Daniel Jeleniewski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

Re: Daniel Jeleniewski

#1001 Postautor: Łoptymista » 3 grudnia 2007, o 13:03

Strasznie napieta atomsfera sie zrobila.
Pare taktow muzyki na rozluznienie
http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... b4ebb29339

zenek

#1002 Postautor: zenek » 3 grudnia 2007, o 13:09

Łoptymista pisze:
Pare taktow muzyki na rozluznienie

Nie no teraz to leze i kwicze < :lol: :lol:

Ps. Ciekawe co teraz powie Szakes i inni zafascynowani . . .

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1003 Postautor: Gelo » 3 grudnia 2007, o 14:45

harry pojechał po bandzie - lubimy pikantne potrawy :)

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#1004 Postautor: Regdal » 3 grudnia 2007, o 15:36

Ale dlaczego o tym piszecie w temacie D.J. ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1005 Postautor: Gelo » 3 grudnia 2007, o 15:40

My już wiemy dlaczego :D

Mateusz111
Junior

#1006 Postautor: Mateusz111 » 3 grudnia 2007, o 15:57

Weźcie się zastanówcie ze 2 lub 3 razy za nim zaczniecie przybijać komuś takie rzeczy. Naprawdę wierzycie, że Daniel mógł sprzedać mecz :?: :shock: Jak był 4 w IMP to była wielka podjara bo to nasz zawodnik, wychowanek itd a teraz "niech ida kurwic sie gdzie indziej" :? No ale cóż, spadlismy, więc trzeba szukać winnego a jest nim najlepszy zawodnik ze średnią 2,2.. żałosne troche :(
Już akcja z Trumińskim była, miał odpowiadać za ten mecz z Grudziądzem, jakieś konsekwencje miały być wyciągnięte a tu ciiisza.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1007 Postautor: istred » 3 grudnia 2007, o 16:08

Tacy są właśnie lubelscy kibice...
Świst, Tomicek, Trumiński, Jeleniewski :?
Nawet Śledź i Mordel sprzedali mecz w Gdańsku.
Może ktoś w końcu wpadnie na pomysł, że zawodnicy nie chcą jeździć w tak niestabilnym klubie, który nie dość, że nie jest w stanie wypłacić pieniędzy na czas to nie jest ich w stanie w ogóle wypłacić, na dodatek jeździ w drugiej lidze?
I nie piszcie, że do tego oni doprowadzili, bo tak sytuacja ma miejsce już od 15 lat, z krótka przerwą na rok 2003 i 2004.

PS. A jeśli już oskarżamy, to moim kandydatem numer jeden na sprzedawczyka jest Karlsson za mecz w Zielonej Górze... w naszych barwach, bo w innych miastach też kilka razy "niespodziewanie zawiódł" w najważniejszych meczach.

go!
Trener

#1008 Postautor: go! » 3 grudnia 2007, o 16:14

Mateusz111 pisze: Jak był 4 w IMP to była wielka podjara bo to nasz zawodnik, wychowanek itd a teraz "niech ida kurwic sie gdzie indziej" :.

Sluchaj Mateuszku.. Zacytowales mnie wiec Tobie odpowiem. Nie napisalem slowa o Danielu.. Ustosunkowalem sie do posta postawionego przez Harrego w tym temacie i chyba trudno zebym odpowiedzial na niego w innym. Poza tym napisalem (kimkolwiek by sie okazali) co mialo znaczyc ze nie "przybijam" nikomu konkretnemu dawania dupy. A chyba przyznasz ze handlowanie meczami czyms takim jest.. OK?

PS. Ani slowem tez nie skomentowalem 4 miejsca w IMP Daniela.. nigdy i nigdzie.

Mateusz111
Junior

#1009 Postautor: Mateusz111 » 3 grudnia 2007, o 16:37

Dobra go!'eczku, może ten cytat był z mojej strony troche nie trafiony. Chodzi mi tylko o to, że nie można "rozsiewać" takich rewelacji nie mając żadnego dowodu. Ktoś tam przy piwie coś tam powiedział i w ten o to sposób wszystko pasuje do układanki :? Ja osobiście nie wyobrażam sobie, że któryś z zawodników jeżdżących w tym sezonie w naszych barwach mógł sprzedać mecz (nawet Trumiński).

