albo po prostu wybrał wariant finansowy, u nas pewnie ma zaległości a tam płacą od ręki...
Play-off Krosno-Lublin
Re: Play-off Krosno-Lublin
to ładnie nasz Piszczyk załatwił 
albo po prostu wybrał wariant finansowy, u nas pewnie ma zaległości a tam płacą od ręki...
MaRiUsZ
rogerek20 pisze:to ładnie nasz Piszczyk załatwił
dlatego zawsze powtarzam - trzeba odlozyc na bok frazesy o sentymentach, zabijaniu sie za swoje miasto kibicow i klub. Nie po raz pierwszy Piszczyk udupia lubelski zuzel swoim zachowaniem. szkoda.
Jeżeli są takie fakty to chyba na prawdę ktoś tu jest za bardzo pewny że ten mecz w Krośnie się dla nas dobrze skończy.
Nie no, szlag może trafić człowieka. Przecież prędzej czy później by go spłacili, a ten pierwszy mecz będzie praktycznie decydował o wszystkim, nie rozumiem tej decyzji, skoro miał wolną rękę. Tam przecież mniej zarobi.
Nie no, szlag może trafić człowieka. Przecież prędzej czy później by go spłacili, a ten pierwszy mecz będzie praktycznie decydował o wszystkim, nie rozumiem tej decyzji, skoro miał wolną rękę. Tam przecież mniej zarobi.
Ostatnio zmieniony 6 sierpnia 2009, o 13:55 przez mustafa, łącznie zmieniany 1 raz.
- tezetomaniak
- Trener
no tu mnie Piszcz bardzo negatywnie zaskoczyl, ale coz, jego sprawa.
"witaj tomku w swoim domku" ehh.
"witaj tomku w swoim domku" ehh.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
“It underlines how dedicated he is to Birmingham Speedway and I’m sure he will play a big part in our performance at Newport."
Szkoda ze powyzsze zdanie w polskiej wersji jezykowej nie moze powiedziec Rafał Wilk z tym że zamiast Birmingham Speedway wstawiajac Lublin Speedway a zamiast Newport wstawiajac Krosno...
Szkoda ze powyzsze zdanie w polskiej wersji jezykowej nie moze powiedziec Rafał Wilk z tym że zamiast Birmingham Speedway wstawiajac Lublin Speedway a zamiast Newport wstawiajac Krosno...
- Łoptymista
- Trener
Piszczyk widocznie przeliczyl sobie to i owo. W niedziele znacznie latwiej bedzie zarobic w UK niz w meczu prawie-o-wszystko w Krosnie. Ot i cala tajemnica.
Pytanie kim my mamyz amiar zapchac sklad. Czworka pewniakow:
brak zawodnika
JR
TR
KB
do tego Klimek i...?
Pytanie kim my mamyz amiar zapchac sklad. Czworka pewniakow:
brak zawodnika
JR
TR
KB
do tego Klimek i...?
Pięknie Was wystawił, pokazał jak zależy ma na Żużlu w Lublinie. Krosno was rozjedzie na swoich wilczych dołach.
Jutro to dzisiaj, tyle, że jutro.
Z tego co wiem, to Lee Complin przyjedzie do Krosna, więc piątka zawodników już jest.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Wielka szkoda, że Piszcz wybrał Anglię zamiast Polski, chociaż miał wolną rękę co do wyboru meczu. Smuci fakt, że nie chce pomóc lubelskiemu klubowi w tak ważnym meczu.
Ciekawe jak przedstawia się sytuacja z zawodnikami zagranicznymi na mecz w Krośnie. Mam spore obawy o skład w pierwszym meczu play-off, takimi informacjami jak ta powyżej możemy zaprzepaścić awans do kolejnej rundy. Oby tylko nasz skład nie wyglądał tak:
1. Karol Baran
2. brak zawodnika
3. Kamil Mistygacz
4. Tomasz Rempała
5. Jacek Rempała
6. Rafał Klimek
7. Maciej Michaluk
Przy takim składzie nasz wynik mógłby być podobny do tego z 2002 roku 58:32.
Pozdrawiam
Ciekawe jak przedstawia się sytuacja z zawodnikami zagranicznymi na mecz w Krośnie. Mam spore obawy o skład w pierwszym meczu play-off, takimi informacjami jak ta powyżej możemy zaprzepaścić awans do kolejnej rundy. Oby tylko nasz skład nie wyglądał tak:
1. Karol Baran
2. brak zawodnika
3. Kamil Mistygacz
4. Tomasz Rempała
5. Jacek Rempała
6. Rafał Klimek
7. Maciej Michaluk
Przy takim składzie nasz wynik mógłby być podobny do tego z 2002 roku 58:32.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
bazyli pisze:Z tego co wiem, to Lee Complin przyjedzie do Krosna, więc piątka zawodników już jest.
No to chyba najlepszym rozwiązaniem jest zrobić ZZ za Piszcza i próbować jeszcze kogoś ściągnąć na rezerwę.
Łoptymista pisze:Pytanie kim my mamyz amiar zapchac sklad. Czworka pewniakow:
brak zawodnika
JR
TR
KB
do tego Klimek i...?
... i Michaluk i Mistygacz. I skład regulaminowy jest.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
mustafa pisze:chciałoby się wierzyć że to zasłona dymna.
a po co i z czego tu robic zaslone. czy piszcz pojedzie czy nie - krosno i tak wystawia na nas to co ma najlepsze. az nie moge uwierzyc w to ze piszczyk moglby nie pojechac w krosnie. nigdy nie byl to moj ulubiony zawodnik ale jezeli wybral anglie kosztem nas a mial wybor to tylko utwierdzi mnie w przekonaniu ze nie zasluguje na sympatie nawet za swietna jazde.
Ostatnio zmieniony 6 sierpnia 2009, o 14:08 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nie można zastosować z/z za Tomka. Ponieważ musi mieć zwolnienie lekarskie, i być niezdolnym do jazdy przez jakiś tam okres.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jak ZZ za Piszcza kiedy w tym samym dniu bedzie jechal mecz

mustafa pisze:bazyli pisze:Z tego co wiem, to Lee Complin przyjedzie do Krosna, więc piątka zawodników już jest.
No to chyba najlepszym rozwiązaniem jest zrobić ZZ za Piszcza i próbować jeszcze kogoś ściągnąć na rezerwę.
Oj Mustafo. No takiej gafy to juz dawno nikt nie palnął
Żeby była ZZ musi być dziewięć dni zwolnienia.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
mustafa pisze:bazyli pisze:Z tego co wiem, to Lee Complin przyjedzie do Krosna, więc piątka zawodników już jest.
A Piszczyk ma zwolnienie lekarskie, aby robic Z/Z. Tym bardziej ze zadeklarował jazde w Anglii
Gelo pisze:nigdy nie byl to moj ulubiony zawodnik ale jezeli wybral anglie kosztem nas a mial wybor to tylko utwierdzi mnie w przekonaniu ze nie zasluguje na sympatie nawet za swietna jazde.
No aż się normalnie w pracy skupić nie mogę
Koper pisze:Jak ZZ za Piszcza kiedy w tym samym dniu bedzie jechal mecz![]()
czaję czaję...
Trzeba chyba odpuścić sobie emocjonowanie, szkoda czasu, szkoda nerwów
Ostatnio zmieniony 6 sierpnia 2009, o 14:13 przez mustafa, łącznie zmieniany 2 razy.
No to chyba najlepszym rozwiązaniem jest zrobić ZZ za Piszcza
To najpierw trzeba by go pokiereszowac, bo aby zrobic za kogos ZZ to musi byc na zwolnienu lekarskim, a nie jezdzic tego samego dnia w Anglii
EDYTA mowi, ze za wolny jestem na klawiaturze
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener
harry pisze:Łoptymista pisze:Pytanie kim my mamyz amiar zapchac sklad. Czworka pewniakow:
brak zawodnika
JR
TR
KB
do tego Klimek i...?
... i Michaluk i Mistygacz. I skład regulaminowy jest.
Ale czy Michaluk ma na czym jechac
a Mistygacz po probach pzrebicia bandy w Lodzi nadaje sie do czegokolwiek?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
To że Piszcz nie jedzie do Krosna to nie znaczy, że ja nie jadę aby dopingować tym co beda chcieli pokazac na torze w Krosnie ze zależy im na awansie...chociaz przyznam ze taka informacja z Piszczem mocno podcina skrzydła.mustafa pisze:Trzeba chyba odpuścić sobie emocjonowanie, szkoda czasu, szkoda nerwów
mustafa pisze:Nie no, szlag może trafić człowieka. Przecież prędzej czy później by go spłacili, a ten pierwszy mecz będzie praktycznie decydował o wszystkim, nie rozumiem tej decyzji, skoro miał wolną rękę. Tam przecież mniej zarobi.
Moze woli zarobic mniej niz nie zarobic nic ? ... Moze zauwazyl ze z kasa robi sie krucho i na wyplate musialby dluzszy czas poczekac ;]
To w Krośnie dostaniemy wielkie baty bez Tomka Piszcza... I jeszcze przy takich cenach zrobionych na play-off przez nasz klub 16 sierpnia przyjdzie może 1500 tys. ludzi... ech
. Bezsensowna polityka naszego klubu...
cytujac Andrzeja Mielczarka: 'Tomek, co ty robisz...?!'
METHANOL ADVENTURE TEAM