Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

Re: Oprawa i doping na meczach

#1201 Postautor: Manitou » 6 marca 2010, o 09:26

Całkowicie kulą w płot Pepe....

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1202 Postautor: ravajas » 6 marca 2010, o 09:39

Torsen pisze:
Manitou pisze:Torsen mam nadzieje, ze nie poczules sie zagrozony i nie podasz mnie do prokuratury :wink:
Nie :) Ale grożenie śmiercią może być chyba (nie chce mi się szukać) ścigane z urzędu :twisted:

Umrzesz! :lol:

r
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1203 Postautor: ravajas » 6 marca 2010, o 09:50

login pisze: (bicie się jest zwyczajnym odruchem ludzkim), .

Pozwoliłem sobie wyabstrahować tę część Twojej wypowiedzi i się z nią u podstaw nie zgodzić. Naturalnym jest - moim zdaniem:
1) unikanie zagrożenia (wola życia i zdrowia);
2) w przypadku wystąpienia zagrożenia - ucieczka (potrzeba przetrwania);
a dopiero
3) w przypadku braku możliwości ucieczki - obrona (czyli m.in. bicie się) (konieczność przetrwania)

Chodzenie na mecze z nadzieją uczestnictwa w burdzie nie jest ani:
1) unikaniem sytuacji zagrożenia;
2) koniecznością stosowania ucieczki;
3) obroną.

Nie jest to moim zdaniem naturalne.

r
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1204 Postautor: tezetomaniak » 6 marca 2010, o 10:45

kleczes_GKM pisze:Szkoda tylko, ze malo kto wspomni np. o pomocy kibicow przy organizowaniu rocznic wybuchu Powstania Warszawskiego, czy tez licytacji koszulek, z ktorych dochod przeznaczany jest na domy dziecka, czy tez odblaskowe bluzy dla przedszkolakow, aby bezpiecznie przechodzily przez pasy, lub o wspanialym dopingu na halowym turnieju zespolow u-11

te wszystkie akcje ktore wymieniles, to pierwsza rzecz o ktorej sie mysli np: podczas stania w korku (a potem przymusowego objazdu) z powodu blokady Zygmuntowskich :) Tak wtedy wszystkich ruszają bluzy dla przedszkolakow i doping halowy ze glowa mala.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1205 Postautor: grzesieck » 6 marca 2010, o 12:34

DJPEPE pisze:Co to ma znaczyć? :D To napisał Manitou...

tak wiem, po prostu sie smieje bo Ty chyba serio napisales o tej grozbie karalnej

DJPEPE pisze:Prosiłem o MOJE posty i WYKAZANIE w nich coś niezgodnego z regulaminem, że ZOSTAŁY USUNIĘTE !

no skad Ci wezme te posty? przeciez zostaly usuniete :]

DJPEPE pisze: A tu nagle niby temat piłka nożna[kontra] żużel i reakcja ..natychmiastowa. DLACZEGO?

temat to 'oprawa i doping na meczach', kazdy srednio rozgarniety czlowiek domysli sie chyba, ze chodzi jednak o mecze zuzlowe, Ty zaczales cala dyskusje piszac niepotrzebnego posta, ze kibole Motoru zrobili dobra oprawe mlodym pilkarzom, kogo to tutaj obchodzi? masz w dziale Inne temat Footbal w Europie i na swiecie, zapraszam tam, tu ta cala Twoja wymiana zdan z Johcisem byla na poziomie 2 klasy podstawowki i nie kazdy mial ochote czytac, ze chodzisz na pilkarski Motor od lat 60-tych, byles na 500 spotkaniach w Lublinie i kilkudziesieciu na wyjezdzie, bo po prostu nikogo to nie obchodzi, tak centralnie nikogo.

DJPEPE pisze:Grzesiecek, gdzie jesteś? :D
Merytorycznie, ani słowa...???

