bilety na mecze TÅ» Sipma Lublin w Lublinie

żużel w Lublinie

Jak wchodzisz na mecze TÅ» Sipma Lublin?

Czas głosowania minął 2 czerwca 2005, o 13:59

mam karnet, wchodzę wejściem dla posiadaczy karnetów
26
20%
kupujÄ™ bilet normalny
25
19%
kupujÄ™ bilet ulgowy majÄ…c do niego uprawnienia
62
48%
kupuję bilet ulgowy, nie mając do niego uprawnień
2
2%
wchodzÄ™ przez bramÄ™ bez biletu
3
2%
wchodzę "przez płot" lub w inny podobny sposób wkradam się na stadion
4
3%
w inny sposób (jaki? napisz w temacie)
7
5%

Liczba głosów: 129

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

bilety na mecze TÅ» Sipma Lublin w Lublinie

#1 Postautor: prt » 3 maja 2005, o 13:59

temat biletow pojawil sie ostatnio w kilku innych watkach. pisano o wygladzie karnetow, o znizkach, o cenach biletow i o niekupowaniu biletow.

ostatni watek zainteresowal mnie najbardziej. zwlaszcza po tym, jak ostatnio mialem okazje wejsc na stadion jeszcze przed oficjalnym otwarciem bram. widzialem wtedy wiele osob wchodzacych "przez brame", na zasadzie "sluzbowo, :wink: na statek" oraz wiele osob wchodzacych na ulgowe bez uprawnien.

w tym watku piszcie o tym, jak sami wchodzicie na stadion i zaznaczajcie odpowiednia odpowiedz. w dyskusji pod tematem piszcie, jakie sytuacje zaobserwowaliscie podczas wchodzenia na stadion w kwestii biletow, ewentualnie, co mozna usprawnic, zmienic i tak dalej.

slowem:
TU PISZEMY O:
biletach, karnetach, kasach, wchodzeniu na stadion

TU NIE PISZEMY O:
meczach, zawodnikach, forumowiczach, kierownictwie klubu, sponsorach, wladzach miasta, kibicowaniu i tym podobnych

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Geest
Senior

#2 Postautor: Geest » 3 maja 2005, o 14:20

a jak wyglada sprawa z wchodzeniem zoltych koszulek czy jak to woli Klubu Kibica?
maja jakies "ulgi" czy kupuja bilety jak Pan Bog przykazal?

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#3 Postautor: Metalliczny » 3 maja 2005, o 14:36

Ja mogę dawać przykład swoim zachowaniem :mrgreen: bo przykladnie kupuje bilety ulgowe, a jako student mam znizke. Żeby nie było że skąpie, kupuję programy po 5 zeta, żeby sprawdzić co się w nich zmienia. Dwa razy przy wpuszczaniu na stadion sam zwracałem facetowi uwagę, żeby sprawdzał legitymację przy wpuszczaniu na ulgowe. Odburknął że on ma ważniejsze sprawy na głowie i dawaj drzeć bilety jak leci. Ciekawe ile klub stracił kasy na takim precederze.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#4 Postautor: Cz@rek » 3 maja 2005, o 14:37

O, ciekawy temacik :!:
Ja muszę się przyznać że właśnie wchodzę:"służbowo na statek :wink: "
Takich osób jak ja myśle że jest od 30 do 50 osób (licząc wszelakie słuzby)
Ale dodam że faktycznie "cos tam" robię.I jeszcze jedno,ja osobiście w związku z tym
iż wchodzę za darmo co roku DOBROWOLNIE wpłacam 100zł.na klub,będąc przy okazji
jego członkiem.(mam pokwitowanie od samego dyra :) :wink: a przyjmował
osobiście p.Gawrzyk 8) ) a to tak na marginesie róznych kwitów i rachunków których żekomo
brakuje w naszym klubie, i co pojawia siÄ™ czesto w innych wÄ…tkach na tym forum.

RavLit
Szkółkowicz

#5 Postautor: RavLit » 3 maja 2005, o 14:39

Powinna być jeszcze jedna opcja: Mam karnet załatwiony z firmy, klubu, czy też jeszcze z innego źródła.

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#6 Postautor: K.A.M.I.L. » 3 maja 2005, o 14:44

Ja również wchodzę "służbowo na statek".
Ale zawsze zakupuję sobie program ażeby wspomóc choć trochę klubową kasę.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

woocash
Szkółkowicz

#7 Postautor: woocash » 3 maja 2005, o 14:44

taki proceder z wprowadzaniem kogos na tzw "krzywy ryj" trwa juz od jakiegos czasu i jakos nikomu nie przyszlo do glowy zeby cos zrobic w tym kierunku. w obecnej chwili, kiedy w klubie krucho z kasa, nie mozna sobie pozwolic ze przychodzi jakas osoba ktora ma jakas fuche w klubie i wciaga ze soba jeszcze ze 3 inne osoby. wiadomo,teraz kazdy grosz w klubie sie liczy i nie mozna byc taki dobrym wujkiem dla niektorych, bo to naprawde jest niesprawiedliwe dla kibicow ktorzy mecz w mecz wspieraja uczciwie klub z tytulu kupionego biletu i programu. ponadto frekwencja coraz nizsza wiec tym bardziej klub powinien o to zadbac.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#8 Postautor: bkapusta » 3 maja 2005, o 14:55

