Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Ja słyszałem że 10 Kwietnia ma być u nas z Krosnem ale nic pewnego.
10 kwietnia nie mozna.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
chyba, ze z nowymi tlumikami zeby ciszej bylo :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
RadeKas pisze:10 kwietnia nie mozna.
Piszesz poważnie, czy się zbijasz?
Motor mocnyj!
100% powaga KMO
Richie Faulkner:
piker pisze:Ja słyszałem że 10 Kwietnia ma być u nas z Krosnem ale nic pewnego.
Też słyszałem tylko nasi włodarze są bardzo dobrzy w odwoływaniu sparingów, więc chciałem wiedzieć jak aktualnie rysuje się sytuacja.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
Pzeciez ekstraliga jezdzi. No chyba ze w Lublinie nie wolno 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
Mam nadzieję, że w najbliższych dniach odbędą się treningi i zostanie potwierdzony sparing z Krosnem. Drużyna musi się zgrać, a do tego nie wystarczy wspólny obóz, potrzebne są wspólne jazdy.
U nas z juniorami cicho, a tu taki Michalski pojechał sobie w Rawiczu na 10pkt. Mieliśmy sparing z Orłem i wtedy trzeba było się dogadać z Łodzią, że bierzemy albo Osmólskiego, albo Michalskiego (w zależności który nie pojedzie). Nie wiem na co czekamy.
ps. Osmólski ma 20 lat, ale Michalski był do wzięcia.
ps. Osmólski ma 20 lat, ale Michalski był do wzięcia.
no widzisz jak u nas szwankuje skauting
a przecież to takie PROSTE
a przecież to takie PROSTE
Z niczego może być tylko nic.
- niespokojny
- Trener
Ojczenasz i jedziemy

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
kibicLBN pisze:Ma ktoś jakieś informacje dotyczące naszych meczów kontrolnych z Krosnem które mają się odbyć w tym tygodniu? Pytam głównie o spotkanie na naszym torze bo bez żużla aż ciężko oddychać
Wygląda na to, że w sobote mamy w Lublinie sparing.
Krośnianie mają trenować przez dwa dni - czwartek i piątek. W sobotę odjadą mecz sparingowy w Lublinie z Lubelskim Węglem KMŻ, natomiast w niedzielę rewanż na swoim stadionie.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... gi-wilkow/
Prognozy wskazują, że pogoda nie powinna być przeszkodą, ale trzeba będzie ubrać na sparing ciepłą kurtkę
http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/lublin_lublin
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A tak z innej beczki, to byłem na stadionie i co prawda nic ciekawego się nie działo, ale zaciekawił mnie bus na szwedzkich numerach a w parkingu suszyły się obicia motocykli z logiem Lindbaecka, czy to nie przypadkiem Pontus wpadł potrenować? 

A przypadkiem Antonio nie ma w Lublinie mechanika?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Grzegorz Zielonka mechanikuje Antonio
Z niczego może być tylko nic.
To najwidoczniej b. dobrze mechanikuje. 18pkt wczoraj robi wrażenie. Przydałyby się naszym takie silniki na beton 
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mechanikuje, czyli zajmuje sie sprzetem, a nie tuninguje silniki. Od tego sa tunerzy 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
listy startowe 1/2 ZK w Krosnie i Rawiczu:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... i-rawiczu/
i takie moje pytanie, nasz klub nie zglosil zawodnikow do tych zawodow czy o co chodzi? Nie ma Barana i Puzona, a sa tacy zawodnicy jak Mitko, Staszewski, Kiełbasa, M. Rempała, Pawlaszczyk, Ł. Jankowski, Czechowicz i Stróżyk, ktorzy przeciez w ubieglym sezonie prezentowali sie gorzej od naszych zawodnikow...
jezeli nie w tym rzecz, to moze niech ktos napisze na jakiej podstawie sa wybierani zawodnicy do polfinalow?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... i-rawiczu/
i takie moje pytanie, nasz klub nie zglosil zawodnikow do tych zawodow czy o co chodzi? Nie ma Barana i Puzona, a sa tacy zawodnicy jak Mitko, Staszewski, Kiełbasa, M. Rempała, Pawlaszczyk, Ł. Jankowski, Czechowicz i Stróżyk, ktorzy przeciez w ubieglym sezonie prezentowali sie gorzej od naszych zawodnikow...
jezeli nie w tym rzecz, to moze niech ktos napisze na jakiej podstawie sa wybierani zawodnicy do polfinalow?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Art. 842.
1. W rozgrywkach o Złoty Kask uczestniczą zawodnicy krajowi bez ograniczeń
wiekowych.
2. Do rozgrywek o Złoty Kask GKSŻ nominuje zawodników w następującej liczbie:
Ekstraliga: 20 + 2 R
I Liga: 8 + 1 R
II Liga: 4 + 1 R
biorąc pod uwagę klasyfikację zawodników wg tzw. "średniej biegowej"
w rozgrywkach ligowych, osiągnięte wyniki w mistrzostwach świata i Europy
oraz aktualną formę sportową.
3. W klasyfikacji, o której mowa w ust. 2 uwzględnia się tylko zawodników,
których liczba startów w zawodach ligowych jest większa od liczby obliczonej
wg formuły: liczba rund pomnożona przez 2, gdzie liczba rund, po których
dokonuje się klasyfikacji, podana jest w postanowieniach na dany rok.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
2 miejsca odpadly od razu, bo gospodarze musieli kogos miec.
Richie Faulkner:
"Lubelsko" w Coventry 
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/06/coventry-oglosilo-sklad-pawlicki-ponownie-pszczolka/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/06/coventry-oglosilo-sklad-pawlicki-ponownie-pszczolka/
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... ego-kasku/
Pogratulowac po razy kolejny
Główna Komisja Sportu Żużlowego w komunikacie opublikowanym w piątek poinformowała, że brak niektórych zawodników na listach startowych półfinałów Złotego Kasku to wina klubów.
Półfinały odbędą się już 13 kwietnia w Krośnie i Rawiczu. W obsadzie zawodów brakuje zawodników z Rzeszowa, Gorzowa, Poznania Piły, Krakowa i Lublina.
Pogratulowac po razy kolejny
Oj przeciez nasz prezes zaraz wyjasni sytuacje i powie, że specjalnie zawodnikow nie zglaszali zeby sie nie przemeczali i oszczedzali sprzet na lige, bo czeka nas ciezkia walka o awans i musza sie skupic na tym zadaniu 
A masz informacje że zawodnicy chcieli startować w tych zawodach??