Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - Zamówienia na SZALIKI i BLUZY
ja zamawiam bluze rozm.L
Z niczego może być tylko nic.
- Egon
- Zawodowiec
Moze ktos dojsc ladu ktory projekt szalika to jest ten wlasciwy? Zeby pozniej nie bylo kichy ze cos jest odwrotnie albo cos..wtedy tez byl ten problem.. Ja po 12 godzinach pracy niestety juz nawet nie pamietam jak sie nazywam:]
Jeszcze potrzeba 2 chetnych na bluzy..jesli do jutra sie nie znajda niestety bedziemy musieli zrezygnowac..
Jeszcze potrzeba 2 chetnych na bluzy..jesli do jutra sie nie znajda niestety bedziemy musieli zrezygnowac..
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Dla tych co nie śledzą watku szczegółowo czy może ktoś powtórzyć jaki jest ten ostateczny projekt bluzy?
I za jaką cenę?
I za jaką cenę?
Ale zrezygnować to tylko z bluz czy z szalików też?? 
- Egon
- Zawodowiec
Czarku..wszystko masz w tym czerwonym linku...wystarczy kliknac, nieraz otwiera sie nie na tym poscie co trzeba wiec wystarczy zjechac dwa posty w dol i wszystko jest napisane. Bluza ta co na zdjeciu, nierozpinana, z kapturem, z "herbem" na piersi. Koszt 80zl, najlepszy material.
Bluzy zamawiamy do jutra do rana. Jesli nie znajdzie sie jeszcze dwoch chetnych, to niestety trzeba bedzie z nich zrezygnowac, bo i tak to wszystko juz zbyt dlugo trwa i w koncu bedzie tak, ze nie przyjdzie wszystko to do majowego weekendu. Dziwne, ze nie moze sie znalezc 10 chetnych na bluzy, wsrod rzeszy kibicow lubelskiego zuzla, no ale nic.
Kto zamawial TYLKO SZALIKI moze wplacac juz pieniadze. Kazdemu wysle priva. Kto zamawial tez bluze, lub tylko bluze niech sie wstrzyma do jutra, az pojawi sie ostateczne info co do tych nieszczesnych bluz.
Ostatnia chwila na dopisanie sie do listy!
Bluzy zamawiamy do jutra do rana. Jesli nie znajdzie sie jeszcze dwoch chetnych, to niestety trzeba bedzie z nich zrezygnowac, bo i tak to wszystko juz zbyt dlugo trwa i w koncu bedzie tak, ze nie przyjdzie wszystko to do majowego weekendu. Dziwne, ze nie moze sie znalezc 10 chetnych na bluzy, wsrod rzeszy kibicow lubelskiego zuzla, no ale nic.
Kto zamawial TYLKO SZALIKI moze wplacac juz pieniadze. Kazdemu wysle priva. Kto zamawial tez bluze, lub tylko bluze niech sie wstrzyma do jutra, az pojawi sie ostateczne info co do tych nieszczesnych bluz.
Ostatnia chwila na dopisanie sie do listy!
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mało chetnych na bluzy, bo trzeba przyznac otwarcie, ze nie sa za ladne 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- Egon
- Zawodowiec
Chwila chwila..
Kazdy mial okazje sie wypowiedziec i zaproponowac jakas inna przeciez..ladniejsza.. Tak czy siak zainteresowanie praktycznie zadne, chyba ze dwie osoby zapytaly czy musza byc drukowane i czy musza miec kaptur. Tyle. Totez nie pisac mi tu ze nieladne tylko ze nie ma chetnych. Moze na jesien sie zrobi akcje jak bedzie chlodno i sie bedziemy bic o 1 lige
Do wszystkich przelewajacych pienadze.. w tylule prosze wpisac rowniez nick jesli jeszcze nie zleciliscie przelewu.
Do wszystkich przelewajacych pienadze.. w tylule prosze wpisac rowniez nick jesli jeszcze nie zleciliscie przelewu.
- Egon
- Zawodowiec
Z przyczyn mi nieznanych wczoraj nie mialem neta. Dzwonila wczoraj do mnie jedna osoba, chetna na (2?) bluzy..czyli uzbieralo by sie minimum..
Czy rozmiary bluz sa Wam obojetne?
bo ja na razie to tylko Mani, neir1 i straho podali jaki chca rozmiar.
Ostateczny wzor bluzy to ten:

Lista chetnych na bluze:
Egon
Manitou
neir1 (napisales ze lepiej jakby bluza byla jednolita..lepiej ale w kratke tez wezmiesz? Ja tak to odbieram..)
Kielich
Rafi
Zuzia (czy godzisz sie na bluze teoretycznie meska, tylko w odpowiednio mniejszym rozmiarze?)
miedziany
straho
MIERZWIN
Jesli ktos sie chce wypisac z listy lub (lepiej) do niej dopisac to jest ostatnia chwila bo jutro skladam zamowienie.
Tak wlasnie powstaja opoznienia, ale spokojnie powinnismy sie wyrobic
Czy rozmiary bluz sa Wam obojetne?
