17.07.2009 (PIĄTEK !) Lublin - Rawicz godz. 18.00
- tezetomaniak
- Trener
Re: 17.07.2009 (PIĄTEK !) Lublin - Rawicz godz. 18.00
do Lublina zmierza Kamil Poplawski, takze pewnie bedzie z Idziorkiem w parze. Chociaz kto ich tam wie, moze wskoczy za Aldena ;D
Dzis wcale nie musimy Rawicza rozjeżdzać,bo i po co? To ostatni mecz gdzie mozna poeksperymentować ze składem silnimami itp. A i księgowa sie ucieszy jak Rawicz przekroczy 35 pkt
. Tak więc dzis zapowiada sie piknikowo,na trybunach chyba tez,bo nawet temat o meczu w dniu jego rozgrywania jakiś taki rozleniwiony...
Co racja, to racja
Byle nie przekombinować.
Jak bedziemy już prowadzili 20 pkt to trzeba puszczac juniorów za seniorów zeby mniej zapłacić. Chyba, że np taki Jacek sie nie zgodzi bo chce nakosic sobie kasy. Ale nie powienien miec nic do gadania. Gollob, sam z siebie, dał pojechac jonassonowi w meczu z Bydzią u siebie w 15 biegu. To jest profesjonalizm a nie pazerka. Jedziemy z kelnerami to pykne sobie 14+1 i bedzie happy, wygramy do 28. Bez sensu, zwłaszcza w obecnej sytuacji finansowej klubu.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
-
Smirnek_
- Senior
W Opolu też mieli jeździć kelnerzy. Może ostrożniej z tym ocenianiem szans.
Tak więc dzis zapowiada sie piknikowo
Zeby jeszcze chociaz piwo bylo
Smirnek_ pisze:W Opolu też mieli jeździć kelnerzy. Może ostrożniej z tym ocenianiem szans.
Tak, ale z Opolem wygraliśmy 9 pkt, które dadzą nam dzisiaj bonusa (42:47 było w Rawiczu). Poza tym Rawicz jest słabszy, najsłabszy.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Pablomasa pisze:Tak więc dzis zapowiada sie piknikowo
Zeby jeszcze chociaz piwo bylo
Na Opolu bylo to i dzisiaj bedzie
bylem na miescie to i na stadion zajechałem, tor raczej jeszcze nie gotowy jak by taki lekko zaorany
W parkingu widzialem mlodego messinga i kilka motorów.
Pozdrawiam
Moze czesci szuka 
Naczelny obrońca Karola Barana.
no wlasnie jak sobie szedłem do auta to z jakims gosciem poszli na spacer poza stadion
Spacerowali w strone lipowej. Czy ktos sprzetu pilnowal czy nie to nie wiem 
Pozdrawiam
Po składzie Rawicza widać, że do 25 chyba to najmniejszy wymiar kary 
Pierwszy
No i naciulali jakos te 31 na naszych defektach i puszczaniu juniorow
Zawody nawet ciekawe biorac pod uwage ich "range", troche sie dzialo na torze. Bede wdzieczny za opis wydarzen w biegach nominowanych, gdyz niestety musialem juz opuscic nasze Colloseum
PS. Podziekowania dla sedziego Fydy za sprawne przeprowadzenie zawodow dzieki czemu obejrzalem az 13 biegow i spoznilem sie do roboty tylko 30 minut
No i naciulali jakos te 31 na naszych defektach i puszczaniu juniorow
PS. Podziekowania dla sedziego Fydy za sprawne przeprowadzenie zawodow dzieki czemu obejrzalem az 13 biegow i spoznilem sie do roboty tylko 30 minut
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
w 14 jechalismy na 5:1 baran z piszczem ale baran sie wywrócil zostal wykluczony i w powtorce bylo 3:3 w 15 wygral tomek rempala 3 byl j messing ktory jechal jako zmiana za jacka rempale. mecz nawet ciekawy, pare mijanek było i dwie szkocje niczego sobie 
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2009, o 20:55 przez gizmo, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
Baranowi to chyba jednak lancuch spadl i przez to sie wypieprzyl
fajne zawody, nadspodziewanie ciekawe : )
fajne zawody, nadspodziewanie ciekawe : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
14 bieg powtarzany (Baran - upadek na ostatnim wirażu) z wynikiem: Piszcz 3 (69;63), Mikołajczak 2, Loman 1. Bieg 15: T. Rempała 3 (69;45), Nowaczyk 2 , Messing 1 (do końca próbował się z Nowaczykiem). Szkoda wielka Barana, żeby choć w Miszkolcu mógł pojechać, bo i tak będzie zapewne ciężko. Jak wstawał, to się trzymał za bark. Wypada czekać na jakąs potwierdzoną u źródeł informację.
Mecz pod względem sportowym nadspodziewanie ciekawy. Cały zespół na równym, dobrym poziomie. Martwią defekty, które nie mogą się powtarzać w meczach z mocniejszymi rywalami. Na plus zdziwił Michaluk- pokazał, że jakiś potencjał w nim tkwi.
Pod względem organizacyjnym chyba wyjątkowo wszystko ok!
I oczywiście czekamy na info w sprawie zdrowia Karola.
Pod względem organizacyjnym chyba wyjątkowo wszystko ok!
I oczywiście czekamy na info w sprawie zdrowia Karola.
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
logos pisze: (Baran - upadek na ostatnim wirażu)
To był 2 luk 3 okrążenia, gdyby to był ostatni wiraż, sędzia zaliczyłby kolejność bez Karola.
meesha pisze:Pierwszy![]()
No i naciulali jakos te 31 na naszych defektach i puszczaniu juniorow![]()
He he, ja mam wrazenie ze stymulowal trener wynik.. Klimek dwie trojki??? O, nie - Panu juz na dzis dziekujemy, na takie rewelacje to nas nie stac
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2009, o 21:06 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi sie podobal pojedynek Piszcza z Baranem
4 okrazenia na pelnej k****e.. poczulem sie przez chwile jak na 1 lidze 
Byłem przekonany, że będzie wysokie zwycięstwo i nuda, a tu się okazało że było wysokie zwycięstwo i całkiem ciekawy mecz, trochę różnych mijanek, akcji, szaleństwa Barana, no jestem zadowolony. Jacek bodajże w 10 biegu zrobił to co nie udało mu się z Zielińskim. Tym razem wypchnął chyba Mikołajczaka i dzięki temu Baran wskoczył na drugie miejsce.
Co do dopingu... Chyba najlepszy w tym sezonie. Wyobrażalibyście sobie że wstają dziadki na przeciwko i klepią szwedzką ? Znowu był ten chłopak w białej czapce i prowadził cały doping. Na prawdę z niczego udało się zrobić fantastyczną atmosferę. DJ PEPE też wiedział, co gdzie kiedy puszczać, no i Stypuła dorzucił swoje. Takiego dopingu potrzeba zawsze. Pomimo, że mecz był z niewymagającym przeciwnikiem, wyszedłem ze stadionu na prawdę zadowolony.
Co do dopingu... Chyba najlepszy w tym sezonie. Wyobrażalibyście sobie że wstają dziadki na przeciwko i klepią szwedzką ? Znowu był ten chłopak w białej czapce i prowadził cały doping. Na prawdę z niczego udało się zrobić fantastyczną atmosferę. DJ PEPE też wiedział, co gdzie kiedy puszczać, no i Stypuła dorzucił swoje. Takiego dopingu potrzeba zawsze. Pomimo, że mecz był z niewymagającym przeciwnikiem, wyszedłem ze stadionu na prawdę zadowolony.
- tezetomaniak
- Trener
jestem pod wrazeniem dopingu, sam krzyczec nie moglem, ale rece mam jeszcze czerwone
mysle ze jak ktos dzisiaj byl 1 raz na zuzlu to nie moze nie przyjsc na play offy. Jak pisalem wczesniej Rawicz sklad oszednosciowy, przez to znowu duzo wydamy, no ale ; )
Szkoda ze tak nie wygladal pierwszy mecz sezonu na ktorym obecne byly wladze tego smutnego jak pizda miasta.
OBY TAK WYGLaDALY WSZYSTKIE MECZE W LUBLINIE !
Co z Baranem dokladnie ?
mysle ze jak ktos dzisiaj byl 1 raz na zuzlu to nie moze nie przyjsc na play offy. Jak pisalem wczesniej Rawicz sklad oszednosciowy, przez to znowu duzo wydamy, no ale ; )
Szkoda ze tak nie wygladal pierwszy mecz sezonu na ktorym obecne byly wladze tego smutnego jak pizda miasta.
OBY TAK WYGLaDALY WSZYSTKIE MECZE W LUBLINIE !
Co z Baranem dokladnie ?
A tak z innej beczki ....Widać , jakie kontrakty mają podpisane nasi liderzy .... te magiczne 10 p. Potem mogą jechać młodzi..???
go! pisze:He he, ja mam wrazenie ze stymulowal trener wynik.. Klimek dwie trojki??? O, nie - Panu juz na dzis dziekujemy, na takie rewelacje to nas nie stac
Cos nie bardzo z punktacja na syfach, Rafał zrobił 3,1,3 + najlepszy czas dnia, na SF ma 3,3.
a nie przypadkiem 3,3,1 ?
METHANOL ADVENTURE TEAM