http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=202574
Żużlowe różności
Re: Różności
Już to widzę, jak Harry z Gawrzykiem z językami na brodach podrabiają dokumenty - jeden rzeźbi pieczątkę z kartofla, a drugi gryzmoli parafę Kaczmarka
Przyznawać się, jaki był podział ról w tym przestępczym procederze! 
Torsen pisze:Już to widzę, jak Harry z Gawrzykiem z językami na brodach podrabiają dokumenty - jeden rzeźbi pieczątkę z kartofla, a drugi gryzmoli parafę KaczmarkaPrzyznawać się, jaki był podział ról w tym przestępczym procederze!
O mało mnie szlag nie trafił przez tę rozprawę. Ktoś cwany wymyślił ją w piątek o 14 w samym centrum Wa-wy!!! A ponieważ wybrałem się do stolicy tylko w tym celu i przewidując różne korki i brak miejsc parkingowych, to na miejscu byłem 20 min wcześniej. Parking w końcu znalazłem i zadowolony z siebie polazłem do tego gmaszyska. I tu niespodzianka. Okazało się, ze to labirynt! O 14 znalazłem w końcu swój pokój z zaproszenia i oczywiście... gleba bo okazało się, ze to sekretariat! I że mam sam sobie szukać na rozpisce pokoju. Na rozpisce go nie było więc z powrotem do sekretariatu i tu panienka w koncu sobie przypomniała, ze ta sprawa była jakaś extra i w końcu znalazła tę salę. 3 piętra niżej. I znowu nowy labirynt. Salę znalazłem o 14.10. Niestety już zamkniętą
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Kod: Zaznacz cały
Sobota, 30 czerwca 2007
Kupcy zostaną dłużej na Stadionie X-lecia
PAP 13:10
Przedstawiciele kupców ze Stadionu X-lecia wynegocjowali przedłużenie umowy, zgodnie z którą będą mogli handlować do końca lipca. Bogdan Tomaszewski, prezes dzierżawiącej stadion firmy Damis, powiedział, iż nie wyklucza, że będzie to dłuższy okres.
Kupcy mieli opuścić koronę do końca czerwca. Stadion ma zostać wyburzony, a w jego miejscu powstanie Stadion Narodowy, którego budowa ma zostać zakończona przed piłkarskimi mistrzostwami Europy w 2012 roku.
Według Tomaszewskiego, przedstawiciele kupców złożyli pismo o przedłużenie najmu, które zostało rozpatrzone pozytywnie. Umowę przedłużono do końca lipca. W tym czasie właściciel stadionu, Centralny Ośrodek Sportu (COS), zajmie stanowisko odnośnie ewentualnego dalszego przedłużenia. Skoro juz w temacie stadionow jestesmy. Zgodnie z wymogami UEFA stadiony powinny zostac ukonczone do 2010. Ale jestesmy znani z blyskawicznego tempa budowy stadionow dlatego mozna kupcom umowe przedluzac
Tak na serio powinno sie juz ich wyrzucic, robic pomiary i przymiarki - tak zeby jesienia ruszyc z budowa.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
przeciez poprzedni przetarg zostal uniewazniony i ma byc dopiero rozpisany nowy konkurs ... takze moze cos ruszy jesienia, ale nastepnego roku
. przeciez nie od dzis wiadomo, ze polska to piekny kraj, ale pelen absurdow.
O powaznie? Tego nie wiedzialem. COs mi sie wydaje, ze zdazyc to mozemy ale na 2112 
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Człowiek pod kierownictwem którego zaprojektowano poprzedni stadion, twierdzi, że przy tych założeniach jakie narzucono teraz nie zdążymy na 2020 rok. Miasto mianowicie zażyczyło sobie, zeby wyciąć cały stadion i wywieźć. Cały stadion to jeden wielki gruz ze zburzonej Warszawy i facet wyliczył, że aby go wywieźć trzeba 2 lata jeździć ciężarówkami 24 godziny na dobę. Co to znaczy dla Wa-wy to aż im współczuję. To naprawdę zaczyna być nierealne te EURO. Zaczynam się bać totalnej kompromitacji.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
No tak stadion to jest gruzowisko, wysypano tam chyba pol przedwojennej Warszawy. Oj bedzie wesolo.
