Oto kilka moich uwag, mam nadzieję,że pozostali forumowicze też mają swoje spostrzezenia i sie nimi w tym temacie podzielą.
Po pierwsze jak bumerang powraca kwestia treningów i zgrania zawodników w parach.To co dziś wyprawiał Franków w 5 biegu wołało o pomste do nieba. Jak można tak perfidnie wywozić swojego kolege z pary
Jako,że dużego manewru w zestawianiu par trener Głogowski nie ma, konieczne jest ćwiczenie na treningach rozegranie pierwszego łuku. Trzeba w końcu wreszcie poustawiac pachołki na torze i kazac zawodnikom trzymac sie określonej ścieżki.Nie może być tak że to motor prowadzi Frankowa i ten praktycznie nad nim nie panuje o malo nie wciskając Jelenia w bande a przy tym umożliwiając atak i wyjście na pierwsze pozycje zawodnikom drużyny przeciwnej(na szczeście tym razem przeciwnicy z tego prezentu nie skorzystali) Sytuacja taka powtarza się już nie pierwszy raz i trzeba wreszcie coś z tym zrobić,bo to sa podstawowe błędy ktore moga nas kosztowac w kolejnych meczach bardzo wiele.
Druga sprawa to sprzęt Adama Pietraszki, przecież ten zawodnik jest tak wolny na dystansie,że nawet nie jest w stanie boronić wywalczonych wczesniej pozycji. Fakt,że nie wie jaka jest optymalna ścieżka na naszym torze to kolejna sprawa i trzeba mu wreszcie uświadomić,że trzymając krawężnik to on dużo na naszym torze nie zdziała,ale do obronienia pozycji trzeba miec też sprzęt który nie odstaje tak znacząco od przeciwników. Nie wiem jak Adam ma skonstruowany kontrakt,ale trzeba go zmusic do zainwestowania w sprzęt bo na tych osiołkach to on daleko nie zajedzie.
To takie dwie uwagi które wydają mi sie w tym momencie niezbędne do tego abyśmy wreszcie zaczeli wygrywac(przynajmniej na swoim torze).
Piszcie w tym temacie swoje spostrzezenia i uwagi odnośnie naszej drużyny i błędów jakie wydaje sie Wam,że są popełniane jeśli chodzi o treningi, przygotowanie zawodników do jazdy itp.

<-Zapraszam !