Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic ;] - TU ZAMAWIAMY SZALE oraz KOSZULKI
no racja będzię super oprawa na ostatnim meczu z Krosnem i wystarczy może na jakiś wypasiony transparencik dla Tomka Piszcza
hehe
MaRiUsZ
Przepraszam. Moze zabrzmi to czepialsko, ale nie jestem pewny czy wszyscy sa swiadomi.
Czy Wy myslicie, ze sama $$$ wystarczy zeby byla fajna oprawa?
Najbardziej cenione w ultrasowym swiatku oprawy, czyli te zawierajace transparenty, trafne hasla, kompozycje etc. wymagaja mnostwo pracy. Najlatwiej kupic 100 rac i odpalic... (tzn. przed 1 sierpnia
).
Czy Wy myslicie, ze sama $$$ wystarczy zeby byla fajna oprawa?
Najbardziej cenione w ultrasowym swiatku oprawy, czyli te zawierajace transparenty, trafne hasla, kompozycje etc. wymagaja mnostwo pracy. Najlatwiej kupic 100 rac i odpalic... (tzn. przed 1 sierpnia
Ja mam takie pytanie czy jesli dzis nie moge odebrac szalu to bedzie to można zrobić w innym terminie ? Jesli tak to w jakim ?? ( najblizszy mecz z Krosnem w Lublinie ? )
ja podobnie jak Kubator
200km od lublina jestem :-/
Ja jednak dziś bede o 17

termin bedzie pewnie na meczu z krosnem u siebie nastepny
Jako, ze Fork nie ma akutalnie dostepu do internetu to pisze w jego imieniu.
Czy znajdzie sie jakas osoba, ktora odbiera dzisiaj szaliki na treningu, a wieczorem pojawi sie w Tequili ?? poniewaz, ani ja ani Fork nie wyrobimy sie na trening, a wieczorem wybieramy sie do Tequili szukamy osoby, ktora odebrala by nam 4 szaliki i przekazala w TQ. takie troche maslo maslane ale chyba wiadomo o co chodzi
pozdrawiam.
Czy znajdzie sie jakas osoba, ktora odbiera dzisiaj szaliki na treningu, a wieczorem pojawi sie w Tequili ?? poniewaz, ani ja ani Fork nie wyrobimy sie na trening, a wieczorem wybieramy sie do Tequili szukamy osoby, ktora odebrala by nam 4 szaliki i przekazala w TQ. takie troche maslo maslane ale chyba wiadomo o co chodzi
pozdrawiam.
Ja jestem taka osoba
Jesli Marun da mi te wasze szaliki to wezme.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Szaliczki bardzo fajnie wyszly, myslalem ze beda troche gorsze. Dzieki Marun za akcyje !
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
madziqx3lbn
Apocalips pisze:Szaliczki bardzo fajnie wyszly, myslalem ze beda troche gorsze. Dzieki Marun za akcyje !
Fajne są
Te co były na samym początku sezonu (nie wiem czy kojarzycie) były gorsze.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Kiedy i gdzie można odebrać szale?
-
madziqx3lbn
Dzisiaj na treningu można było 
Marun spisał się na medal:) ubrał mnie w koszulke i szalik teraz czas na inne gadżety 
dobre szale, niech żałują Ci co przegapili akcje 
MaRiUsZ
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Nie zaglądam tu tak często jak kiedyś dlatego prosze o wyznaczanie terminu na kilka dni przed 
Dzieki misza za podrzucenie szali do tq. I wielkie dzieki Marun za akcje szalikowa ! Piona dla Ciebie 
trening czyni mistrza.
Są juz koszulki są i szaliki teraz czas na vlepki każdy kibic powinien mieć vlepki swojego zespołu
:P:P co wy na to ??
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Speedway pisze:Na meczu z Krosnem u siebie
A coś wcześniej?
Temat vlepek juz byl i wiekszosc stwierdzila, ze sa niepotrzebne bo tylko brudza szyby i jakies inne "ciekawe" historie 
Znając życie to pewnie większość kibiców chciałaby mieć gadżety w stylu otwieracza do piwa 
-
madziqx3lbn
Kurtki by głupie nie były. Nawet takie co na początku tego wątku są pokazane.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Czy bedzie możliwośc odbioru szala wcześniej niż na meczu? I oprócz piątku 
Nie miałem jeszcze okazji podziękować za akcję "SZALIK". Wielkie dzięki i szacun.
A z następnych gadżetów to może czapeczki?
A z następnych gadżetów to może czapeczki?
tez przylaczam sie do podziekowan i jak miała by ruszac jakas kolejna akcja to ja reflektowal bym na koszulke polo taka na codzien z jakims małym logo. Widziałem ze firma ktora robila te szaliki robi i takie koszulki, ciekawe jaki jest ich koszt.
dla panów: http://www.szaliki.com/koszulkip.php
dla pań: http://www.szaliki.com/damskie_p.php ewentualnie tshirt, tutaj wiecej zdjec: http://www.szaliki.com/damska.php
Marun jak dobrze pamietam pisales cos kiedys ze wyslali Ci oni cennik róznych produktów były w nim ceny tych koszulek??
dla panów: http://www.szaliki.com/koszulkip.php
dla pań: http://www.szaliki.com/damskie_p.php ewentualnie tshirt, tutaj wiecej zdjec: http://www.szaliki.com/damska.php
Marun jak dobrze pamietam pisales cos kiedys ze wyslali Ci oni cennik róznych produktów były w nim ceny tych koszulek??
Pozdrawiam