Play-off Krosno-Lublin
Re: Play-off Krosno-Lublin
zuzlowcy nie jezdza dla sympatii tylko dla pieniedzy, to po pierwsze.
Anglia to dla Piszcza priorytet w tym sezonie, powtarzał to wielokrotnie
Jezeli ktos udupil lubelski zuzel, to ostatnia osoba na liscie jest T.Piszcz
Anglia to dla Piszcza priorytet w tym sezonie, powtarzał to wielokrotnie
Jezeli ktos udupil lubelski zuzel, to ostatnia osoba na liscie jest T.Piszcz
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Przynajmniej mecz w Lublinie bedzie ciekawy jak bedziemy mieli do odrobienia 40 pkt...
A tak powaznie, to nieladnie, nieladnie panie Tomku
Z drugiej strony dzialacze tez sie nie popisali...
A tak powaznie, to nieladnie, nieladnie panie Tomku
- Łoptymista
- Trener
truskawa bez przesady i falszywej skromnosci
ostatnia akcja przesunal sie wyraznie w gore stawki
jego wybor.
ostatnia akcja przesunal sie wyraznie w gore stawki
jego wybor.
mustafa pisze:Nie no, szlag może trafić człowieka. Przecież prędzej czy później by go spłacili, a ten pierwszy mecz będzie praktycznie decydował o wszystkim, nie rozumiem tej decyzji, skoro miał wolną rękę. Tam przecież mniej zarobi.
Po pierwsze - na wymioty mnie zbiera jak takie coś czytam.
A po drugie - nie da się ukryć,że Tomasz utrzymuje się z jazdy na żużlu,a więc o tym gdzie i kiedy startuje decyduje ........ wiadomo co, ale na pewno należy na to spojrzeć nie w kontekście jednego meczu,lecz w szerszej perspektywie (np.całego sezonu startów).
Po trzecie -
"To naprawdę fantastyczny zawodnik, ściga się w Birmingham już drugi sezon i cieszę się, że będę mógł skorzystać z jego usług" - powiedział Graham Drury, menadżer Birmingham Brummies.
To ocena menedżera Brummies,jakże szalenie różniąca się od oceny tych, którzy na tym forum wylali wiele pomyj na Tomasza P.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
A o co Ci tym razem chodzi? Przeciez wszyscy chcieli by Tomasz do Krosna przyjechal...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie no dajcie Tomkowi spokoj [zebym ja musial Piszcza bronic!
] - to jego praca. Gadanie, ze u nas wiecej zarobi mozna miedzy bajki wlozyc - bo moze faktycznie stawki w Polsce za punkt sa wieksze ale:
- u nas moze zaplaca, moze nie - a tam ma pewne
- u nas to _gwarantowany_ to ma jeszcze mecz, dwa i raczej zadnych perspektyw na dluga i owocna wspolprace - a w UK ma staly dochod bo startow jest duzo, duzo wiecej, a i nie wyglada na to zeby mieli u nich ta impreze zuzlowa konczyc
- u nas moze zaplaca, moze nie - a tam ma pewne
- u nas to _gwarantowany_ to ma jeszcze mecz, dwa i raczej zadnych perspektyw na dluga i owocna wspolprace - a w UK ma staly dochod bo startow jest duzo, duzo wiecej, a i nie wyglada na to zeby mieli u nich ta impreze zuzlowa konczyc
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
szerszy kontekst jest taki, ze my jedziemy o wszystko, byc moze nawet z przetrwaniem zuzla w Lublinie wlacznie a obecnosc piszcza na meczu z ostatnią druzyna w tabeli nie daje brummies kompletnie nic. nawet moze jak poradziliby sobie bez piszcza to i tak maja spora strate do kings lynn. nikt nie epatowalby patosem, patriotyzmami jakby nie chodzilo o lubliniania Tomasza Piszcza. ja jako wieloletni kibic zuzlowy czuje sie sprzedany za nedzne funciaki zarobione na frajerach.
Gelo pisze:szerszy kontekst jest taki, ze my jedziemy o wszystko, byc moze nawet z przetrwaniem zuzla w Lublinie wlacznie a obecnosc piszcza na meczu z ostatnią druzyna w tabeli nie daje brummies kompletnie nic. nawet moze jak poradziliby sobie bez piszcza to i tak maja spora strate do kings lynn. nikt nie epatowalby patosem, patriotyzmami jakby nie chodzilo o lubliniania Tomasza Piszcza. ja jako wieloletni kibic zuzlowy czuje sie sprzedany za nedzne funciaki zarobione na frajerach.
I cool Gelu ja bym sie z Toba zgodzil gdybym mial pewnosc, ze klub jest "ok" z Tomkiem.
Bo jesli klub nie placi Tomkowi - to sorry ale nasza sympatia czy wdziecznoscia to sie chlopak nie nakarmi. A nie ma sie co oszukiwac - w temacie zaleglosci finansowych wobec zawodnikow mamy bogate tradycje - i nie dziwie sie chlopakowi, ze woli u angoli za pewne funciaki niz w unas jedynie za uznanie i wdziecznosc kibicow [kilkudniowa:P].
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
a ja bym jednak nie sadzil, ze tomek podpisal kontrakt z nami wiedzac ze nic nie zarobi
- Łoptymista
- Trener
Regdal pisze:To ocena menedżera Brummies,jakże szalenie różniąca się od oceny tych, którzy na tym forum wylali wiele pomyj na Tomasza P.
a czy to jest forum Brummies, a my jestesmy kibicami tego klubu?
Piszcz dokonal wyboru. Pewno mial swoje powody. Kibice tez dokonuja wyboru piszac to i owo na temat Piszcza. kazdemu wedle zaslug. Dla menago B. Piszcz to miszcz, dzisiaj w Lublinie glosow wychwalajaych TP pewno bedzie niewiele.
Szkoda tylko ze KMZ nie ma pomyslu na prowadzenie sensownej polityki kadrowej co wlasnie po raz kolejny wychodzi nam bokiem.
Łoptymista pisze:
Szkoda tylko ze KMZ nie ma pomyslu na prowadzenie sensownej polityki kadrowej co wlasnie po raz kolejny wychodzi nam bokiem.
Ale to wlasnie do dzialaczy powinnismy kierowac nasze pretensje, a nie do Piszcza.
Bo jednak zaczyna mi sie wydawac [:P], ze to po stronie klubu leza przyczyny ciaglych problemow kadrowych klubu.
Jakos tak jest, ze sezon w sezon od kilku lat, ilu by tych zuzlowcow na kontraktach nie bylo, to najczesciej na zawodach smiga Brak Zawodnika, nasz jedyny wierny i zawsze dyspozycyjny wychowanek.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
... bez przesady Gelu, Tomka angażowano wtrakcie sezonu i było wiadomo
gdzie ma priorytety a po drugie czy wszyscy zapomnieli ile już razy Tomek zostawał "sponsorem" klubu bo nagle zabrakło na wypłatę
(
a po trzecie to stowarzyszenie to jedna wielka prowizorka i taka troche odskocznia dla ludzi którzy chcieli zaistnieć ale dzisiaj nikt kasy nie da na zasadzie 'daj bo my się chcemy bawić
w żużel" dzisiaj sport to firma i czas stowarzyszeń w profesjonalnym sporcie na szczęście odchodzi w przeszłość..
gdzie ma priorytety a po drugie czy wszyscy zapomnieli ile już razy Tomek zostawał "sponsorem" klubu bo nagle zabrakło na wypłatę
a po trzecie to stowarzyszenie to jedna wielka prowizorka i taka troche odskocznia dla ludzi którzy chcieli zaistnieć ale dzisiaj nikt kasy nie da na zasadzie 'daj bo my się chcemy bawić
w żużel" dzisiaj sport to firma i czas stowarzyszeń w profesjonalnym sporcie na szczęście odchodzi w przeszłość..
Wydaje Ci sie. Stowarzyszenie i firma to dwie rzeczy, ktore występuja wspolniedzisiaj sport to firma i czas stowarzyszeń w profesjonalnym sporcie na szczęście odchodzi w przeszłość..