A chyba przyznasz ze handlowanie meczami czyms takim jest..

Oczywiście że tak, tylko, że takie teksty to bardziej pasują pod sprawę Ostrowa, a nie Dawida, Daniela czy Bóg wie jeszcze kogo...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1010 Postautor: Gelo » 3 grudnia 2007, o 16:44

PS. A jeśli już oskarżamy, to moim kandydatem numer jeden na sprzedawczyka jest Karlsson za mecz w Zielonej Górze... w naszych barwach, bo w innych miastach też kilka razy "niespodziewanie zawiódł" w najważniejszych meczach.

Po pierwsze nie masz na to dowodu. Po drugie jest wiele przypadków, że w najwazniejszych meczach jednak nie zawiódł - i tych jest znacznie więcej. Po trzecie sprzedał mecz, ale nie dosć że zdobył 8 punktów wygrywajac dwa biegi, to przegrywał na torze ekstraligowca i to z zawodnikami pokroju dwukrotnego już mistrza świata. Trochę nielogiczne to oskarżenie, bo Bogdanov to chyba nie Pedersen. A może jest cos o czym nie wiem. Wydawało mi sie ze temat został juz przewałkowany na wszystkie sposoby. Wydawało mi sie tylko

go!
Trener

#1011 Postautor: go! » 3 grudnia 2007, o 17:09

Mateusz111 pisze:Oczywiście że tak, tylko, że takie teksty to bardziej pasują pod sprawę Ostrowa, a nie Dawida, Daniela czy Bóg wie jeszcze kogo...

pasuja.. nie pasuja.. bardziej czy mniej ale chyba to co powiedzial tu harry nie da sie zinterpretowac w jakis inny, moze mniej bolesny dla ciebie sposob.. co? Czy tez jakos ci sie udalo? Czego i Tobie i sobie i wszystkim zycze..

Pozdrawiam
--
go!

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1012 Postautor: istred » 3 grudnia 2007, o 17:28

Po pierwsze nie masz na to dowodu.
Tak jak na Jeleniewskiego, Śledzia itd.
Po drugie jest wiele przypadków, że w najwazniejszych meczach jednak nie zawiódł - i tych jest znacznie więcej.
W przypadku Jeleniewskiego również. Wspomniany baraż w Zielonej Górze, Gniezno, Grudziądz...
Po trzecie sprzedał mecz, ale nie dosć że zdobył 8 punktów wygrywajac dwa biegi, to przegrywał na torze ekstraligowca i to z zawodnikami pokroju dwukrotnego już mistrza świata.
A może to właśnie jego kilku punktów zabrakło? Zawsze on ciągnął drużynę, tym razem bezpiecznie zdobył 8pkt, a cel osiągnięty - baraże przegrane kilkoma punktami... i jakoś z tymi zawodnikami potrafił i potrafi wygrywać w lidze szwedzkiej czy angielskiej, gdzie ma jedną z pierwszych średnich - a w barażu startował z najgorszym (poza Rybnikiem) zespołem ekstraligi.
Trochę nielogiczne to oskarżenie, bo Bogdanov to chyba nie Pedersen. A może jest cos o czym nie wiem.
Że Jeleniewski to nie Karlsson.

Zresztą nieważne. To było dawno temu... Nie ma dowodów, to nie powinno się nikogo publicznie oskarżać, a tym bardziej wychowanka, który przez dobrych parę lat jeździł w Lublinie i zrobił dla naszego klubu dużo dobrego.
Po co rozstrząsać kto sprzedał i przy okazji mieszać z błotem wszystkich dookoła?
Może poprostu byliśmy kadrowo i przede wszystkim organizacyjnie najsłabszą drużyną w pierwszej lidze i dlatego spadliśmy?
Prawda jest taka, że wróciliśmy tam gdzie nasze miejsce.

max3
Zawodowiec

#1013 Postautor: max3 » 3 grudnia 2007, o 19:05

W sezonie 2003-2006 w pilce noznej udowodniono 150 meczy kupionych ,jestem ciekaw jak by sie wzieli za zuzel ilu zawodnikow by polecialo.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1014 Postautor: Gelo » 3 grudnia 2007, o 19:38

Tak jak na Jeleniewskiego, Śledzia itd.

