TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Flagi były prawie wszystkie (przez zime wcieło nam gdzies tylko kilka pasów materiału i zostały tylko 3
), niestety troche porozrzucane po płocie. Cały czas myślimy nad tym jak pogodzić wieszanie na kratach pirotechniki i flag aby sie flagi nie spaliły. Teraz poprostu w miejscu gdzie przymocowujemy tzw. ognie wrocławskie nie możemy wieszać flag w obawie przed ich spaleniem, ale pewnie cos wymyślimy niedługo, żeby wszystkie flagi wisiały koło siebie 
wojteko pisze:jas pisze:szachownica nie jest flaga FK, tylko z tego co mi sie zdaje Norbiego i jego ferajny.
dobrze jasiu Ci sie wydajeKlusek pisze:a czy będzie jeszcze wywieszana flaga dla Dadiego?
tak w Grudziadzu w najblizszy poniedzialek
Właśnie ja DonKamizi się pytam o flagę bo mi zniknęła gdzieś z oczu.Mus jest żeby została wywieszona w Grudziądzu.
A ja powoli zaczynam rozumieć Torsena
Po **** ta cała zabawa, mająca na celu uatrakcyjnienie zawodów
Wychodzi na to, że robimy to dla samych siebie - przecież to bez sensu. Klub nie jest zainteresowany takimi atrakcjami, zawodnicy mają kibiców w głębokim poważaniu co pokazują na każdym kroku więc pytam się: po co to wszystko

Po **** ta cała zabawa, mająca na celu uatrakcyjnienie zawodów
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:A ja powoli zaczynam rozumieć Torsena![]()
Po **** ta cała zabawa, mająca na celu uatrakcyjnienie zawodówWychodzi na to, że robimy to dla samych siebie - przecież to bez sensu. Klub nie jest zainteresowany takimi atrakcjami, zawodnicy mają kibiców w głębokim poważaniu co pokazują na każdym kroku więc pytam się: po co to wszystko
![]()
Jak sami widzisz jednak jakiś cel w tym jest. A chyba chodzi o to aby w każdym działaniu był cel