Forma stowarzyszenia, wobec wybitnej niekompetencji dzialaczy, nie ma tutaj zadnego znaczenia. Taki klub tez moze byc prowadzony w sposob przejrzysty i transparentny.
Na przyklad wszystkie zwiazki sportowe dzialaja w formie stowarzyszen - np. PZPN (choc to kiepski przyklad) obracajacy ogromnymi pieniedzmi i forma stowarzyszenia nie przeszkadza mu zeby podpisywac kontrakty sponsorskie idace w grube miliony.
tomka zaangazowano w trakcie sezonu w konkretnym celu - mial byc wzmocnieneim na playoffy. a fakty sa takie ze najwazniejszy mecz w sezonie a pozytek z niego nijaki. mozna zarabiac pieniadze ale robic to z klasą - mozna odejsc do poznania czy warszawy i byc ikona swoich macierzystych klubow lubiana nawet po zakonczeniu kariery -mam na mysli Huszcze i Jankowskiego. A mozna byc kundlem ktory za nedzne srebrniki pojdzie nawet na Lotwe - tu wbrew ewentualnym domyslom napisze ze chodzi o Swista. reasumujac - moglby niezaleznie od tego czy zarobi czy straci pojechac w Krosnie i korona by mu z glowy nie spadla.
Ostatnio zmieniony 6 sierpnia 2009, o 18:03 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
(...)mozna odejsc do Poznania czy Warszawy(...)Gelo pisze: mozna odejsc do poznania czy Leszna i byc ikona swoich macierzystych klubow lubiana nawet po zakonczeniu kariery -mam na mysli Huszcze i Jankowskiego.
Regdal pisze:
Po pierwsze - na wymioty mnie zbiera jak takie coś czytam.
A po drugie - nie da się ukryć,że Tomasz utrzymuje się z jazdy na żużlu,a więc o tym gdzie i kiedy startuje decyduje ........ wiadomo co, ale na pewno należy na to spojrzeć nie w kontekście jednego meczu,lecz w szerszej perspektywie (np.całego sezonu startów).
Po trzecie -
"To naprawdę fantastyczny zawodnik, ściga się w Birmingham już drugi sezon i cieszę się, że będę mógł skorzystać z jego usług" - powiedział Graham Drury, menadżer Birmingham Brummies.
To ocena menedżera Brummies,jakże szalenie różniąca się od oceny tych, którzy na tym forum wylali wiele pomyj na Tomasza P.
Sorry, ale ja nadal nie mogę uwierzyć, że wybrał nic nie znaczący mecz niż kluczowe spotkanie o wszystko. Tym bardziej, że miał zezwolenia brytyjskiego menadżera. Z mojego punktu widzenia - jako kibica wygląda to nie inaczej jak odegranie się na klubie za wcześniej.
Nie mam zamiaru na niego najeżdżać, tym bardziej że chłopak z Lubartowa, po prostu jestem tym rozczarowany jako kibic. To jest jego sprawa, ale żeby całkowicie nie stracił szacunku w lublinie, jeżeli go to w ogóle obchodzi.
Heh, a jeszcze pamiętam jak dumnie pokazywałem kumpeli rozwieszone prześcieradło na żylecie z napisem...
Tyle ode mnie w tym temacie.
Gelo pisze: A mozna byc kundlem ktory za nedzne srebrniki pojdzie nawet na Lotwe - tu wbrew ewentualnym domyslom napisze ze chodzi o Swista. reasumujac - moglby niezaleznie od tego czy zarobi czy straci pojechac w Krosnie i korona by mu z glowy nie spadla.
Dokladnie. Ja mimo na prawde bardzo duzej sympatii do Tomka czuje sie cholernie zawiedziony. Zielona Gora 2004, Rybnik 2007.. no i teraz ponownie powtorka. Witaj Tomku w swoim domku..
A co z obcokrajowcami? Boją się przyjechać, żeby kolejnych nie okradziono czy czekają na zaległe pieniążki? Czepiliście się Tomka, a przecież od dawna wiadomo, że angielska drużyna jest "ważniejsza", w której to startuje od 2 lat!
