Davv pisze:
To napisz jakieś konkrety. Pieprzysz trzy po trzy, a nie piszesz nic konkretnego. Podziel sie z nami swoja wiedza, a wowczas moze i ktos ci przyzna racje. Nie jestes zadna wyrocznia i jakos nie chce mi sie wierzyc w to co piszesz.
Ale czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem????? Człowiek napisał, żeby dać spokój Danielowi bo nikt nie ma żadnych dowodów. I ja to potwierdziłem. Nie mamy
żadnych dowodów, więc siedzimy
cicho. Kto jak kto ale Ty takie rzeczy powinieneś rozumieć. Wiedzę z pijanych ust chociażby bardzo wiarygodnych zachowujemy dla siebie. A już o wyroczni to nigdy nie myślałem.
A ty nie lubisz dac w gardlo? Dlaczego mowisz o innych, a nie patrzysz na siebie.
A co ma piernik do wiatraka??? Ta złośliwość to po co? Oczywiście, że lubię i dlatego wiem z własnego doświadczenia, że wcześniej czy później wszystko wylezie na wierzch.
PS. Czepiacie sie Daniela, ze zostawia klub w potrzebie, ze wychowankowi nie przystoi. Ale spojrzcie na harry'ego. Tez ucieka z tonacego okretu. I nikt nie ma o to pretensji.
Po pierwsze nie jestem wychowankiem tylko założycielem tego klubu.
Po drugie, ja nie dostawałem czy brałem ale dawałem i to dużo.
Po trzecie: jakich pretensji??? Przecież 90% tego forum już dawno nie mogło sie doczekać, kiedy w końcu odejdę więc raczej są bardzo zadowoleni a nie z pretensjami.
Ja sie nie dziwie Danielowi, ze odchodzi. Ten sezon napewno kosztowal go bardzo duzo (chodzi mi o $), a ze strony klubu dostal cale gowno.
Ja też się nie dziwię Danielowi, że odchodzi ale na prawdę nie masz zielonego pojęcia ile dostał z klubu więc nie pisz bzdur.
Myslicie, ze jemu usmiecha sie dojezdzac kilkaset kilometrow na mecz?
A ktoś mu tutaj każe? Ktoś mu tu zabronił jeździć??? Nic nie wiem na ten temat.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski