Krzysztof Pecyna naszym kołem ratynkowym
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Krzysztof Pecyna naszym kołem ratynkowym
Parę dni temu pojawiła sie informacja, że Pecyna dostał wolną rękę i obecnie szuka sobie klubu.
Uważam, że w zaistniałej sytuacji byłby dla nas wybawieniem.
Czy dzięki niemu mielibyśmy szanse na unikanie takich porażek???
Pozdr.
Uważam, że w zaistniałej sytuacji byłby dla nas wybawieniem.
Czy dzięki niemu mielibyśmy szanse na unikanie takich porażek???
Pozdr.
-
Danio
nie chce bronic Franka ale napewno umie pojechac tylko ze jak zwykel maszyny nie umie przygotwac !!!!!!!! powinni mu zabierac po meczu motocykle oddawac do mechanikow i wydawac tylko na mecz
Więc co z niego za profesjonalista
Co do Pecyny to sądze ze to nasza jedna z ostanich desek ratunku albo M. Kowalik. i nie ma co się oglądać na Gorzów tylko przebijać trzeba oferty zabiegając o K. Pecynę! Skoro kasa została zaoszczędzona na kontraktach i nie kupienie nowego sprzętu naszym to niech wkońcu nasi działacze wyłoża ją teraz
Widzę, ze dochodzicie powoli do wniosków, które formułuję od dawna. Twierdzenie "nazwiska na żużlu nie jeżdżą" jest tak samo idiotyczna jak "Franków - najlepszy technik" albo" Jensen - godny następca Karlssona". Otóż tak - nazwiska jeżdżą na żużlu. Kupując zawodnika z nazwiskiem, kupuje się gwarancję, że wie jak i gdzie przyszykować sprzęt, a nie patałacha, który szuka dwa lata odpowiedniej zębatki. Dlatego zawsze będę zwolennikiem sprowadzania klasowych, uznanych zawodników, bo oni zawsze są dobrze przygotowani sprzętowo, organizacyjnie i pod każdym innym względem. Mam dosyć wyczekiwania na cudowne przebudzenie Frankowa i Mordela.
-
Siwek Patataj
Gelo pisze:Widzę, ze dochodzicie powoli do wniosków, które formułuję od dawna. Twierdzenie "nazwiska na żużlu nie jeżdżą" jest tak samo idiotyczna jak "Franków - najlepszy technik" albo" Jensen - godny następca Karlssona". Otóż tak - nazwiska jeżdżą na żużlu. Kupując zawodnika z nazwiskiem, kupuje się gwarancję, że wie jak i gdzie przyszykować sprzęt, a nie patałacha, który szuka dwa lata odpowiedniej zębatki. Dlatego zawsze będę zwolennikiem sprowadzania klasowych, uznanych zawodników, bo oni zawsze są dobrze przygotowani sprzętowo, organizacyjnie i pod każdym innym względem. Mam dosyć wyczekiwania na cudowne przebudzenie Frankowa i Mordela.
Gelu, ja też się zgadzam ze stwierdzeniem, że nazwiska na żużlu jeżdżą, ale... Pecyna i Franków to... ta sama skuteczność, albo zbliżona, niestety. Dla mnie zawsze byli to zawodnicy z bliźniaczymi karierami. Prawdą jest, że Franków rozmienił się na drobne, prawdą jest że technicznie Pecyna jest o niebo lepszy od Frankowa.
Patrząc na to co dzieje się w drużynie, Pecyna mógłby się sprawdzić, ale...niekoniecznie musiałby się sprawdzić. Jestem jednak (o ile to w ogóle jest możliwe) za wypróbowaniem Pecyny. Może wtedy z Frankowem w parze byliby w stanie przywozić choćby remisy.
ukłony
lucki73
ja jakos podobnie jak Lucki zawsze kojarzylem Pecyne i Frankowa, moze przez to ze w ostatnim sezonie Piły w e-lidze mocno sie wyrozniali wsrod seniorow, i tez wydaje mi sie ze jest on zawodnikiem podobnej klasy do Frankiego, dlatego jestem raczej za Kowalikiem albo Kesslerem, bo Osumek juz nam odpada niestety, pewnie bedzie jezdzil za Ułamka, bo Seba mial chyba 4 srednia i nie bedzie z/z, no ale z drugiej strony nawet przecietny senior spowoduje jakąś rywalizacje bo na razie jej nie widac, wiec jesli nikogo sie nie da to moze byc i Pecyna
Danio pisze:[ Skoro kasa została zaoszczędzona na kontraktach i nie kupienie nowego sprzętu naszym to niech wkońcu nasi działacze wyłoża ją teraz![]()
Jaka kase....? Danio...
Zejdź na ziemię. W kasie klubu wicher hula jak po stodole na przednówku.
To się ledwo kupy trzyma, a może głównie kupy...
-
Gość
To ja mam pytanie: gdzie jest ta kasa od sponsorow ?? jak sie wejdzie w dzial sponsorzy to jest ich cala strona ale jakos tego nie widac po nasym klubie !! Doszedl drugi strategiczny sponsor Perła takze kasa jest tylko nie wydawana w nazwiska a dla zarządu !! Nigdy w to nie wierzylem i nie uwierze ze zarzad w Lublinie siedzi za darmo. w dzisiejszych czasch nie ma nic za darmo !! Zarzad trzepie kase na klubie a potem nie ma kasy na nazwiska i sprzet !!
tz fan pisze:To ja mam pytanie: gdzie jest ta kasa od sponsorow ?? jak sie wejdzie w dzial sponsorzy to jest ich cala strona ale jakos tego nie widac po nasym klubie !! Doszedl drugi strategiczny sponsor Perła takze kasa jest tylko nie wydawana w nazwiska a dla zarządu !! Nigdy w to nie wierzylem i nie uwierze ze zarzad w Lublinie siedzi za darmo. w dzisiejszych czasch nie ma nic za darmo !! Zarzad trzepie kase na klubie a potem nie ma kasy na nazwiska i sprzet !!
naszczescie slużba zdrowia jest za darmo
Poza tematem ale Shacku niestety zartujesz z ta darmowa sluzba zdrowia. Po pierwsze placisz na nia skladke ktora zreszta wzrosla jakis czas temu. Po drugie jak pojdziesz w polowie roku wyleczyc zeba to jeszcze zaplacisz bo zakontraktowany limit jest juz w styczniu wyczerpany.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Shack pisze:tz fan pisze:
naszczescie slużba zdrowia jest za darmo
Dobre! A składki, a dopłaty z budżetu (czyli znowu od nas), a dopłaty do zabiegów, pobytu w szpitalu + coroczny podatek w postaci Wielkiej Orkiestry czegoś tam? Wychodzi drożej niż u prywatnego lekarza.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
Gość
Z przykrością , trochę się zgadzam z Gawrzykiem. Nie powinno nas obchodzić czym jeździ Dyro, skąd go stać na "pięciomarkowe cygara". Mam tylko zal, ze np. taki Mordel został wydymany. Czy w tym przypadku jest wszystko ok? Nie należę do jego fanklubu ale tak nie można. Obawiam się, ze stać go jeszcze na niezłe punktowanie i wejście do składu.Niestety na motocyklu po Andrzeju Mazurze nie można na treningu przegonić Franka...