Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Kolejarz Rawicz 5.09.2010
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Kolejarz Rawicz 5.09.2010
Z 500 osób na mecz przyjdzie jeśli w ogóle się odbędzie.
To jakaś farsa, nie pada od 2h, mogli by jechać, tor czy jutro czy dziś i tak będzie przemoczony, ciężki i trzeba mieć parę w rękach żeby utrzymać wyłamany motocykl w łuku, tyle z tego będzie, że wszyscy kimną się w hotelu, obejrzą sobie meczyk Unibax-Unia w TV a jutro i tak pojadą na chate bo w nocy to dopiero popada, nie rozumiem tego.
Zawód: elektryk (nie dyżurny:)
ktos wie czy Lukas i Sweety, jutro sa dyspozycyjni ?
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
Rysio ma mecz w Anglii a Lukas wolny
Sprawdzałem prognozę na jutro i źle to nie wygląda http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2010090506&row=432&col=277&lang=pl&cname=Lublin a w nocy trochę ma pokropić, tylko godzina taka jakaś słaba.
Tam gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety...
speedwayowiec pisze:Rysio ma mecz w Anglii a Lukas wolny
Szybki telefon do Darkina:)
Zawód: elektryk (nie dyżurny:)
Hmm, chyba rzeczywiscie decyzja o przelozeniu byla zbyt pochopna. U mnie z okna widok nastepujacy - suche ulice i chodniki. A jeszcze info od Bartosza o dobrym stanie toru - tym bardziej wydaje sie to wszystko niezrozumiale.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Przełożenie meczu na poniedziałek niezrozumiałe. Jaki sens jest przekładać mecz na następny dzień skoro stan toru nie zmieni się znacząco, a może się jeszcze pogorszyć po zapowiadanych wieczornych opadach deszczu. Dziwna postawa Kolejarza Rawicz, dzisiaj nie chcą jechać a jutro będą chcieli ? (oczywiście założyłem, że to Rawicz nie chciał jechać) Godzina też nie jest rewelacyjna, szczególnie dla tych którzy pracują. Dochodzi do tego teraz brak Richarda Sweetmana, który jutro ma mecz w Premier League.
Kto w takim razie pojedzie w miejsce Adriana Rymela? Będzie zmieniany przez Aspgrena i będzie śmigał w parze z Tadkiem ?
Pozdrawiam
Kto w takim razie pojedzie w miejsce Adriana Rymela? Będzie zmieniany przez Aspgrena i będzie śmigał w parze z Tadkiem ?
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
Smirnek_
- Senior
O i to jest dobre pytanie. Sciagamy Sitere albo Zielinskiego czy jedziemy z brakiem zawodnika?
Moze ktos przyblizy "kulisy" przelozenia meczu, zeby nie snuc zbednych teorii.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
a za oknem słońce 
To była niewątpliwe bardzo zła decyzja, że dziś nie pojechaliśmy. Można było nawet ze 30min opóźnić mecz jakby była taka potrzeba, ale trzeba było jechać.
Chory polski żużel... Żeby nie jechać na takim torze to trzeba być skończonym [tu słowo obraźliwe]. Oczywiście kieruję to do sędziego zawodów, bo to on jest odpowiedzialny za decyzje.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
zła i pochopna decyzja.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Myślałem, że tor był w trochę lepszym stanie. Na podstawie tych zdjęć jednak przyznam rację, że nie było sensu jechać. Ciężko to byłoby nazwać żużlem, a lepiej nie stwarzać sytuacji do ewentualnej kontuzji bo to nam nie potrzebne.
Żeby tylko jutro nie padało.
Żeby tylko jutro nie padało.
Podobny tor był do baraży z 2004 jak u siebie z Zieloną jechaliśmy i jakoś dało rade a teraz dziewczynki jeżdżą po torze.
Pół godziny i można było jechać. Inna sprawa, że glinka na naszym torze robi swoje.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- Egon
- Zawodowiec
Przestańmy pitolić. Jaki był tor widział ten, kto był. Nadawał się do jazdy..gęsiego w najlepszym wypadku. Sam byłem zwolennikiem rozegrania meczu za wszelką cenę, ale jak poszedłem na stadion to mi przeszło. Jutro na pewno nie będzie gorzej niż dziś..może być raczej tylko lepiej. Trzeba ten mecz jutro wygrać i szybko o nim zapomnieć. Co do frekwencji..mizeria..i jutro, nawet jeśli będzie lepsza pogoda, zapewne będzie podobnie..a szkoda bo to już nie ta atmosfera
Czy dziewczynki jeżdżą czy nie to już każdy ma swoje subiektywne odczucia. Jeśli jutro na jest choćby niewielka nadzieja, że tor będzie w lepszym stanie, dobrze się stało, że mecz przełożono. A, że trzeba zapłacić za hotel i co tam jeszcze to trudno. Podobno nas stać. Nie możemy ryzykować choćby złamanym palcem któregoś zawodnika, bo to byłoby równoznaczne z pożegnaniem się z walką o cokolwiek w tym sezonie.
Może przynajmniej krzesełka będą suche
Czy dziewczynki jeżdżą czy nie to już każdy ma swoje subiektywne odczucia. Jeśli jutro na jest choćby niewielka nadzieja, że tor będzie w lepszym stanie, dobrze się stało, że mecz przełożono. A, że trzeba zapłacić za hotel i co tam jeszcze to trudno. Podobno nas stać. Nie możemy ryzykować choćby złamanym palcem któregoś zawodnika, bo to byłoby równoznaczne z pożegnaniem się z walką o cokolwiek w tym sezonie.
Może przynajmniej krzesełka będą suche
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
No i konkluzją o krzesełkach przekonałeś mnie co do słuszności dzisiejszej decyzji 
A czy wiadomo coś o tym czy jutro jedziemy 5ką zawodników czy kogoś ściągają za Sweetmana?:)

Czyli skład:
9. Dryml
10. Rempała
11. Puszakowski
12. Piszcz
13. Zieliński
14. Kostro
15. Aspegren
Nadal nie powinno być gorzej niż 55-35. Oby tylko pogoda dała dzisiaj rozegrać ten mecz.
9. Dryml
10. Rempała
11. Puszakowski
12. Piszcz
13. Zieliński
14. Kostro
15. Aspegren
Nadal nie powinno być gorzej niż 55-35. Oby tylko pogoda dała dzisiaj rozegrać ten mecz.
No to Tadek będzie musiał nadrabiac
Myślę że z Rawiczanami da radę
Swoją drogą przy okazji klub zaoszczędzi, a chłopak zgarnie doświadczenie, którego mu brakuje. Ja uważam, że Zieliński nie jest najgorszy, bo nie stanowi zagrożenia na torze. Mimo, że super napieraczem nie jest to w takiej Wandzie mógłby stanowić trzon drużyny 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.