Warto zadac jeszcze jedno pytanie. Czy Tomasz Piszcz zamierza jeszcze w tym roku wystartowac w barwach naszej druzyny?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jeśli Piszczowi nie zapłacono w Lublinie to mu się nie dziwię lecz jest to nie fair wobec Lublina, jeśli jednak dostaje kasę to w obliczu najważniejszego meczu i trudnej sytuacji klubu postąpił haniebnie, zwłaszcza, że miał wybór. Tak czy owak:
Nasrałeś Tomku we własnym domku, i to na środku swojego pokoju, a mogłeś nas poprowadzić do boju...
Nasrałeś Tomku we własnym domku, i to na środku swojego pokoju, a mogłeś nas poprowadzić do boju...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Bravo Tomek teraz chłopak pokazał klase, przed sezonem go nie chcieli teraz niech płaczą.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Haha Mars, radosc ze Piszcz dowalil klubowi... To sie nazywa postawa
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Proponuję transparent do Krosna:
"Podpadłeś Tomek,
w Anglii buduj domek"
Mam nadzieje, ze sie uda sciagnac za uszy jakiegos obco bo inaczej to zal bedzie patrzec i bedziemy znow musieli sie upić :/
"Podpadłeś Tomek,
w Anglii buduj domek"
Mam nadzieje, ze sie uda sciagnac za uszy jakiegos obco bo inaczej to zal bedzie patrzec i bedziemy znow musieli sie upić :/
- marcin_lub
- Junior
Nie rozumiem waszego użalania i ubliżania Tomkowi. Przed sezonem Tomek był be, na forum mało było kibiców, którzy widzieliby go w składzie. W trakcie sezonu, jak widać było że zespół jest do dupy to zaczęliście przypominać sobie o Piszczu. Czyli zapchajdziura.
Jeśli klub podnosi ceny biletów czym opluwa kibiców to strasznie wyrozumiali jesteście (większość z was), czyli na dobre i na złe z klubem. OK wasza sprawa.
Jeśli skład na papierze wygląda super to Piszcz jest nie potrzebny. Jeśli jednak się nie układa i papierowy skład nie jedzie to Tomek zaczyna być cacy szczególnie, że jest całkiem niezłym wzmocnieniem dla papierowego składu. Czyli jak dobrze to Tomek niezbędny.
Wniosek. Jak macie razem z klubem Piszcza w dupie to wszystko lala. Jak Piszcz ma was z klubem w dupie to ogłaszacie go zdrajcą...
Prawdziwi KIBICE
Jeśli klub podnosi ceny biletów czym opluwa kibiców to strasznie wyrozumiali jesteście (większość z was), czyli na dobre i na złe z klubem. OK wasza sprawa.
Jeśli skład na papierze wygląda super to Piszcz jest nie potrzebny. Jeśli jednak się nie układa i papierowy skład nie jedzie to Tomek zaczyna być cacy szczególnie, że jest całkiem niezłym wzmocnieniem dla papierowego składu. Czyli jak dobrze to Tomek niezbędny.
Wniosek. Jak macie razem z klubem Piszcza w dupie to wszystko lala. Jak Piszcz ma was z klubem w dupie to ogłaszacie go zdrajcą...
Prawdziwi KIBICE
Gelo pisze:szerszy kontekst jest taki, ze my jedziemy o wszystko, byc moze nawet z przetrwaniem zuzla w Lublinie wlacznie a obecnosc piszcza na meczu z ostatnią druzyna w tabeli nie daje brummies kompletnie nic. nawet moze jak poradziliby sobie bez piszcza to i tak maja spora strate do kings lynn. nikt nie epatowalby patosem, patriotyzmami jakby nie chodzilo o lubliniania Tomasza Piszcza. ja jako wieloletni kibic zuzlowy czuje sie sprzedany za nedzne funciaki zarobione na frajerach.
Kto ma miękkie serce ten musi mieć twardy tyłek.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl