Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011 godz. 16.00
- niespokojny
- Trener
Re: Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011
Miesiac
Stead
Proctor
Suchecki
Baran
Curylo
Auty
Inaczej baty w Krakowie niemilosierne. Na razie nasza druzyna jest niczym Galacticos z Gorzowa. Mocni na papierku. Suchecki jechal niezle ale widac ze ze sprzetem ma problemy. Ciekawe czy sa jeszcze tacy co widza Piszcza w skladzie. Puszakowski ani startu i wolny jak zolw na trasie. Burza na jego torze robil z nim co chcial.
Stead
Proctor
Suchecki
Baran
Curylo
Auty
Inaczej baty w Krakowie niemilosierne. Na razie nasza druzyna jest niczym Galacticos z Gorzowa. Mocni na papierku. Suchecki jechal niezle ale widac ze ze sprzetem ma problemy. Ciekawe czy sa jeszcze tacy co widza Piszcza w skladzie. Puszakowski ani startu i wolny jak zolw na trasie. Burza na jego torze robil z nim co chcial.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
speedwayowiec pisze:Opcja ze Stead'em i zagranicznym juniorem wydaje się lepsza. Nawet gdyby Stead pojechał tak jak Puzon dziś, a jechał naprawdę słabo jak na niego, to jest jeszcze zagraniczniak, który mogę się założyc zrobi więcej od Łukaszewskiego. Tylko może się Puszakowski wnerwić trochę - zrobił 11 i jest odsuwany od składu, bo jechał "niedobrze".
Własnie oto mi chodzi ze Puszak moze sie wnerwic Jerry juz niechce mi sie tego wałkowac zrobił 11 oczek ?to co chce Rafał od niego
Jerry zrozum ja tez bym chciał wyjeb.. Puszaka Piszcza Łukaszewskiego nawet Suchego ale sie nieda jeb.. ksm
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Puzon miał tylko 4 poważnych rywali. 2x Rempała, 1x Burza i 1xNosow. Wygrał tylko raz z Rempałą no i powtórka 14ego na farcie
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
- MikeMistrz
- Senior
Deri mogę Cię zapytać, po co piszesz to samo 4 razy, tylko inaczej dobierając słowa?
Edit: Jednak nie. Zmieniłeś zdanie w ciągu 2 minut
. W 3 postach to samo*.
Edit: Jednak nie. Zmieniłeś zdanie w ciągu 2 minut
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2011, o 19:51 przez MikeMistrz, łącznie zmieniany 1 raz.
Temat jest prosty, skoro Wilk nie będzie potrafił odsunąć Puzona na ten 1 mecz i postawić na Steada i Auty'ego to trzeba w końcu znaleźć trenera, który się nie będzie bał robić co do niego należy.
Gdyby jakimś cudem udało się załatwić dobrego gościa na juniorkę (może faktycznie Curyło ) to już w ogóle mamy duże pole manewru w czasie meczu, Auty za Sucheckiego gdyby była potrzeba i każda para praktycznie by była w stanie wygrywać biegi
Gdyby jakimś cudem udało się załatwić dobrego gościa na juniorkę (może faktycznie Curyło ) to już w ogóle mamy duże pole manewru w czasie meczu, Auty za Sucheckiego gdyby była potrzeba i każda para praktycznie by była w stanie wygrywać biegi
Trzeba jeszcze brac pod uwage ze opcja ze Steadem& Autim/Sweetmanem daje mozliwosc 2 dodatkowych startow zagranicznego juniora w ramach rezerwy zwyklej w razie jakiejs niedyspozycji naszych seniorow.
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
MikeMistrz pisze:Deri mogę Cię zapytać, po co piszesz to samo 4 razy, tylko inaczej dobierając słowa?
Edit: Jednak nie. Zmieniłeś zdanie w ciągu 2 minut. W 3 postach to samo*.
Bo w odroznieniu od ciebie uzywam czasem mozg
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
grzesieck pisze:Podoba mi sie to, ze wiele osob zauwazylo, ze Puzon byl slaby dzisiaj i w jego miejsce widzi Steada w Krakowie + zagranicznego juniora
ale czy naprawde sadzicie, ze Wilk odstawi od skladu typa, ktory zrobil 11+2? Ja niestety w to nie wierze
To nieźle się możesz zdziwić...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
grzesieck pisze:no to gwiazdy nie beda zarabiac kasy w polskiej lidze, prosta sprawa :]
mysle, ze Stead debilem nie jest i sobie policzy, ze chyba lepiej wydac nawet te 2k na lot do Polski i jak dobrze pojdzie to zarobic w sezonie wieeeeeele razy wiecej :>
Będzie lepiej jak zaprosi na 1 mecz i walnie 15 pkt i co wtedy nie zaprosi bo na trening nie przyjedzie ?
NA 100% pojedzie Puszakowski w tym meczu zapytajcie WILKA.
Z drugiej strony fajnie by wyglądało takie zestawienie:
1.Stead
2.Suchecki
3.Proctor
4.Miesiac
5.Baran
6.Łukaszewski albo GOŚĆ ( wole tą drugą opcje)
7.Auty
Oby nasz trener zaczął wkońcu podejmować właściwe decyzje.
