Peter Karlsson

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
:Radim:
Kontakt:

Peter Karlsson

#1 Postautor: :Radim: » 27 kwietnia 2004, o 13:02

zalozyle ten temat aby mozna bylo dyskutowac o Peterze ( sa tematy o Darku, Lee, Atillie ale nie widzialem o Peterze )

1 sprawa to swietne wystepy w lize i mysle ze godnie zastepuje Lee :wink: chpociaz nie ukrywam ze to jego chcialbym widziec

a i jeszcze chcialemmu pogratulowac wygrania Finalu Krajowych ( szweckich ) Eliminacji do GP

Wyniki:
1. Peter Karlsson, Luxo Stars (2,3,3,3,3) 14
2. Stefan Andersson, Piraterna (3,2,2,3,3) 13
3. David Ruud, VMS Elit (3,1,3,3,2) 12
4. Niklas Klingberg, Ornarna (3,2,3,2,2) 12
5. Antonio Lindback, Masarna (1,3,3,0,3) 10
6. Stefan Dannoe, Valsarna (2,3,2,2,0) 9
7. Niklas Aspgren, Masarna (0,2,0,3,2) 7+3

8. Daniel Davidsson, Rospiggarna (3,3,0,1,d) 7+2
9. Jonas Davidsson, Rospiggarna (2,d,0,1,3) 6
10. Peter Nahlin, Bajen Speedway (2,0,1,2,1) 6
11. Peter Ljung, Luxo Stars (0,1,2,2,1) 6
12. Fredrik Lindgren, Masarna (1,w,1,1,2) 5
13. Magnus Karlsson, Masarna (0,2,2,0,0) 4
14. Stefan Ekberg, Piraterna (1,0,1,1,1) 4
15. Tobias Johansson, Lejonen (1,1,1,0,0) 3
16. Freddie Eriksson, Bajen Speedway (0,1,0,0,1) 2
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć :)
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#2 Postautor: Metalliczny » 27 kwietnia 2004, o 13:07

Nie wiem czy jest sens zakładania nowego tematu bo wszystko o Peterze znajduje się w temacie : "Nasi w zagranicznych startach". Sądzę więc, że niepotrzebnie zakładałeś ten temat, który nedługo zostanie zdjęty.....

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#3 Postautor: GIGI » 27 kwietnia 2004, o 13:14

Metalliczny pisze:Nie wiem czy jest sens zakładania nowego tematu bo wszystko o Peterze znajduje się w temacie : "Nasi w zagranicznych startach". Sądzę więc, że niepotrzebnie zakładałeś ten temat, który nedługo zostanie zdjęty.....

a ja myślę że dobrze . Jest temat o Lee, Atilli , Tomku Piszczu , dlaczego nie miałoby byc o Karlssonie

Awatar użytkownika
Kontakt:

#4 Postautor: :Radim: » 27 kwietnia 2004, o 13:39

Metalliczny pisze:Nie wiem czy jest sens zakładania nowego tematu bo wszystko o Peterze znajduje się w temacie : "Nasi w zagranicznych startach". Sądzę więc, że niepotrzebnie zakładałeś ten temat, który nedługo zostanie zdjęty.....

ja rozumiem ze jesli przeszkadza to go trzeba usunac ale temat " nasi w zagranicznych startach " jest o calej druzynie wiec zalozylem odrebny temat
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć :)

Awatar użytkownika
MarianJ

#5 Postautor: MarianJ » 27 kwietnia 2004, o 13:39

Zgadzam się Peter jeździ naprawdę super w tym sezonie wiec powinniśmy też i o tym podyskutować a nie tylko psioczyć na Tomka i Atillę.
Myślę że ten temat będzie pod tym względem inny od pozostałych......
TeŻet z LUBLINA NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻYNA!!!!!!!!!

...........................GG#1009468

Awatar użytkownika
Kontakt:

#6 Postautor: :Radim: » 27 kwietnia 2004, o 13:50

za http://www.sportowefakty.pl

Już dziÅ› w Szwecji, a konkretniej w Malilli odbÄ™dzie siÄ™ turniej „Malilla Challenge”. Zawody zapowiadajÄ… siÄ™ bardzo ciekawie, na liÅ›cie startowej widniejÄ… nazwiska takich żużlowców jak: Mikael Max, Rune Holta, Ryan Sullivan, Billy Hamill czy Mark Loram.

