Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011 godz. 16.00
Re: Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011 godz. 16.00
niespokojny pisze:Spokojnie. Przegralismy u nich a nie u siebie. Wszystko da sie jeszcze zrobic. Ile Lodz dostala u nas? Do 32 bez jednego zawodnika? Z calym szacunkiem ale Krakow jest duzo slabszy. Warunkiem sukcesu jest wzmocnienie i wywalenie ze skladu gwiazdy Sucheckiego. Baran z Puzonem niech rywalizuja o miejsce w skladzie i to na nowych oponach. Skoro Barana stac na placenie kar za niestawianie sie na treningach to stac go na nowe opony na treningi. A jak nie to dziekujemy. Trzeba niektorych obudzic z zimowego letargu.
Ale ja nie mówię w tym przypadku o nas tylko o Wandzie. My możemy się starać i pewnie uda się pobudzić wszystkich z zimowego snu a z niektórymi się rozstać ale
jeżeli ( jeszcze raz to piszę dla zrozumienia) WANDA dostanie sponsora to możemy po ludzku już ich nie dogonić...
Teraz to my musimy gdzieś koniecznie na wyjeździ wygrać.
No chyba że nie po sportowemu będziemy źle życzyć Wandzie...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
niespokojny pisze:Spokojnie
Sorki, musiałem
Motor mocnyj!
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
bonjek pisze:troszke pokory...
Teraz rozumiem sens posta
Pomijając, że "trochę" znaczy u każdego coś innego, to z tego co napisałeś można się domyśleć, że na same 2 kompletne motocykle wystarczyło.odnosnie kasy jaka Karol dostal na przygotowanie do sezonu oswiadczam ze niestety nie starczyłoby na 2 NOWE kompletne motocykle i TROCHĘ osprzętu..
To bardzo dużo pieniędzy.
Przypominam także, że w ubiegłym sezonie Baran zebrał kasę za 224 punkty.
Przypuszczam, że to dużo "pieniążków" i za nie Baran mógłby sobie kupić kolejne 2 kompletne motocykle (miałby już razem cztery) i na osprzęt też by pewnie zostało.
ja tu tylko na chwile bo tez widze ze juz napisaliscie o tym meczu az nadto. szkdoa przegranej, ale licze na kolejne wygrane, bo na TYM chyba polega kibicowanie, nie ?
mlody26 pisze:odnosnie kasy jaka Karol dostal na przygotowanie do sezonu oswiadczam ze niestety nie starczyłoby na 2 NOWE kompletne motocykle i TROCHĘ osprzętu..
Ale co mi po Twoim oswiadczeniu
To ile wedlug Ciebie kosztuje jeden kompletny motor, ze nie starczylo
widzieliscie jak po biegu IX Kenni Larsen chciał kopnąc Pawła Miesiaca w zadek ?