Mecz o III miejsce Lublin-Krosno, 27.09, godz. 15:30
Re: Mecz o III miejsce Lublin-Krosno, 27.09, godz. 15:30
pakowac kremy z filtrem i na stadion...pogoda rewelacyjna,mozna bedzie troche opalenizny złapac na swiezym żużlowym powietrzu...albo chociaż pokryc sie pyłem,bo kurzy sie az miło:O;)
pogada ładna ale zeby taki mecz byl.... 
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
No i po co był ten mecz o 3 miejsce? Chyba nie po to, aby pożegnać się z lubelską publicznością w kiepskim stylu. Jeden z trzech dwumeczy przegranych z Krosnem i lądujemy na 4 miejscu. Choć to bez znaczenia to ... jednak powoduje, że sezon staje się jeszcze bardziej nieudany.
komentarz z syfow
I jeszcze ten
niejaki Motor pisze:Siwek zrobił sobie jaja z kibiców.Tak wg niego ma wyglądać pożegnanie sezonu z kibicami.Nie potrafi ściągnąć wartościowych zawodników na mecz.
I jeszcze ten
Tak się Lublin odgrażał a ostatecznie w najważniejszym dwumeczu sezonu przegrał z Wilkami. Tak panowie - "wynik idzie w świat", Krosno na III miejscu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nie ma co tego czytac. Malolaty, co zuzel widzialy chyba na komorce, chca byc orginalni i miec swoje zdanie.
Co do meczu:
Michaluk chyba juz konczy epizod z zuzlem, Klimek rownia pochyla ciag dalszy. Ja nawet nie bralbym go do skladu na nastepny rok. Wole ogladac Baka, ktory sie przynajmniej stara i walczy, a jak pojezdzilby troche dluzej na naszym torze, to i efekty bylyby lepsze.
Ciekawe czy Baran zostanie. Przydalby sie i to bardzo.
Co do meczu:
Michaluk chyba juz konczy epizod z zuzlem, Klimek rownia pochyla ciag dalszy. Ja nawet nie bralbym go do skladu na nastepny rok. Wole ogladac Baka, ktory sie przynajmniej stara i walczy, a jak pojezdzilby troche dluzej na naszym torze, to i efekty bylyby lepsze.
Ciekawe czy Baran zostanie. Przydalby sie i to bardzo.
Meczu nie ma co komentowac, wynik jest bardzo mylacy, emocji bylo jak na lekarstwo. Gratulacje dla Barana, szacunek dla Baka, reszte pomine milczeniem. Coz, dzisiejsza beznadzieja wyleczyla mnie z zuzla...pewnie tylko do wiosny.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Mecz beznadziejny. Wszystko spowodowane brakiem kadrowym, 3 zawodników nie wygra meczu (bracia Rempałowie i Baran). Karol oczywiście powinien pozostać na przyszły sezon. Lubelskim juniorom już dziękujemy. Gdyby nie fajne akcje Barana i konfetti (szacun dla tych, którzy to cięli) zanudzić by się można było na śmierć.
Muzyka nareszcie mi podeszła. DJ PEPE mógłbyś mi podesłać listę dzisiejszych utworów na PW? Bo niektóre były fajne, a ich nie poznałem (nie mówię oczywiście o Lady Punk).
Muzyka nareszcie mi podeszła. DJ PEPE mógłbyś mi podesłać listę dzisiejszych utworów na PW? Bo niektóre były fajne, a ich nie poznałem (nie mówię oczywiście o Lady Punk).
Chyba nikt się nie spodziewał, że to będzie coś więcej niż zwykły piknik.
Przyznam, że z tego Bąka może coś być i warto dać mu szanse. Jest jeszcze młody, jeździ nie rozważnie, ale przynajmniej ma jakąś ambicję, nie odstaje, nie odpuszcza, zaczął już zdobywać coś na starcie, myślę że warto z nim podpisać.
Może to był mecz o pietruszkę, ale Klimek to po prostu mnie wk....a. On ma zero polotu do tego sportu, nawet słabym zawodnikom daje się wyprzedzać, nie wiem... już nie chce mi się nawet o nim pisać.
Karol Baran jak zwykle wyprawiał jakieś cuda, jakieś akcje. Oj nudno by było, nudno... jakby nie podpisał u nas.
Jacek przyzwoicie, Tomek średnio. Szkoda, że młodszy z Rempałów chociaż nie próbuje pojechać jakąś inną ścieżką, zawsze tylko wcina się przy kredzie i to nie wiele mu daje.
