Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic ;] - gadżety
Na przykład?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Na przykład?
A to juz nie wiem czy po ich tajemnicy handlowej nie pojade. Jak zaprosisz na piwo to opowiem
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Nie piernicz,zadna tajemnica handlowa jakiegos browaru Cie nie obowiazuje. Moga Cie najwyzej podac o pomowienie, no ale skoro jak twierdzisz mowisz prawde to nie masz sie czego bac. Pisz smialo
Jam tez ciekaw 
mikas pisze:Nie piernicz,zadna tajemnica handlowa jakiegos browaru Cie nie obowiazuje. Moga Cie najwyzej podac o pomowienie, no ale skoro jak twierdzisz mowisz prawde to nie masz sie czego bac. Pisz smialoJam tez ciekaw
Mnie nie - ale kto by swoje zrodlo wystawil?
Nie no zdecydowanie jest tak, ze ten sam "plyn" moze byc sprzedawany pod rozna marka. Ba nawet ta sama marka moze byc sprzedawana w postaci roznych "plynow".
Bywa, ze poprostu to samo jest lane jako piwo "premium", piwo "tanie" i np. piwo "supermarket"
No ale to mowie Panowie zaprosicie na piwo to pogadamy
ps. Ciekawostke tez sprzedal mi sprzedawca w "specjalistycznym" sklepie dla piwoszy, ktory oswiadczyl, ze pewien bardzo specyficzny rodzaj piwa [ktory osobiscie bardzo lubie] jest robiony z... zepsutych zapasow innego piwa
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
podobnie jest z fajkami.
bkapusta pisze:mikas pisze:Nie piernicz,zadna tajemnica handlowa jakiegos browaru Cie nie obowiazuje. Moga Cie najwyzej podac o pomowienie, no ale skoro jak twierdzisz mowisz prawde to nie masz sie czego bac. Pisz smialoJam tez ciekaw
Mnie nie - ale kto by swoje zrodlo wystawil?
Ale kto Ci kaze wystawiac zrodlo. Powiesz potem, ze uslyszales cos na imprezie po pijaku i nie pamietasz od kogo. Zreszta jesli to prawda, to nikt Cie po sadach nie bedzie ciagal
A na browar zapraszam jak najbardziej, po meczu z Krosnem u nas lub na wyjezdzie, ale do tego czasu to ja juz mam nazwe tego browaru znac, coby nie popelnic jakiegos faux pas
PONAWIAM AKCJE ZAKUPU KOSZULEK!!
1. Marun
2. Stereo
3. Lander
4. Lander
5. Lander
6. Hans
7. Majo
8. Szycha
9. Kosa
10.
Jeżeli tak to piszcie na pw lub na numer gg 2532723
1. Marun
2. Stereo
3. Lander
4. Lander
5. Lander
6. Hans
7. Majo
8. Szycha
9. Kosa
10.
Jcob pisze:Czy wśród forumowiczów są chętni na koszulki kibicowskie?? Brakuje nam kilka osób(czterech, pięciu) do minimalnego zamówienia czyli 10 koszulek. Poniżej mail z firmy Regio(ktora juz wczesniej wykonala koszulki dla kibiców) oraz wstepna wizualizacja stroju.
Koszulka 75 zł - wszystkie nadruki w cenie, dużym plusem jest to, że całość jest drukowana, przez to nadruk jest niewyczuwalny
Oczywiście możemy wykonać koszulki z nadrukami jak wcześniej, z tym, że gdyby osobno liczyć koszulkę i ten nadruk dość sporych rozmiarów to cenowy wyjdzie to podobnie, gdyż sama koszulka to koszt 50 zł
Można podesłać do nas ewentualnie jakieś sugestie odnośnie zmian wyglądu koszulki, to może być jakiś wzór wymyślony przez Was, nie upieramy się że tak to musi wyglądać.
Oczywiscie napis bedzie brzmial MOTOR LUBLINTZetu jak wiadomo juz nie ma:)
Jeżeli tak to piszcie na pw lub na numer gg 2532723
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2009, o 10:19 przez Marun, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze jedna osoba i zamiawiam koszulki wiec niech ktos sie zdecyduje bo pozniej moze byc za pozno 
ja chętnie kupie koszulke
Uwaga! Jeżeli jest ktoś chętny na koszulke jeszcze to dzisiaj jest ostatni termin. Dzisiaj zbieram pieniadze i jutro zamawiam koszulki.
Kontakt: 602286899
gg. 2532723
Kontakt: 602286899
gg. 2532723
Zapraszam do zakupu T-shirtów Richard Hall Racing w cenie 24,99zł�T-shirt w kolorze szarym, z przodu po lewej stronie znajduje się �we oficjalne logo "Ryśka�uot;, z tyłu n�is Richard Hall Racing. Pozdrawiam!
carpe diem!
może jakieś foto i gdzie można nabyć??
Davv pisze:może jakieś foto i gdzie można nabyć??
niebawem ruszy nowa strona "Ryska", gdzie bedzie sklepik z gadzetami. poki co prosze o kontakt ze mna badz o wypelnienie formularza (zakladka kontakt) na stronie www.maze-sport.pl wtedy wysle zdjecia na maila. pozdrawiam!
carpe diem!
Na wyjeździe do Opola Becia poprosiła mnie żebym zrobił projekt szalika który ma być do kupienia już niedługo z hasłem Speedway Euphoria. Jako że projektów szali jeszcze nie robiłem i nie wiem czy zrobiłem go dobrze czy źle postanowiłem dać go do oceny wam
:

Czekam na oceny i jakies pomysły bo ja nie mam żadnych

Czekam na oceny i jakies pomysły bo ja nie mam żadnych
Naczelny obrońca Karola Barana.
Mi się osobiście nie podoba-szczerze powiedziawszy to już mi się rzygać chce tymi angielskimi napisami. Własnego języka się wstydzimy czy jak?
Sory,ale to nie ja wymyśliłem to hasło ;] "SPEEDWAY EUPHORIA" To jest poprostu haslo, które ma znaleźć się na szaliku, reszta jest już inwencją twórczą autora 
ten napis : "to sie nie konczy..." w kolorach niebieskim i czarnym bo wyszyciu bedzie sie zlewal i nic nie bedzie mozna z tego rozczytac. moim zdaniem chlopaki za bardzo kombinujecie. walnac ten napis Speedway Euphoria, gdzies tam dodac motor lublin, ewentualnie koziolka. wszystko ladnie na zolto-bialo-niebieskim tle i tyle;]
ps. ktos kiedys wspominal, ze klub zajmie sie rozprowadzaniem gadzetow
ps. ktos kiedys wspominal, ze klub zajmie sie rozprowadzaniem gadzetow
"Życie to jazda"
Toż przecież są - te małe karteczki co dają przy kasie zamiast biletów.
KosaRKS pisze:Moja propozycja:
Widze ze eksperymentujesz z obrysem do liter? Szalik to kiepskie miejsce na takie doswiadczenia. Usun te obrysy a caly szalik zyska dwukrotnie. Poza tym szalik sie wyszywa w bardzo malej "rozdzielczosci". Po zaprojektowaniu zamien go w grafike rastrowa o rodzielczosci powiedzmy 200x20 pixli a zobaczysz jak to bedzie wygladac na szaliku. To sie tyczy m.in koziolka ktory powinien ulec duzemy uproszczeniu oraz sylwetki zuzlowca ktora na szaliku bedzie taka nieregularna plama. Zreszta najlepiej zapytac producenta jak to przygotowac oraz jakiej wielkosci minimalne szczegoly sa w stanie wydziergac
Bez obrysu:

Obrysem zasugerowalem sie z szalika MOTOR LUBLIN (ten taki, co w srodku jest ten sam koziolek,co w lewym rogu mojego), tam z tego co pamietam napis jest niebieski z zoltym obrysem.
v2.

Ta wersja chyba lepsza

Obrysem zasugerowalem sie z szalika MOTOR LUBLIN (ten taki, co w srodku jest ten sam koziolek,co w lewym rogu mojego), tam z tego co pamietam napis jest niebieski z zoltym obrysem.
v2.

Ta wersja chyba lepsza
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2009, o 19:32 przez KosaRKS, łącznie zmieniany 1 raz.
go! pisze:KosaRKS pisze:Moja propozycja:
Widze ze eksperymentujesz z obrysem do liter? Szalik to kiepskie miejsce na takie doswiadczenia. Usun te obrysy a caly szalik zyska dwukrotnie. Poza tym szalik sie wyszywa w bardzo malej "rozdzielczosci". Po zaprojektowaniu zamien go w grafike rastrowa o rodzielczosci powiedzmy 200x20 pixli a zobaczysz jak to bedzie wygladac na szaliku. To sie tyczy m.in koziolka ktory powinien ulec duzemy uproszczeniu oraz sylwetki zuzlowca ktora na szaliku bedzie taka nieregularna plama. Zreszta najlepiej zapytac producenta jak to przygotowac oraz jakiej wielkosci minimalne szczegoly sa w stanie wydziergac
Obrysu nie ma
KosaRKS pisze:Obrysu nie maCo do rozdzielczosci,to z tego co wiem,to firmy które produkują szaliki same zmniejszają sobie rozdzielczość do odpowiednich rozmiarów.
Ano wlasnie i tego bym sie obawial. Moze warto zapytac najpierw zaim bedzie on wygladal np. tak: