Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Moja opinia jest taka, że wolałbym każdego innego byle nie Jacka. KSM no i nie trawię tego człowieka. No, ale to moja ocena. Zawodnik przecież ma robić punkty.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
harry pisze:Sprawa prosta. Klimek nie wraca. I koniec jego tematu.
Jeśli jesteś tego powien (a zabrzmiało to jakbyś miał info co najmniej od samego Klimka) to widocznie ktoś puścił plotę. Do tego "wielkiego" powrotu pasuje mi najbardziej Staszek. Trudno uwierzyć w Stachyrę czy Jeleniewskiego choć ten ostatni z KSM 4,70 rewelacyjnie by pasował do składu, zresztą tak samo jak do każdej innej drużyny. Nie pozostaje nic innego jak czekać do piątku.
harry pisze:boxing pisze:Cos mi sie zdaje, ze Puzon z Karolem zostana .
Oj a mi sie wydaje, że póki co to jest największy problem.Chciałbym sie mylic ale oni to moga być na końcu kontraktowani.
Jak bedzie jakis duuuzy problem z Puzonem i Karolem - to mozna zrobic sklad z "przymierzanych" do nas Trojanowskiego i Miesiaca:
1 senior max 7,70 (Trojanowski, Hlib, Miesiac, Wegrzyk, Slabon, Suchecki)
2 senior max 6,50 (Stead, Barker, Smolinski, Hefenbrock, Shields, Gjedde, Korneliussen, S.Gustafsson, Sundstroem, Kus, Schlein, Ruud)
3 senior max 7,70 (Trojanowski, Hlib, Miesiac, Wegrzyk, Slabon, Suchecki)
4 senior max 6,50 (Stead, Barker, Smolinski, Hefenbrock, Shields, Gjedde, Korneliussen, S.Gustafsson, Sundstroem, Kus, Schlein, Ruud)
5 senior max 6,50 (Stead, Barker, Smolinski, Hefenbrock, Shields, Gjedde, Korneliussen, S.Gustafsson, Sundstroem, Kus, Schlein, Ruud)
6 krajowy junior 2,50
7 krajowy junior 2,50
Dowolne nazwisko z nawiasu - i nie przekroczony KSM.
Albo z krajowym seniorem na 2,50 i zagranicznym mocnym juniorem:
1 senior max 7,70 (Trojanowski, Hlib, Miesiac, Wegrzyk)
2 senior max 6,50 (Stead, Barker, Smolinski, Hefenbrock, Shields, Gjedde, Korneliussen, Kus, Schlein, Ruud)
3 senior max 2,50 (Slabon, Suchecki, Piszcz, Frankow)
4 senior max 6,50 (Stead, Barker, Smolinski, Hefenbrock, Shields, Gjedde, Korneliussen, Kus, Schlein, Ruud)
5 senior max 6,50 (Stead, Barker, Smolinski, Hefenbrock, Shields, Gjedde, Korneliussen, Kus, Schlein, Ruud)
6 krajowy junior 2,50
7 zagraniczny junior max 6,50 (S.Gustafsson, D.Andersson, Sundstroem)
Max KSM = 36,2 - mozna wzmocnic na dowolnej pozycji Puzonem albo Karolem gdyby sie pozno zdecydowali. Poki mozna podpisywac na starych zasadach finansowych - sa miliony kombinacji na mocny sklad pomimo KSMu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
mariusz1987
- Junior
no mozna pare fajnych skladow wyczarowac z tego co tu napisales boxing, btw jaki KSM ma Marcin Rempala?
a co do Klimka to owszem, info jest od samego IMŚJ
a co do Klimka to owszem, info jest od samego IMŚJ
METHANOL ADVENTURE TEAM
A może to wielki powrót "zawodnika" z KSM 0,00 czyli Jacka Ziółkowskiego 
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
- tezetomaniak
- Trener
w Jelenia nie uwierze dopoki nie zdobedzie pierwszych punktow w nowym sezonie 
Jelen pisze: Jeśli nie będę jeździł we Wrocławiu to trudno mi wykluczyć jakiekolwiek inne rozwiązanie. Na pewno nie wchodzi jednak w rachubę druga liga. Chciałbym mieć możliwość odbudowania się w przyszłym sezonie. Potrzebna jest mi więc stabilizacja finansowa. Ten sezon bardzo mnie osłabił pod każdym względem. Przy wyborze klubu na pewno będę się kierował jego kondycją finansową, chciałbym też mieć gwarancję startów.
- niespokojny
- Trener
Madsen i kontrakt na 1,2 mln? A w drugiej lidze 400 zl 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
peterix pisze:A może to wielki powrót "zawodnika" z KSM 0,00 czyli Jacka Ziółkowskiego
Ta koncepcja spełnia wszelkie wymogi "wielkiego powrotu"!
Nie wierzę, że Ziółkowski, który ma pewną robotę w ekstralidze zamieniłby ją na niepewną w drugiej lidze. Musiałby nie mieć ambicji. W kategorie "wielkiego powrotu" bardziej wpisuje się Janusz Stachyra.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
tezetomaniak pisze:w Jelenia nie uwierze dopoki nie zdobedzie pierwszych punktow w nowym sezonieJelen pisze: Jeśli nie będę jeździł we Wrocławiu to trudno mi wykluczyć jakiekolwiek inne rozwiązanie. Na pewno nie wchodzi jednak w rachubę druga liga. Chciałbym mieć możliwość odbudowania się w przyszłym sezonie. Potrzebna jest mi więc stabilizacja finansowa. Ten sezon bardzo mnie osłabił pod każdym względem. Przy wyborze klubu na pewno będę się kierował jego kondycją finansową, chciałbym też mieć gwarancję startów.
Czy Lukas Dryml nie wypowiadał sie kiedyś w podobnym tonie?
Hela pisze:Nie wierzę, że Ziółkowski, który ma pewną robotę w ekstralidze zamieniłby ją na niepewną w drugiej lidze. Musiałby nie mieć ambicji. W kategorie "wielkiego powrotu" bardziej wpisuje się Janusz Stachyra.
Jeśli dojdzie w ogóle do zmiany trenera to największe szanse podobno ma Janusz Ślączka
- MikeMistrz
- Senior
A nie było już mówione, że na 100% Wilk zostaje na trenerce?
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Wojciechowski powiedział że nie przewidują żadnych zmian na stanowisku trenera, ale może coś się zmieniło i wilku woli przygotowywać się do olimpiady.
Sipma Lublin