Ale to Ty napisałeś o oskarżeniach. Ja nikogo nie oskarżam, a już z pewnością nie robiłem tego w przypadku Darka.
W przypadku Jeleniewskiego również. Wspomniany baraż w Zielonej Górze, Gniezno, Grudziądz...

Nie zmieniaj tematu - zszedłeś na Karlssona.
A może to właśnie jego kilku punktów zabrakło?

Ja błagam - wymieniłbym przynajmniej czterech innych zawodników, których punktów zabrakło.
Zawsze on ciągnął drużynę, tym razem bezpiecznie zdobył 8pkt

Życzyłbym sobie żeby każdy kto sprzedał mecz robił 8 punktów. Widziałem ten mecz, podobnie jak ten w Daugavpils. I nie zaryzykowałbym stwierdzenia ,ze Peter sprzedał.
a cel osiągnięty - baraże przegrane kilkoma punktami...

po raz kolejny sugerujesz ze Karlsson miał w tym cel zeby przegrać.
i jakoś z tymi zawodnikami potrafił i potrafi wygrywać w lidze szwedzkiej czy angielskiej, gdzie ma jedną z pierwszych średnich - a w barażu startował z najgorszym (poza Rybnikiem) zespołem ekstraligi.

Bzdura - w Anglii i Szwecji nie ścigał sie ani ze Śwstem ani z Okoniewskim - którzy wtedy byli bardzo mocni w Zielonej Górze. Zresztą co tu gadać - od tego czasu Peter miewał słabe występy własnie w konfrontacji z ekstraligowcami. Za każdym razem sprzedawał? A może ekstraligowcy to po prostu wysoka półka nawet dla niego? Podejrzanie słabo pojechał tak naprawdę tylko raz - w Gdańsku jako zawodnik Tarnowa - ale tu też cięzko mówić że sprzedał, bo Unia przecież awansowała.
Zresztą nieważne. To było dawno temu...

Nieważne ale jednak coś Cie boli - wiec jak to jest?
Nie ma dowodów, to nie powinno się nikogo publicznie oskarżać, a tym bardziej wychowanka, który przez dobrych parę lat jeździł w Lublinie i zrobił dla naszego klubu dużo dobrego.

Jeszcze raz powtórze - nikogo nie oskarżam - widziałem jak jechał, widziałem z kim przegrywał i w jakim stylu. Swoje wiem nawet gdy to tylko przypuszczenia.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1015 Postautor: istred » 3 grudnia 2007, o 20:00

Ale to Ty napisałeś o oskarżeniach. Ja nikogo nie oskarżam, a już z pewnością nie robiłem tego w przypadku Darka.
A ja nie pisałem tego postu z myślą o Tobie, tylko o tych, którzy piszą że Daniel sprzedał.
Nie zmieniaj tematu - zszedłeś na Karlssona.
Nie zmieniam, cały czas pije do tekstów o handlowaniu meczu/ów przez Jeleniewskiego, poza tym to temat o nim.
po raz kolejny sugerujesz ze Karlsson miał w tym cel zeby przegrać.
Sugeruję tylko, że wielu zawodników, szczególnie przez kibiców lubelskich, było posądzanych o sprzedawanie... szczególnie w momentach kiedy coś nie wychodziło - winny musiał się znaleźć.

