oprawa meczów po rzeszowie- propozycje dla fc
oprawa meczów po rzeszowie- propozycje dla fc
proponuję pokazać naszym kochanym zawodnikom jak bardzio ich kochamy po tym ich dzisiejszym wyczynie
moja propozycja: transparent o treści::
DAWID!!!! GRZESIEK!!! TYLKO DLA WAS DZISIAJ PRZYÅšLIÅšMY
moja propozycja: transparent o treści::
DAWID!!!! GRZESIEK!!! TYLKO DLA WAS DZISIAJ PRZYÅšLIÅšMY
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 22:32 przez marcinza, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gość
Śledź & Franków - tym Panom już podziękujemy !!!
Śledź & Franków - Mistrzowie Świata par klubowych !!!!
Śledź & Franków - w Krośnie bedziecie liderami !!!!!
Albo " Rybki " albo cipki !!!!
" Franek " niezły z Ciebie dzbanek !!!
" Szwedki " wyszły z mody !!!!
" Rico " Szwed robił co mógł !!!!
Ekstraligowe marzenia poszyły w pizdu !!!!
Śledź & Franków - Mistrzowie Świata par klubowych !!!!
Śledź & Franków - w Krośnie bedziecie liderami !!!!!
Albo " Rybki " albo cipki !!!!
" Franek " niezły z Ciebie dzbanek !!!
" Szwedki " wyszły z mody !!!!
" Rico " Szwed robił co mógł !!!!
Ekstraligowe marzenia poszyły w pizdu !!!!
- jas
- Senior
- Kontakt:
TRANSPARENTY:
według mnie punkt pierwszy i najwazniejszy to: " Jarek przepraszamy" czy inny o podobnej tresci.
kolejny to jak proponowal gawrzyk: " zaczniecie nas szanowac - bedziemy dopingowac"
trzeci : "dawid, tomek, grzesio - jestesmy tu tylko dla was"
i kolejny pomysl:podczs prezentacji nik nic nie krzyczy (tym bardziej obrazliwego) i wszyscy staja tylem do toru.
podczs meczu oczywiscie brawa tylko dla Grzesia i Dawida.
według mnie punkt pierwszy i najwazniejszy to: " Jarek przepraszamy" czy inny o podobnej tresci.
kolejny to jak proponowal gawrzyk: " zaczniecie nas szanowac - bedziemy dopingowac"
trzeci : "dawid, tomek, grzesio - jestesmy tu tylko dla was"
i kolejny pomysl:podczs prezentacji nik nic nie krzyczy (tym bardziej obrazliwego) i wszyscy staja tylem do toru.
podczs meczu oczywiscie brawa tylko dla Grzesia i Dawida.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Słuchajcie - proponuję nie działać pochopnie. Potem mecz zawali Grzesiek,i Dawid i co - bedziecie zmieniać transparenty? Bez sensu. Taki to jest sport, raz zawala jeden raz drugi. Ja wiem że po meczu na gorąco najłatwiej dać w skórę winowajcom, ale przypomnijcie sobie, że jeszcze nie tak dawno wieszalismy psy na słabych juniorach a wychwalaliśmy Darka.
-
Michael
-
wojtek 601
-
garsija_montex
-
konradeczek_fransik
hehe ale z Was kibice juz Wam jeden mecz nie wyszedl i chcecie dawac jakies transparenty buehe jestescie smieszni ZGADZAM SIE Z GELO nie dzialajcie pochoponie!!! zreszta to nie moja sprawa:):)
a jeden typek od was jest dobry za ile sie sprzedalismy bo machalismy niby flagami marmy bueheh a to byli jej pracownicy którzy "muszą" machac nimi heheh ale co tam macie swoje problemy:):)
a jeden typek od was jest dobry za ile sie sprzedalismy bo machalismy niby flagami marmy bueheh a to byli jej pracownicy którzy "muszą" machac nimi heheh ale co tam macie swoje problemy:):)
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali

mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
-
BARTEK1400
-
BARTEK1400
konradeczek_fransik pisze:hehe ale z Was kibice juz Wam jeden mecz nie wyszedl i chcecie dawac jakies transparenty buehe jestescie smieszni ZGADZAM SIE Z GELO nie dzialajcie pochoponie!!! zreszta to nie moja sprawa:):)
Jaki jeden mecz?????????przegraliśmy dwa mecze pod rząd.Dwa najłatwiejsze!!!!!!!!!!!
