Inne sporty
Re: Inne sporty
A to w takim razie, nie pierwszy lepszy "pasek od spodni". Ja z boksem zatrzymałem się na Adamku i jego próbach zwojowania wagi ciężkiej. Czyli dawno.
No ale kto z kim, że nicmi się o uszy nie obiło?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Czyli o żaden pas, przecież jest mistrz - Usyk. Coraz większy pier***nik w tym boksie...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Czyli o żaden pas, przecież jest mistrz - Usyk. Coraz większy pier***nik w tym boksie...
No jakis pas tymczasowy, czyli zaden
Pas sam w sobie wartości wielkiej nie miał, ale ewentualne zwycięstwo otworzyłoby drogę do dużych walk.
Knyba w pierwszej rundzie wyglądał bardzo dobrze, w drugiej nieco słabiej, ale w trzeciej już zabrakło paliwa. Słabo wyglądał kondycyjnie. Biorąc pod uwagę, że nie ma mocnego, kończącego uderzenia to chyba powinien być gotowy na długi pojedynek. Sędzia w mojej opinii pospieszył się z przerwaniem pojedynku, ale po tej trzeciej rundzie nie dawałbym większych szans Damianowi na resztę walki.
Teraz znowu obijanie naleśników i odbudowywanie pozycji, ale raczej takiej walki i takich pieniędzy już nie dostanie.
Knyba w pierwszej rundzie wyglądał bardzo dobrze, w drugiej nieco słabiej, ale w trzeciej już zabrakło paliwa. Słabo wyglądał kondycyjnie. Biorąc pod uwagę, że nie ma mocnego, kończącego uderzenia to chyba powinien być gotowy na długi pojedynek. Sędzia w mojej opinii pospieszył się z przerwaniem pojedynku, ale po tej trzeciej rundzie nie dawałbym większych szans Damianowi na resztę walki.
Teraz znowu obijanie naleśników i odbudowywanie pozycji, ale raczej takiej walki i takich pieniędzy już nie dostanie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Pas sam w sobie wartości wielkiej nie miał, ale ewentualne zwycięstwo otworzyłoby drogę do dużych walk.
Czemu? Dostanie wg. mnie
Nie byl na deskach, u dwoch sedziow po 2 rundach prowadzil, u trzeciego byl remis. Trzeba sie tylko doskonalic, bo troche mu brakuje niestety.
Za kilka dni stuknie mu 30 lat, a nikogo poważnego nie pokonał, porażka przez TKO z pierwszym w miarę konkretnym rywalem. No wydaje mi się, że został mu polski rynek i zagraniczne naleśniki. Ale obym się mylił.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Siatkarski LKPS Lublin w zaledwie 292 dni zdobył wszystkie możliwe krajowe puchary - Mistrzostwo Polski, Superpuchar Polski oraz Puchar Polski. Wydaje mi się, że to największy sukces lubelskiego sportu zespołowego w historii miasta, biorąc pod uwagę skalę trudności, jaka jest w polskiej siatkówce. Szacun dla zarządców klubu za zbudowanie takich sukcesów po zaledwie 13 latach od założenia klubu.
Jedziemy dalej teraz czas na Ligę Mistrzów a potem obronę tytułu :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ta historia bardzo przypomina żużlową.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Tak, ma kilka wspólnych elementów.
Bardzo mądrzy zarządcy, którzy postanowili stworzyć konkretny ambitny projekt
Błyskawiczne awanse
Szybki wielki sukces
I podobnie jak Mikkel oraz Lampart, LKPS ma zawodnika, który przeszedł drogę od awansu do PlusLigi do złotego medalu :)
Tylko, że z powodu specyfiki obu sportów, ścieżka do sukcesu w siatkówce jest troszkę dłuższa i trudniejsza.
Bardzo mądrzy zarządcy, którzy postanowili stworzyć konkretny ambitny projekt
Błyskawiczne awanse
Szybki wielki sukces
I podobnie jak Mikkel oraz Lampart, LKPS ma zawodnika, który przeszedł drogę od awansu do PlusLigi do złotego medalu :)
Tylko, że z powodu specyfiki obu sportów, ścieżka do sukcesu w siatkówce jest troszkę dłuższa i trudniejsza.
emkaes emkaes :D
A co tam w ekstraklasie, też tak wesoło?
Tu już kurwa gorzej :D
1:0 dla Ciebie.
1:0 dla Ciebie.
Jednym konkursem chłop polskie skoki odrodził
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
No odpalił Chłopak w najważniejszym momencie, gdzie faworyci się popalili :) W ogóle fajne to podium, bo i ten Philipp bardzo sympatyczny + dwójka niezłych wariatów z brązem :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Korosciel sie na tym zuzlu rozchulal. Teraz na olimpiadzie: luzny, dowcipny (zeby nie powiedziec sucharowaty), az widac zawstydza, moze nawet drazni i niejednokrotnie zaskakuje swoich kolegow z mikrofonem :)
Smiesznie sie tego slucha.
Smiesznie sie tego slucha.
Ruski zdobył medal dla Polski na igrzyskach. I co teraz, bo nie wiem co robić ? :D można się cieszyć ?
Też mam problem, no ciul, uciekł i wylądował u nas to niech tam :) Swoją drogą jakieś koszmarne ilości sportowców stamtąd uciekają :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
W łyżwiarstwie figurowym zwłaszcza. Aczkolwiek tam też uciekali już wcześniej. Tam wynikało z tego, że po prostu nie mieścili się w kadrze Rosji. Coś jak Amerykanie w koszykówce, przy czym skala sportu mniejsza.
Jak przychodzą Igrzyska zimowe to człowiek nawet zainteresuje się skokami na lodzie :D
Jak przychodzą Igrzyska zimowe to człowiek nawet zainteresuje się skokami na lodzie :D
No ja kiedyś to śledziłem za dzieciaka i pamiętam, że potrójny Axel (czy jak tam się to pisze) to był max maxów, ktoś tam nieśmiało próbował poczwórnego Toulupa. Teraz? Poczwórne Axle, Malinin (Amerykanin jakby co xD) miał wczoraj w planie 7 poczwórnych :) Trochę się pozmieniało :D
A ruscy? W tenisie też ich mnóstwo pod innymi flagami :) Od dawna :) Te transfery widać tylko w jedną stronę bo nie kojarzę jakoś u nich "importu" :)
A ruscy? W tenisie też ich mnóstwo pod innymi flagami :) Od dawna :) Te transfery widać tylko w jedną stronę bo nie kojarzę jakoś u nich "importu" :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Importowali Stevena Seagala i Gerarda Depardieu 
Richie Faulkner:
W kadrze koszykówki mieli trochę ciemniejszego niż typowy Rosjanin zawodnika. Tak coś mi świta ;) Ale tam każdy takiego ma :D
JR Holden. Zrobił im Mistrzostwo Europy w 2007. Ależ ja go za to nienawidziłem