Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
Re: Darek Sprawka <klap klap>
No i w sumie dobrze. Ten tor teraz to i tak bagno. Trzeba potrenować, może będzie cieplej co przełoży się na większą liczbę widzów, a kolejny mecz u siebie może być dopiero 5 czerwca, więc przerwa i tak będzie kosmiczna.
-
Smirnek_
- Senior
Nawet dobrze się składa. Można skoczyć do Rzeszowa zobaczyć Golloba, Crumpa i Pedersena w akcji 
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
BR pisze:tego samego dnia jest wystawa psów rasowych na Starcie
powodzenia w parkowaniu
Czyli nie ma innego wyjścia....jedziemy na na nowych tłumikach, inaczej wystraszymy jamniki i inne pudle, a to już może być skandal na miarę UE z WWF w tle
harry pisze:Nie odbędzie się 3 kwietnia na 90%.
Termin nowy to 17 kwietnia. Ukraińcy zgodzili się na przełożenie. Zgoda GKSŻ to powinna być tylko formalność.
Patrząc na zaangażowanie ekipy remontowej w sumie to jedyne rozwiązanie.
Lecz przez Miszkolc, pewnie kalendarz rozgrywek zostanie zmieniony.
Dobrze by było, jak by miesięcznych pauz nie było.
Nie pamiętam, aby kiedykolwiek terminarz był zmieniany z powodu wycofania sie drużyny z rozgrywek. I tym razem zapewne będzie tak samo. Po prostu dwie drużyny będą pauzować.
A tak na marginesie, to jest wątek o Prezesie (a nie o rozgrywkach... nawet się zrymowało:) )
A tak na marginesie, to jest wątek o Prezesie (a nie o rozgrywkach... nawet się zrymowało:) )
Każdemu jego Everest...
- marcin_lub
- Junior
janek pisze:Patrząc na zaangażowanie ekipy remontowej w sumie to jedyne rozwiązanie.
Dziwisz się? Jak się robi prawie za darmo to właśnie tak się robi. Sprawka chwalił się, ze wykonawcy zrobią remont po kosztach to teraz ma. Zawsze pieniądze motywowały. Bez pieniędzy? Robią tylko Ci pracownicy dla których w chwili obecnej nie ma pracy na innych robotach. Proste
P.s. W piatek ok godz 15 jak kupowałem karnet na stadionie był tylko jeden pracownik, a tor w opłakanym stanie... Jaka płaca taka praca
Czyli co, UM Lublin nie dał zapowiadanej kasy na remont!!, tak?
"...Światełkiem w ciemnym tunelu może okazać się pomoc miasta. Prezydent Krzysztof Żuk przekazał na modernizację stadionu 150 tysięcy złotych. Ale pieniądze są na razie wirtualne. Decyzję Żuka musi jeszcze zaakceptować Rada Miasta. Sesja odbędzie się 24 lutego. – Mam nadzieję, że radni przychylą się do wniosku prezydenta, bo bez tego nie ma możliwości żebyśmy jeździli w Lublinie – podkreśla prezes Sprawka. ..."
Odbyła się już kolejna sesja Rady Miasta ??
"...Światełkiem w ciemnym tunelu może okazać się pomoc miasta. Prezydent Krzysztof Żuk przekazał na modernizację stadionu 150 tysięcy złotych. Ale pieniądze są na razie wirtualne. Decyzję Żuka musi jeszcze zaakceptować Rada Miasta. Sesja odbędzie się 24 lutego. – Mam nadzieję, że radni przychylą się do wniosku prezydenta, bo bez tego nie ma możliwości żebyśmy jeździli w Lublinie – podkreśla prezes Sprawka. ..."
Odbyła się już kolejna sesja Rady Miasta ??
30 marca miala byc jesli dobrze pamietam
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Egon
- Zawodowiec
Dzień później..no ale to już szczegół.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
- marcin_lub
- Junior
janek pisze:Odbyła się już kolejna sesja Rady Miasta ??
Nie dyskutowano nad tym punktem na zebraniu. Nie wiem co dalej z tym fantem, zapadła cisza po tej informacji
Przecież juz wiele razy się wypowiadali działacze, że miasto płaci za remont.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Działacze Sprawki? Toż to wiarygodna informacja.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
"Zarzuty dotyczą między innymi wydzielenia strzeżonego parkingu na terenie stadionu, czy też poszerzenia toru. Nie uważam, żeby obecny zarząd był stroną winną w tej materii, nie jesteśmy winni wszystkich problemów - twierdzi sternik klubu z Lublina. "
Tu ma calkowita racje - to nie jego wina!
Tym bardziej, ze nikt od niego nie wymaga poszerzania toru albo organizowania parkingu strzezonego.
Tu ma calkowita racje - to nie jego wina!
Tym bardziej, ze nikt od niego nie wymaga poszerzania toru albo organizowania parkingu strzezonego.
Deri pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/03/31/dariusz-sprawka-nie-jestesmy-winni-wszystkich-problemow/
Przyznam sie ze ma troche racji
Dalej lykacie wszystko co wam dyroprezes powie...
Naczelny obrońca Karola Barana.
Też tak zachodzę w głowę kto niby o geometrii toru pisał, i nie mogę sobie przypomnieć
Chyba nikt jednak, panie Darku
Próbował wyminąc temat nasz prezes, a nie wytłumaczył się w ogóle. A i jeszcze jedno, lepiej się przyznać do błedu lub niedociągnięcia niż uciekać cały czas od tematu....
Przypomniał mi się kawał, jak to były zawody. Radziecki komputer kontra amerykański, a konkurs polegał na zadawaniu pytań, więc pierwsze pytanie zadaje komputer amerykański:
-Ile przypada par butów na jednego Rosjanina?
Komputer radziecki rachuje, migają lampki i po godzinie pada odpowiedź:
-A u was biją murzynów.
I tak najczęściej na trudne pytania odpowiada Dariusz S....
Przypomniał mi się kawał, jak to były zawody. Radziecki komputer kontra amerykański, a konkurs polegał na zadawaniu pytań, więc pierwsze pytanie zadaje komputer amerykański:
-Ile przypada par butów na jednego Rosjanina?
Komputer radziecki rachuje, migają lampki i po godzinie pada odpowiedź:
-A u was biją murzynów.
I tak najczęściej na trudne pytania odpowiada Dariusz S....
Ostatnio zmieniony 31 marca 2011, o 19:56 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nasz tor jest raegulaminowo wymiarowy i p.Kowalski nie miał akurat do tego zastrzeżeń. Ah, Panie Darku...
"Życie to jazda"
To może niech ten PAN(teraz ok?) powie czemu jest winien. Czy ma sobie coś do zarzucenia. Przydałoby się jeszcze jedno spotkanie przed sezonem...
Ostatnio zmieniony 31 marca 2011, o 21:06 przez Davv, łącznie zmieniany 1 raz.
Nawet jakby był wszystkiemu winien to nie masz prawa tak go wyzywać publicznie. Dziecko z podstawówki jesteś, czy jak? Powiedz mu to prosto w oczy, jeśli jesteś taki kozak. Raz miałeś już okazję na spotkaniu, ale narobiłeś w portki. Rozumiem, że zza klawiatury łatwiej?
I żeby nie było to nie bronie Sprawki bo sam widzę co się dzieje, ale nienawidzę klawiaturowych napinaczy i tyle.
I żeby nie było to nie bronie Sprawki bo sam widzę co się dzieje, ale nienawidzę klawiaturowych napinaczy i tyle.
Czy ja go wyzywam publicznie? No proszę Cię. Starałem się jak mogłem najdelikatniej... Na pierwsze spotkanie nie wybierałem się i nie żałuję, że nie byłem bo wtedy to jeszcze było za wcześnie na takie sprawki. Teraz - na kilka dni przed rozpoczęciem sezonu - widać dopiero jak radzi sobie pan Sprawka na stanowisku. Starałem się być wyrozumiały i traktowałem dotychczasowe występki prezia z przymróżeniem oka, ale ostatnie wydarzenia przelały we mnie czarę goryczy. Jestem przekonany, że gdyby nie kasa, którą jest w stanie dużo załatwić "na około" to KMŻ by nie wystartował wcale do sezonu. Sytuacja jaka jest w tej chwili pozwala na dużo niedociągnięć, nie zwalnia jednak z ciężkiej pracy. I zapewniam Cię, że jeśli będzie kolejne spotkanie to na nim się pojawię i powiem wszystko w oczy.
Tu taki mały przykład z naszego podwórka, że nawet jak się ma furę kasy to bez odpowiedniego zarządzania można co najwyżej walczyć o tytuł "wtopy roku". Coraz bardziej obawiam się podbnego scenariusza.
http://sport.wp.pl/kat,32286,title,Polski-Abramowicz-prestiz-wazniejszy-od-wynikow,wid,13274214,wiadomosc.html?ticaid=1c0bc&_ticrsn=3
Tu taki mały przykład z naszego podwórka, że nawet jak się ma furę kasy to bez odpowiedniego zarządzania można co najwyżej walczyć o tytuł "wtopy roku". Coraz bardziej obawiam się podbnego scenariusza.
http://sport.wp.pl/kat,32286,title,Polski-Abramowicz-prestiz-wazniejszy-od-wynikow,wid,13274214,wiadomosc.html?ticaid=1c0bc&_ticrsn=3
Ja wszystko rozumiem, Twoje merytoryczne argumenty też, ale krytykujmy z zachowaniem pewnych zasad. Tylko tyle.
Ja wychodzę z założenia, że zasad trzyma się wtedy, kiedy przeciwnik się ich trzyma. W tym wypadku Sprawka łamie wszystkie zasady 
Nie "wywierajcie takiej presji na wynik", bo sie chlopina obrazi i rzuci ta robote, albo i jeszcze co gorszego przedsiewezmie 
Ostatnio zmieniony 1 kwietnia 2011, o 12:36 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
tylko dlaczego nie było mądrych jak było trzeba wyciągnąć ten klubik z dna i niebytu, a teraz jak 'znalazł się' sponsor to każdy by zrobił lepiej 
A to Sprawka wyciagnal? Czyli przed objeciem prezesostwa przez DS klub byl w niebycie, a teraz jest w rozkwicie?
Aaa, to inna gadka - szacun
Aaa, to inna gadka - szacun