Sparringi 2006
-
Speedway Fan
- Senior
ahuramazda pisze:Podobno "sparing" w Rzeszowie się nie odbędzie bo kładą sobie jakieś kable na stadionie. Wciecie coś więcej??
Bzdura.
MicO pisze:Wie ktoÅ› o ktorej planowany jest sparing w Rzeszowie? wybiera sie ktos tam?
Sparing jest o 15:30, bilety dla wszystkich 8 zl.
Szkoda, ze jutro sparingu nie bedzie u Was
Speedway Fan pisze:No to 3 dni bez tego trunku i masz wejscie na meczbkapusta pisze:Nie pryta tylko wino owocowe niemarkowane. I nie jest to droga zabawa, zamkowe kosztuje 3.45 w Tesco.
E Ja? No nie do konca, bo w moim przypadku dochodzi jeszcze 50zl na PKP
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
Speedway Fan
- Senior
K2, jak juz jestes, to:
-jaki stan toru u was?
-jaka pogoda?
-jakie prognozy na piatek?
-trenujecie codziennie?
-czy trenuja u was dalej wilki z Krosna? (jesli tak, to jak sie prezentuja?)/
Dzieki
-jaki stan toru u was?
-jaka pogoda?
-trenujecie codziennie?
Dzieki
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Tak sobie siedze i dumam
i zastanawiam sie po co nam wlasciwie ten sparing w piatek w Resorakowie? Do meczu z Krosnem zostalo 3 dni na treningi, z czego jutro pojezdzic sie raczej nie da, a w piatek nikogo nie bedzie... Plan sparingow byl dobry, ale skoro nie udalo sie dotad nawet porzadnie potrenowac na naszym torze, to czy jest sens jechac sie poscigac na obcym torze? "selekcje" do skladu mozna zrobic na treningu u nas, a i przy dobrej frekwencji poscigac sie we czterech tez mozna w roznych ustawieniach. Rozumiem, ze sparing w Rzeszowie mial byc w ramach rewanzu za sparing w LBN, ale w obecnej sytuacji...
Nie neguje potrzeby rozgrywania sparingow, ale nie wiem, czy w aktualnej sytuacji wieksza korzyscia nie bylby trening w piatek na lubelskim torze.
Nie neguje potrzeby rozgrywania sparingow, ale nie wiem, czy w aktualnej sytuacji wieksza korzyscia nie bylby trening w piatek na lubelskim torze.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:K2, jak juz jestes, to:
-jaki stan toru u was?
-jaka pogoda?
-trenujecie codziennie?
Dzieki
1 i 2 pyt. W tej chwili (2 w nocy
3. Prognozy to sobie sprawdz juz na necie, ja tam meterologiem nie jestem
4. Tak, trenujemy codziennie. Jutro w zwiazku z odwolaniem sparingu u Was bedzie kolejny trening, juz w pelnym skladzie z Pedersenem i Holta, ktorzy dzis wieczorem pojawili sie w Rzeszowie.
5. Tak, a konkretnie Wilk, Slaczka, Trojanowski i Wardzala. Dwa pierwsi maja chyba jakies problemy ze sprzetem, poniewaz czesto zbierali jakies czesci z toru. Trojanowski jest szybki (ale nie dziwota - caly tamtem sezon kontuzje, wiec sprzecik w zasadzie nie ruszony). Natomiast Wardzala zachowuje sie na torze niczym szkolkowicz, widac, ze w tamtym sezonie za duzo w Tarnowie nie jezdzil.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
No cóż. Dziś sobie niestety nie pojeżdżą. Całe szczęscie, że na pierwszy mecz mamy takiego a nie innego rywala. Bo jakbyśmy trafili np. na intensywnie trenujący Grudziądz, Zielonkę czy Ostrów to miałbym duże obawy o wynik meczu.
