da się zrobićbkapusta pisze:Nie no ja sie zdecydowanie nie zgadzam, uwazam, ze powinnismy w obecnej sytuacji spiewac LKZ
3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Manitou pisze:Weźcie się w końcu dogadajcie, bo mnie coś trafi. Może umówmy się, że jak zaczną młodzi na dole TŻ śpiewać to FK też się dołączy, a jak zacznie FK z motorem to Mati, DJ i reszta też pociągnie Motor. Kurwa, życie to sztuka kompromisu![]()
No to tak właśnie jest, tylko problem zaczyna się w momencie gdy w tym samym czasie zaczyna intonowac coś i Mati z DJ Korgi i fk a do tego jeszcze czasami drugi koniec sektora i każdy zaczyna coś innego i nie wiadomo pod co się podłaczać. Dlatego powinno być tak,że jest jedno miejsce gdzie zaczyna sie doping a nie kilka, żeby był porządek i nie było takich sytuacji, że każda część sektora zaczyna intonowac coś innego i wtedy już nikt nie wie co w końcu śpiewać
Manitou pisze:Może umówmy się, że jak zaczną młodzi na dole TŻ śpiewać to FK też się dołączy, a jak zacznie FK z motorem to Mati, DJ i reszta też pociągnie Motor. Kurwa, życie to sztuka kompromisu![]()
To ja może parę słów dorzucę jako, że zdaje się jestem wśród tej "reszty"
Od dawna wiadomo, że przydałby się ktoś do prowadzenia dopingu, kto raz zaintonowałby TeŻet raz Motor a raz coś innego. W obecnej sytuacji to raz krzyknie FK, raz dziadki (
Trzeba nam kogoś kompromisowego kto się złapie za ten megafon i rozrusza trochę towarzystwo
P.S. No i ten bęben można by lepiej wykorzystać, bo wczoraj to się jakoś późno zorientowałem, że w ogóle jest
Troche fotek z meczu:
http://sportowefakty.pl/galeria/index.php?k=2&p=5&g=931
http://sportowefakty.pl/galeria/index.php?k=2&p=5&g=931
No cóż ja jak zwykle po czasie, ale do Kandaharu kawałek drogi
Oto moje wrażenia z niedzielnego meczu:
1. Bardzo siÄ™ cieszÄ™ z wygranej, drugiej w tym sezonie, niemniej ...
2. To całe Gniezno wygląda słabiej niż sezon temu...
3. Jeleniowi można swobodnie założyć siodło i wysłać na Służewiec, tam żaden koń nie musi się oglądać, bo nie trzeba ustawiać pary jak np. w biegu 7.
4. Cudowna metamorfoza Piszcza
, kondycji nadal brak, ale w odróżnieniu od Jelonka umie zamknąć nawet taką błyskawicę jak O.Allen
. Jednak doświadczenie to doświadczenie.
5. Gdzie sa obcokrajowcy? Wiem, zagranicÄ… i pewnie dobrze im tam...
No i najważniejsze:
6. Jeśli deszcz w przeddzień meczu tak pozytywnie wpływa na stan toru to oby padało w każdy dzień poprzedzający mecz na Zygmuntowskich.
1. Bardzo siÄ™ cieszÄ™ z wygranej, drugiej w tym sezonie, niemniej ...
2. To całe Gniezno wygląda słabiej niż sezon temu...
3. Jeleniowi można swobodnie założyć siodło i wysłać na Służewiec, tam żaden koń nie musi się oglądać, bo nie trzeba ustawiać pary jak np. w biegu 7.
4. Cudowna metamorfoza Piszcza
5. Gdzie sa obcokrajowcy? Wiem, zagranicÄ… i pewnie dobrze im tam...
No i najważniejsze:
6. Jeśli deszcz w przeddzień meczu tak pozytywnie wpływa na stan toru to oby padało w każdy dzień poprzedzający mecz na Zygmuntowskich.