Z drugiej strony fajnie by wyglądało takie zestawienie:
1.Stead
2.Suchecki
3.Proctor
4.Miesiac
5.Baran
6.Łukaszewski albo GOŚĆ ( wole tą drugą opcje)
7.Auty
Oby nasz trener zaczął wkońcu podejmować właściwe decyzje.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2011, o 20:10 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

??
jak wiesz cos to napisz
edit: to do kibicaLBN
jak wiesz cos to napisz
edit: to do kibicaLBN
METHANOL ADVENTURE TEAM
A na syfach w wypowiedzi wilka coś takiego
Kod: Zaznacz cały
Nikt się nie spodziewał takiego przebiegu meczu. Dreszczowiec, ale najważniejsze, że wygraliśmy. Pierwsze koty za płoty, myślę że w następnym meczu u nas już tak nie będzie. Przed meczem z Krakowem na pewno będą roszady w składzie, wejdzie Paweł Miesiąc, który dziś nie mógł jechać, trzeba skład tak ustawić, żeby w Krakowie powalczyć o zwycięstwo - stwierdził po spotkaniu trener drużyny gospodarzy Rafał Wilk.- niespokojny
- Trener
Jezeli Puszakowski pojedzie do Krakowa i zawali - co jest bardzo prawdopodobne, to natychmiast powinni sie rozgladac w klubie za nowym trenerem 
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ale pieprzenie. A jak pojedzie Puzon i zrobi >10 to Wilkowi premie ? W zyciu go Wilk nie odsunie od skladu skoro zrobil 11+2.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Może i zrobić 10+, ale jak zabraknie punktów juniora i przez to przegramy mecz?
Zobaczymy czy "wilki" mają jaja.
Zobaczymy czy "wilki" mają jaja.
niespokojny pisze:Jezeli Puszakowski pojedzie do Krakowa i zawali - co jest bardzo prawdopodobne, to natychmiast powinni sie rozgladac w klubie za nowym trenerem
Jasio Stachyra <klap> <klap>
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
- niespokojny
- Trener
Apocalips pisze:Ale pieprzenie. A jak pojedzie Puzon i zrobi >10 to Wilkowi premie ? W zyciu go Wilk nie odsunie od skladu skoro zrobil 11+2.
Ale Wilk nie ogladal meczu na SF i skoro z 90% kibicow zauwazylo ze Puszakowski jedzie slabo, to trener tym bardziej powinien to widziec.
Apocalips pisze:Ale pieprzenie. A jak pojedzie Puzon i zrobi >10 to Wilkowi premie ? W zyciu go Wilk nie odsunie od skladu skoro zrobil 11+2.
Sugerowanie sie suchym wynikiem - kto ile zdobyl punktow - nie jest do konca miarodajne. Ewidetnie widac, ze Puzon jest pod forma z ubieglego roku. Jeszcze kilka dni temu ledwo co Lamparta objechal, a dzisiaj plecy Nosowa i Poljuchowicza tez sobie poogladal.
Panowie, spokojnie. To jest początek sezonu. Puzon dzisiaj nie błysnął ale to nie oznacza, że jest do wymiany. Sprzęt miał spasowany na tor o innej charakterystyce niż nasz dzisiaj i tyle. Spokojnie.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Ja przypominam, że w tym sezonie nie ma rundy play-off. Początek sezonu początkiem sezonu, ale zakładając, że najlepsze drużyny wygrają wszystko u siebie to wówczas jedna "głupia" wygrana na wyjeździe robi zasadniczą różnicę. Zwłaszcza, że Ostrovia już ma za sobą Piłę. My w Krakowie musimy walczyć o zwycięstwo, a nie wmawiać sobie "zobaczymy, jeszcze się okaże".
Także jestem za przerwą dla Puzona i puszczeniem Steada z Autym.
Także jestem za przerwą dla Puzona i puszczeniem Steada z Autym.
Tu chodzi o czysta matematyke. Komu dajesz szanse na wiecej punktow? Puzon + Miesiac + 2 polskich juniorow, Puzon + Piszcz + Sweetman/Auty czy Miesiac + Stead + Sweetman/Auty?
Lubie Mariusza i w ogole, ale po tym co dzisiaj widzialem odpowiedz jest dosc oczywista.
Chyba, ze uda sie zalatwic solidnego polskiego juniora, to mozna zaryzykowac z wariantem pierwszym.
Lubie Mariusza i w ogole, ale po tym co dzisiaj widzialem odpowiedz jest dosc oczywista.
Chyba, ze uda sie zalatwic solidnego polskiego juniora, to mozna zaryzykowac z wariantem pierwszym.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
paradoksalnie wygląda na to, że lepiej było zostawić w składzie T. Rempałę, zamiast Mariusza. u siebie zapewnia dorobek w okolicy Puzona, na wyjazdy Wilk brać by go nie musiał i raczej sam zawodnik nie mógłby się temu dziwić, a legitymuje się mniejszym KSM-em.
motoru brum
niespokojny pisze:Apocalips pisze:Ale pieprzenie. A jak pojedzie Puzon i zrobi >10 to Wilkowi premie ? W zyciu go Wilk nie odsunie od skladu skoro zrobil 11+2.
Ale Wilk nie ogladal meczu na SF i skoro z 90% kibicow zauwazylo ze Puszakowski jedzie slabo, to trener tym bardziej powinien to widziec.
Wlasnie mam takie pytanie, czy Wilk w ogole widzi to co sie dzieje na torze ? Skad oglada mecz ?
Ogląda przy wyjeździe z parkingu. Wcześniej była siatka to coś widział, a teraz przez dechy to nie wiem