Mozna wykorzystac fakt ze obecne plastrony sa analogiczne do tych szachownic z lat 90 i zrobic fotomontaż fotki Darka sprzed lat jako juniora naszej druzyny i Darka z obecnego sezonu, moze opatrzec calosc komentarzem Darek jak winoDj_Korgi pisze: Jak dla mnie jeden z grafików naczelnych powinien zrobić swego rodzaju fotomontaż wizerunku Darka w naszym obecnym plastronie na tle kibiców - lub coś w tym rodzaju
Darek Śledź
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Darek Śledź
-
Mateusz111
- Junior
Zrobić transparent "Dariusz Śledź - 100% lublinianin / koziołek" i bedzie git 
-
jataman22
Tak gdybajmy do niedzieli... Panowie decyzja i jedziemy z tym koksem. To, że zjedza tort to chyba normalne, na ścianie go nie powieszą... niemniej wg. mnie byłaby to napewno miła niespodzianka dla Darka.
Gawrzyk pisze:o polsko, mikasie, rozum Ci odebrało![]()
??
![]()
a we wroclawiu nie ma cukierni ??
Zmęczony byłem po pierwszym dniu pracy po urlopie a jeszcze do tego już późno było i myślałem już tylko o tym żeby położyć się spać, wybacz
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
bardzo dobry pomysl z tymi zdjęciami. Komentarz może bym dal inny ale narazie mi nic do głowy nie przychodziKoper pisze:Mozna wykorzystac fakt ze obecne plastrony sa analogiczne do tych szachownic z lat 90 i zrobic fotomontaż fotki Darka sprzed lat jako juniora naszej druzyny i Darka z obecnego sezonu, moze opatrzec calosc komentarzem Darek jak winoDj_Korgi pisze: Jak dla mnie jeden z grafików naczelnych powinien zrobić swego rodzaju fotomontaż wizerunku Darka w naszym obecnym plastronie na tle kibiców - lub coś w tym rodzaju
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Treaz czy ktos chce wziasc na siebie wykonanie tego od strony graficznej? Ja rozmawialem z jedna osoba zajmujaca sie grafika ktora wyceniła wykonanie tej wersji ze starym miastem w kolorze plus dedykacja na 50 pln, wykonanie byloby na pewno profesjonalne, ale moze ktos z forumowych grafikow ma czas i bedzie chciał sie za to zabrać. Do tego nalezy doliczyc wywolanie takiej fotografii A4 (8-10 pln) plus oprawienie w ramkę.
Koper pisze:Treaz czy ktos chce wziasc na siebie wykonanie tego od strony graficznej? Ja rozmawialem z jedna osoba zajmujaca sie grafika ktora wyceniła wykonanie tej wersji ze starym miastem w kolorze plus dedykacja na 50 pln, wykonanie byloby na pewno profesjonalne, ale moze ktos z forumowych grafikow ma czas i bedzie chciał sie za to zabrać. Do tego nalezy doliczyc wywolanie takiej fotografii A4 (8-10 pln) plus oprawienie w ramkę.
Pojebalo tego profesjonaliste?
Wyslij mi fotki i powiedz co gdzie umiescic
Zrobie to oczywiscie gratis i mam nadzieje rownie profesjonalnie
Za podobną cenę zrobimy coś zdecydowanie lepszego, ale na razie to tajemnica
Zdradzę tylko że Wojtek78 miał ekstra pomysł i to będzie jego zasługa.
Do tego jak dobrze pójdzie to dojdzie też tort.
Póki co finansujemy to przedsięwzięcie z kasy byłego fan klubu, Ci którzy się zadeklarowali że się dorzucą, jak też Ci którzy jeszcze tego nie zrobili a będą mieli na to ochotę, będą mogli wrzucić do puszki w niedzielę na meczu na sektorze od strony Bystrzycy, dzięki czemu zwróci się częściowo kasa która była przeznaczona na jakąkolwiek oprawę na ostatnie mecze i będą na meczach z Gnieznem jakieś serpentyny a może coś jeszcze.
Na razie tyle w tym temacie.
Póki co finansujemy to przedsięwzięcie z kasy byłego fan klubu, Ci którzy się zadeklarowali że się dorzucą, jak też Ci którzy jeszcze tego nie zrobili a będą mieli na to ochotę, będą mogli wrzucić do puszki w niedzielę na meczu na sektorze od strony Bystrzycy, dzięki czemu zwróci się częściowo kasa która była przeznaczona na jakąkolwiek oprawę na ostatnie mecze i będą na meczach z Gnieznem jakieś serpentyny a może coś jeszcze.