Sorry ze nie odpisalem Ci wczoraj akurat wtedy kiedy sie tego domagales, ale wyobraz sobie, ze niektorzy ludzie maja ciekawsze rzeczy do roboty niz siedzenie na forum i napieprzanie w F5 w nadziei, ze pojawil sie nowy post w super ciekawej dyskusji czy tez chodzenie codziennie rano na stadion i krecenie zajebiscie fajnych i interesujacych filmikow, na ktorych mozna obejrzec brame, chodnik, schody i snieg na trybunach.

DJPEPE pisze:Czekam na odpowiedź...albo przywrócenie postów. Czego się obawiacie?moderatorzy?
p.s. Mam kilka odpowiedzi[uwag]na PW o waszej pracy. Chcecie je poznać? Czy czekamy kilka dni, aż ''sprawa'' przyschnie?

Gawrzyk, Meesha, Speedway, Jas, chcecie poznac tresc tych PW? czy boicie sie, ze bedzie afera i wolicie poczekac az 'sprawa przyschnie'? :D

DJPEPE pisze:Polska ''metoda'', czy radio ''Erewań''?

<sciana>

DJPEPE pisze:Już jest ponad 100 wejść na oglądanie moich filmików, a będzie ponad 200. Tak więc przy okazji kibice czytają moje komentarze, a odpowiedzi ...nie ma. Panowie moderatorzy, ośmieszacie się?

nie odpowiem na to, bo nie rozumiem, przykro mi, Twoj ...dorosly styl ...pisania (olaboga) bywa troche ...niezrozumialy i naprawde nie wiem ...co maja do ...calej tej dyskusji Twoje ...SUPERANCKIE zblizenia ...tabliczki z napisem 'Sektor ...Gości'?

DJPEPE pisze:Forumowicze ocenią...jeżeli zdążą przeczytać niezależne inne posty..ŻENADA...

z tego co zauwazylem to forumowicze juz ocenili, chyba niestety polegles :(
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#1206 Postautor: meesha » 6 marca 2010, o 12:39

Gawrzyk, Meesha, Speedway, Jas, chcecie poznac tresc tych PW? czy boicie sie, ze bedzie afera i wolicie poczekac az 'sprawa przyschnie'?

Zasadniczo, dawno nie było żadnej afery na forum więc może by tak coś rozkręcić :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1207 Postautor: sadychor » 6 marca 2010, o 14:16

Gawrzyk zjechales do modow :?: :D I tylko tylu ich jest :?: A sting :?:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#1208 Postautor: niespokojny » 6 marca 2010, o 18:02

grzesieck chcialem Ci pogratulowac, respect! :lol: . Wielki szacun za trafne podsumowanie. Przyokazji sie posmialem :D ale to juz ma mniejsze znaczenie 8) . Dj. Prawda jest taka ze przypominasz w tym momencie bylego posla Rokite ktory to krzyczal w samolocie po ratunek bo go niemcy bili...

grzesieck pisze:co maja do ...calej tej dyskusji Twoje ...SUPERANCKIE zblizenia ...tabliczki z napisem 'Sektor ...Gości'?

A mi sie podabalo zblizenie schodow, kazdy ze stopni moglem zobaczyc z bliska. Nie wiedzialem ze moga byc takie ciekawe. Zeby nie bylo ze nie docenial staran kolegi to powiem ze pomysl byl nawet dobry, ale z wykonaniem niestety duzo gorzej..
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1209 Postautor: Egon » 6 marca 2010, o 20:09

Nie no bez przesady..co mialo Discovery przyjechac i dokument nakrecic? Na filmie jest co trzeba..poza tym kazdy wie o czym beda wstawki wiec jesli nie pasuje, to ogladac przeciez nie trzeba. Mozna sie przejsc na stadion, albo czytac SyFy. No ale..to chyba nie watek "Stadion" ;) wiec spodziewam sie, ze konsekwencje napisania postu o takiej tresci poniose dotkliwe.. :lol:
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
sting126
Senior

#1210 Postautor: sting126 » 6 marca 2010, o 20:26

sadychor pisze:Gawrzyk zjechales do modow :?: :D I tylko tylu ich jest :?: A sting :?:

Jak mi wywalilo konto to juz mi Shack nie dal uprawnien :(
Czas na zmiany :]

Awatar użytkownika
piker

#1211 Postautor: piker » 6 marca 2010, o 20:54

Czy Lubelscy Kibice szykują jakąś szczegulną oprawę na najblizszy mecz? :lol:Mam nadzieję że będzie bardzo fajnie 8) a jeszcze milej będzie jak wygramy!

