Daniel Jeleniewski
Re: Daniel Jeleniewski
No i brawo Jeleń:) Ciekawe co pokaże w finale. Wybiera się ktoś może?
Nom Wybieramy się wybieramy 
Proponuje rezerwowac bilety na kupbilet.pl bo sie wlasnie koncza
Nowy nieduzy stadion, ktory kazdy chce zobaczyc, niskie ceny. Konikowy raj :]
Nowy nieduzy stadion, ktory kazdy chce zobaczyc, niskie ceny. Konikowy raj :]
Ma ktoś moż�miejsce w samochodzie na finał?�
Wyglada na to, ze Danny moze zostac dzis brazowym Miszczem Europy (Par).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... wroclawiu/
I do tego komentarz niejakiego Tomiego ponoć z Gdańska:
"Do czego to doszło, żeby ktoś przeżywał odejście zawodnika pokroju Jeleniewskiego. Aż strach pomyśleć co będzie jak kariery skończą: Gollob, Protasiewicz, Dobrucki, Ułamek itp. Jeśli nie będzie zmian regulaminowych w najbliższych latach to następców w/w zawodników będzie jak na lekarstwo. Co do Sparty to jest nowy sponsor, dobry skład, wraca stara nazwa, teraz czas robić tor do walki i zachęcić kibiców do przychodzenia w większych ilościach na stadion. Jestem z Gdańska ale nie wyobrażam sobie, żeby Sparta lub Włókniarz nie dostały licencji, potrzeba tych ośrodków na mapie żużlowej."
Jak przeczytałem pierwsze zdanie to pomyślałem że to na pewno Gelo pisze
A Jeleń konsekwentnie od początku kariery krok za kroczkiem do przodu idzie.
Ciekawe dokąd zajdzie jak będzie się tego trzymał.
I do tego komentarz niejakiego Tomiego ponoć z Gdańska:
"Do czego to doszło, żeby ktoś przeżywał odejście zawodnika pokroju Jeleniewskiego. Aż strach pomyśleć co będzie jak kariery skończą: Gollob, Protasiewicz, Dobrucki, Ułamek itp. Jeśli nie będzie zmian regulaminowych w najbliższych latach to następców w/w zawodników będzie jak na lekarstwo. Co do Sparty to jest nowy sponsor, dobry skład, wraca stara nazwa, teraz czas robić tor do walki i zachęcić kibiców do przychodzenia w większych ilościach na stadion. Jestem z Gdańska ale nie wyobrażam sobie, żeby Sparta lub Włókniarz nie dostały licencji, potrzeba tych ośrodków na mapie żużlowej."
Jak przeczytałem pierwsze zdanie to pomyślałem że to na pewno Gelo pisze
A Jeleń konsekwentnie od początku kariery krok za kroczkiem do przodu idzie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:A Jeleń konsekwentnie od początku kariery krok za kroczkiem do przodu idzie.
GP Challenge.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
zygmuntowskie to max. kwestia czasu
zdumiewajace jest to kibicowanie temu panu
... a sam zawodnik (i tu pojawia się niekiedy w duecie z Tomaszem Ję�zejakiem) od jakiegoś �asu robi "objazdówkę&qu�; po klubach, sondując ry�k ...
dobre
Czyżby Daniel już Wszystkiego nauczył się od Crumpa, że odchodzi z Wrocławia?
.
Widocznie na Daniela działa magia szeleszczących papierków, a nie chęć uczenia się od Mistrza Świata.
Widocznie na Daniela działa magia szeleszczących papierków, a nie chęć uczenia się od Mistrza Świata.
No tak, tu jak zwykle sami asceci i zaden by sie nie skusil na zmiane pracodawcy gdyby mial robic to samo co dotychczas tyle, ze dwa razy blizej od domu i np. za 150% dotychczasowej pensji.
Jedzie mi tu czolg???
Jedzie mi tu czolg???
