TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#301 Postautor: RadeKas » 8 kwietnia 2006, o 17:11

Wystarczy zajrzec do tematu o treningach.

Dzisiaj kolo 16 na treningu Messing jadac sam wladowal sie w bande. Prawdopodobnie zlamana reka...
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#302 Postautor: halu_uche » 8 kwietnia 2006, o 23:41

Proszę mi napisać, czy któraś ze stacji będzie transmitować ten mecz. (radio ma się rozumieć)

Koper
Trener
Kontakt:

#303 Postautor: Koper » 8 kwietnia 2006, o 23:49

halu_uche pisze:Proszę mi napisać, czy któraś ze stacji będzie transmitować ten mecz. (radio ma się rozumieć)
Tradycyjnie to robilo to http://www.radio.lublin.pl

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#304 Postautor: Ar2rB » 9 kwietnia 2006, o 07:02

Koper pisze:
halu_uche pisze:Proszę mi napisać, czy któraś ze stacji będzie transmitować ten mecz. (radio ma się rozumieć)
Tradycyjnie to robilo to http://www.radio.lublin.pl

i bedzie nadal robilo. slyszalem juz reklame transmisji....

piotr76
Senior
Kontakt:

#305 Postautor: piotr76 » 9 kwietnia 2006, o 08:55

Jak pogoda w Lublinie można spokojnie się pakować i jechać :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#306 Postautor: Smirnek » 9 kwietnia 2006, o 09:03

piotr76 pisze:Jak pogoda w Lublinie można spokojnie się pakować i jechać :lol: :lol:

Można, można :wink: Bardzo fajne słońce świeci :wink:

hayabusarider

#307 Postautor: hayabusarider » 9 kwietnia 2006, o 09:04

Przez którą bramkę można wejść na karnet???

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#310 Postautor: Mars » 9 kwietnia 2006, o 10:26

Ja mam pytanie mam karnet i jak jest z programem trzeba stac w kolejce zanim???

Awatar użytkownika
_R@fi_

#311 Postautor: _R@fi_ » 9 kwietnia 2006, o 11:00

o ktorej kasy beda otwarte ?? i brama na stadion ??
Obrazek
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]

Speedway-Mati
Zawodowiec

#312 Postautor: Speedway-Mati » 9 kwietnia 2006, o 11:02

Z tego co wyczytałem w piątkowym DW, kasy będą otwarte na 2,5 godziny przed meczem, a bramy na 2 godziny przed rozpoczęciem spotkania.
Obrazek

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#313 Postautor: _piotrusss » 9 kwietnia 2006, o 11:21

Speedway-Mati pisze:Z tego co wyczytałem w piątkowym DW, kasy będą otwarte na 2,5 godziny przed meczem, a bramy na 2 godziny przed rozpoczęciem spotkania.

Czyli jeśli się nic nie zmieniło to bramy otworzą jakąś godzinę... no 1,5 godziny przed meczem :]
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Speedway-Mati
Zawodowiec

#314 Postautor: Speedway-Mati » 9 kwietnia 2006, o 11:24

_piotrusss pisze:
Speedway-Mati pisze:Z tego co wyczytałem w piątkowym DW, kasy będą otwarte na 2,5 godziny przed meczem, a bramy na 2 godziny przed rozpoczęciem spotkania.

Czyli jeśli się nic nie zmieniło to bramy otworzą jakąś godzinę... no 1,5 godziny przed meczem :]

Hehe mój błąd ale poprostu chciałem napisać dobrze stylistycznie to zdanie :) No trudno nie udało sie :wink: Musze poćwiczyć pisownie :D

Kasy od 12:30
Bramy od 13:30

Pozdo :)
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#315 Postautor: mikas » 9 kwietnia 2006, o 11:53

Mars pisze:Ja mam pytanie mam karnet i jak jest z programem trzeba stac w kolejce zanim???

Program możesz kupić juz za bramami stadionu ( z tyłu kiosku w którym jest kasa po prawej stronie od wejscia dla karneciarzy, sprzedaja tam jedzenie jakieś i maja też programy).
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#316 Postautor: dilucio » 9 kwietnia 2006, o 12:20

Biuro Sportu Zarządu Głównego Polskiego Związku Motorowego zatwierdziło do startów w lidze polskiej słowackiego juniora KSŻ-u Martina Vaculika. Wczoraj zawodnik pochodzący z Żarnovicy ukończył wymagany wiek 16 lat i mógł zostać zatwierdzony.

Vaculik otrzymał zgodę na starty wyłącznie w meczach ligowych. Być może jego debiut w barwach "Wilków" nastąpi już w najbliższą niedzielę w meczu z TŻ-em Sipma Lublin.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#317 Postautor: grzesieck » 9 kwietnia 2006, o 12:21

mikas pisze:
Mars pisze:Ja mam pytanie mam karnet i jak jest z programem trzeba stac w kolejce zanim???