- tezetomaniak
- Trener
Cz@rek pisze:Czy Lukas Dryml nie wypowiadał sie kiedyś w podobnym tonie?
moze i wypowiadal, ale roznica miedzy tymi zawodnikami jest zasadnicza. Jezeli Jelen ma jeszcze jakies ambicje i chce sie odbudowac, to na pewno nie zrobi tego w polamatorskiej II lidze. Drymlowi natomiast zadna roznica, na kim i gdzie natlucze sobie punktow, byle sie kasa zgadzala.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... w-gdansku/
Czyli z 'listy gdybań i marzeń' Dawid został skreślony.
Czyli z 'listy gdybań i marzeń' Dawid został skreślony.

chyba nikt sie nie spodziewal ze gdansk pozbedzie sie swojego czolowego zawodnika
Możliwe, że chodzi o zawodnika innej narodowości....
no to niech juz bedzie ten Stead mimo tego, ze Angol ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Moim zdaniem to szykuje się powrót ulubieńca Gela 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

-
mariusz1987
- Junior
Nie wiem jak Wy ale ja wielkim powrotem nazwałbym tylko zakontraktowanie Jelenia albo Ziółkowskiego...no ewentualnie Jasia Stachyry...
a ja wielkim powrotem nazwałbym transfer L.Richardssona lub P.Karlssona 
Ostatni "WIELKI" w Lublinie jeździł Hans i tylko jego powrót można byłoby tak nazwać 
Mars pisze:Moim zdaniem to szykuje się powrót ulubieńca Gela
Obyś miał racje. Skoro pomarzyć sobie można, więc wtedy skład na komplet zwycięstw w II lidze mógłby wyglądać tak:
KSM 38,10: Puzon (9,50), Trojanowski (7,70), Jeleniewski (4,70), Piszcz (2,50), Baran (9,42), Kostro (4,28)
lub
KSM = 39,30: Puzon (9,50), Miesiąc (6,68), Jeleniewski (4,70), Piszcz (2,50), Baran (9,42), Bach (6,50)
Tylko w tych wszystkich składach jest Baran. A w najnowszym wydaniu TŻ w wywiadzie mówi on, że już dość najeździł się w tej lidze. Można wywnioskować z tego, że jego ambicie sięgają wyżej.