Żużel w Radiu Centrum
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Na pewno nie mozna tego nazwac relacja, byly wzmianki o meczu, ale gdybym sluchal takich relacji regularnie to nabawilbym sie nerwicy, 3-4 piosenki i text Pani prowadzacej no i nistestety znow nie udalo sie nam polaczyc z Grudziadzem ale jak tylko bedzie to mozliwe to najwierniejsi fani TZ Lublin otrzymaja meldunek z Grudziadza:) Prawdziwa relacja to ewentualnie muzyczka miedzy biegami a w czasie biegu goracy komentarz od startu do mety. Wzorem relacji sportowych jesli chodzi o Radio Lublin sa relacje Adama Rozwałki z meczow pilki recznej, on to robi cudownie , rewelacyjnie, genialnieTomal pisze:dzsiaj w MC relacja z Grudziądza, sporo o kontuzji i leczeniu Shieldsa, no i o składzie na Gniezno.
Zapraszam, MotoCentrum, czwartek 19:30; Radio Centrum 98,2 fm
ps. i jak- była relacja w RL?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
NIe bede mogl sluchac ale licze ze zapis zuzlowej czesci programu bedzie do posluchania w sieci jak to juz do tej pory bywalo.Tomal pisze:Zapraszam na relację Pawła z Gorzowa. Smutną bo smutną, ale miejscami pasjonującą (przygody Śwista z Chorągiewkami, upadki przy prowadzeniu 5:1 itp:)
w Programie Sportowym, dzisiaj (30 IV), start o 21:00; 98,2 fm
pozdrawiam
Tomal
Słuchałem relacji, Świst przekroczył czas 2 minut i później tłumaczył się, że chorągiewki zasłaniały zegar i nie widział, że mija czas
. W drugim starcie zdobył 2pkt. ale podobno w słabym stylu, później było 0pkt. i został wycofany z zawodów, jechali za niego inni.
Paweł Słupski mówił też, że rozmawiał wczoraj z Messingiem i jego powrót na tor to kwestia 2-3 tygodni
Paweł Słupski mówił też, że rozmawiał wczoraj z Messingiem i jego powrót na tor to kwestia 2-3 tygodni
yamahaR1 pisze:Słuchałem relacji, Świst przekroczył czas 2 minut i później tłumaczył się, że chorągiewki zasłaniały zegar i nie widział, że mija czas
Biedne dziecko. Co on pierwszy raz na motocyklu siedział?? Jak się nie widzi zegara to albo należy zwrócić uwagę, albo podjeżdżać, a nie pierdolić się chuj wie z czym i po co.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Chyba nikt nie bedzie mial mi za zle ze w tym temacie napisze ze dzis 0 18:15 na Radiu Lublin bedzie obszerna relacja Adama Rozwalki poswiecona zdobyciu przez nasze dziewczyny tytulu Mistrza Polski, szczegoly tutaj:
viewtopic.php?p=110061#110061
viewtopic.php?p=110061#110061
niestety, piorun pieprznął w Radio i nic nie działa (emisja w eter tym bardziej). Jak przywrócą sprzęt do życia w ciągu 10 min. to o speedway'u jeszcze powiem, a jak nie, to w innym terminie.
Sorry, ale co ja mogę w konfrontacji z siłami natury.
Ale doświadczenie ciekawe, nigdy czegoś takiego jeszcze nie przeżyłem:D Pewnie mnie nieźle naelektryzowało:)
pozdro!
Sorry, ale co ja mogę w konfrontacji z siłami natury.
Ale doświadczenie ciekawe, nigdy czegoś takiego jeszcze nie przeżyłem:D Pewnie mnie nieźle naelektryzowało:)
pozdro!
"Najtazsim Hriehom Je Nepit Dobre Pivo"
Oczywiście zapraszam na relację z meczu (Brhel, Jeleniewski, Shields, Kasiński, Rempała).
Zachęcam też do dotrwania do końca programu - będą "michałki" z całego roku (wpadki i inne śmieszne teksty rozmówców, nie emitowane wcześniej), w tym dwie osoby związane z lubelskim speedwayem. Obie wypowiedzi wymiatają i są w pierwszej trójce:)
do usłyszenia, niedziela, 25 VI, godz. 21
Tomal
Zachęcam też do dotrwania do końca programu - będą "michałki" z całego roku (wpadki i inne śmieszne teksty rozmówców, nie emitowane wcześniej), w tym dwie osoby związane z lubelskim speedwayem. Obie wypowiedzi wymiatają i są w pierwszej trójce:)
do usłyszenia, niedziela, 25 VI, godz. 21
Tomal
"Najtazsim Hriehom Je Nepit Dobre Pivo"