Bzdura - w Anglii i Szwecji nie ścigał sie ani ze Śwstem ani z Okoniewskim - którzy wtedy byli bardzo mocni w Zielonej Górze. Zresztą co tu gadać - od tego czasu Peter miewał słabe występy własnie w konfrontacji z ekstraligowcami. Za każdym razem sprzedawał? A może ekstraligowcy to po prostu wysoka półka nawet dla niego? Podejrzanie słabo pojechał tak naprawdę tylko raz - w Gdańsku jako zawodnik Tarnowa - ale tu też cięzko mówić że sprzedał, bo Unia przecież awansowała.
Jeździł z dużo lepszymi zawodnikami od Okoniewskiego czy Śwista, którzy jakby nie patrzeć jechali tak że Falubaz musiał się bronić w barażach. Oprócz Polski jeździ w najwyższych klasach rozgrywkowych i radzi sobię z zawodnikami z GP, ale w Polsce to za wysokie progi.
Jeszcze raz powtórze - nikogo nie oskarżam - widziałem jak jechał, widziałem z kim przegrywał i w jakim stylu. Swoje wiem nawet gdy to tylko przypuszczenia.
To nie odbieraj tego co piszę osobiście bo piszę odnośnie osób, którzy właśnie oskarżają.
Pisząc o Karlssonie bardziej sie droczę, bo sam jestem daleki od pisania, że ktokolwiek sprzedał mecz póki mu tego nikt nie udowodni, tak samo Karlsson jak i Jeleniewski, czy Śledź, który był swego czasu okrzyknięty przez obecnych swoich fanów jako "sprzedawca roku" - żałosne.
Każdy ma swoje zdanie, każdy swoje wie... i niech to zachowa dla siebie, a nie wypisuje takie rzeczy publicznie.

Davv
Kadrowicz

#1016 Postautor: Davv » 3 grudnia 2007, o 20:11

harry pisze:Niestety, ale muszę się z Tobą zgodzić. My już wszystko wiemy na temat meczu w Daugavpils ale niestety właśnie nic nie możemy udowodnić, dlatego siedzimy cicho. Bo jedna z osób, które mają mocna wiedzę na ten temat wygadała się po pijaku i w zasadzie potwierdziła wszystkie nasze przypuszczenia ale na trzeźwo na pewno do niczego się nie przyzna.
Jednak Lublin to bardzo mała wiocha i wcześniej czy później to i tak wyjdzie tym bardziej, ze pomocnicy głównych aktorów lubią dać sobie w gardło i wtedy są bardziej rozmowni.

To napisz jakieś konkrety. Pieprzysz trzy po trzy, a nie piszesz nic konkretnego. Podziel sie z nami swoja wiedza, a wowczas moze i ktos ci przyzna racje. Nie jestes zadna wyrocznia i jakos nie chce mi sie wierzyc w to co piszesz. A ty nie lubisz dac w gardlo? Dlaczego mowisz o innych, a nie patrzysz na siebie.

PS. Czepiacie sie Daniela, ze zostawia klub w potrzebie, ze wychowankowi nie przystoi. Ale spojrzcie na harry'ego. Tez ucieka z tonacego okretu. I nikt nie ma o to pretensji. Ja sie nie dziwie Danielowi, ze odchodzi. Ten sezon napewno kosztowal go bardzo duzo (chodzi mi o $), a ze strony klubu dostal cale gowno. Myslicie, ze jemu usmiecha sie dojezdzac kilkaset kilometrow na mecz?

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1017 Postautor: sadychor » 3 grudnia 2007, o 20:15

Ale walicie przeplatańce :D A tak serio, w żużlu nie jest tak różowo jak się niektórym wydaje, jednak jedynym lekarstwem na to jest picie większej ilości piwa :D i słuchanie przy okazji ludzi, którzy wiedzą o co w tym sporcie chodzi.

PS Davv, spadłem z taboreta, piłeś coś czy Cię pogięło :?: :shock:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Mateusz111
Junior

#1018 Postautor: Mateusz111 » 3 grudnia 2007, o 20:41

go! pisze:
Mateusz111 pisze:Oczywiście że tak, tylko, że takie teksty to bardziej pasują pod sprawę Ostrowa, a nie Dawida, Daniela czy Bóg wie jeszcze kogo...

pasuja.. nie pasuja.. bardziej czy mniej ale chyba to co powiedzial tu harry nie da sie zinterpretowac w jakis inny, moze mniej bolesny dla ciebie sposob.. co? Czy tez jakos ci sie udalo? Czego i Tobie i sobie i wszystkim zycze..