Koper
Trener
Kontakt:

#1212 Postautor: Koper » 6 marca 2010, o 21:08

piker pisze:szczegulną
a może jednak szczególną ?

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#1213 Postautor: Speedway » 6 marca 2010, o 21:08

Mam nadzieje, że to żaden adept szkółki 8)
Obrazek

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#1214 Postautor: Manitou » 6 marca 2010, o 21:11

Pierwszy post od wielu tygodni NAPRAWDE na temat, a Wy od razu próbujecie chłopaka zniechecic... :D

Awatar użytkownika
piker

#1215 Postautor: piker » 6 marca 2010, o 21:37

Najmocniej Przepraszam :? a tak wogóle to kariery żużlowej kariery nie zaczynal bym w wieku 29 lat.

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1216 Postautor: Egon » 6 marca 2010, o 22:05

piker pytasz o mecz w Krosnie? 8) czy najblizszy mecz w naszym koloseum? :P
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Bozena
Senior

#1217 Postautor: Bozena » 7 marca 2010, o 00:02

sting126 pisze:
sadychor pisze:Gawrzyk zjechales do modow :?: :D I tylko tylu ich jest :?: A sting :?:

Jak mi wywalilo konto to juz mi Shack nie dal uprawnien :(

Shack, bądź człowiekiem ! Sting został podwójne skrzywdzony :(
Nie jestem w temacie, ale widzę, że wesoło na forum się zrobiło :lol: Grzesieck dawno się tak nie rozpisywał :wink:
DJPEPE, dzięki za filmiki ze stadionu, choć jak widać wszystko zmienia się tam jak w kalejdoskopie. Widać u Ciebie najwyraźniej głód żużla :) Czy myślałeś nad repertuarem na ten sezon ?
Piker najwidoczniej podobał Ci się muzyczny akcent z Koziołka Matołka z ubiegłego sezonu :?: Może jako początkujący na forum masz jakieś nowatorskie propozycje odnośnie dopingu :wink:

DJPEPE
Junior

#1218 Postautor: DJPEPE » 7 marca 2010, o 10:31

grzesieck pisze:
DJPEPE pisze:Co to ma znaczyć? :D To napisał Manitou...

tak wiem, po prostu sie smieje bo Ty chyba serio napisales o tej grozbie karalnej

DJPEPE pisze:Prosiłem o MOJE posty i WYKAZANIE w nich coś niezgodnego z regulaminem, że ZOSTAŁY USUNIĘTE !

no skad Ci wezme te posty? przeciez zostaly usuniete :]

DJPEPE pisze: A tu nagle niby temat piłka nożna[kontra] żużel i reakcja ..natychmiastowa. DLACZEGO?

temat to 'oprawa i doping na meczach', kazdy srednio rozgarniety czlowiek domysli sie chyba, ze chodzi jednak o mecze zuzlowe, Ty zaczales cala dyskusje piszac niepotrzebnego posta, ze kibole Motoru zrobili dobra oprawe mlodym pilkarzom, kogo to tutaj obchodzi? masz w dziale Inne temat Footbal w Europie i na swiecie, zapraszam tam, tu ta cala Twoja wymiana zdan z Johcisem byla na poziomie 2 klasy podstawowki i nie kazdy mial ochote czytac, ze chodzisz na pilkarski Motor od lat 60-tych, byles na 500 spotkaniach w Lublinie i kilkudziesieciu na wyjezdzie, bo po prostu nikogo to nie obchodzi, tak centralnie nikogo.

DJPEPE pisze:Grzesiecek, gdzie jesteś? :D
Merytorycznie, ani słowa...???

