Chyba, że taktycznie podpisać, żeby Piła go nie złapała
Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
KSM dla II ligi 6,47. Za mało mamy zawodników o takim KSM? Myślę, że Tyron, Stead czy nawet Auty są na tą chwilę lepsi, a na pewno bardziej objeżdżeni (w sezonie) od niego.
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
-
Smirnek_
- Senior
kmzlublinfan pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/19/monberg-odejdzie-z-ks-row-rybnik/
A może takie małe wzmocnienie? Wiem, że były z nim przygody w 2005 roku. Ale w drugiej lidze powinien szalec.
No jasne. Na następny sezon proponuję Śwista, a na trenera Chrisa Louisa. A po wejściu do ekstraligi Andersena. Widzę, że niektórzy nigdy się nie nauczą.
- kmzlublinfan
- Senior
Ja tylko rzuciłem sugestie. Osobiście nie chce go widziec w składzie, ale z braku laku...
kylong pisze:KSM dla II ligi 6,47. Za mało mamy zawodników o takim KSM? Myślę, że Tyron, Stead czy nawet Auty są na tą chwilę lepsi, a na pewno bardziej objeżdżeni (w sezonie) od niego.
Że co? Chyba troszkę Cię poniosło... Jak dla mnie to potencjalny lider każdej II-ligowej drużyny.
Smirnek_ pisze:No jasne. Na następny sezon proponuję Śwista, a na trenera Chrisa Louisa. A po wejściu do ekstraligi Andersena. Widzę, że niektórzy nigdy się nie nauczą.
Ja pitolę... Prawie jak Wilk. Najlepiej obrazić się na wszystkich i za rok to chyba będziemy jechać z Jendrejem w podstawowym składzie. Rozumiem, że nie wypalił w TŻ, ale w tym momencie było by to duuże wzmocnienie. Jeśli tylko odejdzie z Rybnika to na pewno Stokłosa wyrzuci kolejną bańkę i może stać się realny sezon 2012 w II lidze. Z czym to się wiąże to nie muszę chyba mówić... Z Pulpetem w składzie było by trochę więcej możliwości i na prawdę chłopaki musieli by ostro walczyć o miejsce w składzie. Ja bym go brał w ciemno jeśli jest kasa. Nikt nie mógł by czuć się pewnym miejsca...
A ja bym przebił Stokłosę i brałbym Pawlickich póki nie za późno
Kto w końcu bogatszy? Stokłosa czy Bogdanka?
Kto w końcu bogatszy? Stokłosa czy Bogdanka?
Joonasa z Daugavpils wyciągnąć też można :d
I Woffinden by nam fajnie KSMem pasował. 
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
A będzie tylko Woodword i to od czerwca
Wy na prawde pogardzilibyscie Pulpetem
? Przeciez Monberg w zainstnialej sytuacji bylby idealnym prezentem wielkanocnym... no ale pomarzyc mozna 
Nie o to chodzi $korzen$. Załóżmy, że chcielibyśmy, wtedy mamy Miesiąca 6.68, Proctora 6.50, Steada 6.50, Monberga 6.47, Auty'ego 6.50, Sweetmana 6.50 i do tego Puzona 9.50 i Karola 9.42. I jak to wszystko ułożyć? Wtedy tak naprawdę albo Puzon, albo Baran stali by się faktycznie bezużyteczni przez swoje wysokie ksm. I kasa, która poszła za podpis i przygotowanie do sezonu poszłaby w błoto, a pulpetowi też trzeba by solidnie zapłacić. Jeśli kogoś dołożyć do tej naszej kadry to tylko z niskim KSM, a jak wiemy takich (pewnych) już nie ma.
jednego pulpeta w składzie już mamy$korzen$ pisze:Wy na prawde pogardzilibyscie Pulpetem?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
a może włożył buzer pod kevlar i dlatego tak sie wydaję, albo ktoryś z was pewnie był z nim pod prysznicem i wie lepiej ??
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
- kmzlublinfan
- Senior
Szkoda, że w tym roku tak głupio terminarz ułożony, mamy teraz 3 mecze na wyjeździe. Najłatwiejszy wydaje się byc ten w Krośnie choc nigdy nic nie wiadomo.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... e-weszli-/
niezle sie napina Wojciechowski
niezle sie napina Wojciechowski
Ja dalej wierzę - nie ma możliwości, żebyśmy nie weszli do I ligi, awans jest dla nas pewny stuprocentowo. Ja po prostu nie widzę innej opcji. Już w ubiegłym roku powinniśmy awansować, bo w dwumeczu z Łodzią w rundzie finałowej byliśmy lepsi, ale cóż, takie były reguły w ubiegłym sezonie i przegraliśmy. Jestem przekonany, no może na 99,9 procent, że awansujemy do I ligi
METHANOL ADVENTURE TEAM
Może dałoby się zgarnąć ze składu Miszkolca Rolanda Benko -- podobno nieźle zapowiadający się zawodnik ( KSM 2,5) , może lepiej by jechał niż Piszcz czy Suchecki?
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
- niespokojny
- Trener
Przeciez to junior, ktory moze w lidze startowac dopiero od czerwca a w dodatku Wegier czyli u nas mialby KSM 6,5. Jak juz mowia o ew. wzmocnieniach to tylko Fisher a najlepiej Woffinden
. Sucheckiemu i Piszczowi mogliby pomoc sprzetowo.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Zaczyna się to co lubię czyli wynajdywanie jakichś egzotycznych jeźdźców, "wielkich talentów", które trzeba czym prędzej kontraktować bo inni "zabiorom"
No to dorzucam kilka:
Shane Hezelden z Hackney,
Joe Jacobs z Mildenhall,
Zdenek Vrba z Pragi
i Kristian Revinsek z Krsko
Zapamiętajcie te nazwiska
No to dorzucam kilka:
Joe Jacobs z Mildenhall,
Zdenek Vrba z Pragi
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ja chcę Ojczenasza, choćby jako gościa 
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Faworyt ks. Kiełbasy.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
meesha pisze:Zaczyna się to co lubię czyli wynajdywanie jakichś egzotycznych jeźdźców, "wielkich talentów", które trzeba czym prędzej kontraktować bo inni "zabiorom"![]()
No to dorzucam kilka:
Joe Jacobs z Mildenhall,
Zdenek Vrba z Pragi
Nie zapominajmy o Ondreju Veverce. I, oczywiście, faworycie Janka - Halabrinie!
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Ondrej jest już dawno odkryty więc się tu nie nadaje. Ale szukaj dalej 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Ja mam ogromną nadzieje zobaczyć na naszym torze pilską parę Pawlicki - Jack Hargreaves
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
A i tak będzie "tylko" Woodword od czerwca 
meesha pisze:Ondrej jest już dawno odkryty więc się tu nie nadaje. Ale szukaj dalej
No ja wiem, z tego, co pamiętam, to chyba Twój faworyt
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Myślę, że ta najbliższa kolejka sporo nam powie czy faktycznie jesteśmy tym murowanym kandydatem do awansu. W głównej mierze najistotniejsze pojedynki będą miały miejsce w Krakowie i w Opolu. Tam poznamy wyjazdowe możliwości i naszych i Piły bo Ostrów wiemy, że póki co jest mocny. Najlepszy scenariusz to oczywiście nasze zwycięstwo i porażka Piły, ale czy tak będzie? Zobaczymy.