zaszkodzily
moze i jest w tym cos prawdy,ale pod warunkiem ze ma sie na czym jezdzic panie darku !!!!!
a moze sledz myslal ze jego silniki sa super ekstra wieczne i wytrzymaja jeszcze z 5 sezonow,a w miedzy czasie kupilby 2 busa i jeszcze dom z basenem
sorry,ale bawi mnie takie podejscie,rzekomego profesjonalisty, to juz lepiej zamiast sledziowi bylo dac kase dawidowi stachyrze oraz przeznaczyc na szkolke,chociaz bylby jakis pozytek dla druzyny!!
jeszcze jedno,ktos wspominal ze rzeszow mial lepsze motocykle,a podobno to oni cienko stoja z kasa ?!?!

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#23 Postautor: Ar2rB » 12 lipca 2004, o 14:27

woocash pisze:jeszcze jedno,ktos wspominal ze rzeszow mial lepsze motocykle,a podobno to oni cienko stoja z kasa ?!?!

bo moze oni musza się rozliczyć z faktur za zakupiony sprzęt za kasę od sponsora? I dane pieniądze rzeczywiście idą na motocykle, a nie na busa i wannę z dżakuzi.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#25 Postautor: Ar2rB » 12 lipca 2004, o 14:31

Gawrzyk pisze:w stylu na dwa uda to takie sa efekty. Albo sie uda albo sie nie uda...

i jak widac sie nie uda. hytry traci 2 razy. chociaz moze wlasnie o to mu chodziło.