Reszty nie ma co komentować. Mam nadzieję że dzisiejsze rozmowy z zawodnikami będą owocne. A na poprawienie humoru pozostał wynik z Łodzi
Przyznam, że z tego Bąka może coś być i warto dać mu szanse. Jest jeszcze młody, jeździ nie rozważnie, ale przynajmniej ma jakąś ambicję, nie odstaje, nie odpuszcza, zaczął już zdobywać coś na starcie, myślę że warto z nim podpisać.
Może to był mecz o pietruszkę, ale Klimek to po prostu mnie wk....a. On ma zero polotu do tego sportu, nawet słabym zawodnikom daje się wyprzedzać, nie wiem... już nie chce mi się nawet o nim pisać.
Karol Baran jak zwykle wyprawiał jakieś cuda, jakieś akcje. Oj nudno by było, nudno... jakby nie podpisał u nas.
Jacek przyzwoicie, Tomek średnio. Szkoda, że młodszy z Rempałów chociaż nie próbuje pojechać jakąś inną ścieżką, zawsze tylko wcina się przy kredzie i to nie wiele mu daje.
Reszty nie ma co komentować. Mam nadzieję że dzisiejsze rozmowy z zawodnikami będą owocne. A na poprawienie humoru pozostał wynik z Łodzi
Dobrze tez sie zaprezentowal ten Bubel z Krosna. Fajna mial sylwetke na motorze, a przeciez chyba dopiero w tym roku licencje zdal, tak ?
Kibice pisze:[..]konfetti (szacun dla tych, którzy to cięli)
Haha, szacun się należy jakiejś obrotnej niszczarce do papieru :] Nikt by tego cholerstwa 5 kilo nie naciął ^^
Jeszcze zeby nasza "żyleta" umiała to nalezycie spozytkowac ;p
Mecz dobry. Parę mijanek i to mi wystarczyło na koniec sezonu, bo wynik był dla mnie sprawą drugorzędną. Klimek i Michaluk - won na zawsze. Pierwszy nie ma jaj, drugi nie ma nic. Zostawić Jacka Rempałę i Karola Barana na następny sezon.
PS. Specjalne pozdrowienia dla debili rzucających na tor serpentyny.
PS. Specjalne pozdrowienia dla debili rzucających na tor serpentyny.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
mecz bez walki,zostawic przedewszystkim barana i rempałów,prubować podkupić kowalczyka i bubla przypomina mi młodego kołodzieja jak przyjeżdżał do nas.Dał bym szanse bąkowi przynajmniej mu sie chce i walczy.Klimek na siłownie w zimie i koniec z dupeczkami jak chce coś jeszcze w zuzlu osiągnąć.Michaluk koniec kariery ewentualnie zawody amatorów.Zatrudnić na etat J.Ziółkowskiego(prawdziwy kierownik)
po wypowiedziach widać, że Karol chciałby jeździć w pierwszej lidze dla Rzeszowa i ani nie ma mu co się dziwić, ani mieć mu to za złe. Bo przy dobrze przygotowanym sprzęcie jest w stanie spokojnie zdobywać dobre punkty w pierwszej lidze. Umiejętności to ma spore, i chyba nie zna strachu na torze. Oj działacze będą musieli mu wysunąć na prawdę jakieś konkretne argumenty, aby u nas został.
K.Baran ,Tomek Rempala,Jacek Rempala Zostają na sezon 2010 ,Jacek z Tomkiem chcą sprowadzić swojego brata Marcina on teraz jeździ w Rybniku ale doszły mnie słuchy ze sa tez rozmowy z zawodnikiem Miszkolca Rymlem super by było jakby rymel zasilił nasze grono
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
To jest stwierdzenie, czy życzenie ?
Wydaje mi się buby, że raczej to drugie. Chyba, że wiesz już o podpisanych kontraktach przez wyżej wymienionych zawodników na sezon 2010
Pozdrawiam
Wydaje mi się buby, że raczej to drugie. Chyba, że wiesz już o podpisanych kontraktach przez wyżej wymienionych zawodników na sezon 2010
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
obilo mi sie uszy ze byla rozmowa z tym zawodnikiem i ze rymel czeka na pozytywno propozycje od lubelskiego zespolu, wiem tyle K.Baran ,Tomek Rempala,Jacek Rempala ze chca zostac w lublinie i sciognac chca swojego brata jeszcze
Ostatnio zmieniony 27 września 2009, o 21:01 przez buby, łącznie zmieniany 2 razy.
na zdrowy rozsadek - Miszkolc w pierwszej lidze nie ma czego szukac z takim skladem jaki ma. Muszą miec jednak w skladzie Węgrow, wiec Magosi, Szatmari i Tabaka zostają, a Rymel... Beda musieli wybierac miedzy nim, Wlasowem, Darkinem i Hauzingerem. Z tej czworki tylko jeden ma szanse cos pojezdzic w lidze w przyszlym roku.
szkoda ze z Hynkiem sie pożegnamy bo prawdopodobnie tak Bedzie:(:(:( a to dlatego ze Hynek i howe mają tego samego menagera i z usług howa dziękujemy .a Hynka samego nie puści 
Oj czepiacie się klimka. Może zapowiadał się świetnym żużlowcem, ale to CHYBA minęło. A pamiętacie Jelenia jak cieniował że żal było patrzeć jak jeździł ??