1 osoba zaglosowala ze wlazi przez plot, uwazam ze powinnismy dac mu w morde.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#9 Postautor: grzesieck » 3 maja 2005, o 14:57

bkapusta pisze:1 osoba zaglosowala ze wlazi przez plot, uwazam ze powinnismy dac mu w morde.

w panelu administracyjnym mozna sprawdzic kto jak glosowal w ankiecie... :roll:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
papi
Trener

#10 Postautor: papi » 3 maja 2005, o 17:25

heheh właśnie stałem przy ostatniej kasie kiedy zobaczylem jak pewien gosc wchodzi górą przez ogrodzenie :lol: , chwile potem w tym miejscu pojawil sie pan ochroniarz i przypuszczam ze przynajmniej tamtędy nikt juz za darmo nie wszedl, chociaz kto wie. A co do tematu to kupuje bilet i przynajmniej narazie program chociaz z tym drugim to nie wiem jak długo :roll:

kylong
Junior
Kontakt:

#11 Postautor: kylong » 3 maja 2005, o 17:52

a ja sobie po prostu wchodze i nikt mnie nie zaczepia!!!!!
wyglądam na małego :D a dzieci wpuszczają za free
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Siwek Patataj

#12 Postautor: Siwek Patataj » 3 maja 2005, o 19:28

Brakuje mi opcji: przez Bystrzycę. A poważnie, jakieś 12 lat temu, w latach świetności Motoru widziałem jak kilka osób przeprawiało się w woderach (długie gumowe wędkarskie buty) przez Bystrzycę, by ominąć kasę.

pzdr.
lucki73

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#13 Postautor: Łoptymista » 3 maja 2005, o 20:58

A ja kupuję bilet normalny - jakie to życie jest banalne :? :|
Może ktoś przzyna się do b. niekonwencjalnego wchodzenia na stadion.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#14 Postautor: Lublin_Fan » 3 maja 2005, o 22:14

Łoptymista pisze:A ja kupuję bilet normalny - jakie to życie jest banalne :? :|
Może ktoś przzyna się do b. niekonwencjalnego wchodzenia na stadion.

Ja z ojcem opracowałem zajebisty patent. Otóż ojciec z racji pracy wjeźdza przez bramę samochodem a mnie przemyca w ... bagażniku. Jednak zwykły bagażnik to byłoby zbyt proste bo zawsze mogą sprawdzić. No to postanowiliśmy jeździć na żużel naszym "rezerwowym rupieciem", czyli przeuroczym fiacikiem 126 EL. Jak się z jego bagażnika wyjmie zapasowe koło to nawet nie zdajecie sobie sprawy jak dużo tam miejsca ! A ja - zmarnowana (aczkolwiek usportowiona) chudzina - mieszczę się w tym maluchowskim bagażniku bez problemu ! Powiem więcej. w ubiegłym roku trenowałem przez pewien czas krav magę. Dzięki temu potrafiłem się tak wyginać, że kiedyś wraz ze mną zmieściło się do bagażnika kilka flaszek !

:lol: :shock: :D ;) ;)

Pozdr.

Gardełko
Kontakt:

#15 Postautor: GardeÅ‚ko » 3 maja 2005, o 22:16

Zagłosowałem .Myślałem , że nie będę oryginalny bo kupuję bilet normalny ale kazuje się ,że nie jestem w większości. Przyznam się , że program po podwyżce kupiłem raz i chyba więcej nie kupię.

meesha
Trener
Kontakt:

#16 Postautor: meesha » 3 maja 2005, o 22:17

A ja nie wchodzę w ogóle... i to jest dopiero patent :D :lol: 8) Nie ma to jak posłuchać meczu w Radiu Lublin :P ach te instrumentalne przeboje :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#17 Postautor: mikas » 4 maja 2005, o 00:17

Ja przykładnie przed sezonem kupiłem karnet i na niego sobie wchodzę.Kupuję też zawsze program(jednak gdybym nie miał karnetu pewnie bym sobie drukował, bo bym nie miał już na pomeczowe piwko :wink: :twisted: a do tego co drugi tydzien mecz wyjazdowy,ktorego koszty są zawsze zdecydowanie większe niż meczu u siebie a menicy niestety nie mam :( )
Mogę też się pochwalić,że przed meczem z Rzeszowem zauważyłem kolesia skaczącego przez płot i grzecznie doniosłem ochronie która to przeoczyła,dzięki czemu koleś po konsultacji ochroniarzy z dyrektorem został wylegitymowany i wywalony ze stadionu 8) także swój wkład w wyeliminowanie jednego złodzieja,który próbował okradać klub mam :wink: 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Ylipulli