Sorry ze nie odpisalem Ci wczoraj akurat wtedy kiedy sie tego domagales, ale wyobraz sobie, ze niektorzy ludzie maja ciekawsze rzeczy do roboty niz siedzenie na forum i napieprzanie w F5 w nadziei, ze pojawil sie nowy post w super ciekawej dyskusji czy tez chodzenie codziennie rano na stadion i krecenie zajebiscie fajnych i interesujacych filmikow, na ktorych mozna obejrzec brame, chodnik, schody i snieg na trybunach.

DJPEPE pisze:Czekam na odpowiedź...albo przywrócenie postów. Czego się obawiacie?moderatorzy?
p.s. Mam kilka odpowiedzi[uwag]na PW o waszej pracy. Chcecie je poznać? Czy czekamy kilka dni, aż ''sprawa'' przyschnie?

Gawrzyk, Meesha, Speedway, Jas, chcecie poznac tresc tych PW? czy boicie sie, ze bedzie afera i wolicie poczekac az 'sprawa przyschnie'? :D

DJPEPE pisze:Polska ''metoda'', czy radio ''Erewań''?

<sciana>

DJPEPE pisze:Już jest ponad 100 wejść na oglądanie moich filmików, a będzie ponad 200. Tak więc przy okazji kibice czytają moje komentarze, a odpowiedzi ...nie ma. Panowie moderatorzy, ośmieszacie się?

nie odpowiem na to, bo nie rozumiem, przykro mi, Twoj ...dorosly styl ...pisania (olaboga) bywa troche ...niezrozumialy i naprawde nie wiem ...co maja do ...calej tej dyskusji Twoje ...SUPERANCKIE zblizenia ...tabliczki z napisem 'Sektor ...Gości'?

DJPEPE pisze:Forumowicze ocenią...jeżeli zdążą przeczytać niezależne inne posty..ŻENADA...

z tego co zauwazylem to forumowicze juz ocenili, chyba niestety polegles :(

Kolego!
Miałem nie pisać, ale widzę, że zamiast obiektywnie odpowiedzieć - sączysz jad. Skąd u ciebie tyle zawiści? Ale do rzeczy...
1. ...nie obrażaj forumowiczów ciągłym pisaniem, kogo to obchodzi...Skoro ktoś zarzuca mi, iż mecze Motoru znam z...gazet, to mu odpowiedziałem[szkoda,że nie na pw] i tyle...A więc skoro pytał, to go to widać ...interesuje
2. ...nie obrażaj forumowiczów ..bo
gizmo pisze:A mogłbys powiedziec ktore z tych rzeczy podanych w reportazu pare miesiecy temu są juz zrealizowane?

w reportażu napisano ze będzie wyremontowane:
[*]ogrodzenie z dwóch stron - OK
[*] ogrodzenie na sektorze gości -
[*] nowa siatka miedzy sektorami -
[*] kamery -
[*] wejście na stadion + obrotowe bramki -
[*] wyremontowanie 5 kas - OK
[*] krzesełka sektor gości
[*] toaleta - OK
[*] kostka brukowa -

