To i ja na krótko o 4 w nocy:
Jeleń udowodnił, że jest zawodnikiem własnego toru i na nim czuję się jak ryba w wodzie.
Tomicek jak dla mnie, jak na juniora bardzo ładnie, bohater meczu, bez niego byśmy przegrali.
Knapp, obawialem się, że nie miałem do końca racji w poprzednich ocenach, wiele osób pisało PW czy tutaj wysławiało tego zawodnika, jak dla mnie ten mecz potwierdził tylko moją wczesniejszą tezę. Bezbarwnie, jak na seniora słabo, przegrywał starty z Mroczką i Fijałkowskim co takiemu "asowi" nie powinno się zdarzać. Typowy średniak dla drużyn, walczących o utrzymanie albo o środek tabeli, w drużynie z aspiracjami e-ligowymi nie powinien miec miejsca w składzie. Potwierdzają to moje statystyki z rundy zasadniczej podliczone z drużynami z pierwszej 4 (dom i wyjazd) gdzie Grzesio nawet nie osiąga średniej biegopunktowej 1,5.
P.S: Prośba taka, prosiłbym nie robić wielkiego hallo za moimi plecami, jeśli ktoś ma do mnie jakies pretensje za moje wypowiedzi proszę kierować je do mnie, byłem na meczu jak na większości, na spotkania "różne" chodzę, nie ma problemu ze znalezieniem mnie. Gadanie za plecami i wyzywanie kogoś i oczernianie jest smieszne, jesli ktoś coś do mnie ma, zapraszam, siedziałem na "zylecie" i nie byłem trudno dostępny. Więc na przyszlosc proszę kierować się do mnie, a nie smieszne i idiotyczne gadki za plecami. Wiem, że ta osoba do której mówie to czyta i wie o tym, że mówie własnie do niej.
Michaluk, Polak no niestety brak treningów nie poczynił postępów, jak dla mnie bardzo słabo. Michaluk jeszcze tak nie odstawał, Polak bardzo znacznie.
Klimek liczyłem na więcej, mimo dosyć dobrego występu jak na wiek i doświadczenie, napewno wiele osób oczekiwało więcej...
U gości na + zaskoczył napewno Mroczka, starty rewelacja, na trasie też całkiem nieżle, widać duże postępy. Reszta na miare swoich możliwości.
Pozdrawiam