Hynek Stichauer
Re: Hynek Stichauer
zlitujcie sie 
papi pisze:Gelo pisze:Wazne ze jeden pan przegral swojej druzynie juz drugi mecz z rzedu u siebie i moze sie spotkamy za rok w Lublinie - oby w przeciwnych druzynach.
ten jeden pan byl po raz drugi z rzedu krajowym liderem swojej ekstraligowej druzyny. Dziwne ze po barazach sie tak nie cieszyles, jak pewien pan w okularach nam przegral awans do ekstraligi
bedac w obu meczach najlepszym zawodnikiem w naszej druzynie :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Bardziej mnie zastanawia to, ze z Hynkiem wygral tez Tomicek.
no wiesz to był pierwszy bieg Hynka gdzie nie byl do konca z torem rozpoznany
3. Tomicek, Stichauer, Pawlaszczyk, Kościuch
8. Pytel, Stichauer, Tomicek, Simota
gdzie teoretycznie taki Hadek robi tomicka czy młodziutki Holub
23. Topinka, Hadek, Tomicek, Dryml L. (d)
13. Jaros, Holub, Tomicek, Dryml A.
manq pisze:Bardziej mnie zastanawia to, ze z Hynkiem wygral tez Tomicek.
no wiesz to był pierwszy bieg Hynka gdzie nie byl do konca z torem rozpoznanya drugim juz tomicka łykna
ogolnie liga czeska jest dziwna bo najslabsi potrafia wygrywac z najlepszymi ale moze dlatego jest ciekawa
3. Tomicek, Stichauer, Pawlaszczyk, Kościuch
8. Pytel, Stichauer, Tomicek, Simota
gdzie teoretycznie taki Hadek robi tomicka czy młodziutki Holub
23. Topinka, Hadek, Tomicek, Dryml L. (d)
13. Jaros, Holub, Tomicek, Dryml A.
Robienie Tomicka w tym sezonie to [niestety] ani zadna ciekawostka, ani fakt o znaczeniu strategicznym. Lubos jezdzi tak fatalnie, ze spokojnie juniorzy moga go robic ;/
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Uważam, że wynik jaki osiągnąłem jest całkiem dobry. W pierwszym starcie tylko komplet punktów odebrała mi kolizja z Patrykiem Pawlaszczykiem. W pierwszym wirażu zameldowałem się jako pierwszy jednak do krawężnika wpychał się Lubos Tomicek przez co wyrzucił mnie na bandę mnie w konsekwencji postawiło w poprzek i nie pozostało mi nic innego jak ściąć do krawężnika. Tam jednak z nienacka pojawił się "Pacio" i trochę mnie poturbował. Kolejny mecz w Anglii mam już w piątek, tym razem jedziemy do Coventry. Wciąż będziemy przez te dwa dni wolne od ścigania próbować dopasować motocykle do angielskich torów, bo nie wygląda to najlepiej. Doszło nawet do tego, że w akcie desperacji przywiozłem na Wyspy Brytyjskie pardubickie silniki na większe owale ale przekonałem się na własnej skórze, że to na pewno nie zda egzaminu - powiedział 22 - letni Czech
http://www.hynek-racing.com/pl/index.ph ... all&no=116
http://www.hynek-racing.com/pl/index.ph ... all&no=116
Swoją drogą to ciekawe, ze facet jeszcze ani razu u nas nie pojechał a już pięć stron o nim.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Swoją drogą to ciekawe, ze facet jeszcze ani razu u nas nie pojechał a już pięć stron o nim.
Nikt jeszcze jego w akcji nie widział, a jaka fala krytyki wylana.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
A co ma byc ? Oklaski na stojaco, za odmowe przyjazdu na mecz ? Albo wstawienie jego zdjecia jako avatar z podpisem Hynek idolek 
Przyjechal nie przyjechal temat byl walkowany poprostu nie zdazyl by na samolot z pragi a to ze u nas kontrakty sa inne niz w angli nic nie poradzimy. co do idolow to poprostu mam na biezaco kontakt z Hynkiem wiec informuje w odpowiednim temacie co i jak
wiec teraz pozostaje czekac na debiut i mozna go oceniac 
ravajas pisze:Davv pisze:Pewnie z tego samego powodu dla którego zawodnicy zarabiają o wiele więcej niż na wyspach. Głupota prezesów.
masz na myśli tych prezesów, którzy w liczbie kilku tysięcy zasiadają na trybunach?
r
Nie do końca. O prezesów, którzy płacą przesadnie duże pieniądze i zgadzają się na wszystko aby zdobyć jakiegoś zawodnika.
Fakt co do jego postawy na torze nie ma co krytykowac oprocz angli ale tam sie uczy a co do odmowy jazdy to czasu nie cofnie byl postawiony pod sciana gdyby wolver. zgodzilo sie na lot z balic pewnie by lublin "odwiedzil"
nie ma co rozpamietywac przyjedzie mecz objedzie i zobaczymy 
manq pisze:Fakt co do jego postawy na torze nie ma co krytykowac oprocz angli ale tam sie uczy a co do odmowy jazdy to czasu nie cofnie byl postawiony pod sciana gdyby wolver. zgodzilo sie na lot z balic pewnie by lublin "odwiedzil"nie ma co rozpamietywac przyjedzie mecz objedzie i zobaczymy
eee czy jest sens go fatygowac? lublin daleko, drogi dziurawe... mysle, ze moze sobie chlopak odpoczac, nie ma sensu go niepokoic
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Może i manq ma rację. Warto by go spróbować. Nie do końca wiadomo jak by się spisywał u nas. Ja tam jestem za tym, żeby przynajmniej z raz wypróbować na wyjeździe i w Lublinie.
- tezetomaniak
- Trener
Eastbourne vs Wolverhampton
6. Hynek Stichauer (0,d,0,u,-) 0
udanych Czechów mamy w tym roku
6. Hynek Stichauer (0,d,0,u,-) 0
udanych Czechów mamy w tym roku
ja rozumiem jakby on tam miał jakiś progres w tej Anglii. a tu ciągle 1 2 max 3 punkty. Wcale się nie zdziwię jak mu niedługo podziękują.
oj tam ja juz dawno powiedzialem ze na jego Anglie nie ma co spogladac jednak tak czy siak twierdze ze duzo mu jazda na tamtych torach pomogła w Europie 
no ok - nie spogladajmy na Anglie - ale na co mamy spogladac? Na sciganie w Czechach z Jeleniewskim?
no ok - nie spogladajmy na Anglie - ale na co mamy spogladac? Na sciganie w Czechach z Jeleniewskim?
to tez fakt oprocz czech to turnieje indywidualne jednak nie ma tego duzo dlatego licze na to ze zacznie regularnie punktowac dla Lublina
cos tam mowil kiedys wybierze sie takze do danii na lige
no nic zobaczymy
manq pisze:no ok - nie spogladajmy na Anglie - ale na co mamy spogladac? Na sciganie w Czechach z Jeleniewskim?
to tez fakt oprocz czech to turnieje indywidualne jednak nie ma tego duzo dlatego licze na to ze zacznie regularnie punktowac dla Lublina
cos tam mowil kiedys wybierze sie takze do danii na lige
no nic zobaczymy
Ale Lublin daleko, szkoda chlopaka taka trasa meczyc ;/
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
kolejny rewelacyjny wystep Hynka
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... dobry-wys/
"Życie to jazda"
Chłopak jest tak samo poważny jak jest w dobrej formie. To chyba wszystko w temacie Hynka.