Do turnieju awizowanych jest też czterech Polaków (zawodników miejscowego Luxo Stars): Sebastian UÅ‚amek, RafaÅ‚ Okoniewski, Andrzej Huszcza i Mariusz WÄ™grzyk. Z powodu kontuzji nie wystÄ…pi na pewno Okoniewski. Dzisiejsze zawody rozpocznÄ… siÄ™ o godzinie 19:00 – relacja z nich późnym wieczorem na Sportowych Faktach.

Zawodnicy, którzy mają wystąpić w turnieju:
Peter Karlsson, Luxo Stars
Mikael Max, Luxo Stars
Sebastian Ułamek, Luxo Stars
Mark Loram, Luxo Stars
Peter Ljung, Luxo Stars
Hans Andersen, Luxo Stars
Rafał Okoniewski, Luxo Stars
Dean Barker, Luxo Stars
Mariusz Węgrzyk, Luxo Stars
Andrzej Huszcza, Luxo Stars
Tobias Johansson, Lejonen
Ryan Sullivan, Kaparna
Rune Holta, VMS Elit
Billy Hamill, Smederna
Fredrik Lindgren, Team DalaKraft
Niklas Klingberg, Ornarna
Stefan Andersson, Piraterna
Peter Nahlin, Bajen Speedway
Freddie Eriksson, Bajen Speedway

Bieg kwalifikacyjny:
Anders Henriksson, Lejonen
Thomas Ljung, Lejonen
Henrik Martinsson, Luxo Stars
Ricky Kling, Luxo Stars

djrafix

#7 Postautor: djrafix » 27 kwietnia 2004, o 16:08

niomp spoko ze temat zalożyleś przynajmniej coś nowego;] noto co ze żalożyl temat nowy "metaliczny" !! fajnie przynajmniej coś sie dzieje a nie taka monotonność :lol: eHeHe :D:D LuZiK;] A o występach Petera to jak narazie to mu bardzo dobrze idzie w każdym bądź razie na naszych, meczach jest niezawodny i tyle dziękuję;]
=>rAfIx:)<=

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#8 Postautor: $korzen$ » 27 kwietnia 2004, o 17:54

Peter Karlsson jezdzi kapitalnie, balismy sie czy zastapi w pelni Lee a obecnie nie oszukujmy sie punktuje lepiej niz sam Richardson. Z reszta po to zostal zakontraktowany, narazie nie mozemy powiedziec na niego zlego slowa. Jezdzi troche samolubnie no ale co poradzic ...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#11 Postautor: Gelo » 27 kwietnia 2004, o 18:34

Niestety problem Petera polega na tym,, że przeważnie jeździ z "maruderami" - jak nie z młodzieżowcem to z Piszczem bez formy. Jestem przekonany, że gdyby partner dobrze zabierał sie ze startu Peter rozpracowałby bieg po profesorsku.

Awatar użytkownika
Kontakt:

#13 Postautor: :Radim: » 27 kwietnia 2004, o 19:41

mi sie wydaje ze Peter jak Nicki Pedersen woli jazde indywidualna al nie powiem para tez umie jechac ( nie tak ja Hans Nielsen ale ) :wink: a co do piszcza to wydaje mi sie ze wrocil :twisted:

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#14 Postautor: Erwin » 27 kwietnia 2004, o 19:55

Z Piszczykiem lepiej jeszcze się wstrzymać, pochopnie można ocenić wiele rzeczy, po jednym meczu nie mozna jednoznacznie stwierdzić że wrócił, przekonamy się w poniedziałek jak z formą u Tomka, mam nadzieję że znacznie zwyżkuję czego mu abrdzo Jemu i Nam życzę.

Awatar użytkownika
Kontakt:

#15 Postautor: :Radim: » 27 kwietnia 2004, o 19:57

a kilka fotek znalazlem

niestety nie najlepsze
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kontakt:

#16 Postautor: :Radim: » 27 kwietnia 2004, o 20:01

Erwin ja sie 1 meczem nie sueruje ale tez wystepem w polfinale ime bo tam to mi sie wydawalo ze juz wrcil ale jak mowisz wszystko sie okaze 3 maja :lol:
a wracajac do polfinalu ime wtedy co go postawilo na wyjscia z 2 luku na ostatnim okrazeniu nie pamietam ktory bieg ale chyba z Chromikiem jechal to jak wy to widzieliscie bo ja widzialem ze on chyba 2 przyjechal

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#17 Postautor: grzesieck » 27 kwietnia 2004, o 20:08

:Radim: pisze:a wracajac do polfinalu ime wtedy co go postawilo na wyjscia z 2 luku na ostatnim okrazeniu nie pamietam ktory bieg ale chyba z Chromikiem jechal to jak wy to widzieliscie bo ja widzialem ze on chyba 2 przyjechal