Może po za ostatnim rokiem jak kończył więc juniora. A klimek do tego rok przerwy miał. Może jeszcze coś z niego będzie kto wie.
Na gebe nie ma co zalatwiac, ale przynajmniej dobrze, ze wyrazaja chec dalszej jazdy w Lublinie. To dobry prognostyk. Koniecznie tez trzeba Hynka zostawic. I bede sie upieral, ze Filinova 
kilar pisze:Na gebe nie ma co zalatwiac, ale przynajmniej dobrze, ze wyrazaja chec dalszej jazdy w Lublinie. To dobry prognostyk. Koniecznie tez trzeba Hynka zostawic. I bede sie upieral, ze Filinova
bo?
p.s ten dwumecz byl bez sensu - pieniadze wyrzucone w bloto i smrod na koniec. bez sensu.
Ostatnio zmieniony 27 września 2009, o 21:12 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- tezetomaniak
- Trener
Sledzio pisze:Może jeszcze coś z niego będzie kto wie.
ja wiem, ze nie bedzie. tak samo jak wiedzialem ze nie bedzie IMŚJ 2008
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Jeżeli skład na przyszły sezon wyglądałby tak:
Jacek Rempała
Tomek Rempała
Marcin Rempała
Karol Baran
Adrian Rymel
Hynek Stichauer
Linus Sundstroem/Linus Ekloef
Dawid Bąk
Domański
Klimek
Do tego doświadczenie zebrane w tym sezonie przez działaczy i przyszły sezon mógłby być całkiem udany. Chociaż przy takim składzie można by nawet coś powalczyć w 1 lidze
Jednak w prawie każdym wywiadzie Karol podkreśla, że chciałby wrócić do Rzeszowa i nasi działacze zapewne będą musieli zaproponować Karolowi o wiele lepszy kontrakt niż w tym roku. Akcje Barana w tym sezonie są solą żużla i szkoda by było stracić takiego zawodnika.
Dzisiaj spiker ogłosił, że prezes zgłasza drużynę na rok 2010 więc chyba wszystko idzie ku lepszemu. Nam nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki, żeby działacze skompletowali silny skład i budowali coraz to bardziej profesjonalny klub
Pozdrawiam
Jacek Rempała
Tomek Rempała
Marcin Rempała
Karol Baran
Adrian Rymel
Hynek Stichauer
Linus Sundstroem/Linus Ekloef
Dawid Bąk
Domański
Klimek
Do tego doświadczenie zebrane w tym sezonie przez działaczy i przyszły sezon mógłby być całkiem udany. Chociaż przy takim składzie można by nawet coś powalczyć w 1 lidze
Jednak w prawie każdym wywiadzie Karol podkreśla, że chciałby wrócić do Rzeszowa i nasi działacze zapewne będą musieli zaproponować Karolowi o wiele lepszy kontrakt niż w tym roku. Akcje Barana w tym sezonie są solą żużla i szkoda by było stracić takiego zawodnika.
Dzisiaj spiker ogłosił, że prezes zgłasza drużynę na rok 2010 więc chyba wszystko idzie ku lepszemu. Nam nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki, żeby działacze skompletowali silny skład i budowali coraz to bardziej profesjonalny klub
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
oj juz sie tak nie podpalajmy tym Baranem - jezdzil efektownie - fakt, ale nie zawsze skutecznie. W Rzeszowie tez nie siedzą jakies ciolki, zeby tego nie wiedziec. Stachyra, Miesiac, Kuciapa, Baran to zawodnicy podobnej klasy. Ktory z nich ma lepszy sezon zalezy od trafienia z silnikami.
Gelo pisze:kilar pisze:Na gebe nie ma co zalatwiac, ale przynajmniej dobrze, ze wyrazaja chec dalszej jazdy w Lublinie. To dobry prognostyk. Koniecznie tez trzeba Hynka zostawic. I bede sie upieral, ze Filinova
bo?
Co bo ? o Filinova pytasz
Bo przy dluzszym treningu na lubelskim torze, jest w stanie wyeliminowac 95 % swoich upadkow. A punktowac potrafi, to pokazuja wyniki z Rownego.