A porazka jest tak prawdopodobna, jak trafienie nawet nie 6 tylko 5 w totka
KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 05.04.2009
Re: KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 05.04.2009
Zakladalem wygrana tak z 30 pt
no ale przy kontuzji Barana jestem sklonny zadowolic sie zwyciestwem > 10 pt
czyli wiadomo jaka 
Lublin_Fan pisze: Mamy ZZ i jesli w oslabionym (tak na prawde kto to wie czy tak jest) skladzie pchniemy gosci to dopiero bedzie czym budowac PR.
A moim zdaniem polowa kibicow ktorzy przyjda w niedziele na stadion nie bedzie miala pojecia jaki jest nasz silny a jaki oslabiony sklad:) Tak w gruncie rzeczy to ja sam nie wiem na chwile obecna:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Lublin_Fan pisze: Mamy ZZ i jesli w oslabionym (tak na prawde kto to wie czy tak jest) skladzie pchniemy gosci to dopiero bedzie czym budowac PR.
A moim zdaniem polowa kibicow ktorzy przyjda w niedziele na stadion nie bedzie miala pojecia jaki jest nasz silny a jaki oslabiony sklad:) Tak w gruncie rzeczy to ja sam nie wiem na chwile obecna:)
Speaker może powiedzieć, że mamy osłabiony skład
- tezetomaniak
- Trener
Karol i tak miał w meczu nie jechać więc nic się nie dzieje. Wiem, że łatwo nie będzie, bo Orzeł też walczy o awans ale mimo wszystko liczymy na wygraną - podsumowuje Wilk.
he ?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Re: KMŻ Lublin - Orzeł�ó��5�4.2009
Zapewne chodzilo o Macka.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Carew pisze:Czy bedzie mozna bilet kupic wczesniej niz przed samym meczem???
Podłaczam sie do tego zapytania...
W kiosku pani mowila, ze jutro tak po 12, bo tez sie pytalem kiedy mozna kupic bilet.
Czy ktoś z tego forum będzie rejestrował mecz kamerą, bądź aparatem? liczę na amatorski skrót meczu, jeśli nie całego to chociaż wybrane biegi i zamieszczeniu gdzieś w sieci.
Na mecz nie dotrę, chociaż bardzo bym chciał - od stadionu dzieli mnie prawie 2000km.
Na mecz nie dotrę, chociaż bardzo bym chciał - od stadionu dzieli mnie prawie 2000km.
BR pisze:Na mecz nie dotrę, chociaż�ardzo bym chciał �od stadionu dzieli mnie prawie 2000km.[/quote[
Mnie jeszcze wiecej a chetnie bym jakis skrot obejrzal. Tak na marginesie, to moglo by sie stac regula z tymi meczami w necie. W kazdym razie dolaczam sie do prosby.
Dokladnie, mialem to juz pisac wczesniej. Fajnie jakby ktos uwiecznil nawet prostym aparatem te zawody.
Re: KMŻ Lublin - Orzeł��5���������
boxing pisze:Ewentualna porazka - i juz na starcie wszystko "siada". Frekwencja spada, kasy mniej - i zaczynaja sie problemy. Nie bagatelizowalbym znaczenia naszego pierwszego meczu.
Boxing - czarnowidz? Jakos mi to nie wspolgra....
Mleko jeszcze w szczelnym kartonie, a Ty juz ze scierka w garsci?
Ja podchodze do meczu bardzo powaznie....jestem chora,powinnam lezec,ale skoro frekwencja na poczatek to podstawa - na meczu sie stawiam i zarazam kogo sie da
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Re: KMŻ Lublin - Orzeł��5���������
InDorka pisze:....jestem chora,powinnam lezec,ale skoro frekwencja na poczatek to podstawa - na meczu sie stawiam i zarazam kogo sie da.
O widzę nie jestem sam...
Cholerna gorączka, ledwo żyję, ale nie pójść na żużel po tak długim czasie to już w ogóle masakra by była

Re: KMŻ Lublin - Orzeł�����������������
[quote="Speedway-Mati"]
O widzę nie jestem sam...Cholerna gorą�ka, ledwo ży�, �quote]
Godzine przed meczem wypij rozpuszczony Efferalgan +Codeine (jesli kaszlesz) i wytrwasz calkiem niezle......i .........let's a devil take tomorrow
Tzn .poniedzialek .........zdrowka!