Pora sie chyba wyprowadzic gdzies ze stolicy
Pora sie chyba wyprowadzic gdzies ze stolicy
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Stadion ten czy inny to pikuÅ›!!.
Gdzie autostrady i drogi szybkiego ruchu??? przez 5 lat wybudujÄ… morze autostrad??
Kiedy nie wybudowali przez przeszło 20lat, co za komuny było wybudowane jest do dzisiaj!!
Rok 2012 będzie rokiem Wielkiej kompromitacji dla tego obłudnego, absurdalnego kraju!!
Gdzie autostrady i drogi szybkiego ruchu??? przez 5 lat wybudujÄ… morze autostrad??
Kiedy nie wybudowali przez przeszło 20lat, co za komuny było wybudowane jest do dzisiaj!!
Rok 2012 będzie rokiem Wielkiej kompromitacji dla tego obłudnego, absurdalnego kraju!!
janek pisze:Stadion ten czy inny to pikuÅ›!!.
Akurat autostrady to pikuś .... kto powiedział że muszą być wszędzie. Walną jedynie między miastami gdzie będą grali i jedną nitke na ukraine i luz ... Katowicką z wawki poszerzą , miedzy Poznaniem i wawką dokończą problem tylko z drogą na Gdańsk i na Ukraine ... i bedziesz śmigał na ukraine z Katowic przez Wawke ale za to autostradą ;D
zamiast 500 + program Beryl +
coraz bardziej to wyglada jakby ktos w UEFA zrobil sobie zart z Polski wiedzac ze i tak z cudem bedzie graniczylo zrealizowanie chociaz niezbednego minimum, aby zorganizowac tak wielka impreze.
poza tym im dluzej ludzie bedacy u wladzy beda zajmowac sie sprawami np.lustracji i szukaniem "ukladu" oraz wszedzie gdzie cos sie dzieje beda widzieli dzialania polityczne, tym mniej czasu bedzie na zajmowanie sie odpowiednimi ustawami,ktore dalyby kopa tym wszystkim inwestycjom. do zrobienia jest... mnostwo,a czasu z kazdym dniem coraz mniej i jakos porownywanie ze w portugalii tez bylo niewiele przed euro,do mnie nie przemawiaja,bo w ciemno biore sytuacje ze tam nie maja takiego "bagna" politycznego.
poza tym im dluzej ludzie bedacy u wladzy beda zajmowac sie sprawami np.lustracji i szukaniem "ukladu" oraz wszedzie gdzie cos sie dzieje beda widzieli dzialania polityczne, tym mniej czasu bedzie na zajmowanie sie odpowiednimi ustawami,ktore dalyby kopa tym wszystkim inwestycjom. do zrobienia jest... mnostwo,a czasu z kazdym dniem coraz mniej i jakos porownywanie ze w portugalii tez bylo niewiele przed euro,do mnie nie przemawiaja,bo w ciemno biore sytuacje ze tam nie maja takiego "bagna" politycznego.
janek pisze:Stadion ten czy inny to pikuÅ›!!.
Autostrady to pikus jak napisal Piotrek.
Jak nie zrobia ani 1km autostrady to najwyzej beda korki ale grac bedzie mozna.
Jak nie zrobia stadionow to mistrzostw nie bedzie na 100%.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
woocash pisze:coraz bardziej to wyglada jakby ktos w UEFA zrobil sobie zart z Polski wiedzac ze i tak z cudem bedzie graniczylo zrealizowanie chociaz niezbednego minimum, aby zorganizowac tak wielka impreze.
To chyba Polska sobie zrobiła żart z UEFA i samej siebie. Po co się tam ładowali jak wiedzieli jakie tu jest bagno i że zrobienie tu czegokolwiek w pięć lat było możliwe, ale w czasach "planu pięcioletniego", a nie teraz. Gość z Centralnego Ośrodka Sportu, instytucji odpowiadającej za przebudowę stadionu X-lecia poszedł już siedzieć za wałki. A minęło dopiero dwa miesiące od przyznania nam EURO!!! Już idą ludzie siedzieć, bo już kręcą wały. Przecież to się nie mieści normalnemu człowiekowi w dyńce
Oby Stingu, oby... Ale jak się patrzy co tu się wyprawia po dwóch miesiącach od przyznania EURO to naprawdę, można stracić wiarę. 