Program możesz kupić juz za bramami stadionu ( z tyłu kiosku w którym jest kasa po prawej stronie od wejscia dla karneciarzy, sprzedaja tam jedzenie jakieś i maja też programy).

jedyne miejsce, w ktorym byly do kupienia programy na godzine przed meczem Motor - Coventry : )
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#318 Postautor: halu_uche » 9 kwietnia 2006, o 13:52

Vaculik dzisiaj nie jedzie:D A KSŻ już w Lublinie.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#319 Postautor: bkapusta » 9 kwietnia 2006, o 17:47

Nie no ladnie, calkiem ladnie.

Zasadniczo same plusy.

Shields moze byc nawet liderem w tym roku. Wszystkim ktorzy placza za Jonasem czy Pulpetem polecam dedykuje relacje meczu Gniezno-Gorzow.

Jacus ladnie, ladnie. A tak plakali niektorzy po treningach i sparingu. Ze z Miesiacem przegrywal. A w lidze cacy. A miesiac wygral z Ulamkiem :D

Brhel solidna firma ;-)

Kanpp liga mocniejsza wiec akurat tegio po nim oczekuje 6-8 punktow na meczyk.

Tomicek cudenko taki wynik u juniora. Wiem wiem rywal slaby ale mimo wszystko. Dolaczy do niego Messing i bedzie cacy.

Swist to chyba wie, ze jakby co to ma kto za niego jezdzic?

I jeszcze jedno. Po sparingu wiele ludzi wydawalo kategoryczne sady na temat zawodnikow. Teraz chyba poszliscie po rozum do glowy i widzicie co jest "piec" w zuzlu. Grudziadz w sparingach cos tam pokazywal, ba nawet Wardzala z Krosna i co z tego? Mysle, ze wszystko jest ok. Czekamy na Louisa i Norrisa oby jechali na poziomie Adama. Czekamy na Messinga. No i niech Swist dojdzie do siebie ;-)

Pozdrawiam. Czekamy na Grudziadz i pierwsze wyjazdowe zwyciestwo.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#320 Postautor: marcin_lub » 9 kwietnia 2006, o 17:56

Meczyk ładny jak i wynik. Wygrana byłaby jeszcze bardziej okazała gdyby jechał Messing. Ale nie jest źle. Martwi mnie dyspozycja Śwista. Reszta super. Jestem pełen podziwu dla Tomicka. Właśnie takiego zawodnika nam brakowało w ostatnich sezonach. Młody i waleczny. Rewelacja.
OT Martwi mnie dyspozycja Zielonej... Rozgromiła Grudziąc do ... 16 !!!!!! :shock: :shock: Tego się nie spodziewałem.
Gniezno też ładnie sobie poczyna... Mogą być problemy z tą drużyną.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2006, o 18:02 przez marcin_lub, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#321 Postautor: Dj_Korgi » 9 kwietnia 2006, o 17:59

Co tu dużo pisać bardzo ładny meczyk , chociaż sypało jak nie wiem co :wink:
Piotr Świst - po tym meczu już mu podziękuje 4 ptk
Adam Shields - bardzo dobra postawa , waleczny , może być z niego podpora drużyny 14 ptk
Bohumil Brhel - Stara uznana firma nic dodać nic ująć 11 ptk
Grzegorz Knapp - przyzwoicie pojeździł , sam bym tego lepiej nie zrobił :lol: :wink: 7 ptk
Jacek Rempała - Wszyscy krzyczeli , że nie ma formy a tu prosze bardzo dobry występ i myślę , że to będzei krajowy lider 11 ptk
Maciej Michaluk - Jak on zdał licencję :?: 0 ptk
Lubos Tomicek - Junior z prawdziwego zdarzenia jakiego Lublinowi brakowało z Messingiem powinni stworzyć dobry jak nie wspaniały duet 10 ptk
Daniel Jeleniewski - czego wystartował tylko 2 razy ?? I szkoda tego upadku dobrze że się nic nie stało 3 ptk

pełne wyniki
TÅ» LUBLIN
9 Piotr Åšwist 1 2 1 4
10 Adam Shields 3 3 3 3 2 14
11 Bohumil Brhel 3 3 2 3 11
12 Grzegorz Knapp 1 2 1 3 7
13 Jacek Rempała 3 3 3 2 11
14 Maciej Michaluk 0 0 u 0
15 Lubos Tomicek 3 1 2 3 1 10
16 Daniel Jeleniewski 3 u 3

KSÅ» KROSNO
1 Rafał Wilk 2 1 2 2 2 3 12
2 Maksim Karajczencew 0 0 1 1
3 Tomasz Łukaszewicz 0 1 0 0 1
4 Rafał Trojanowski 2 d 2 1 2 7
5 Robert Wardzała 2 1 1 1 d 1 6
6 Krzysztof Bęben 1 0 0 1
7 Przemysław Dądela 2 0 0 2
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2006, o 18:06 przez Dj_Korgi, łącznie zmieniany 1 raz.