#18 Postautor: Ylipulli » 4 maja 2005, o 09:57

To , że kolesiowi udało się przeskoczyc płot i wejść na stadion to ewidentny błąd i niedopatrzenie ochrony. Oczywiście nie pochwalam tego kolesia, bo powinien kupic bilet.
Ale twoje napinanie się na forum że doniosłeś na tego gościa jest żałosne. Więc palnij się w łeb i nie popadaj w taki żałosny stan swojego kretyńsko-debilowatego samozadowolenia.
A ile masz pirackich płyt w domu ? Ile skopiowanych nielegalnie płyt muzycznych, filmów i programów komputerowych ? Ile razy jechałes na gapę ? Ile razy piłeś alkohol w miejscu publicznym ? Ile razy przeszedłeś przez ulice w niedozwolonym miejscu ? Ile razy przekroczyłeś dozwolonaą prędkość jadąc samochodem ? Może o tym wszystkim nam napiszesz "prawy człowieku" ?

meesha
Trener
Kontakt:

#19 Postautor: meesha » 4 maja 2005, o 10:02

Ylipulli pisze:To , że kolesiowi udało się przeskoczyc płot i wejść na stadion to ewidentny błąd i niedopatrzenie ochrony. Oczywiście nie pochwalam tego kolesia, bo powinien kupic bilet.
Ale twoje napinanie się na forum że doniosłeś na tego gościa jest żałosne. Więc palnij się w łeb i nie popadaj w taki żałosny stan swojego kretyńsko-debilowatego samozadowolenia.
:lol: :lol: :lol: Czyżby nożyce się odezwały :?: :D 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#20 Postautor: Metalliczny » 4 maja 2005, o 10:06

Ylipulli pisze:A ile masz pirackich płyt w domu ? Ile skopiowanych nielegalnie płyt muzycznych, filmów i programów komputerowych ? Ile razy jechałes na gapę ? Ile razy piłeś alkohol w miejscu publicznym ? Ile razy przeszedłeś przez ulice w niedozwolonym miejscu ? Ile razy przekroczyłeś dozwolonaą prędkość jadąc samochodem ? Może o tym wszystkim nam napiszesz "prawy człowieku" ?

Kochany, albo naucz się czytać ze zrozumieniem, albo patrz na emotikony. Idąc twoim tokiem myślenia widząc jak ktoś kradnie samochód - no co, to kradzież i to kradzież, nie powinienem iść na policje jeśli jechałem na gapę? :shock: Śmieszny jesteś człowieczku ze swoimi poglądami :lol:
A może to byłeś TY? :twisted:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#21 Postautor: jas » 4 maja 2005, o 10:11

Ylipulli pisze:A ile masz pirackich płyt w domu ? Ile skopiowanych nielegalnie płyt muzycznych, filmów i programów komputerowych ? Ile razy jechałes na gapę ? Ile razy piłeś alkohol w miejscu publicznym ? Ile razy przeszedłeś przez ulice w niedozwolonym miejscu ? Ile razy przekroczyłeś dozwolonaą prędkość jadąc samochodem ? Może o tym wszystkim nam napiszesz "prawy człowieku" ?

ochroniarz sie odezwal :wink: :lol: ?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

jotem

#22 Postautor: jotem » 4 maja 2005, o 10:29

Jestem szczęśliwym posiadaczem karnetu. Szkoda, że posiadacze karnetu nie mają stałego numerowanego miejsca ale może w przyszłości...

Awatar użytkownika
Saint
Zawodowiec

#23 Postautor: Saint » 4 maja 2005, o 10:31

jotem pisze:Jestem szczęśliwym posiadaczem karnetu. Szkoda, że posiadacze karnetu nie mają stałego numerowanego miejsca ale może w przyszłości...

To ty masz chyba wynik innej ankiety u mnie 48% wchodzi na ulgowy ... bo ma do tego prawo... :wink: Ja nie mam więc wchodzę na normalny+program - i tak też zagłosowałem w ankiecie
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#24 Postautor: mikas » 4 maja 2005, o 10:33

Hahahaha nie ma to jak być przez kogoś rozbawionym na samym początku tak deszczowego dnia :lol: :lol: :lol:
Jako,że kibicuje tej drużynie już troche lat to za swój obowiązek uważam powiadomienie ochrony o debilach którzy skacząc przez płot okradają klub i zawodników. I mam daleko w poważaniu co Ty na ten temat sądzisz.
I moja wypowiedź nie była żadnym napinaniem i "kretyńsko-debilowatym samozadowoleniem"(uwierz mi,że mam wiele innych lepszych powodów do dumy) a chęcią pokazania,że ochrona ma jeszcze sporo luk i niedociągnięc na które trzeba zwrócić uwagę,
oraz pokazanie,że dla debili w klubie nie ma pobłażania czego przykładem była reakcja dyrektora Siwka i ochrony.

PS.Zadnej nagrody z klubu nie chcę,no chyba że zwycięstwo w Opolu :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

PPS. Chciałbym jeszcze raz podziękować koledze za rozbawienie mnie do łez w tak brzydki i pochmurny dzień :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#25 Postautor: Carew » 4 maja 2005, o 10:35

Ja wchodzę na ulgowy z uprawnieniami po okazaniu legitki, raz chcą ją ogladać a raz nie. :?
----- FORZA JUVE -----