Wiecie dlacego przegraliÅ›my pomijajÄ…c Frankowa a dla waszej informacji ÅšLEDŹ ZATARÅ SILNIK W ANGLI I JEŹDZIÅ NA SÅABYM widać jacy z was kibice a przegraliÅ›my dlatego żę bardziej kibicowaliÅ›cie Stali Rzeszów niz naszym chÅ‚opakom rozumiem raz krzyknÄ…c dla fair play ale bez przesady wy wiecie komu i za jakÄ… drużynÄ… jesteÅ›cie Dobrze sie Zastanówcie i najwyżej przeprowadzcie sie do Rzeszowa
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Chaga pisze:Wiecie dlacego przegraliÅ›my pomijajÄ…c Frankowa a dla waszej informacji ÅšLEDŹ ZATARÅ SILNIK W ANGLI I JEŹDZIÅ NA SÅABYM widać jacy z was kibice
Moze mi kurwa powiesz ze to kibicow wina ze sobie zatral silnik i chu...mnie to obchodzi czy bylo to w angli na treningu czy w mozambiku
ten koles jest "zawodowcem"i ma miec tyle silnikow zeby na najwazniejsze mecze naszej ligi miec sprzet chodzacy jak szwjcarski zegarek ROZUMIESZ TO KURWA CZY NIE
zgadzam sie z jinixorem!!!!!!!!!
czy to nasza wina, że Śledź pcha sie na siłę do Anglii??????? czy jest aż tak ŚWIETNYM zawodnikiem, żeby jeździć w 2 ligach? A tak poza tym , to co on robi z pieniążkami, że ma tylko dwa zeszłoroczne silniki???????
czy to nasza wina, że Śledź pcha sie na siłę do Anglii??????? czy jest aż tak ŚWIETNYM zawodnikiem, żeby jeździć w 2 ligach? A tak poza tym , to co on robi z pieniążkami, że ma tylko dwa zeszłoroczne silniki???????
So wash your face away with dirt,
It don't feel good until it hurts.
So take this world and shake it,
Come squeeze and suck the day,
Come carpe diem, baby!
It don't feel good until it hurts.
So take this world and shake it,
Come squeeze and suck the day,
Come carpe diem, baby!
odnosnie jeszcze sledzia, dzis w dzienniku wschodnim jest jego wypowiedz,w ktorej nawiazuje m.in to startow w anglii,uwaza on ze starty tam jeszcze nikomu nie zaszkodzily
moze i jest w tym cos prawdy,ale pod warunkiem ze ma sie na czym jezdzic panie darku !!!!!
a moze sledz myslal ze jego silniki sa super ekstra wieczne i wytrzymaja jeszcze z 5 sezonow,a w miedzy czasie kupilby 2 busa i jeszcze dom z basenem
sorry,ale bawi mnie takie podejscie,rzekomego profesjonalisty, to juz lepiej zamiast sledziowi bylo dac kase dawidowi stachyrze oraz przeznaczyc na szkolke,chociaz bylby jakis pozytek dla druzyny!!
jeszcze jedno,ktos wspominal ze rzeszow mial lepsze motocykle,a podobno to oni cienko stoja z kasa ?!?!
moze i jest w tym cos prawdy,ale pod warunkiem ze ma sie na czym jezdzic panie darku !!!!!
a moze sledz myslal ze jego silniki sa super ekstra wieczne i wytrzymaja jeszcze z 5 sezonow,a w miedzy czasie kupilby 2 busa i jeszcze dom z basenem
sorry,ale bawi mnie takie podejscie,rzekomego profesjonalisty, to juz lepiej zamiast sledziowi bylo dac kase dawidowi stachyrze oraz przeznaczyc na szkolke,chociaz bylby jakis pozytek dla druzyny!!
jeszcze jedno,ktos wspominal ze rzeszow mial lepsze motocykle,a podobno to oni cienko stoja z kasa ?!?!