Na razie tyle w tym temacie.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
mikas pisze:Za podobną cenę zrobimy coś zdecydowanie lepszego, ale na razie to tajemnica![]()
Super, na Wojtka78 można zawsze liczyć
[/quote]
Bez takich ostrych tekstów poprosze...informuje o takiej mozliwosci jako jedna z opcji nie musimy sie na nią decydowac co nie znaczy aby takimi tekstami jechac.go! pisze:Pojebalo tego profesjonaliste?
mikas pisze:Do tego jak dobrze pójdzie to dojdzie też tort.
Moze dobrze nie pojdzie...
No gdziez staremu chlopu, do tego zuzlowcowi tort kupowac na urodziny?
To tak jakbys pedalowi a nuz kupil noz Rambo w prezencie
Koper pisze:Bez takich ostrych tekstów poprosze...informuje o takiej mozliwosci jako jedna z opcji nie musimy sie na nią decydowac co nie znaczy aby takimi tekstami jechac.
Jechac tekstami? Skad..
Nie mialem zamiaru, jak ty masz zamiar zatrudnic grafika za 50 zl za godzine to nie widze problemu, mozesz mu nawet i 200 zaplacic
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
go! pisze:Koper pisze:Bez takich ostrych tekstów poprosze...informuje o takiej mozliwosci jako jedna z opcji nie musimy sie na nią decydowac co nie znaczy aby takimi tekstami jechac.
Jechac tekstami? Skad..
Nie mialem zamiaru, jak ty masz zamiar zatrudnic grafika za 50 zl za godzine to nie widze problemu, mozesz mu nawet i 200 zaplacic
Mowa była o zrobieniu tego starego miasta w kolorze co zajeloby mysle ze wiecej niz godzina, poza tym to juz nieaktualne bo jak mikas napisał jest nowy ciekawszy pomysl i jest tez wykonawca tego pomysłu (Wojtek78).
-
obiektywny
Czy może wie ktoś jak przebiega leczenie Darka Śledzia?
przebiega dobrze:) jest jeszcze w gipsie ale chodzi i ma się bardzo dobrze.
-
primobaker
Trudno byłoby spodziewać się innej wypowiedzi... 
...wierny po wygranej, dumny po porażce 
Sledz i Jelen do Gdanska, Knapp i Franio do Lublina?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Czy musisz? 
No dobra, Knapp rzeczywiscie mial kiepski sezon, to zamiast niego wezmy Pietrzyka 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Darek pewnie będzie miał ofertę z każdego klubu I ligi.
Wcale sie nie zdziwie jak Darek pojdzie do Gdanska. Chrzanowski, Pedersen, Sledz i sa kandydatem murowanym do awansu. Tym bardziej, ze Ostrow z Karlssonem nie mogl awansowac, to teraz bez niego bedzie jeszcze ciezej. Szyki moze pokrzyzowac Polonia, ale to dopiero wyjdzie w praniu.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Szkoda, bardzo szkoda tej porazki w Daugavpils bo i Darek i Dawid i Daniel zostaliby w Lublinie, do tego jakis porzadny obco i jedziemy fajny sezon w pierwszej lidze. Oczywiscie zakladajac ze uzyskalibymsy licencje na starty w tych rozgrywkach.
- Łoptymista
- Trener
Skad ta pewnosc ze wszyscy chieli dalej tu jezdzic?
Nie sadzisz, ze przynajmniej jeden z trojki panow D. jeszcze przed meczem na Łotwie szukal klubu?
Nie sadzisz, ze przynajmniej jeden z trojki panow D. jeszcze przed meczem na Łotwie szukal klubu?
Łoptymista pisze:Skad ta pewnosc ze wszyscy chieli dalej tu jezdzic?
Łoptymisto oni nie muszą szukać klubu to kluby ich szukają. Toż to gwiazdy są.
I to raczej już ostatni sezon Darka Śledzia w naszych barwach, bo niestety na 1 lige nie mamy żadnych szans chyba że jakiegoś bardzo dobrego sponsora zyskamy, ale marne szanse na to jak w tym sezonie takiego nie udało się to na 2 lige pchać się będą ? ehhh...
Lubelskie dno.
Darek nie chce jeździć w 2 lidze. Niektórzy uważają, że ma rację, ostatecznie to był naszym liderem i po co tak nisko upadać? Ja jednak czuję żal, zupełnie jak wtedy gdy odchodził do Wrocławia i chwalił się, że ma silniki od samego Otto Weissa, podczas gdy naszym mechanikiem był Krzysztof Góral ( w dodatku całkiem dobrym jak się okazało).Oczywiście, że Darek Śledź ma swoje rację i to nie ulega wątpliwości, ale mnie osobiście nasuwa się porównanie kapitana , który zostawia tonący statek.