Proponuje Manitu Koree Północną!!! Tacy jak Ty to tylko narzakć potrafią!!! Jak stare dewoty!
Staszek Burza Staszek !!!!
Manitou pisze:Oby Stingu, oby... Ale jak się patrzy co tu się wyprawia po dwóch miesiącach od przyznania EURO to naprawdę, można stracić wiarę.
Ale tak naprawde skąd wiesz co tak naprawde jest w tej chwili robione? Przygotowanie inwestycji nie trwa w Polsce 2 czy 3 miesiecy. Sa przeróżne przetargi, procedury srodowiskowe itd. przygotowanie dokumentacji może trwac nawet rok (patrz stadion w Lublinie). Poczekamy zobaczymy, ja osobiście jestem dobrej myśli. To będzie świetna impreza, zorgnaizowana na najwyższym poziomie!!!
Staszek Burza Staszek !!!!
Ja na razie tez jestem dziwnie spokojny, choc zdaje sobie sprawe z tego, ze jesli uda sie to wszystko zorganizowac, to wszystkiemu na bank beda towarzyszyly takie przewaly, ze daloby rade za nie zrobic 10 razy Euro... Bylbym jeszcze bardziej spokojny, gdyby tej imprezy nie organizowali specjalisci od stawiania dworcow kolejowych na wsiach...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
MAM TAKIE PYTANKO-WYBIERA SIE KTOS NA GRAND PRIX DO PRAGI??JA Z CHĘCIĄ BYM POJECHAŠTYLKO NIE WIEM GDZIE MOŻNA ZDOBYC BILETY BO RACZEJ PRZED SAMYM TURNIEJEM ICH NIE BEDZIE...O ILE JESZCZE SĄ TERAZ...JEŚLI KTOŚ Z WAS WIE COŚ NA TEMAT BILETÓW CZEKAM NA POMOC!DZIEKI:)
-
Speedway Fan
- Senior
Wiemy jak jest z tymi budowami autostrad i stadionów w Polsce i o ile terminy sie wydłużają.Może UEFA pójdzie nam na ręke i przesunie ME na wrzesień albo na następny rok 
seba_st pisze:Proponuje Manitu Koree Północną!!! Tacy jak Ty to tylko narzakć potrafią!!! Jak stare dewoty!
A ja proponuję żebyś się zaszył na tej swojej Sezamkowej i zamilkł zamiast obrażać. Gdzie ja narzekam? Naucz się czytać - wyraziłem obawy w związku z tym, że ledwo nam przyznali EURO, a już DWÓCH gości zostało zamkniętych przez CBA z podejrzeniem korupcji przy przygotowywaniu modernizacji stadionu X-lecia. Jeżeli w tobie nie budzi obaw taki start do tej imprezy to gratuluję optymizmu, a może raczej współczuję ślepoty
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Luki1984 pisze:MAM TAKIE PYTANKO-WYBIERA SIE KTOS NA GRAND PRIX DO PRAGI??JA Z CHĘCIĄ BYM POJECHAŠTYLKO NIE WIEM GDZIE MOŻNA ZDOBYC BILETY BO RACZEJ PRZED SAMYM TURNIEJEM ICH NIE BEDZIE...O ILE JESZCZE SĄ TERAZ...JEŚLI KTOŚ Z WAS WIE COŚ NA TEMAT BILETÓW CZEKAM NA POMOC!DZIEKI:)
Spokojnie kupisz bilety przed zawodami.
Cooper pisze:Bylbym jeszcze bardziej spokojny, gdyby tej imprezy nie organizowali specjalisci od stawiania dworcow kolejowych na wsiach...
Ależ właśnie dlatego to oni powinni się tym zajmować. Na logikę: czy dwa lata temu powiedziałbyś, że w lesie pod Włoszczową będą sie zatrzymywały pociągi INTERCITY? A więc widzisz
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks