Wyjazd do Krosna 30.07.
Ja nie wiem co w tym dziwnego/śmiesznego, że niepełnoletni muszą przyjść z rodzicami
Ja nie zamierzam brać na siebie odpowiedzialności za rozwydrzonych nastolatków - od tego są właśnie rodzice. Już pomijając fakt, że to za ich a nie swoje pieniądze taki człowiek jedzie. Więc niech przyjdzie tatuś/mamusia z synkiem, zapłaci pieniążki (tu ukłon w stronę Torsena
), podpisze "cyrograf" i jedziemy...
A jak nie, to nie. Åaski nikt nie robi. Zbierze siÄ™ 30 osób to pojedziemy autobusem, nie zbierze siÄ™ to też sobie poradzimy. Nie zamierzam siÄ™ przez całą drogÄ™ rozglÄ…dać czy któryÅ› z mÅ‚odych uczestników wycieczki czegoÅ› nie zmajstruje. A niestety wtedy odpowiedzialność spada na mnie jako organizatora wyjazdu...
A jak kogoś to śmieszy to znaczy, że sam jest dzieckiem - albo wiekowo, albo mentalnie, a może jedno i drugie...
Z kwestii organizacyjnych - zapisy dziś na stadionie od 16:30 do 18:30 w pobliżu barku.
Jutro (piÄ…tek, 21.07) - Pub Tequila, ul. Zachodnia 3 godz. 18-22
Sobota (22.07) - Barek na stadionie na Zygmuntowskich godz. 16-18
Kolejne terminy będa podane później (jeśli będzie taka potrzeba)
Wszelkie informacje na temat wyjazdu można uzyskać pod nr telefonu 0-602 537 414 (jeśli nie będę mógł odebrać to oddzwonię).
A jak nie, to nie. Åaski nikt nie robi. Zbierze siÄ™ 30 osób to pojedziemy autobusem, nie zbierze siÄ™ to też sobie poradzimy. Nie zamierzam siÄ™ przez całą drogÄ™ rozglÄ…dać czy któryÅ› z mÅ‚odych uczestników wycieczki czegoÅ› nie zmajstruje. A niestety wtedy odpowiedzialność spada na mnie jako organizatora wyjazdu...
A jak kogoś to śmieszy to znaczy, że sam jest dzieckiem - albo wiekowo, albo mentalnie, a może jedno i drugie...
Z kwestii organizacyjnych - zapisy dziś na stadionie od 16:30 do 18:30 w pobliżu barku.
Jutro (piÄ…tek, 21.07) - Pub Tequila, ul. Zachodnia 3 godz. 18-22
Sobota (22.07) - Barek na stadionie na Zygmuntowskich godz. 16-18
Kolejne terminy będa podane później (jeśli będzie taka potrzeba)
Wszelkie informacje na temat wyjazdu można uzyskać pod nr telefonu 0-602 537 414 (jeśli nie będę mógł odebrać to oddzwonię).
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Bosman mów za siebie
zobaczymy jaki Ty bedziesz
Popieram Meeshe w tym co napisał
Ja też nie rozumiem co w tym takiego śmiesznego, bo jeśli by się coś stało (odpukać!), to co wtedy
To normalne, że powinny być zgody od rodziców, bo organizator bierze za niepełnoletnich pełną odpowiedzialność na ten wyjazd.
Zapraszamy do Krosna
Pozdro
Popieram Meeshe w tym co napisał
Zapraszamy do Krosna
Pozdro

- Łoptymista
- Trener
A moze beda to prawdziwi kibice, robotnicy lubelskich fabryk, ktorzy jednoglosnie popra wladze oraz linie przez nia obrana, odesla studentow do studentek oraz po meczu spotkaja sie z zawodnikami naszej druzyny na pikniku "ku czci" gdzie zostanie skonsumowana beczka ogorkow oraz kielbasa wiejska ufundowana przez Zwiazek Mieszkancow Wsi Lubleskiej oraz Korporacje Chlopo-robotnikow, ktorzy tym gestem chca wyrazic poparcie dla ludu pracujacego stolicy wojewodztwa, oraz zrekompensowac swoja nieobecnosc spowodowana robotami w polu.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
A może się zdarzyć, że pojedzie tylko ten mniej oficjalnyOprócz autokaru fan-clubu,bedzie jeszcze jeden
mniej oficjalny
U mnie na liście w tej chwili jeszcze kilkanaście miejsc pozostaje nieobsadzonych a zapisy idą w tempie 1 osoba na dzień
Tak więc zapraszam jeszcze raz wszystkich chętnych a nawet niechętnych
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
przecie dwa posty wyżej żem pisze:Tak więc zapraszam jeszcze raz wszystkich chętnych a nawet niechętnychDziś w Tequili od 18 do 22 i jutro w/przy barku stadionowym na Zygmuntowskich 5 od 16 do 18, w niedzielę ponownie Tequila od 19:47
Link do mapki dla osób które jeszcze nie wiedzą gdzie jest ta Tequila ukryty jest pod niebieskim napisem "w Tequili"
Ale raczej nie jest trudno tam trafić skoro nawet bkapuście się udało
Kolejna porcja informacji:
Mamy juz zebrany komplet osób na mniejszy autobus (28 os.). Teraz zbieramy na większy. Jest już kilka osób "nadwyżki", ale aby pojechać tym większym brakuje jakieś 6-7 osób. Myślę, że się zbierze, ale jeśli jednak nie to wtedy jedzie pierwsze 28 osób, które się zapisały a pozostałym pieniądze zostaną zwrócone.
Jeśli chodzi o zapisy... Jutro (wtorek) 16-18 stadion, 18:30-20 Tequila. Środa - Tequila 17-21. Istnieje możliwość umówienie się indywidualnie na inne miejsce i godzinę - 0602 537 414
Mecz jest o 17 więc zbiórka ok. 10:00, powrót na 24:00.
Ceny biletów w Krośnie:
Normalny 15 PLN
Ulgowy 8 PLN
Program 3 PLN
PS. Marcinex, czy to Ty dzwoniłeś do mnie ok. godzinę temu
Jeśli tak to prześlij mi na PW imię i nazwisko Twoje i dugiej osoby, którą chciałeś zapisać. Dopiero co się obudziłem i całkiem zapomniałem o tym jakże ważnym szczególe 
Mamy juz zebrany komplet osób na mniejszy autobus (28 os.). Teraz zbieramy na większy. Jest już kilka osób "nadwyżki", ale aby pojechać tym większym brakuje jakieś 6-7 osób. Myślę, że się zbierze, ale jeśli jednak nie to wtedy jedzie pierwsze 28 osób, które się zapisały a pozostałym pieniądze zostaną zwrócone.
Jeśli chodzi o zapisy... Jutro (wtorek) 16-18 stadion, 18:30-20 Tequila. Środa - Tequila 17-21. Istnieje możliwość umówienie się indywidualnie na inne miejsce i godzinę - 0602 537 414
Mecz jest o 17 więc zbiórka ok. 10:00, powrót na 24:00.
Ceny biletów w Krośnie:
Normalny 15 PLN
Ulgowy 8 PLN
Program 3 PLN
PS. Marcinex, czy to Ty dzwoniłeś do mnie ok. godzinę temu