Pozdrawiam
--
go!

Wyobraź sobie, że udało mi się to inaczej zinterpretować. Właśnie tak jak to napisał Davv, Harry to nie jest jakaś wyrocznia i tylko dla tego, że układa sobie jakieś układanki mam posądzać Daniela czy Dawida o sprzedanie jakiegoś meczu? Jak nie ma dowodu to najlepiej niech się nie wypowiada na ten temat, bo tylko można się wkurwić czytając takie głupoty.
Ja Ci teraz powiem, że siedziałem z kumplem przy piwie i on mi powiedział, że Śledź specjalnie się połamał przed barażami, żebyśmy spadli do II ligi, tylko, że teraz na trzeźwo tego nie powtórzy. Czy da się to zinterpretować w jakiś inny, mniej bolesny dla Ciebie sposób ?

szakes
Szkółkowicz

#1019 Postautor: szakes » 3 grudnia 2007, o 21:35

Obrazek

Awatar użytkownika
michalr
Kontakt:

#1020 Postautor: michalr » 3 grudnia 2007, o 21:41

Podobno tylko głupiec i krowa nie zmieniają poglądów, ale to co tu się dzieje, to żenada. Poczytalem sobie co niektórzy nawet kilka miesęcy temu pisali o Danielu, a teraz jak chce się chłopak rozwijać, poszedł do stabilniejszego klubu (w tej chwili nawet w Pile jest lepiej niż w Lubinie), to już psy na nim wieszają. I nie wińcie tutaj Daniela. Nie wiem jaka jest średnia wieku wśród tych "anty", ale sądzę że niewielka.
Pozdrawiam.

Shack
Administrator

#1021 Postautor: Shack » 3 grudnia 2007, o 21:44

i po co te rozki ? to ma byc smieszne ?

usun tego newsa o rkm'ie ze swojej oficjalnej strony bo wstyd na cala Polske.

Awatar użytkownika
MARKO

#1022 Postautor: MARKO » 3 grudnia 2007, o 21:55

Fajnie !! :lol: Coś się będzie działo ! Zapowiadaly się nudy !! :D

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#1023 Postautor: Apocalips » 3 grudnia 2007, o 22:14

Aż żal patrzeć na to co się dzieje na forum. Zamiast emocjonować się kompletowaniem składu, pozostaje nam emocjonowanie się tym w jakim klubie pojedzie nasz wychowanek... i czy sprzedał mecz czy nie.

Jeśli ktoś po pijaku mówi jakieś rzeczy to coś w nich musi być...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

moko

#1024 Postautor: moko » 3 grudnia 2007, o 22:16

Shack pisze:

i po co te rozki ? to ma byc smieszne ?

usun tego newsa o rkm'ie ze swojej oficjalnej strony bo wstyd na cala Polske.

A może jutro się dowiemy, że Danny podpisał na Łotwie i to już przed sławetną sromotą.

moko

#1025 Postautor: moko » 3 grudnia 2007, o 22:21

harry pisze:Niestety, ale muszę się z Tobą zgodzić. My już wszystko wiemy na temat meczu w Daugavpils ale niestety właśnie nic nie możemy udowodnić, dlatego siedzimy cicho. Bo jedna z osób, które mają mocna wiedzę na ten temat wygadała się po pijaku i w zasadzie potwierdziła wszystkie nasze przypuszczenia ale na trzeźwo na pewno do niczego się nie przyzna.
Jednak Lublin to bardzo mała wiocha i wcześniej czy później to i tak wyjdzie tym bardziej, ze pomocnicy głównych aktorów lubią dać sobie w gardło i wtedy są bardziej rozmowni.

Może ten jegomość miałby większą odwagę przed prokuratorem.