Troche to nie na temat, ale sie wypowiem:) Ja z kolegą siedzialem na przeciwkległej prostej, dokladnie na wprost tasmy startowej i jestem na 90% pewien ze to Piszczyk przyjechal drugi...moze sedzia ma w zlym miejscu okienko=]
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#18 Postautor: Gelo » 27 kwietnia 2004, o 20:40

Piszcz dopiero teraz powoli jezdzi lepiej. Nie mow ze jest odrazu bez formy. A teraz trzeba spróbować tak jak napisał Gawrzyk Petera puscic z Knappem!

Oceniam to co było, a nie to co bedzie. Dotychczas jest bez formy i wystep w Gorzowie wcale tego nie zmienia. Zawodnik pokroju tomka ma robic po 10 na kazdym torze

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#20 Postautor: Gelo » 27 kwietnia 2004, o 20:56

Jednak po Ostrowie pewno bedziesz musiał zmienic zdanie... :)

Nawet nie wiesz jak bardzo bym chcial. Tomek powinien byc najpewniejszym punktem zespolu i wierze ze takim bedzie. Niczego niemozliwego nie oczekuję - chce zeby jezdzil tak, jak przed kontuzją w ubiegłym roku. Mysle ze kierownictwo klubu stawia przed nim podobne cele.

Awatar użytkownika
Kontakt:

#21 Postautor: :Radim: » 27 kwietnia 2004, o 21:17

grzesieck pisze:
:Radim: pisze:a wracajac do polfinalu ime wtedy co go postawilo na wyjscia z 2 luku na ostatnim okrazeniu nie pamietam ktory bieg ale chyba z Chromikiem jechal to jak wy to widzieliscie bo ja widzialem ze on chyba 2 przyjechal

Troche to nie na temat, ale sie wypowiem:) Ja z kolegą siedzialem na przeciwkległej prostej, dokladnie na wprost tasmy startowej i jestem na 90% pewien ze to Piszczyk przyjechal drugi...moze sedzia ma w zlym miejscu okienko=]

ej a siedzial kolo was taki koles z dlugimi wlosami w pomaranczowej koszulce :?: :?:

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#22 Postautor: kuki » 27 kwietnia 2004, o 22:27

Ru$eK pisze:
Gelo pisze:
Piszcz dopiero teraz powoli jezdzi lepiej. Nie mow ze jest odrazu bez formy. A teraz trzeba spróbować tak jak napisał Gawrzyk Petera puscic z Knappem!

Oceniam to co było, a nie to co bedzie. Dotychczas jest bez formy i wystep w Gorzowie wcale tego nie zmienia.
Dobra Ok.
Jednak po Ostrowie pewno bedziesz musiał zmienic zdanie... :)
Jestem ciekawy jak tam dzis Peter pojedzie... tzn. jedzie bo zawody sie miały zaczac o 19. Licze na miejsce w pierwszej 5!
Pozdrawiam!
Było by fajnie jeśli podczas meczu z Ostrowem Tomek wrócił do formy i znów punktował.A czy Peter pojedzie w tym meczu??
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2004, o 22:46 przez kuki, łącznie zmieniany 1 raz.
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#23 Postautor: grzesieck » 27 kwietnia 2004, o 22:42

Do Radima

Kojarze kolesia w pomarańczowej koszulce koło nas ale nie pamietam czy miał dlugie wlosy...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#24 Postautor: Scream » 27 kwietnia 2004, o 22:51

Gawrzyk pisze:samolubnie? a moze cos na dowod tego?

Dowodem na to jest jego jazda. Zreszta miales okazje zobaczyc w niedziele jazde z mysla o partnerze w wykonaniu zorro. W dotychczasowych meczach widac ze Peter nie jest zawodnikiem ktory po starcie mysli tez o partnerze z zespolu.
Natomiast moze i pomaga jak tylko moze w parkingu - jesli tak to chwala mu za to, ale nie ma sie co oszukiwac ze na torze wzorem jazdy para to on nie jest. Ale jak bedzie przywozil komplety to mozna mu to wybaczyc ;)

Awatar użytkownika
Kontakt:

#25 Postautor: :Radim: » 27 kwietnia 2004, o 23:33

grzesieck pisze:Do Radima

Kojarze kolesia w pomarańczowej koszulce koło nas ale nie pamietam czy miał dlugie wlosy...

czlowieku to ty kolomnie siedziales 8) z kumplem byles