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ja Danielowi zycze jak najlepiej (w koncu to jedyny aktualnie liczacy sie w zuzlu "lubelak z krwi i kosci"
Najprawdopodobniej moze to byc Tarnow mozna bylo sie domyslic juz po pewnej wypowiedzi Gurgula jakis czas temu na SF, kiedy wspominal, ze za Kolodzieja juz znalezli zastepstwo - tym zawodnikiem mial byc "rajder" ktory otarl sie o reprezentacje. Jedyne co nie pasowalo to, ze mial mu sie skonczyc kontrakt w listopadzie a Daniel ma aktualny i tu mozna by sie zastanowic czy to nie chodzilo o Jedrzejaka, ktory tez sie otarl o kadre.
Wiec moze tu nie koniecznie chodzi o Tarnow?
Mysle, ze pod bramka stoi tez Bydgoszcz, Czestochowa? ktore maja tory raczej Danielowi odpowiadajace.
Najprawdopodobniej moze to byc Tarnow mozna bylo sie domyslic juz po pewnej wypowiedzi Gurgula jakis czas temu na SF, kiedy wspominal, ze za Kolodzieja juz znalezli zastepstwo - tym zawodnikiem mial byc "rajder" ktory otarl sie o reprezentacje. Jedyne co nie pasowalo to, ze mial mu sie skonczyc kontrakt w listopadzie a Daniel ma aktualny i tu mozna by sie zastanowic czy to nie chodzilo o Jedrzejaka, ktory tez sie otarl o kadre.
Wiec moze tu nie koniecznie chodzi o Tarnow?
Mysle, ze pod bramka stoi tez Bydgoszcz, Czestochowa? ktore maja tory raczej Danielowi odpowiadajace.
Ja myślę, że to oferta KMŻ.

janek pisze:Widocznie na Daniela działa magia szeleszczących papierków, a nie chęć uczenia się od Mistrza Świata.
Prawie wszedzie jezdzi jakis miszcz swiata..
Jak nie byly, to obecny, a jak nie, to moze chociaz przyszly.
Co nie zmienia faktu, ze ja bym sie z Wroclawia nie ruszal.
Lubie to miasto
Wydaje mi sie, ze to Czestochowa. Oni poza Wofindenem i nieoficjalnie Holta nikogo nie maja. I stoja blizej pod sciana niz Bydgoszcz
Powiedzialbym nawet ze sie caluja z cegla

- Łoptymista
- Trener
a nie Tarnow? U nich byloby to bardziej zrozumiale. Paka im sie posypala, ale kasa jakas jest. Z reszta co mnie to...
Lejeniewski zrobi co uzna za stosowne. Pamietacie jak w Rybniku juz uzgodnil kontrakt?
Lejeniewski zrobi co uzna za stosowne. Pamietacie jak w Rybniku juz uzgodnil kontrakt?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... anielem-j/
Naprawdę, nie ma tak wielu kibiców w okolicy Lublina ?
Naprawdę, nie ma tak wielu kibiców w okolicy Lublina ?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Tam jest napisane klubów - nie kibiców 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
syfy pisze:Jeleniewski? Poważnie?
Rzeczywiście, kilka dni temu pojawił się temat Daniela Jeleniewskiego. Dostał ciekawą ofertę, jednak już wcześniej miał bardzo dobrą propozycję z Tarnowa. Po prostu musi teraz wybrać - twierdzi jeden z działaczy, który chce zachować anonimowość. Daniel Jeleniewski w ostatnich dniach stał się bardzo znaną postacią. Jego perturbacje odnośnie rozwiązania kontraktu z WTS-em Wrocław, nie ominęły chyba żadnego z kibiców "czarnego" sportu. Umowa jednak wciąż obowiązuje, toteż popularny "Jeleń" z wyborem nowego pracodawcy musi się póki co wstrzymać.
Jeleń we Wrocku
-
speedway20
Najlepiej niech do nas wraca :d
To znaczy do kogo? Pisz jaśniej o co ci chodzi
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
speedway20
No do Lublina.