ja oznaczyłem te 3 ktore wiem ze juz raczej na pewno są ukonczone. pozdrawiam.
jak widać interesuje ich wiele..skoro o to pytają, a potem jest ponad 200 wyświetleń
3. ..nie udawaj głupiego...usunąłeś posty, a potem piszesz/cynicznie/, jak mogę je przywrócić? Miałeś czas usunąć, nie miałeś czasu odpowiedzieć? Nie masz czasu siedzieć na forum, to skąd znałeś treść moich postów? Gdzie tu logika? Prosiłem o UZASADNIENIE/regulaminowe/ usunięcia postów.OK! Teraz już wiem - napisałem nie na temat i to coś, co kogoś g... interesuje. Czy jeżeli ja napiszę, że czyjaś dyskusja mnie ''centralnie'' nie obchodzi to usuniesz te posty? Wystarczyło napisać jedno zdanie uzasadnienia i ..byłoby po sprawie. A po co teraz analizujesz moje posty? Co mają wspólnego filmiki z działu ''Stadion'' z USUNIĘCIEM postów z działu ''Oprawa..''?
4. Przepraszam wszystkich oglądających filmiki , że nie jestem wybitnym reżyserem - filmowcem - kamerzystą...i nie umiem nakręcić arcydzieła o lubelskim stadionie [patrz punkt 2], np. o kostce brukowej lub krzesełkach w sektorze gości...Ciekawe, czy będę się musiał tłumaczyć, np. jak pojadę na zawody do Piły i zrobię zbliżenie twarzy Śwista [podczas prezentacji] :D
5. Aha, przepraszam ...za dorosły styl pisania. Cóż wskazówek czasu się nie cofnie, a błędów stylistycznych, ortograficznych masz masę w innych postach. Poprawiaj :D
6. Twoja interwencja przypomniała mi działanie PRL-owskiej cenzury...obrzydlistwo.
p.s. Do Bożeny ! Poczekam z odpowiedzią na Twoje pytanie, aż pojawi się kilka [no właśnie, ile...] postów na ten temat, bo znowu zostaną usunięte z ww. uzasadnieniem. A przede wszystkim ktoś z klubu powinien mnie o to poprosić.A jak na razie cisza...
p.s. Bardzo proszę nie odpisuj na tego posta, ''bo nie chce mi się z Tobą gadać''[ jak mawiał klasyk], a na pewno nie przy użyciu takich słów, np. poziom 2 klasy, zajeb...., superanckie, napieprzanie...itd. To - rzeczywiście - naprawdę nie mój poziom wykształcenia, kultury i dyskusji.
Pozdrawiam - ''średnio rozgarnięty człowiek''.

Awatar użytkownika
piker

#1219 Postautor: piker » 7 marca 2010, o 14:44

Oczywiście że o mecz w Krośnie :D .A tak pozatym to nic nie wiadomo w sprawie treningów na naszym torze?I jaki stan jest w tej chwili?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1220 Postautor: Cooper » 7 marca 2010, o 15:04

Pepe zaloz moze zwiazek zawodowy albo chociaz kombatancki na zuzel.info :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

DJPEPE
Junior

#1221 Postautor: DJPEPE » 7 marca 2010, o 20:16

Ponad 4 tys.[przy mojej albo, np. Pikera ilości] postów [to, kto tu jest - kombatantem? :D ] i każdy taki mądry. :D , i na temat.. Gratuluję poczucia humoru, ale cię przebiję w żartach. :D Potrzeba 10 członków - zapisuj się :D
A ukryty :) cel mojego postu jest taki - odezwie się jeszcze 9 osób i czujny :D moderator - ze względu na temat ''Oprawa i doping na meczach'' wyrzuci całą tę paplaninę łącznie z twoim postem, czego ci serdecznie życzę :D , bo to ty zacząłeś.
p.s. A może już należę do Metanol-a? :D :D :D A ty załóż Związek Wyszydzających Innych Uczestników Forum :D :D 8)

Awatar użytkownika
turex

#1222 Postautor: turex » 6 kwietnia 2010, o 18:10

Są jakieś plany co do oprawy meczu z Rawiczem? Jakieś race, serpentyny? Czy każdy na własną rękę? :lol:

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#1223 Postautor: gizmo » 6 kwietnia 2010, o 23:33

ja mam z 10 serpentyn w domu, moze cos ze sklepu jeszcze wezme zeby bylo kilka wiecej :D ale to na wlasny uzytek.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#1224 Postautor: Hans » 6 kwietnia 2010, o 23:44

Ja pociąłem dwie gazety z mediamarkt. Tak więc połączonymi siłami damy radę :wink:

Myślę, że siła zwierzchnia byłego FK inaczej stałej grupy wyjazdowej, coś tam wymyśli :wink:

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#1225 Postautor: gizmo » 6 kwietnia 2010, o 23:46

oczarujemy te powiedzmy 7 tysiecy (LOL) osób dwoma gazetami i 10 serpentynami :D 8)
Pozdrawiam