Ostrovia - KMŻ Lublin 06.06.10
- kmzlublinfan
- Senior
Ostrovia - KMŻ Lublin 06.06.10
Po tym jak Piła pokusiła się tam o zwycięstwo, i my możemy sprawic tam niespodziankę oczywiście po kolejnych wzmocnieniach.
Re: Ostrovia - KMŻ Lublin 06.06.10
Szczegolnie, ze po meczu w Krosnie sklad Bakruterny bedzie oslabiony. Kajzer zlamana noga a Czerwisnki tez podobno doznal jakiegos urazu.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Wczoraj pisali, ze jednak kontuzje. No coz, w takim razie potrzebna jest jeszcze wieksza mobilizacja.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Czerwiński i Kajzer bez większych urazów
Ciekawe czy obaj wystąpią w niedzielę. Po tym co jest napisane Czerwiński wstrząśnienie mózgu, więc za niego pewnie wskoczy Parker.
Jest bardzo duża szansa wygrania w Ostrowie. Nawet jeśli nie wzmocnimy się na pozycji juniorskiej, to Kostro i Hadek mają szansę w biegu juniorskim powalczyć o korzystny wynik. Na pozycjach seniorskich jest już twardszy orzech do zgryzienia. Wiadomo Rymel nie wystąpi w tym meczu, dlatego jest potrzebne wzmocnienie na tą pozycję. Mam nadzieję, że kontrakt(y) jest (są) dogadany(e) i jest to tylko kwestia daty, czyli 1 czerwca. Jeśli chodzi o Darkina to jeżeli będą to 2 seniorskie kontrakty to puścić Sergieja i nowego i niech lepszy jedzie w meczu.
Zestawienie par jest teraz najlepsze z możliwych.
Pozdrawiam
Ciekawe czy obaj wystąpią w niedzielę. Po tym co jest napisane Czerwiński wstrząśnienie mózgu, więc za niego pewnie wskoczy Parker.
Jest bardzo duża szansa wygrania w Ostrowie. Nawet jeśli nie wzmocnimy się na pozycji juniorskiej, to Kostro i Hadek mają szansę w biegu juniorskim powalczyć o korzystny wynik. Na pozycjach seniorskich jest już twardszy orzech do zgryzienia. Wiadomo Rymel nie wystąpi w tym meczu, dlatego jest potrzebne wzmocnienie na tą pozycję. Mam nadzieję, że kontrakt(y) jest (są) dogadany(e) i jest to tylko kwestia daty, czyli 1 czerwca. Jeśli chodzi o Darkina to jeżeli będą to 2 seniorskie kontrakty to puścić Sergieja i nowego i niech lepszy jedzie w meczu.
Zestawienie par jest teraz najlepsze z możliwych.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Prawda jest taka że i bez Kajzera byłoby trudno. Ciekawe czy będzie Parker? My bez Rymela,a więc musi byc wzmocnienie,gdyż obawiam się padaki.Wzmocnienia mają być dwa ale czy z dwoma wyrobią się nasi włodarze do niedzieli?Fajnie by było.Nazwisk proponuję nie rzucać choć niektórzy i tak rzucą
.Co do Darkina to uważam że przyda się mu mecz przerwy i niech potrenuje,tylko że w takim razie trzeba 2 nowych. Zobaczymy
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ja zawsze podchodze z dystansem do naszych meczów wyajzdowych ale cos czuję, ze tu bedzie dobrze. Tor w Ostrowie nie należy do wybitnie trudnych, nawierzchnia zwykle jest średnio przyczepna lub przyczepna. Szkoda, że Adrian nie może, ale może deszcz tym razem nam pomoże.
chcąc gonić łódź, która ma już dwie wyjazdowe wygrane (kraków, rawicz) musimy walczyć i tutaj o punkty. Każdy się zgadza, że potrzebny jest minimum jeden senior na najbliższy mecz. Trzeba tez trzymać kciuki za Wilki w najbliższy piątek bo chyba wtedy jadą z orłem. Mam jednak dziwne przeczucie odnośnie niedzieli, że będzie jak zazwyczaj na wyjazdach, dużo gadania, jeden albo dwóch zawali (baran? darkin?) i dobijemy do 35. Oby nie!
Ostatnio zmieniony 31 maja 2010, o 11:02 przez gizmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
- kmzlublinfan
- Senior
Może właśnie ten nowy będzie w miejsce Darkina. A Rymel może jechac tego dnia? Mam nadzieję, że może. A i jeszcze jakiś dobrego juniora trzeba ściągnąc bo każdy kto był w niedziele widział jak szło naszym juniorom.
już chyba 100 razy było pisane na forum, że Rymel nie może (chyba że się coś zmieni w Anglii)
kmzlublinfan pisze:A Rymel może jechac tego dnia? Mam nadzieję, że może.
