Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Ja mam :/
A jak tam sytuacja z drugim polskim juniorem?? będzie jakieś wypożyczenie, coś przeoczyłem?? 
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
A dziennik wschodni zamiast dowiedzieć się dokładnie o co chodzi to przepisuje bez sensu że podstawą przerwania sparingu były słopoty sprzętowe lublinian
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /209759487
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /209759487
Ten sezon w KMŻ stoi pod znakiem nowości personalnych. Oprócz nowego prezesa i kierownika drużyny, klub ma również nowego rzecznika prasowego. Od 1 kwietnia funkcję tę pełni Artur Toruń, były dziennikarz Dziennika Wschodniego.
Mało wiarygodny ten artykuł, spisane nieprawdziwe informacje z innych portali, a na oficjalną stronę klubu redaktor nie łaskaw był zajrzeć.
W takim razie ja się pytam gdzie jest rzecznik prasowy? Od razu powinien sprostować te brednie.
W takim razie ja się pytam gdzie jest rzecznik prasowy? Od razu powinien sprostować te brednie.
- kmzlublinfan
- Senior
Ja bym się zainteresował wynikami Mikkela B. Jensena. Tutaj komplecik.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/11/sparing-gnistorna-randers-lions-5144-niepokonany-jensen/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/11/sparing-gnistorna-randers-lions-5144-niepokonany-jensen/
Ale na kim on zrobił te punkty? To jacyś amatorzy. Mamy już 3 juniorów obco i każdym może punktować na wysokim poziomie. Trzeba szukać "gościa". Może Czaja?
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Dzisiaj ok. godz. 14 na stadionie biały bus tablice GD i osobówka też GD ,Dawidek ? Czy może coś w temacie juniora ?
- kmzlublinfan
- Senior
Dawidek to pewnie by były RZ, bo on stamtąd pochodzi. Może kwestie juniorskie? Szymko?
Dawid Stachyra to sie raczej porusza busem z rejestracja RZ.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Karol Polak chyba miał kiedyś busa z numerami GD 
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Tak z Rzeszowa.Tylko ,że bus może być własnością jakiegoś sponsora a audi może menago ciekawe czy to nie ten dzieciak K. Pieszczek
A po co Pieszczek w Lublinie skoro on w lidze może zacząć jechać od 23 września a my ligę kończymy 25 września 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Mój post wyrażał raczej niepokój
, nie dodałem tylko "mam nadzieję że to nie Piszczek" ...jednocześnie mam prawo mieć nadzieję na Szymko ,ponieważ z Gdańska nie ma innej opcji ... ale widzisz Hela dzięki temu masz najnowsze informacje o napieraczu K.Pieszczek i tak jak ja poszperałaś na jego temat 
Jest jakaś relacja live z dzisiejszego sparingu?
Wilk o Steadzie pisze:Simon jest naszym zawodnikiem i będzie u nas jeździł. Na razie jednak były cztery sparingi, na żadnym Simon Stead się nie pojawił. Wielokrotnie żużlowy przykład pokazywał, że występy na Wyspach Brytyjskich, a jazda w Polsce, to są dwie różne bajki. Miał okazję, aby przyjechać i się zaprezentować; też fakt, że był kontuzjowany, aczkolwiek już po kontuzji, mógł pojawić się i pokazać swoją dyspozycję, ale z niej nie skorzystał. Na razie jedziemy takim składem jaki awizowaliśmy, jednak jeśli występy niektórych zawodników się nie poprawią, wtedy będziemy dokonywać korekt w składzie, choćby już w meczu z Wandą Kraków - wyjaśnia wychowanek rzeszowskiej Stali.
Myślę że wiele osób czekało na te słowa
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... optymizmu/
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Bardzo mądre słowa bo uważam że mamy równy skład i każdy może zastąpić każdego.
A ja mam pytanie czy sektor na wejściu w pierwszy łuk będzie nadal zamknięty czy jest szansa aby tam wejść jutro?

smerf_997 pisze:A ja mam pytanie czy sektor na wejściu w pierwszy łuk będzie nadal zamknięty czy jest szansa aby tam wejść jutro?
Ludzie na czwartkowym treningu omijali barierki i normalnie tam siadali.
----- FORZA JUVE -----
W dzisiejszym Kurierze Lubelskim Mariusz Puszakowski powiedział:
"Na następne zawody już wszyscy będą mieli kevlary. Te stroje się nie sprawdziły. Rozmawiałem o tym z Proctorem, Aspgren równiez ma już rozdarty po upadku."
Taki "biedny" klub, a kasę na "dresy" wydał w błoto. Swoją drogą niektórzy na meczu krzyczeli, coby zafundować naszym asom piżamki zamiast dresów... ;(
"Na następne zawody już wszyscy będą mieli kevlary. Te stroje się nie sprawdziły. Rozmawiałem o tym z Proctorem, Aspgren równiez ma już rozdarty po upadku."
Taki "biedny" klub, a kasę na "dresy" wydał w błoto. Swoją drogą niektórzy na meczu krzyczeli, coby zafundować naszym asom piżamki zamiast dresów... ;(
od 1988 tylko SPEEDWAY
- niespokojny
- Trener
Z calym szacunkiem ale to nie byly dresy tylko worki po ziemniakach. Dresy to mial Koldi, dopasowane to ciala a to wygladalo jakby zalozyli jakies przescieradla na siebie. Gora kazdemu wypadala ze spodni. Przy taki wietrze napewno utrudnialy jazde.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
Nie ma sie z czego cieszyc. Zarowno dresy jak i kevlar prezentowaly sie fatalnie takie jest moje zdanie. I co robi tam ten zielony...
na pewno nie pomaga tez fakt, ze kazdy zawodnik ma derki z innej parafii i kolorystycznie po prostu strasznie sie to gryzlo wczoraj
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ja mysle, ze kwestia kevlarow powinna zejsc na drugi plan. Bogdanka sypnela hajsem, wiec ma prawo wymagac kolorystyki jakiej chce. A, ze barwy Bogdanki nie prezentuja sie za dobrze na strojach zawodnikow - trudno. Proponuje nie zamartwiac sie kevlarami tylko MODLIC sie, aby nasze asy sie obudzily i zaczely jechac na miare mozliwosci.
- kmzlublinfan
- Senior
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/19/monberg-odejdzie-z-ks-row-rybnik/
A może takie małe wzmocnienie? Wiem, że były z nim przygody w 2005 roku. Ale w drugiej lidze powinien szalec.
A może takie małe wzmocnienie? Wiem, że były z nim przygody w 2005 roku. Ale w drugiej lidze powinien szalec.