Witam,
Śmiga ktoś w niedzielę do Piły na mecz?
Wyjazd do Piły 23.05
Wyjazd do Piły 23.05
Ostatnio zmieniony 17 maja 2010, o 13:50 przez Borsuk, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wyjazd do Piły 23.05
Śmiga ktoś.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Borsuk pisze:Śmiga ktoś w niedzielę po Piły na mecz?
Ja tam smigam po sztachety:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Chodzi mi o jakiś zorganizowany wyjazd:)
Będę z Torunia jechał na mecz, dlatego pytam o przypuszczalną frekwencję wyjazdową.
Pozdro!
Będę z Torunia jechał na mecz, dlatego pytam o przypuszczalną frekwencję wyjazdową.
Pozdro!
Przypuszczalna frekwencja wyjazdowa to wedlug mojej obecnej wiedzy 6 osob (razem z Tobą)
Mam nadzieję, że jeszcze z 1-2 samochody dojdą do tego 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Coz, co roku musi byc jakis ekskluzywny wyjazd:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Remus jedziesz w te i z powrotem? bo moze ja bym sie z toba zabrała??
meesha pisze:Przypuszczalna frekwencja wyjazdowa to wedlug mojej obecnej wiedzy 6 osob (razem z Tobą)Mam nadzieję, że jeszcze z 1-2 samochody dojdą do tego
Z tego co sie orientuje jadą 2 osobowki po 5 osob plus jeszcze 6 osob jak sie uzbiera u Remusa
Poszukuję miejsca dla mej skromnej osoby.
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.