Na chwile obecna nie moze. I raczej sie nic nie zmieni w tej kwestii. I bylo juz o tym mowione na tym forum 500 razy.
Latwo nabijac z dupy posty, trudniej doczytac, albo przeczytac ze zrozumieniem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No więc zakupic Smolińskiego i jedziemy , skoro wygrała tam Piła.... 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- niespokojny
- Trener
Do piatku Panowie, do piatku... 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
jakby co - smolinski jedzie w sobote w Olching - do Ostrowa miałby 830 kilosów. niby do zrobienia, ale mam obawy o formę psychofizyczną.
W sobote grzecznie do lozeczka, w niedziele samolotem z Monachium do Wrocławia:
http://secure.lotnicze-bilety.pl/loty/w ... Dy6I1cKam9
http://secure.lotnicze-bilety.pl/loty/w ... Dy6I1cKam9
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- niespokojny
- Trener
Tam sa autostrady
. Takze jestem spokojny o forme.
Z juniorow warto by sie zainteresowac Rene Bachem. Wolny jest. 6 zawodnik Premier Ligue. Naprawde ladnie tam cisnie. Jak nie chcialoby Leszno Sweetmana puscic warto by Dunczyka sprawdzic.
Z juniorow warto by sie zainteresowac Rene Bachem. Wolny jest. 6 zawodnik Premier Ligue. Naprawde ladnie tam cisnie. Jak nie chcialoby Leszno Sweetmana puscic warto by Dunczyka sprawdzic.
Gelo pisze:jakby co - smolinski jedzie w sobote w Olching - do Ostrowa miałby 830 kilosów. niby do zrobienia, ale mam obawy o formę psychofizyczną.
Bez przesady.
Pomijając już samoloty, o których wspominał Cooper, to nawet samochodem nie jest to duża odległość.
Z Lublina jedzie się raptem 3h krócej.
Czas podróży porównywalny z trasą do Piły, Gdańska czy Gorzowa... (z Lublina).
Rene Bach jedzie super ale jest nie do wyrwania. Jeździ w Newcastle a oni mają meczu u siebie w niedzielę.
Z Monachium do Wrocka jest autostrada. A z Wrocka jeszcze tylko 100 kilo. Wakacji jeszcze nie ma to można nią ciąć, aż miło. Mechanik jedzie, Smoła śpi, sześć godzin i sa na miejscu.No, dostawczym to 8 niech będzie czyli na rano. Nema problema.
Z Monachium do Wrocka jest autostrada. A z Wrocka jeszcze tylko 100 kilo. Wakacji jeszcze nie ma to można nią ciąć, aż miło. Mechanik jedzie, Smoła śpi, sześć godzin i sa na miejscu.No, dostawczym to 8 niech będzie czyli na rano. Nema problema.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
z tego co napisali na espeedway może wynikać, że to własnie smolińskiego ktoś podkupił... Prezes mowił o kimś kto był dogadany, czekali tylko na okienko a ktoś wcześniej na forum pisał ze ponoć szybko ustalono ze smolińskim warunki i czekał tylko na podpis.
Pozdrawiam
- niespokojny
- Trener
Jak nie Bach to jest jeszcze Nilsson. Gorzej w Anglii, w ktorej rzadko jezdzi ale swietnie sobie radzi na zapleczu Elitserien.
Siergiej Darkin o przyczynach słabej postawy w Łodzi i Pile...
http://www.lsport.pl/zuzel/10053101.php
http://www.lsport.pl/zuzel/10053101.php
Ja tez mam przeczucie ze w Ostrowie bedzie dobrze. Juz raz tam wygralismy, fakt ze mielismy wspanialego lidera P.K. Teraz troche szkoda ze jedziemy bez Adriana ale jak kazdy pojedzie rowno;). Mysle ze nawet Drakina stac na 8-10 pktow. Jak ktos napisal wczesniej, naszym atutem powinno byc to ze nie bedziemy jechali na betonie a wiec po slabym starcie bedzie mozna cos ugrac;) mam nadzieje;)
mikas pisze:Wtedy mielismy jeszcze pamietne nozyce Piszcza
ponoć wraca na tor w tym tygodniu
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
ravajas pisze:mikas pisze:Wtedy mielismy jeszcze pamietne nozyce Piszcza
ponoć wraca na tor w tym tygodniu
oby tak bylo, takie male zamieszanie w skladzie wyszlo by