3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#401 Postautor: Dj_Korgi » 4 czerwca 2007, o 21:20

bkapusta pisze:Nie no ja sie zdecydowanie nie zgadzam, uwazam, ze powinnismy w obecnej sytuacji spiewac LKZ ;)
da się zrobić :wink:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#402 Postautor: Metalliczny » 4 czerwca 2007, o 22:25

A ja widzę jak w niedalekiej przyszłości cały stadion radośnie krzyczy :

Osram <klap klap> Lublin <klap klap> :!:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#403 Postautor: mikas » 4 czerwca 2007, o 22:41

Manitou pisze:Weźcie się w końcu dogadajcie, bo mnie coś trafi. Może umówmy się, że jak zaczną młodzi na dole TŻ śpiewać to FK też się dołączy, a jak zacznie FK z motorem to Mati, DJ i reszta też pociągnie Motor. Kurwa, życie to sztuka kompromisu 8) :wink:

No to tak właśnie jest, tylko problem zaczyna się w momencie gdy w tym samym czasie zaczyna intonowac coś i Mati z DJ Korgi i fk a do tego jeszcze czasami drugi koniec sektora i każdy zaczyna coś innego i nie wiadomo pod co się podłaczać. Dlatego powinno być tak,że jest jedno miejsce gdzie zaczyna sie doping a nie kilka, żeby był porządek i nie było takich sytuacji, że każda część sektora zaczyna intonowac coś innego i wtedy już nikt nie wie co w końcu śpiewać :roll:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Shonsu

#404 Postautor: Shonsu » 4 czerwca 2007, o 22:43

Manitou pisze:Może umówmy się, że jak zaczną młodzi na dole TŻ śpiewać to FK też się dołączy, a jak zacznie FK z motorem to Mati, DJ i reszta też pociągnie Motor. Kurwa, życie to sztuka kompromisu 8) :wink:

To ja może parę słów dorzucę jako, że zdaje się jestem wśród tej "reszty" :wink: Z tego co ja pamiętam to jak już gdzieś pojawił się okrzyk Motor to próbowaliśmy ciągnąć... Chodzi tylko o to żeby ktoś zaczął. Zresztą jak mam być szczery to sam bym wolał krzyczeć Motor ale wydaje mi się, że do okrzyku TeŻet przyłącza się więcej (chociaż i tak mało) osób. Dla mnie nie jest to wielki problem więc też tak dopinguję.

Od dawna wiadomo, że przydałby się ktoś do prowadzenia dopingu, kto raz zaintonowałby TeŻet raz Motor a raz coś innego. W obecnej sytuacji to raz krzyknie FK, raz dziadki ( :wink: ), raz kolega "wariat"... Wszyscy chcą dobrze a potem się spieramy na forum o pierdoły :roll:

Trzeba nam kogoś kompromisowego kto się złapie za ten megafon i rozrusza trochę towarzystwo :wink:

P.S. No i ten bęben można by lepiej wykorzystać, bo wczoraj to się jakoś późno zorientowałem, że w ogóle jest :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#405 Postautor: grzesieck » 4 czerwca 2007, o 23:32

Shonsu pisze:P.S. No i ten bęben można by lepiej wykorzystać, bo wczoraj to się jakoś późno zorientowałem, że w ogóle jest :wink:

a bo wczoraj to ja pozno chwycilem za beben, obiecuje, ze na nastepnym meczu bede w formie od poczatku spotkania : )
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#406 Postautor: Kubbas » 5 czerwca 2007, o 00:59

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#407 Postautor: Talib » 5 czerwca 2007, o 12:31

No cóż ja jak zwykle po czasie, ale do Kandaharu kawałek drogi :) Oto moje wrażenia z niedzielnego meczu:

1. Bardzo siÄ™ cieszÄ™ z wygranej, drugiej w tym sezonie, niemniej ...
2. To całe Gniezno wygląda słabiej niż sezon temu...
3. Jeleniowi można swobodnie założyć siodło i wysłać na Służewiec, tam żaden koń nie musi się oglądać, bo nie trzeba ustawiać pary jak np. w biegu 7.
4. Cudowna metamorfoza Piszcza :), kondycji nadal brak, ale w odróżnieniu od Jelonka umie zamknąć nawet taką błyskawicę jak O.Allen :). Jednak doświadczenie to doświadczenie.
5. Gdzie sa obcokrajowcy? Wiem, zagranicÄ… i pewnie dobrze im tam... :)

No i najważniejsze:

6. Jeśli deszcz w przeddzień meczu tak pozytywnie wpływa na stan toru to oby padało w każdy dzień poprzedzający mecz na Zygmuntowskich. :)

kuper

#409 Postautor: kuper » 5 czerwca 2007, o 13:51

Jak by ktos jeszcze chciał czas do 14 biegu to posiadam!!pisało w dzisiejszym lse 68,73!
>>ŻyCie..To..Jazda<<