Shack pisze:Koper pisze:Okazja do rehabilitacji za występ w Krakowie już za dwa tygodnie w Opolu...
dajcie troche tych leków co ze Sprawką i Wilkiem łykacie.
Jeszcze jakiś ciekawy komentarz Shacku ?
Shack pisze:Koper pisze:Okazja do rehabilitacji za występ w Krakowie już za dwa tygodnie w Opolu...
dajcie troche tych leków co ze Sprawką i Wilkiem łykacie.
co?freshrap pisze: Pila z Pawlickimi moze byc grozna nawet i u nas.
ravajas pisze:co?freshrap pisze: Pila z Pawlickimi moze byc grozna nawet i u nas.
freshrap pisze:Ciekawi mnie jakie opinie bedziecie wyrazac teraz na temat WilkaJa jestem zdania, ze my na tym forum zbyt emocjonalnie reagujemy na pewne kwestie. Na wszystko potrzeba czasu. A my: Baran zle jedzie to wywalic go ze skladu, Puszak gorzej - won! Jak znam zycie po tym meczu pojawia sie wrzuty na Lukaszewskiego
ravajas pisze:co?freshrap pisze: Pila z Pawlickimi moze byc grozna nawet i u nas.
freshrap pisze:Co w tym dziwnego. Roznie moze byc. Gowniarze smiagaja az milo...
Deri pisze:Niewiem czy to odpowiedni dział jesli nie to prosze moderatorów o przeniesienie do działu Dowcipy i kawały!!![]()
![]()
Piękny sen miałemwygraliśmy 55:35
Chłopcy po prostu okazali litość naszemu księgowemu.GIGI pisze:Niepokoi mnie to ze znowu odpuscilimy 14 i 15 bieg !
Hayden pisze:
Kolejny mecz w Krosnie, wyjdziemy z 30?
ravajas pisze:Chłopcy po prostu okazali litość naszemu księgowemu.GIGI pisze:Niepokoi mnie to ze znowu odpuscilimy 14 i 15 bieg !
Ponadto, co za różnica czy wygrywamy w Opolu 1 czy 25 punktami? jak już pisałem kiedyś, możemy wygrywać choćby i 2 punktami. Byle wszędzie.