O widzę nie jestem sam...Cholerna gorą�ka, ledwo ży�, �quote]
Godzine przed meczem wypij rozpuszczony Efferalgan +Codeine (jesli kaszlesz) i wytrwasz calkiem niezle......i .........let's a devil take tomorrow
Tzn .poniedzialek .........zdrowka!
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Zuzel Was uzdrowi
bardziej niz zastrzyki 
InDorka pisze:boxing pisze:Ewentualna porazka - i juz na starcie wszystko "siada". Frekwencja spada, kasy mniej - i zaczynaja sie problemy. Nie bagatelizowalbym znaczenia naszego pierwszego meczu.
Boxing - czarnowidz? Jakos mi to nie wspolgra....
Mleko jeszcze w szczelnym kartonie, a Ty juz ze scierka w garsci?
Ja podchodze do meczu bardzo powaznie....jestem chora,powinnam lezec,ale skoro frekwencja na poczatek to podstawa - na meczu sie stawiam i zarazam kogo sie da.
Nie czarnowidzacy, tylko "ostrozny" prosze InDorki (to taki motyw z "Zakazanych piosenek")
Naprawde niepokojace byly problemy Tomka Rempaly, Filinow docierajacy standardowa jawke - dlatego zastanawialem sie nad ta ewentualna - deklarowana - Jackowa pomoca. I dalej pozostaje przy zdaniu, ze ten mecz moze miec wplyw na frekwencje w calym sezonie - jakby bylo 46:44 to i my bylibysmy happy, i ksiegowy/a klubu - wiec niech tak bedzie
Zdrowka zycze - a z moich sposobow proponuje goraca kapiel i smarowanie spirytusem
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:Zdrowka zycze - a z moich sposobow proponuje goraca kapiel i smarowanie spirytusem
A ja proponuje napić sie spirytusu przed meczem coby sie weselej oglądało
Ostatnio zmieniony 4 kwietnia 2009, o 23:13 przez Portek, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomal pisze:ja mam taki plan i trzy wolne miejsca (gdyby ktos jeszcze mial ochote); ale czy dojdzie do skutku bede wiedzial prawdopodobnie w sobote ok 23. Mozemy byc w kontakcie. pozdro!
To jak lecimy razem czy mam sam kombinować ?
zamiast 500 + program Beryl +
O czym wy gadacie ?? jutro Motorek wygrywa nie ma innego wyjścia a wy już myślicie że przegramy.
Owszem kontuzja Barana czy brak Anglików trochę psuje ustawienie ale będzie dobrze.
Owszem kontuzja Barana czy brak Anglików trochę psuje ustawienie ale będzie dobrze.
PIOTR 76 !!! Właśnie się okazało, że jestem już wolny. Lecę zaraz do Lbn. Dasz radę jakoś się zebrać szybko? Ustawilibysmy się i Cię zawinę. Daj znać jak najszybciej na forum, albo na 5000 99 248.
Lipa, że wczesniej nie wymienilismy kontaktów:( Poczekam jeszcze w robocie pół godziny do 45 min. Jak przeczytasz posta i się zdecydujesz to dzwoń szybko! Na 2:30 będziemy w Lublinie.
Lipa, że wczesniej nie wymienilismy kontaktów:( Poczekam jeszcze w robocie pół godziny do 45 min. Jak przeczytasz posta i się zdecydujesz to dzwoń szybko! Na 2:30 będziemy w Lublinie.
"Najtazsim Hriehom Je Nepit Dobre Pivo"
Piotr pojechales?
Jak cos to ja wczoraj w koncu naprawilem swoj pojazd i jade dzis po 10 
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
harry pisze:A gdzie Davv?? Jeszcze nie zakłada się�że�ie wyjdziemy z trzydziestki? Albo z dwudziestki?[/quote[
A już j�tem. Nie zakłada�się bo �e mam przekonania jakoś do s�adu ja�m Orły przyj�ą. Ja tam�iczę, że uda �ę �iułać więcej pk�o�Łod�an, ale zakładać się nie mam�ami�u. �dyne o co mogę się założyć - to o�o, że JR�p�a�dobędzie wię�j punktó�niż Kl�ek
Czy na meczu obowiazuja "podzialy" sektorow jak na pilce? czy mozna bedzie sie swobodnie poruszac po stadionie?
bkapusta pisze:Piotr pojechales?Jak cos to ja wczoraj w koncu naprawilem swoj pojazd i jade dzis po 10
Bartek jade z Tobą wyślij mi na PW telefon to się ustawimy
zamiast 500 + program Beryl +
Jak jest z programami ? Jeden wzor jest tylko z tej gazety ? Czy sa tez inne ?