Ostateczny wzor bluzy to ten:

Lista chetnych na bluze:
Egon
Manitou
neir1 (napisales ze lepiej jakby bluza byla jednolita..lepiej ale w kratke tez wezmiesz? Ja tak to odbieram..)
Kielich
Rafi
Zuzia (czy godzisz sie na bluze teoretycznie meska, tylko w odpowiednio mniejszym rozmiarze?)
miedziany
straho
MIERZWIN
Jesli ktos sie chce wypisac z listy lub (lepiej) do niej dopisac to jest ostatnia chwila bo jutro skladam zamowienie.
Tak wlasnie powstaja opoznienia, ale spokojnie powinnismy sie wyrobic
- Egon
- Zawodowiec
Trzeci post pod soba ale musze. Bierzemy jednak te bluzy, zebrala sie wystarczajaca liczba chetnych.
Kazdy kto jeszcze nie dostal, zaraz dostanie priva ze szczegolami dotyczacymi platnosci. Prosze o szybkie odczytanie
miedziany podaj jaki chcesz rozmiar bluzy!
Szymek, piker, neir1 odczytajcie privy.
Kazdy kto jeszcze nie dostal, zaraz dostanie priva ze szczegolami dotyczacymi platnosci. Prosze o szybkie odczytanie
miedziany podaj jaki chcesz rozmiar bluzy!
Szymek, piker, neir1 odczytajcie privy.
Egon wysylasz mi PW z danymi do przelewu a tutaj widze, ze jeszcze nie masz pewnosci czy masz minimum chetnych na bluzy (Zuzia i neir1). To jak to w koncu jest???
No przeciez w poprzednim poscie napisal: Bierzemy jednak te bluzy, zebrala sie wystarczajaca liczba chetnych. Wiec jak dla mnie jasne,ze albo uzyskal odpowiedz od zainteresowanych osob albo znalazl innych chetnych.
Czas na zmiany :]
- Egon
- Zawodowiec
Jest lista mozna sobie spojrzec ile i kto zamawia.
Napisal i jednoczesnie pogrubil dwie osoby ktorych nie jest pewien stad moje watpliwosci ;]sting126 pisze:No przeciez w poprzednim poscie napisal
Sprawdz maila Egon, znalazlem wreszcie te właściwe projekty. 
Naczelny obrońca Karola Barana.
- Egon
- Zawodowiec
Zapisalem je sobie.
W poniedzialek skaldam zamowienie i jest dwa tygodnie do meczu. Dadza rade mam nadzieje:]
W kwestii bluz juz wszystko jasne. Bierzemy 11. Takze mozna wplacac i nie bac sie ze zbieram kase, a nie wiem czy sie uzbiera wystarczajaca liczba chetnych
Odbierajcie privy: straho, KOJOT i Szymek
W poniedzialek skaldam zamowienie i jest dwa tygodnie do meczu. Dadza rade mam nadzieje:]
W kwestii bluz juz wszystko jasne. Bierzemy 11. Takze mozna wplacac i nie bac sie ze zbieram kase, a nie wiem czy sie uzbiera wystarczajaca liczba chetnych
Odbierajcie privy: straho, KOJOT i Szymek
- Egon
- Zawodowiec
JESLI KTOS MUSI moze mi wplacic dzis pieniadze osobiscie na stadionie.
Prosze sie ze mna kontaktowac telefonicznie: 511911989
straho nie byl brany pod uwage w zamowieniu..jakos niespecjalnie mam chec zakladac za bluze
jesli jednak odbierze wiadomosc i pieniadze wplyna to domowie jedna sztuke, na chwile obecna zamowilem 10.
Prosze sie ze mna kontaktowac telefonicznie: 511911989
straho nie byl brany pod uwage w zamowieniu..jakos niespecjalnie mam chec zakladac za bluze
- Egon
- Zawodowiec
Czy wszyscy juz wplacili pieniadze? Bo na chwile obecna nie wplynela do mnie kasa od 6 osob. Fajnie by bylo jakbyscie sie streszczali z ta wplata 
Czy są w planach zamówienia nowych koszulek? Byłbym chętny na kupno, a wcześniej, nie miałem akceptowanego konta.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
- Egon
- Zawodowiec
Kto jeszcze nie wplacil pieniedzy moze to zrobic dzis na stadionie. Kontaktowac sie prosze ze mna telefonicznie. Nr tel jest trzy posty wyzej. Zazwyczaj siedze na przedostatnim sektorze od strony Bystrzycy.
Oto LISTA CHETNYCH.
Oto LISTA CHETNYCH.
KeslleY pisze:Czy są w planach zamówienia nowych koszulek? Byłbym chętny na kupno, a wcześniej, nie miałem akceptowanego konta.
tez chetnie bym sobie sprawił takie cacko ;]
jak tam Egon poszlo juz zamowienie ?
Witam,
Jeśli już są szaliki, czy będzie można je odebrać na jutrzejszym meczu?
Jeśli już są szaliki, czy będzie można je odebrać na jutrzejszym meczu?
"Droga w górę jest drogą w dół"
Egon odezwij się bo każdy czeka na informację.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."