Wydaje mi sie natomiast, że dobrze byłoby zorganizować z jeden-dwa sparingi już po niedzieli. Tak prawie bez przygotowania jechać na ligę 17 kwietnia do Grudziądza to samobójstwo. Tam już lekko nie będzie a nasi zawodnicy nadmiarem treningów pochwalić się na chwilę obecną nie mogą.
Pozdr.
Wydaje mi sie natomiast, że dobrze byłoby zorganizować z jeden-dwa sparingi już po niedzieli. Tak prawie bez przygotowania jechać na ligę 17 kwietnia do Grudziądza to samobójstwo. Tam już lekko nie będzie a nasi zawodnicy nadmiarem treningów pochwalić się na chwilę obecną nie mogą.
Pozdr.
-
sledzio
sledzio pisze:Czarek pisze:Może ktoś pamięta kiedy ostatnio udało się lubelskim żużlowcom odjechać więcej niż jeden sparring przed sezonem?
2 lata temu na moje oko z Unią Tarnów.
I znów Twoje oko sie myli.
Faktycznie w 2004r były 2 sparingi.
W Lublinie z Saławatem (ruskie) no i w Tarnowie z Unią.
W sumie za dużo sparingów przez ostatnie lata nie było.
Może spowodowały to wyjazdy za granice(Lonigo, Krsko)??
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
Koper pisze:Wlasnie na ten sparing do Tarnowa nie pojechal Robert Dados, poczatkowo oficjalna informacja mowila o tym ze jego mechanik nie wywiazal sie z przygotowania sprzetu do sezonu na czas...Fork pisze:Faktycznie w 2004r były 2 sparingi.
W Lublinie z Saławatem (ruskie) no i w Tarnowie z Unią.
nie wkurzajcie mnie, poswiecilismy na temat sparingu z Unią, Saławatem itd. kilkadziesiat postow kilka stron wczesniej w tym temacie.
musialem uswiadomic sledzia, ze jest w bledzie piszac, ze ostatni sparing jaki TÅ» jechal to bylo w 2000 roku czy ktorymstam, a pozniej m.in. harry pisal o sytuacji z Dadosem.
METHANOL ADVENTURE TEAM
http://www.tzlublin.com/index.php?actio ... ews&id=474
Na syfach bedzie relacja
http://www.sportowefakty.pl/live_zuzel4.htm
Tylko tu inny troche skład podali....
Na syfach bedzie relacja
http://www.sportowefakty.pl/live_zuzel4.htm
Tylko tu inny troche skład podali....
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Chyba na http://www.sportowefakty.pl bedzie
Ja ma relacje SMS-ami od kolegi.
K.A.M.I.L. pisze:Mam pytanie czy jest gdzieÅ› relacja z dzisiejszego sparingu na necie albo w jakims radiu![]()
Pozdrawiam
2 posty wyżej od swojego masz odpowiedz
Dodam jeszcze że
Kod: Zaznacz cały
W najbliższą środę tzn. 12.04.2006 na Stadionie Miejskim w Tarnowie miał się odbyć sparing z drużyną RKM Rybnik. Doszło jednak do zmiany sparingpartnera i Jaskółki zmierzą się z drużyną TŻ Lublin. Początek spotkania o godzinie 16.00.http://www.unia.tarnow.pl/index/nowosci ... 98484bdb1a
Widzisz Jaga, jednak sie udało
Skład TŻ w sparingu z Rzeszowem:
1.Åšwist
2.Jeleniewski
3.Knapp
4.Tomicek
5.J. Rempała
6.Messing
7.Michaluk
8.Tomasz Rempała
PoczÄ…tek o godz. 16
1.Åšwist
2.Jeleniewski
3.Knapp
4.Tomicek
5.J. Rempała
6.Messing
7.Michaluk
8.Tomasz Rempała
PoczÄ…tek o godz. 16
Ostatnio zmieniony 7 kwietnia 2006, o 15:59 przez Marcinex, łącznie zmieniany 1 raz.