Mateusz111
Junior

#322 Postautor: Mateusz111 » 9 kwietnia 2006, o 18:04

Meczyk elegancki, czelaliśmy półtora roku na takie zwycięstwo :D
Wszyscy świetnie jeździli, szczególnie Tomicek-10 pkt to już coś :wink:
Jakby jeździł Messing który dołożyłby kolejne 10 mielibyśmy wynik podobny do tego z Zielonej Góry.
Kiepsko Świst i Knapp (pod koniec zaczęło mu coś wychodzić).
No i jeszcze trzeba wspomnieć o nienajlepszym debiucie Michaluka :?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#323 Postautor: kilar » 9 kwietnia 2006, o 18:04

Tak krotko po meczu:
1.tor byl bardzo dziurawy na pierwszym luku, dobrze, ze nikt nie odniosl powazniejszego urazu (a malo brakowalo).
2.zero walki na zewnetrzenej
3.Jesli chodzi o naszych zawodnikow, to wielkie slowa uznania dla Brhela, Shieldsa, Rempaly a przede wszystkim dla Tomicka - porzadny junior.
4.Ja nie skreslalbym Swista... w pierwszym starcie wypuscil przed siebie Adama i jechali na 5-1, ale popelnil blad przy krawezniku z czego skorzystal Wilk. Potem staral sie jeszcze odzyskac 2 miejsce, ale ataki po zewnetrznej jak juz napisalem wczesniej, na tym torze z reguly byly skazane na niepowodzenie. Pierwsze koty za ploty, ale jestem spokojny o jego forme.

60-30 - moglo byc wiecej, gdyby nie glupio tracone punkty (Swista, czy Danego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w ostatnim biegu).

Tyle ode mnie, reszte sobie doczytajcie na syfach :lol:

PS.ZKZ-GKZ 74-15 :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#324 Postautor: bkapusta » 9 kwietnia 2006, o 18:05

Ja wierze, ze Swist zrobi wszystko zeby jechac lepiej.

Nie da sie ukryc, ze mozemy sobie dac rade bez niego. Bo poza tymi ktorzy jechali dzisaj jest jeszcze Messing, Pavlic [a Ci jadac za Michaluka podniesli by sile uderzeniowa timu], Lousi, Norris [jadac za Swista tez podniesli by sile druzyny] i Suchanek.

Wiec albo Swist w Grudziadzu walnie ponad 8ptk albo zielona trawka.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#325 Postautor: Torsen » 9 kwietnia 2006, o 18:07

Biorąc pod uwagę okoliczności, największym rozczarowaniem okazał się dla mnie Świst. Nie najlepsze starty, bezradność na dystansie. Nie ułatwiał mu życia Shields, który moim zdaniem bardzo przyczynił się do utraty pozycji przez Twistiego w pierwszym starcie. W następnych ustalali taktykę w locie a'la Mordel ;) Para teoretycznie najmocniejsza, ostatecznie zupełnie nie dogadana.
Z bardzo dobrej strony pokazał się Rempała, wynik mówi sam za siebie. Z drugiej jednak strony, trzeba mieć na względzie klasę przeciwnika, który nie postawił dziś zbyt twardych warunków. Jaca nie zawodził jednak ani pod taśmą, ani na dystansie.
Knapp całkiem nieźle. Zadziwiający natomiast błąd w ostatnim starcie. Tak, jak by chciał go popełnić! Od początku meczu jeździł tylko szeroko. Potem odsypała się nawierzchnia i wszyscy jeździli już szeroko, a Grzecho nagle postanowił pojechać pierwszy łuk przy samym krawężniku po Messingowej dziurze. Wszedł w łuk bardzo wąsko, nie wyłamał motocykla, przepyrkał przy samej kredzie, wpadł w dziurę i dał się jej ponieść :) Tak to wyglądało z mojego punktu widzenia, doprawy zastanawiające.
Szkoda Jelenia. Popełnił, co prawda, idiotyczny błąd, ale radzę wziąć pod uwagę jego pozycję w składzie. Kiedy zostaje puszczony do walki, za wszelką cenę musi coś udowodnić i nawet jak mecz jest dawno wygrany, walczy jak o życie. To nie jest bezpieczne i obawiam się, że Jeleń na pozycji 8/16 z dwoma startami w meczu jeszcze nie raz wydzwoni.